Varoitus Baltic city hostellista

valitseviisaasti

Baltic City Hostel osoittautui valitettavasti huijaukseksi, sillä internetissä esitellyt kuvat eivät vastanneet lainkaan hostellin todellista ulkonäköä, eikä hostellin ”continental breakfast” ollut käytännössä muuta kuin 20 sentin suklaapatukka. Hostelliin saavuttuamme jouduimme vieläpä nahkatakkisten latvianvenäläisten miesten ympäröimäksi ja jouduimme allekirjoittamaan paperin, jonka mukaan hostellin sisätilojen valokuvaaminen tai videointi johtaisi automaattisesti 50 euron lunastamiseen pankkitililtäni, jonka tiedot hostelli oli kuulemma saanut Booking.comin kautta. Tämän ohella huoneemme ovi oli tietysti valmiiksi rikki ja tästäkin olisi kuulemma lähtenyt 30 euroa jos henkilökunta katsoisi vahingon aiheuttamaksemme.

9

906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nobookings

      Henkilökunta ei puhu englantia. Muutenkaan hostelli ei vastaa laisinkaan sitä, miltä se kuvissa näyttää. Huoneet ovat epäkäytännöllisen mallisia, eikä niissä ole juuri mitään muuta kuin sängyt. Viihtyisyydestä ei voida puhuakaan. Suihku ja vessatilat olivat likaiset ja vessapaperi oli loppunut aina aika-ajoin. Tämän lisäksi muut asiakkaat metelöivät pitkin yötä, mikä haittaa herkkäunista. Keittiössä ei ollut kuin yksi haarukka, veitsi ja lusikka. Muitakaan astioita ei juuri ole. Astianpesuainetta ei ollut ollenkaan aluksi. Mitään kokkausmahdollisuuksia ei ole, sillä keittiössä ei ole liettä/uunia. Aamupalaa hostellissa ei ole. Keittiössä oli vain yksi pöytä, jonka ääressä kaksi tuolia, jotka olivat koko ajan varattuina, joten ruokailu keittiössä ei ollut mahdollista. Hostellista kertonee jotain se, että meidän piti allekirjoittaa aluksi sopimus, jossa sakon uhalla lupasimme olla ottamatta kuvia hostellissa - varmaankin, jotta totuus hostellin tasosta ei kävisi ilmi potentiaalisille asiakkaille.

    • okok11

      En usko. Balttialaiset ystäväni ovat käyttäneet kyseistä hostellia useasti ja pitivät siitä.

    • melkein.kuin.Hesan.Kämp

      Kyllä on paksua potaskaa. Mielikuvituksella ei näytä olevan mitään rajoja.

    • Kilt5

      Miksi ihmeessä mennä hostelliin? Jo hostelli- sana tuo mieleen jotain epämääräistä, jossa wc on käytävällä yms. Riiassa on edullisia kauniita hotelleja 40€ hintaan/ yö. Juuri olimme Joulun Riikassa. Jouluvalalaistukset aivan ainutlaatuusia ja useita joulutoreja. Kaupat auki Joulupäivänäkin 21:n. Esim Art hotel Laine on ihana. Kannattaa mennä hieman vanhan kaupungin ulkopuolelle ja kävellä. Näkee upeita Art Noveau-rakennuksia. Toinen ihan kelpo hotelli oli City hotel Teater. Neljä tähteä ja huipputaso. Tietysti jos ei viitsi kävellä niin ei näe kuin turistirysän.
      Paras ruokapaikka oli kun tultiin Tuomiokirkosta ulos. Vahingossa tuli mentyä, kun piti käydä vain pissillä. Päädyimme kuitenkin syömään, ja salaatit olivat herkullisia ja ruokaisia, kunnon kokoisia. Paikka ei ulospäin näyttänyt kruusatulta, mutta olikin paras!-Hinta oli varsin kohtuullinen. 2isoa olutta ja 2gourmet salaattia (Caesar ja Calamares) 29€ yhteensä.

    • gljan

      Onko kohtuulinen hinta olut-4,5 euro ja salaatti 10euro ja vielä Riiassa?

    • Järki-käteen

      Kuka menee hostelleihin Balttiassa? Hotellien hinnat ovat kohtuulliset ja niissä on oma suihku ja wc. Aamupala kuuluu hintaan ja se on yleensä runsas.

      Kun taas puolestaan Hostelleissa tuntematon porukka (10-20 henkilöä) nukkuu samassa huoneessa. Ja sitten saattaa käydä,kuten eräälle sukulaisellini kävi(tosin ei balttiassa), että aamulla oli lompakko ja luottokortit kadonneet. Se siitä seikkailu-matkailusta tuntemattomien kanssa!

    • lompakko.perstaskussa

      Monissa hostelleissa on myös samanlaisia huoneita kuin hotelleissa, sis. aamiainen, oma suihku ja wc. Jos haluaa Riiassa todella keskustaan eli vanhaan kaupunkiin niin myös ihan asiallisia hostellejakin löytyy.

      Jos aloittajan jutuissa on perää niin ilmoitus Booking.com auttaa. Kuulostaa mielikuvitusjutulta.

    • ei.ihan.halpaa

      Aikaisemmin mainittujen hotellien hintoja elokuun viikonlopussa 2 yötä tänä vuonna: Art hotel Laine 138€, City hotel Teater 186€ joka ei sisällä aamiaista.

    • vedätyson

      Olen ollut aivan saman nimisessä hotellissa tosin Välimeren maassa, mutta siellä oli työssä "paikallinen" nainen erittäin ärhäkkä ja kehtasi ottaa ylihintaa vedoten siihen että yksi maksettu yö olisi jäänyt maksamatta. Kehoitti lähtemään ennen aikoja pois ellei olisi saanut tuplahintaa. Nyt sitten vuosien jälkeen lähettää mainoksia että tulisin uudestaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe