Kokemuksia Rescue me Spain yhdistyksestä?

Karoni

Harkitsin ottavani koiran rescue me spainin kautta, mutta kuva tästä yhdistyksestä on tällä hetkellä niin huono, etten haluaisi tukea heidän toimintaansa millään tavoin :/

Yhdistys ei mielestäni toimi koirien parasta ajatellen, vaikka kovasti niin taitavatkin vannoa. Koiria kaupataan välillä melko agressiivisestikin, eikä hyvän kodin löytyminen vaikuta tärkeältä, kun näkee esim. kuinka usein koira joutuu Suomessa uudestaan kiertoon :/ Yhdistyksen pyörittäjältä ei myöskään saa kunnollisia vastauksia kysymyksiin, mikä tuntuu "hieman" käsittämättömältä :'D Muutenkin olen kuullut paljon huonoa näiden toiminnasta :/

Minkälaisia kokemuksia muilla ollut kyseisestä yhdistyksestä?

131

4322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älynythoi

      Miksi nämä yhdistykset ei voisi perustaa toimintaansa kotimaisten koirien pelastamiseen vaan pitää kaiken maailman kuraa tuoda tänne muualta. Suomen palstat ovat täynnä kotia etsiviä nuoria ja vanhoja koiria.
      Ja sivuilta "mahdollisesti vaaralliset koirat", miksi näitä rotuja pitää juuri tuoda tänne? Ei riitä selitys mielestäni, että satutaan nyt tykkäämään haasteista.
      Mites sitten sellainen haaste, että eläisi rauhassa ja harrastelisi omien koirien kanssa ja keskittyisi johonkin muuhun toimintaan tai hauskanpitoon josta saisi sitä sisältöä elämäänsä? Auttaisi vaikka kodittomia ihmisiä täällä Suomessa esimerkiksi. Tai veisi koiria vanhusten palvelutaloihin tuomaan iloa vuodepotilaille.
      Kukaan ei kaipaa tuonkaltaisia ja rotuisia ulkomaan pelastus koiria tässä maassa jotka mahdollisesti vielä tuottavat muille harmia. Voisi perustaa yhdistyksen, "pelastakaa rescue koira ihmiset". Ja voivat ne koirat olla se elämän tärkein suola ja sisältö niin halutessaan ilman mitään tarvetta auttaa ketään. Vielä, monenko noiden lukuisten tuonti koirien potentiaalia esim. harrastusten parissa on viety lähes tappiin? On väärin ottaa tänne työkoiria vaan maleksimaan. Niistä tulee niitä ongelmia.

      • Karoni

        Kiitos vastauksestasi ja päivän nauruista! Et varmaan ollut tosissasi, ethän?

        Jos olit, niin selvitäthän jatkossa hieman faktoja asioista, ennen kuin tulet kirjoittamaan tuollaista höpöhöpöä :)


    • pittbullterrieriunelmana

      Hei , minäkin haluaisin kuulla lisää tästä yhdistyksestä. Aikeissa olisi hankkia joskus, ihan aito oikea pittbullterrieri. On ollut unelmani jo pitkään. Amerikkalaisen kun saisikin, mutta se taitaa olla aivan mahdotonta tuoda sellaista tuon ison meren takaa. Eilen viimeksi näin siitä kuitenkin unta kun juostiin kilpaa niityllä jossa söimme leikkien jälkeen eväitä yhdessä. Rakastan vahvoja rotuja, en siis sen vahvuuden takia, mutta jonkin mystisen tunteen takia. Onhan se toki myös ylvään näköinen otus kun se seisoo oikein asennossa jämäkkänä ja vartioi milloin mitäkin. Uskoisin pärjääväni sen kanssa. Vähän kyllä huolestuttaa kun monet kertovat miten vaativa ja haastava se onkaan. Pakko kai yrittää, että ainoasta unelmastani tulisi joskus totta. Toivottavasti en epäonnistu, siis ainakaan en tarkoituksella usko siihen. Ken tietää näistä. Dogo Argentino kiinnosti ensin, mutta siinä epäilyttää se sikojen jahtaus geeneissä kun peninkulman päässä on sikatilus. Ei varmaan vapaana voi pitää. Jännä miten se rotu meillä koiraihmisillä valikoituukaan. Olemme niin erilaisia eläjiä kuin muut tällä maapallolla. Luontokin on meille niin tärkeä ja hyvä, että osaamme sitä vaalia.

      • wiitsiwiitsikahjooXD

        LOL XD))))))


      • Sikapossuli

        Jaa... vai lahtaa Dogo Argentino sikoja... empä oo moista ennen kuullutkaan :D :D


    • RescuemespainKoiranomist

      Ei mitään hyvää sanottavaa ole ko. yhdistyksestä. Pelkkää hallaa tuo niskaan yhdistyksen puheenjohtaja jos menet jossain kohtaan ilmoittamaan, että haluat luopua koirasta hyvien syiden takia

    • Koiraheiltä

      Hei! Itselläni on koira heiltä,olen aina saanut apua heiltä tarvittaessa ja oma kokemus on hyvä :) Ymmärrän että he ovat ei mielissään kun koirasta joku haluaa luopua koska luottavat että täälä he saavat lopullisen kodin ja eivät joudu kiertoon..Tosi kurja kuulls että teillä tämä käsitys.

    • RESCUERULE

      Itselläni on myös koira tuolta yhdistykseltä, ja todella ihana koira onkin! ja yhdistys tekee parhaansa eläinten eteen, rajat kuitenkin on heilläkin ja harmi jos käsitys on tämä mutta mielummmin otan mieluisan koiran mistä tahansa rescue yhdistyksestä kuin shoppailen netissä pentupalstoja..... -.-''
      Ja tietty se on hankalaa heille kun joutuu koiralle taas uuden kodin hommaa ym! ja se on vähän katsojan silmissä mikä on se hyvä syy...... Heidän työ on raskasta ja arvostan miten kauan ja taidokkaasti he tekevät työtään. Itselleni on aina totuuden mukaisesti tullut kaikki tieto ja olen ollut tyytyväinen aina.

      • Mirkku111

        Juurikin sama kokemus minullakin. :-)


    • Ihanpaska

      Kokemusta on tästä yhdistyksestä ja voin suositella 100% jättämään väliin!

    • Mirkku267

      Hyvä kokemus. Erittäin asiaansapaneutuneita tyyppejä ja mahtavia adoptoijia. Ei pahaa sanottavaa.

      • Huolestuttavaa

        Miten olivat paneutuneet tautiriskeihin?
        Vai olivatko paneutuneet vain välittämään koiria?
        Mikä tekee mahtavan adoptoijan?
        Sekö, että jokainen halukas saa jonkin laisen koiran.Eikä huomioida ollenkaan että tuonti on riski suomalaisille koirille ja ihmisille?

        Kannattaa kerätä ulosteet tarkkaan ja pitää kaukana muiden koirista. Ei voida tarkkaan tietää mitä kaikkea ne tartuttaa, eikä että millainen menneisyys niillä on.


      • eipidäriskeerata

        Evira ei suosittele tuomaan yhtään reckuekoiraa.Ovat kuulemma tauti riski.Eviran sivuilta löytyy.Tai googlettamalla evira tuonti koirat.


    • Haukku

      Ilmeisesti tänne ei saa laittaa linkkejä kun niitä sisältävät viestit poistetaan.

      Ulkomaista rescue-koiraa harkitsevien kannattaa lukea Eviran sivu Tuontikoira voi olla riski ja HESY:n kannanotto rescue -koiriin. Mm. näillä sivuilla kerrotaan tarkasti ja asiallisesti mitä kannattaa ottaa huomioon kun haluaa rescue-koiran. Ei paatosta vaan raudanlujaa asiaa.

      Omanana kommenttinani se, että jos haluaa itselleen rescue-koiran, niin se kannattaa ottaa Suomesta monestakin syystä jotka selviävät edellämainituilla sivuilla. Suomessa on myös paljon omia rescuekoiria mm. kodinvaihtajia, löytökoiria, huostaanottotapauksia jotka kaipaavat rakastavaa ja luotettavaa omistajaa.

      Kannattaako Suomeen tuoda koiria jotka saattavat tuoda maahamme loisia ja tauteja joita meillä ei vielä esiinny ja jotka saattavat olla jopa kuolemaan johtavia tai ihmiseen tarttuvia? Kannattaako ottaa koira jonka historiaa, vanhempia, terveystilannetta ja luonnetta ei täysin tiedetä?

      • fkhfgjkkc

        Jotkut ottaa, kun voi sitten esiintyä "pelastajana".Ja kuvitella tehneensä hyvän tyän.Vaikka riskerraa muut ihmiset js koirat.Kun ei asioista tsjua ottaa selkoa, ja tsjus jättää tuomatta.

        Evira, ei suosittele tuomaan.Googlettakaa, oppikaa.


    • dogss

      Ulkomailta tuoduissa rescuekoirissa voi todellakin piillä paljonkin ei toivottuja ja jopa kohtalokkaita asioita, joten fiksumpaa on adoptoida tai ostaa suomalainen kuin ulkomaalainen koira. Ulkomaalaisia rescuekoiria voi auttaa muullakin tapaa kuin tuoda niitä tänne.

      Ystäväni adoptoi koiran Espanjasta, tosin ei aloituksessa mainitun yhdistyksen kautta. Koiran piti olla terve, mutta sillä oli sekä sydänmatoja, että leishmanialoinen. Kalliiksi tulleista hoidoista huolimatta se menehtyi. Omistajalle tuli suuri suru ja todella suuri pino laskuja.

      • Huolestuttavaa

        Mitä surusta, jos ei ota edes asioista selkoa.Karmea riski muille, et tartuttaa muut.Kuka korvaa???


      • dogss
        Huolestuttavaa kirjoitti:

        Mitä surusta, jos ei ota edes asioista selkoa.Karmea riski muille, et tartuttaa muut.Kuka korvaa???

        Ystäväni otti asioista selvää ja koiran piti olla täysin terve ja tutkittu, mutta toisin kävi, vaikka oli mustaa valkoisella.

        Oma Espanjasta tuotu rakkini oli onneksi terve, vaikka oli elänyt kulkukoirana, mutta luonne oli sitten ihan jotain muuta. Sosiaalstumaton, ärhäkkä pikku piski jolla ei mitään käsitystä hihnassa kulkemisesta tai ihmisasunnossa asumisesta.

        Monella rescue-koiralla on käytös- ja luonnehäiriöitä eivätkä ne suinkaan palvo "pelastajiaan" ja ole heille ikuisesti kiitollisia. Vaaleanpunaisten silmälasien läpi katsovat he jotka kuvittelevat, että rescue-koira rakastaa uusia omistajiaan ja on maailman paras lemmikki. Ei välttämättä ole. Oman koirani kanssa tein pitkään töitä, että se oppi käyttäytymään edes auttavasti kuten lemmikkikoira. Ei siitä koskaan salonkikelpoista silti tullut.


    • tautisiarakkeja

      Venäjältä tuoduista ei ole rabiesrokotukset kunnossa.Turha riski kaikille.Ei pidä tuoda ainuttakaan.

      • Noitah

        Venäläisissä koirissa on havaittu myös penikkatautia.

        Suomessa on paljon kodittomia koiria joten hoidetaan ensin omat koira-asiat kuntoon.


      • samaamietin
        Noitah kirjoitti:

        Venäläisissä koirissa on havaittu myös penikkatautia.

        Suomessa on paljon kodittomia koiria joten hoidetaan ensin omat koira-asiat kuntoon.

        Just noin👍


    • Anonyymi

      Älkää ikinä ottako täältä koiraa!!

      • Anonyymi

        Samalla linjalla. Huonoja kokemuksia. Saatiin koira, joka hyökkäsi perheen toisen koiran kimppuun useaan kertaan ihan tappomeiningillä. Ikinä enää en uskaltaisi tollasta kadulta poimittua Pitbull-mixiä ottaa kotiini. Piti olla perhekoira...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samalla linjalla. Huonoja kokemuksia. Saatiin koira, joka hyökkäsi perheen toisen koiran kimppuun useaan kertaan ihan tappomeiningillä. Ikinä enää en uskaltaisi tollasta kadulta poimittua Pitbull-mixiä ottaa kotiini. Piti olla perhekoira...

        Siis hetkinen, ymmärsinkö nyt oikein? Otitte siis pittimixin, vaikka perheessä on toinenkin koira, ja sitten ihmettelette, ettei se tullutkaan sen kanssa toimeen? Voi luoja! 🤣🤣🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samalla linjalla. Huonoja kokemuksia. Saatiin koira, joka hyökkäsi perheen toisen koiran kimppuun useaan kertaan ihan tappomeiningillä. Ikinä enää en uskaltaisi tollasta kadulta poimittua Pitbull-mixiä ottaa kotiini. Piti olla perhekoira...

        Ei yllätä. Ja tällä yhdistyksen johtajalla jantsulla ei mitään hajua koirista. Myös jauhaa adoptoijista netissä pahaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei yllätä. Ja tällä yhdistyksen johtajalla jantsulla ei mitään hajua koirista. Myös jauhaa adoptoijista netissä pahaa.

        Itsehän olen saanut mitä parhaimmat perheenjäsenet Espanjan auringon alta meidän kotiin juuri kyseisen yhdistyksen kautta enkä kadu hetkeäkään. Tämä jantsu myöskin on toiminut koirien parasta ajatellen monessa suhteessa ja antanut vinkkejä, apua ja pitänyt yhteyttä. Liputan yhdistystä ja puheenjohtajaa kyllä🐾


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samalla linjalla. Huonoja kokemuksia. Saatiin koira, joka hyökkäsi perheen toisen koiran kimppuun useaan kertaan ihan tappomeiningillä. Ikinä enää en uskaltaisi tollasta kadulta poimittua Pitbull-mixiä ottaa kotiini. Piti olla perhekoira...

        Onko kaikki ihan kotona? Sinä et mitään pitbullia ole adoptoinut, kunhan huutelee vain


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei yllätä. Ja tällä yhdistyksen johtajalla jantsulla ei mitään hajua koirista. Myös jauhaa adoptoijista netissä pahaa.

        Myös mulla on täältä kyseiseltä yhdistykseltä koira, ja maailman paras koira onkin! Jantsu auttanut monissa asioissa ja vastannut tyhmiin sekä tietämättömiin kysymyksiini aina asiallisesti sekä tietoisesti.
        En tiedä kuinka paha olo pitää olla että anonyymisti tullaan tänne suomi24 palstalle kirjottamaan yhdityksen johtajasta paskapuhetta, menkää edes suoraan sanoon sanottavanne😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samalla linjalla. Huonoja kokemuksia. Saatiin koira, joka hyökkäsi perheen toisen koiran kimppuun useaan kertaan ihan tappomeiningillä. Ikinä enää en uskaltaisi tollasta kadulta poimittua Pitbull-mixiä ottaa kotiini. Piti olla perhekoira...

        Itse sain maailman parhaan koiran tän yhdistyksen kautta. Jantsu myös todella ihana ihminen ja aina auttanut kaikessa ja neuvonut kun olen kysynyt. Ei oo koirissa vika tai kenessäkään muussa kun teissä jos ette tämmösiä koiria kouluta tai ette tiedä näistä roduista mitään. Mut onhan se helppo nimettömänä täällä huonoa oloa purkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse sain maailman parhaan koiran tän yhdistyksen kautta. Jantsu myös todella ihana ihminen ja aina auttanut kaikessa ja neuvonut kun olen kysynyt. Ei oo koirissa vika tai kenessäkään muussa kun teissä jos ette tämmösiä koiria kouluta tai ette tiedä näistä roduista mitään. Mut onhan se helppo nimettömänä täällä huonoa oloa purkaa.

        Kylläpä nyt nauratti hyvin oikein ääneen.

        Koko ketjussa on vain muutama positiivinen kommentti, mutta nyt pitäisi uskoa, että tänne on muka alle vuorokaudessa eksynyt yhtäkkiä useampi tyytyväinen asiakas? Sitä ei usko kukaan, joten jos yrität valehdella ihan pokkana, niin kannattaisi edes olla parempi valehtelija ja muutella kommenttiesi asiasisältöä edes vähän. Liian tyhmän ei kannata edes yrittää, sillä näin jäätävän surkea valehteluyritys on ihan hirvittävän noloa.

        Vastaapa, typerys, kuitenkin muutamaan aivopierusi herättämään kysymykseen:

        "En tiedä kuinka paha olo pitää olla että anonyymisti tullaan tänne suomi24 palstalle kirjottamaan yhdityksen johtajasta paskapuhetta, menkää edes suoraan sanoon sanottavanne"

        Miten paha olo sinulla on, kun palautteen antajia tulet tänne haukkumaan? Millä tavalla SINUN "anonyyminä" sekoilu on jotenkin hyväksyttävämpää kuin kenenkään muun anonyyminä esiintyminen palstalla, jossa ei ole ole tarkoituskaan esiintyä tunnistettavasti omalla nimellä? Mistä tiedät muiden palautteen olevan paskapuhetta? Niinpä niin, sitähän ei tietäisi kuin asianomainen itse, ja tästä päästäänkin siihen, miksi olet niin jäätävän huono valehtelija puhuessasi ohi suusi. Samasta syystä vain asianomainen tietäisi, etteikö olisi myös suoraan sanottu asiat, joten alatko pikkuhiljaa tajuamaan, miten nolo olet?

        "Ei oo koirissa vika tai kenessäkään muussa kun teissä jos ette tämmösiä koiria kouluta tai ette tiedä näistä roduista mitään."

        Mietitäänpä ihan pikku hetki asiallisen yhdistyksen moraalia ja vastuuta. Sinustako se EI OLE yhdistyksen vastuulla, että katsovat minne, kenelle ja millä edellytyksin adoptoivat PITTEJÄ ja/tai muita vastaavia ERITTÄIN haastavia koiria? Ihanko oikeasti olet tosissasi väittämässä, että vain adoptoija on vastuussa siitä, millaisen piskelön sai käsiinsä ja riittääkö rahkeet vai ei?? Noloa, niin noloa mennä tuollaista pokkana väittämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpä nyt nauratti hyvin oikein ääneen.

        Koko ketjussa on vain muutama positiivinen kommentti, mutta nyt pitäisi uskoa, että tänne on muka alle vuorokaudessa eksynyt yhtäkkiä useampi tyytyväinen asiakas? Sitä ei usko kukaan, joten jos yrität valehdella ihan pokkana, niin kannattaisi edes olla parempi valehtelija ja muutella kommenttiesi asiasisältöä edes vähän. Liian tyhmän ei kannata edes yrittää, sillä näin jäätävän surkea valehteluyritys on ihan hirvittävän noloa.

        Vastaapa, typerys, kuitenkin muutamaan aivopierusi herättämään kysymykseen:

        "En tiedä kuinka paha olo pitää olla että anonyymisti tullaan tänne suomi24 palstalle kirjottamaan yhdityksen johtajasta paskapuhetta, menkää edes suoraan sanoon sanottavanne"

        Miten paha olo sinulla on, kun palautteen antajia tulet tänne haukkumaan? Millä tavalla SINUN "anonyyminä" sekoilu on jotenkin hyväksyttävämpää kuin kenenkään muun anonyyminä esiintyminen palstalla, jossa ei ole ole tarkoituskaan esiintyä tunnistettavasti omalla nimellä? Mistä tiedät muiden palautteen olevan paskapuhetta? Niinpä niin, sitähän ei tietäisi kuin asianomainen itse, ja tästä päästäänkin siihen, miksi olet niin jäätävän huono valehtelija puhuessasi ohi suusi. Samasta syystä vain asianomainen tietäisi, etteikö olisi myös suoraan sanottu asiat, joten alatko pikkuhiljaa tajuamaan, miten nolo olet?

        "Ei oo koirissa vika tai kenessäkään muussa kun teissä jos ette tämmösiä koiria kouluta tai ette tiedä näistä roduista mitään."

        Mietitäänpä ihan pikku hetki asiallisen yhdistyksen moraalia ja vastuuta. Sinustako se EI OLE yhdistyksen vastuulla, että katsovat minne, kenelle ja millä edellytyksin adoptoivat PITTEJÄ ja/tai muita vastaavia ERITTÄIN haastavia koiria? Ihanko oikeasti olet tosissasi väittämässä, että vain adoptoija on vastuussa siitä, millaisen piskelön sai käsiinsä ja riittääkö rahkeet vai ei?? Noloa, niin noloa mennä tuollaista pokkana väittämään.

        huutopierua😂😂😂😂
        mulla on oikein hyvä olla kiitos kysymästä!😌
        onneks sä tiedät paremmin valehtelenko ja mitä mun päässä liikkuu kun minä ite😯
        En sanonut missään vaiheessa mielestäni etteikö mielipiteitä saisi jakaa, mutta paskanjauhanta on eriasia kun mielipiteitten ja rakentavien palautteiden antaminen😂 ja ihan kokemuksella sanon että Jantsu osaa kyllä hommansa loistavasti ja sanoo asian kun asian suoraan😊
        Mut jos et tiedä miten tän rotuset koirat reagoi eri tilanteisiin ja alat syyttämään kyseistä henkilöä kaikesta paskasta, niin mitä odotat saavasi vastaukseksi?😄 lämmintä kättä, halauksen ja voivotteluako?😁

        Kuvitteletko saavas tarhalta koiran joka osaa istua ja maahan sormia napsauttamalla😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        huutopierua😂😂😂😂
        mulla on oikein hyvä olla kiitos kysymästä!😌
        onneks sä tiedät paremmin valehtelenko ja mitä mun päässä liikkuu kun minä ite😯
        En sanonut missään vaiheessa mielestäni etteikö mielipiteitä saisi jakaa, mutta paskanjauhanta on eriasia kun mielipiteitten ja rakentavien palautteiden antaminen😂 ja ihan kokemuksella sanon että Jantsu osaa kyllä hommansa loistavasti ja sanoo asian kun asian suoraan😊
        Mut jos et tiedä miten tän rotuset koirat reagoi eri tilanteisiin ja alat syyttämään kyseistä henkilöä kaikesta paskasta, niin mitä odotat saavasi vastaukseksi?😄 lämmintä kättä, halauksen ja voivotteluako?😁

        Kuvitteletko saavas tarhalta koiran joka osaa istua ja maahan sormia napsauttamalla😅

        Tällä kertaa maltoit peräti kaksi tuntia odottaa kommenttiesi välissä, muttet vieläkään tajunnut, miten ilmiselvä sinä olet. Ihan vähään aikaan en olekaan törmännyt yhtä aivokuolleeseen nilviäiseen.

        Koska et vieläkään tajunnut itse tyhmyyttäsi, niin kysynpä uudestaan:

        Mistä sinä tiedät muiden antamien palautteiden olevan paskanjauhantaa? Mistä tiedät, ettei kyse ole ihan vain totuudesta, joka ei sinua - sattuneesta syystä - miellytä? Sen tietäisi edelleenkin vain asianomainen itse, joten mietipä älykääpiö taas, miksi valehtelusi (ja jääviytesi) on niin ilmiselvää.

        Yhtä lailla nyt on syytä kysyä seuraavaa:
        Ihanko oikeasti SINÄ et tiedä, miten jotkut pittimikselit käyttäytyvät uusissa kodeissaan eri tilanteissa tarhalta tultuaan? Kun niitä sitten kylvät mm. koteihin, joissa jo on koira, ja tästä seuraa ongelmia, niin ihanko oikeasti odotat sitä lämmintä kättä ja halipuseja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpä nyt nauratti hyvin oikein ääneen.

        Koko ketjussa on vain muutama positiivinen kommentti, mutta nyt pitäisi uskoa, että tänne on muka alle vuorokaudessa eksynyt yhtäkkiä useampi tyytyväinen asiakas? Sitä ei usko kukaan, joten jos yrität valehdella ihan pokkana, niin kannattaisi edes olla parempi valehtelija ja muutella kommenttiesi asiasisältöä edes vähän. Liian tyhmän ei kannata edes yrittää, sillä näin jäätävän surkea valehteluyritys on ihan hirvittävän noloa.

        Vastaapa, typerys, kuitenkin muutamaan aivopierusi herättämään kysymykseen:

        "En tiedä kuinka paha olo pitää olla että anonyymisti tullaan tänne suomi24 palstalle kirjottamaan yhdityksen johtajasta paskapuhetta, menkää edes suoraan sanoon sanottavanne"

        Miten paha olo sinulla on, kun palautteen antajia tulet tänne haukkumaan? Millä tavalla SINUN "anonyyminä" sekoilu on jotenkin hyväksyttävämpää kuin kenenkään muun anonyyminä esiintyminen palstalla, jossa ei ole ole tarkoituskaan esiintyä tunnistettavasti omalla nimellä? Mistä tiedät muiden palautteen olevan paskapuhetta? Niinpä niin, sitähän ei tietäisi kuin asianomainen itse, ja tästä päästäänkin siihen, miksi olet niin jäätävän huono valehtelija puhuessasi ohi suusi. Samasta syystä vain asianomainen tietäisi, etteikö olisi myös suoraan sanottu asiat, joten alatko pikkuhiljaa tajuamaan, miten nolo olet?

        "Ei oo koirissa vika tai kenessäkään muussa kun teissä jos ette tämmösiä koiria kouluta tai ette tiedä näistä roduista mitään."

        Mietitäänpä ihan pikku hetki asiallisen yhdistyksen moraalia ja vastuuta. Sinustako se EI OLE yhdistyksen vastuulla, että katsovat minne, kenelle ja millä edellytyksin adoptoivat PITTEJÄ ja/tai muita vastaavia ERITTÄIN haastavia koiria? Ihanko oikeasti olet tosissasi väittämässä, että vain adoptoija on vastuussa siitä, millaisen piskelön sai käsiinsä ja riittääkö rahkeet vai ei?? Noloa, niin noloa mennä tuollaista pokkana väittämään.

        Kyllä multa vaan kysyttiin että ”ootko varma tästä päätöksestä?” ”onko kokemusta kyseistä rodusta”
        Jos tiedostat sen että sulla ei rahkeet riitä vahvaluontoiseen koiraan niin minkä takia menet ottamaan ton rotusta koiraa?
        Ota vaikka kissa mielummin ni ei tarvis tääläkään vikistä😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpä nyt nauratti hyvin oikein ääneen.

        Koko ketjussa on vain muutama positiivinen kommentti, mutta nyt pitäisi uskoa, että tänne on muka alle vuorokaudessa eksynyt yhtäkkiä useampi tyytyväinen asiakas? Sitä ei usko kukaan, joten jos yrität valehdella ihan pokkana, niin kannattaisi edes olla parempi valehtelija ja muutella kommenttiesi asiasisältöä edes vähän. Liian tyhmän ei kannata edes yrittää, sillä näin jäätävän surkea valehteluyritys on ihan hirvittävän noloa.

        Vastaapa, typerys, kuitenkin muutamaan aivopierusi herättämään kysymykseen:

        "En tiedä kuinka paha olo pitää olla että anonyymisti tullaan tänne suomi24 palstalle kirjottamaan yhdityksen johtajasta paskapuhetta, menkää edes suoraan sanoon sanottavanne"

        Miten paha olo sinulla on, kun palautteen antajia tulet tänne haukkumaan? Millä tavalla SINUN "anonyyminä" sekoilu on jotenkin hyväksyttävämpää kuin kenenkään muun anonyyminä esiintyminen palstalla, jossa ei ole ole tarkoituskaan esiintyä tunnistettavasti omalla nimellä? Mistä tiedät muiden palautteen olevan paskapuhetta? Niinpä niin, sitähän ei tietäisi kuin asianomainen itse, ja tästä päästäänkin siihen, miksi olet niin jäätävän huono valehtelija puhuessasi ohi suusi. Samasta syystä vain asianomainen tietäisi, etteikö olisi myös suoraan sanottu asiat, joten alatko pikkuhiljaa tajuamaan, miten nolo olet?

        "Ei oo koirissa vika tai kenessäkään muussa kun teissä jos ette tämmösiä koiria kouluta tai ette tiedä näistä roduista mitään."

        Mietitäänpä ihan pikku hetki asiallisen yhdistyksen moraalia ja vastuuta. Sinustako se EI OLE yhdistyksen vastuulla, että katsovat minne, kenelle ja millä edellytyksin adoptoivat PITTEJÄ ja/tai muita vastaavia ERITTÄIN haastavia koiria? Ihanko oikeasti olet tosissasi väittämässä, että vain adoptoija on vastuussa siitä, millaisen piskelön sai käsiinsä ja riittääkö rahkeet vai ei?? Noloa, niin noloa mennä tuollaista pokkana väittämään.

        Kannattasko kattoo netistä vaikka tietoo minkälainen rotu on kyseessä ennenkun otat?🌚


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattasko kattoo netistä vaikka tietoo minkälainen rotu on kyseessä ennenkun otat?🌚

        Kannattaisko lopettaa nolaamasta itseäsi enää yhtään enempää kirjoittelemalla miljoonaa kommenttia muka eri kommentoijina? Kannattaisko myös miettiä, minne, kenelle ja millä edellytyksillä viljelet PITTIMIKSEJÄ, kuten mikä hyvänsä asiallinen, vastuunsa kantava yhdistys tekisi? Kannattaisko opetella kantamaan vastuuta? Kannattaisko SINUN vääntää adoptoijakandidaateille tarvittaessa vaikka rautalangasta, millaisen piskin he sinulta saavat sen sijaan, ETTÄ KÄSKET KATTOMAAN NETISTÄ?! Siis kuka vastuunsa kantava, asiallinen tyyppi edes käskisi adoptoija olemaan NETTITIETOJEN varassa?! Ai saakeli, miten noloa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaisko lopettaa nolaamasta itseäsi enää yhtään enempää kirjoittelemalla miljoonaa kommenttia muka eri kommentoijina? Kannattaisko myös miettiä, minne, kenelle ja millä edellytyksillä viljelet PITTIMIKSEJÄ, kuten mikä hyvänsä asiallinen, vastuunsa kantava yhdistys tekisi? Kannattaisko opetella kantamaan vastuuta? Kannattaisko SINUN vääntää adoptoijakandidaateille tarvittaessa vaikka rautalangasta, millaisen piskin he sinulta saavat sen sijaan, ETTÄ KÄSKET KATTOMAAN NETISTÄ?! Siis kuka vastuunsa kantava, asiallinen tyyppi edes käskisi adoptoija olemaan NETTITIETOJEN varassa?! Ai saakeli, miten noloa!

        ok😂😂
        Kyllä mä oon tiedot koirastani ainakin saanut ja oon hyvin tietonen ollut minkälainen koira mulle tulee, ja kyllä nyt olen NIIN nolo koska netistä katsoin minkälainen luonne yleensä ton rotusella koiralla on🥺
        mut onneks sä oot niin vitun viisas ja otat vahvaluonteisen koiran jonka rodusta sulla ei oo mitään hajua, mikä tulee tarhalta ja oletat että se koira osaa istua ja sanoo äiti ensikättelyssä😂 valoja nyt hei ihan oikeesti😂 ja kyllä kirjotin eri kommentteihin ihan sen takia kun en jaksanut lukea ensin sun typeriä kysymyksiäs loppuun asti😂 mut ainniin unohdin jo että tiedät musta enemmän kun minä itse🙁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattasko kattoo netistä vaikka tietoo minkälainen rotu on kyseessä ennenkun otat?🌚

        Mikä ihmeen imbesilli oikein olet? On se ja sama mitä googletat jonkun rotukoiran ominaisuuksista kun reckuesi ovat seropeja. Uusille kodeille et todellakaan voi ulkoistaa vastuuta koiran valinnasta ja vielä kaiken lisäksi joillain googletetuilla yleispätevillä tiedoilla rotukoirista. Kyllä nimenomaan yhdistys on velvollinen kartoittamaan tulevat kodit ja aika olennaista olisi, ettei vaikkapa jotain bull-tyyppistä koiraa adoptoitaisi tarhakäytöksen perusteella kotiin, jossa odottaa toinen koira. Jos olet niin imbesilli, että niin teet, niin älä syytä omasta mokastasi adoptoijia kuin raivotautinen rakki.

        https://www.responsiblerescue.fi/kriteerit

        Tuolta kannattaa sivistää itseään omasta vastuustasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ok😂😂
        Kyllä mä oon tiedot koirastani ainakin saanut ja oon hyvin tietonen ollut minkälainen koira mulle tulee, ja kyllä nyt olen NIIN nolo koska netistä katsoin minkälainen luonne yleensä ton rotusella koiralla on🥺
        mut onneks sä oot niin vitun viisas ja otat vahvaluonteisen koiran jonka rodusta sulla ei oo mitään hajua, mikä tulee tarhalta ja oletat että se koira osaa istua ja sanoo äiti ensikättelyssä😂 valoja nyt hei ihan oikeesti😂 ja kyllä kirjotin eri kommentteihin ihan sen takia kun en jaksanut lukea ensin sun typeriä kysymyksiäs loppuun asti😂 mut ainniin unohdin jo että tiedät musta enemmän kun minä itse🙁

        En tiedä, mistä sinä aivokuollut otus olet saanut päähäsi, että minulle kelpaisi saastaiset piskisi edes ilmaiseksi. Minulla ei ole - EIKÄ TULE - yhtään piskiäsi, sillä jännitystä saan elämääni tarpeeksi ihan vaikka lottomalla mieluummin.

        Ja kyllä, sinä todellakin olet ihan järkyttävän nolo vaatiessasi adoptoijia tutkailemaan NETISTÄ, millaisen piskin he sinulta saavat. Siis mitä hemmettiä nyt oikeesti?! Noin jäätävään idiootinlogiikkaan en kuunaan ole törmännyt!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä ihmeen imbesilli oikein olet? On se ja sama mitä googletat jonkun rotukoiran ominaisuuksista kun reckuesi ovat seropeja. Uusille kodeille et todellakaan voi ulkoistaa vastuuta koiran valinnasta ja vielä kaiken lisäksi joillain googletetuilla yleispätevillä tiedoilla rotukoirista. Kyllä nimenomaan yhdistys on velvollinen kartoittamaan tulevat kodit ja aika olennaista olisi, ettei vaikkapa jotain bull-tyyppistä koiraa adoptoitaisi tarhakäytöksen perusteella kotiin, jossa odottaa toinen koira. Jos olet niin imbesilli, että niin teet, niin älä syytä omasta mokastasi adoptoijia kuin raivotautinen rakki.

        https://www.responsiblerescue.fi/kriteerit

        Tuolta kannattaa sivistää itseään omasta vastuustasi.

        Kyllä mä imbesilli ainakin netistä oon kattonut minkälaisia on amstaffi, pitbull, AB jne luonteeltaan että osaan varautua minkälainen on YLEINEN luonne näillä roduilla ja kyllä aika paljon samaa luonnetta löytyy omasta koirasta kun netistä luetuista rotujen luonteenpiirteistä🌚
        Saa kyllä typerä olla että ottaa koiran jonka rodusta ei tiedä yhtään mitään😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä mä imbesilli ainakin netistä oon kattonut minkälaisia on amstaffi, pitbull, AB jne luonteeltaan että osaan varautua minkälainen on YLEINEN luonne näillä roduilla ja kyllä aika paljon samaa luonnetta löytyy omasta koirasta kun netistä luetuista rotujen luonteenpiirteistä🌚
        Saa kyllä typerä olla että ottaa koiran jonka rodusta ei tiedä yhtään mitään😂

        Typerä on se, joka tuollaisia elukoita adoptoi pokkana koteihin, joissa ei ole resurssit kunnossa. Muka hyvänsä asiallinen, vastuunsa tunteva toimija ymmärtäisi tämän, mutta sinulta näinkin yksinkertainen asia menee onnistuneesti ohi kommentti toisensa jälkeen. Eipä tosin tullut yllätyksenä aivokääpiöltä, joka jätti kommenttia kommentin perään tyylillä "mullakin on täältä koira" tajuamatta, miten ilmiselvästi kaikki muka-positiiviset-kokemukset olivat yhdeltä ja samalta idiootilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä, mistä sinä aivokuollut otus olet saanut päähäsi, että minulle kelpaisi saastaiset piskisi edes ilmaiseksi. Minulla ei ole - EIKÄ TULE - yhtään piskiäsi, sillä jännitystä saan elämääni tarpeeksi ihan vaikka lottomalla mieluummin.

        Ja kyllä, sinä todellakin olet ihan järkyttävän nolo vaatiessasi adoptoijia tutkailemaan NETISTÄ, millaisen piskin he sinulta saavat. Siis mitä hemmettiä nyt oikeesti?! Noin jäätävään idiootinlogiikkaan en kuunaan ole törmännyt!

        Emmä mikään kasvattaja ole tai saatika myy edes koiria?😂😂
        Kukaan ei oo vaatinut ketään kattoon netistä yhtään mitään, SANOIN ETTÄ KUN ADOPTOIN KOIRAN RESCUE YHDISTYKSELTÄ NIIN TUTKAILIN NETISTÄ MINKÄLAINEN LUONNE YLEISESTI OTTAEN NÄILLÄ RODUILLA ON😅 missään kohtaa oo vaatinu sua lukeen netistä yhtään mitää😂 sulla taitaa ne vähäsetkin pari aivosoluja törmäillä toisiinsa kun lukemisen ymmärtämisessä on noin paljon vikaa😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Typerä on se, joka tuollaisia elukoita adoptoi pokkana koteihin, joissa ei ole resurssit kunnossa. Muka hyvänsä asiallinen, vastuunsa tunteva toimija ymmärtäisi tämän, mutta sinulta näinkin yksinkertainen asia menee onnistuneesti ohi kommentti toisensa jälkeen. Eipä tosin tullut yllätyksenä aivokääpiöltä, joka jätti kommenttia kommentin perään tyylillä "mullakin on täältä koira" tajuamatta, miten ilmiselvästi kaikki muka-positiiviset-kokemukset olivat yhdeltä ja samalta idiootilta.

        mitä sä selität 😂😂


      • Anonyymi

        siis mitä aktuaalista vittua nyt 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 MÄ EN EDELLEENKÄ OO MIKÄÄ KOIRIEN MYYJÄ 😂😂😂😂 mikä sinne jakeluun ei mene😂😂


      • Anonyymi

        ei vittu nyt😂😂😂😂 tuu jatkaan tätä keskustelua jossain muualla kun anonyyminä tällä palstalla ni huomaat etten ookkaa jantsu😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei vittu nyt😂😂😂😂 tuu jatkaan tätä keskustelua jossain muualla kun anonyyminä tällä palstalla ni huomaat etten ookkaa jantsu😂

        Aivan sama kuka olet, aivokuolleita puolusteluja sinä silti olet pokkana viljellyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan sama kuka olet, aivokuolleita puolusteluja sinä silti olet pokkana viljellyt.

        viljele sä ittes vaikka psykiatrian osastolle ja ole jo hiljaa😂😂😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        viljele sä ittes vaikka psykiatrian osastolle ja ole jo hiljaa😂😂😂😂

        No voi itku, johan sinusta näpsä neiti tuli, kun viimeinkin tajusit itsekin, miten jäätävän TYHMÄ olet ollut tekosyinesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No voi itku, johan sinusta näpsä neiti tuli, kun viimeinkin tajusit itsekin, miten jäätävän TYHMÄ olet ollut tekosyinesi.

        mitä tekosyitä mä oon nyt laukonu?😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mitä tekosyitä mä oon nyt laukonu?😂

        Eikö se ole jo käynyt selväksi? Voi hyvä ihme, miten yksinkertainen voi immeinen olla! Eipä tosin edelleenkään tullut yllätyksenä. Kyllä nämä kommentti kommentilta pahenevat tolloilusi ovat jo tehneet harvinaisen selväksi sen, miten vajaa otus olet.


      • Anonyymi

        No voi hitsi, TAAS se, mitä sinä teet onkin yhtäkkiä muiden syy. Olet vinkunut ja syytellyt täysin syyttömiä adoptoijia asiasta, joka on yhdistyksen vastuulla, ja kun näistä älyvapaista vinkumisistasi saat kuulla kunniasi, niin se onkin muiden vika. Kaikki on koko ajan muiden vikaa, ei suinkaan sinun. Ihan vain hyvää hyvyyttäsi säksätit ja syyttelit muita ja sitten uhriudut. Voi itku!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No voi hitsi, TAAS se, mitä sinä teet onkin yhtäkkiä muiden syy. Olet vinkunut ja syytellyt täysin syyttömiä adoptoijia asiasta, joka on yhdistyksen vastuulla, ja kun näistä älyvapaista vinkumisistasi saat kuulla kunniasi, niin se onkin muiden vika. Kaikki on koko ajan muiden vikaa, ei suinkaan sinun. Ihan vain hyvää hyvyyttäsi säksätit ja syyttelit muita ja sitten uhriudut. Voi itku!

        😂😂
        Kai sä ymmärrät kuinka naurettava oot?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😂😂
        Kai sä ymmärrät kuinka naurettava oot?

        Sovitaan, että ymmärrän, miksi sinä sellaista vingut. Olet niin nolo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sovitaan, että ymmärrän, miksi sinä sellaista vingut. Olet niin nolo.

        juujuu anna mun olla nolo😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        juujuu anna mun olla nolo😂

        Anna sinä muiden olla rauhassa äläkä tule vikisemään, kun muut antavat ihan aiheesta palautetta. Ei sitten tarvitse sinun jatkossa enää poistua takavasemmalle nolona, kun idiootinlogiikkasi ei mene läpi muilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anna sinä muiden olla rauhassa äläkä tule vikisemään, kun muut antavat ihan aiheesta palautetta. Ei sitten tarvitse sinun jatkossa enää poistua takavasemmalle nolona, kun idiootinlogiikkasi ei mene läpi muilta.

        edelleen palaute ja paskanjauhanta on kaksi aivan eri asiaa😂 luuleksä voittavas tässä jotai? luuletko tosiaan et siirryn NoLoNa takavasemmalle?😂😂 not gonna happen, nolo.😎


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        edelleen palaute ja paskanjauhanta on kaksi aivan eri asiaa😂 luuleksä voittavas tässä jotai? luuletko tosiaan et siirryn NoLoNa takavasemmalle?😂😂 not gonna happen, nolo.😎

        Edelleen paskanjauhannan voi diagnosoida vain asianomaiset, muilta moinen on pelkkää noloa arvailua. Iskikö jakomielitauti, kun et vieläkään osaa päättää oletko asianomainen vai et?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edelleen paskanjauhannan voi diagnosoida vain asianomaiset, muilta moinen on pelkkää noloa arvailua. Iskikö jakomielitauti, kun et vieläkään osaa päättää oletko asianomainen vai et?

        edelleen sulla ne kaks aivosolua vissiin törmäilee keskenään kun et osaa lukea niinkun aikasemmin sanoin että ainakin itse olen kaikki mahdolliset tiedot omasta koirastani saanut ja kaikki on pitänyt paikkansa😊😊😊
        eka oon nolo sit oon vajaa ja nyt vielä jakomielitautinen😂 taitaa vaihdevuodet olla sulla kun sun puheissas ei oo mitään järkee, toivottavasti et lisäänny😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        edelleen sulla ne kaks aivosolua vissiin törmäilee keskenään kun et osaa lukea niinkun aikasemmin sanoin että ainakin itse olen kaikki mahdolliset tiedot omasta koirastani saanut ja kaikki on pitänyt paikkansa😊😊😊
        eka oon nolo sit oon vajaa ja nyt vielä jakomielitautinen😂 taitaa vaihdevuodet olla sulla kun sun puheissas ei oo mitään järkee, toivottavasti et lisäänny😂

        Se, ettei sinulla riitä äly ymmärtämään selvää suomenkieltä, on jotain mitä ei kannattaisi noin autuaasti mainostaa. Mutta minkäs totaalinen saapas sille voi, että on totaalinen saapas vaikka miten muut yrittäisi ratakiskoa vääntää. Voi raukkaa!


      • Anonyymi

        Et selvästikään ymmärrä, kun vieläkin vingut muiden paskanjauhannasta, koska sinulla meni kaikki hyvin. Miten muiden kokemukset sinun kokemuksella kumoutuvat, sinä aivokuollut otus? Onneksi sinulla on epämääräinen piskisi. Sitä ei haittaa, vaikka olet harvinaisen vajaaälyinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et selvästikään ymmärrä, kun vieläkin vingut muiden paskanjauhannasta, koska sinulla meni kaikki hyvin. Miten muiden kokemukset sinun kokemuksella kumoutuvat, sinä aivokuollut otus? Onneksi sinulla on epämääräinen piskisi. Sitä ei haittaa, vaikka olet harvinaisen vajaaälyinen.

        typerä akka😂😂😂😂 kai ymmärrät että tää kyseinen yhdistys on tuonut satoja koiria ja kuuleman perustella kokemukset on ollut hyviä, onko sun mielestä sun ja parin muun satiaisen huonot kokemukset sama asia kun kaikkien kokemukset, harvinaisen typerä olet, mun ”ePäMäÄrÄnEn piskikin” on järkevämpi kun sinä😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        typerä akka😂😂😂😂 kai ymmärrät että tää kyseinen yhdistys on tuonut satoja koiria ja kuuleman perustella kokemukset on ollut hyviä, onko sun mielestä sun ja parin muun satiaisen huonot kokemukset sama asia kun kaikkien kokemukset, harvinaisen typerä olet, mun ”ePäMäÄrÄnEn piskikin” on järkevämpi kun sinä😂😂

        Vain sinä olet haukkunut muut paskanjauhajiksi siksi, että olet eri mieltä. SINÄHÄN se tässä siis luulet oman kokemuksesi olevan sama kuin kaikkien muidenkin kokemus. Etkö sen vertaa tajunnut, vanuaivo?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain sinä olet haukkunut muut paskanjauhajiksi siksi, että olet eri mieltä. SINÄHÄN se tässä siis luulet oman kokemuksesi olevan sama kuin kaikkien muidenkin kokemus. Etkö sen vertaa tajunnut, vanuaivo?

        Koska se on faktaa vajakki😂
        hanki mies kenenkaa voit yhdessä piipittää kilpaa, en jaksa vahdata tätä paskakeskustelua kun sun järkees ei osu mikään, mulla olis muutakin tekemistä kun keskustella vihanneksen kanssa tai tule vaikka facebookin kautta keskusteleen niin saisin edes ilmotuksen kun vingut jostain❤️


      • Anonyymi

        Kun nyt edes itse selvittäisit, kuka sinä olet, mokoma jakomielitautinen.


      • Anonyymi

        Ei kiinnosta, ei yhtään! Muuten vain olet käyttänyt koko päivän vinkumalla täällä älyttömyyksiä, heh heh! Menevätkö valheesi koskaan läpi keneltäkään? Täällä ne eivät ole menneet läpi ensimmäisestä paskanjauhantakommentistasi lähtien, ja sekös sinua selvästi harmittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kiinnosta, ei yhtään! Muuten vain olet käyttänyt koko päivän vinkumalla täällä älyttömyyksiä, heh heh! Menevätkö valheesi koskaan läpi keneltäkään? Täällä ne eivät ole menneet läpi ensimmäisestä paskanjauhantakommentistasi lähtien, ja sekös sinua selvästi harmittaa.

        tiesitkö maanvaiva sellasta asiaa että sä ja sun paskapuhees ootte mulle pelkkää hupia😂😂
        mut alkaa jo pikkuhiljaa kyllästyttään sun epäkypsäsyytes, idiotismi on sallittua mutta sitä ei tarvi esitellä kaikille 😊 tee palvelus maailmalle ja katoa olemattomiin🙂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tiesitkö maanvaiva sellasta asiaa että sä ja sun paskapuhees ootte mulle pelkkää hupia😂😂
        mut alkaa jo pikkuhiljaa kyllästyttään sun epäkypsäsyytes, idiotismi on sallittua mutta sitä ei tarvi esitellä kaikille 😊 tee palvelus maailmalle ja katoa olemattomiin🙂

        Älä itke. Harmituksesi ymmärtää, mutta älä ihmeessä myönnä sitä noin suoraan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä itke. Harmituksesi ymmärtää, mutta älä ihmeessä myönnä sitä noin suoraan.

        sä oot oikeesti joku psykopaatti😂😂😂😂😂😂 hullu😂😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        sä oot oikeesti joku psykopaatti😂😂😂😂😂😂 hullu😂😂😂

        Kylläpä se nyt ottaa koville olla niin hemmetin tyhmä, ettei valehtelustasi tullut mitään. Yritä kestää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpä se nyt ottaa koville olla niin hemmetin tyhmä, ettei valehtelustasi tullut mitään. Yritä kestää!

        noniin mamma ota iisisti nyt ettei verenpainees nouse hirveen korkeelle😄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        noniin mamma ota iisisti nyt ettei verenpainees nouse hirveen korkeelle😄

        Voi voi, sinä se et malta olla näyttämättä autuaasti, miten hankala nyt on yrittää jaksella. Jaksuhalit!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi voi, sinä se et malta olla näyttämättä autuaasti, miten hankala nyt on yrittää jaksella. Jaksuhalit!

        😂😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😂😂😂

        Yritä kestää itseäsi siihen asti, että opit joko valehtelemaan uskottavasti, kertomaan totuuden tai ihan vain pysyttelemään hiljaa. Tuollaisella aivokapasiteetilla sitä ei toki välttämättä tapahdu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritä kestää itseäsi siihen asti, että opit joko valehtelemaan uskottavasti, kertomaan totuuden tai ihan vain pysyttelemään hiljaa. Tuollaisella aivokapasiteetilla sitä ei toki välttämättä tapahdu.

        hahaha😂😂😂 olet nolo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritä kestää itseäsi siihen asti, että opit joko valehtelemaan uskottavasti, kertomaan totuuden tai ihan vain pysyttelemään hiljaa. Tuollaisella aivokapasiteetilla sitä ei toki välttämättä tapahdu.

        ei noin vajaan ihmispaskan kanssa pysty ees keskusteleen kun jauhat samasta asiasta kokoajan😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂


      • Anonyymi

        sä ite aloit ensimmäisenä haukkuun mua 😂😂 mitä sä ootat vastaukseks?
        en yhtään ihmettele vaikka olisitkin saanut huonoa kohtelua kun oot noin vitun idiootti😂😂😂😂😂


      • Anonyymi

        Väärin taas, sinä erityislaatuinen lumihiutale! Johan tästäkin on moneen kertaan yritetty ratakiskoa vääntää, ettet sinä tiedä muiden kertoman olevan valhetta, jollet ole asianomainen itse. Miten hankalaa näin yksinkertaista asiaa voi olla käsittää, kun vieläkin vingut muiden olevan vain paskanjauhajia? Se on äärimmäisen noloa olla noin yksinkertainen, kun ei millään määrällä ratakiskoa mene perille, ettet tiedä muiden kertomasta yhtikäs mitään, jollet a) ole tämä Jantsu tai b) omaa kristallipalloa. Että kumpi nyt sitten pitää paikkansa, sinä räksyttävä vajakki?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väärin taas, sinä erityislaatuinen lumihiutale! Johan tästäkin on moneen kertaan yritetty ratakiskoa vääntää, ettet sinä tiedä muiden kertoman olevan valhetta, jollet ole asianomainen itse. Miten hankalaa näin yksinkertaista asiaa voi olla käsittää, kun vieläkin vingut muiden olevan vain paskanjauhajia? Se on äärimmäisen noloa olla noin yksinkertainen, kun ei millään määrällä ratakiskoa mene perille, ettet tiedä muiden kertomasta yhtikäs mitään, jollet a) ole tämä Jantsu tai b) omaa kristallipalloa. Että kumpi nyt sitten pitää paikkansa, sinä räksyttävä vajakki?

        Oon tosi pahoillani siitä että sulla on tosi paha olo sun huonon kokemuksen perusteella etkä saa nukuttua öisin, mutta se kannattaa purkaa joko terapeutille koska en ole terapeutti enkä osaa auttaa sua😊
        Anteeks paljon että sanoin oman mielipiteeni siitä että MULLA on hyvä kokemus sekä monella muulla ja mielestäni se on paskanjauhantaa mitä täällä jauhetaan kyseisestä ihmisestä, ihme trolli oot kyl😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oon tosi pahoillani siitä että sulla on tosi paha olo sun huonon kokemuksen perusteella etkä saa nukuttua öisin, mutta se kannattaa purkaa joko terapeutille koska en ole terapeutti enkä osaa auttaa sua😊
        Anteeks paljon että sanoin oman mielipiteeni siitä että MULLA on hyvä kokemus sekä monella muulla ja mielestäni se on paskanjauhantaa mitä täällä jauhetaan kyseisestä ihmisestä, ihme trolli oot kyl😂

        Ja taas meni väärin, sinä tyhjäpää! Se EI ole mielipide, että väität muiden olevan paskanjauhajia, koska sinulla on hyvä kokemus. Ei vain ole, vaikka oletkin liian saapas tämänkaltaisia asioita käsittämään. Muiden käsissä oleva paska ei kullaksi muutu, vaikka sinulla olisi käsissäsi kultaa, senkin urpo. Siinä sinulle lisää opittavaa elämästä, pikkuräksy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja taas meni väärin, sinä tyhjäpää! Se EI ole mielipide, että väität muiden olevan paskanjauhajia, koska sinulla on hyvä kokemus. Ei vain ole, vaikka oletkin liian saapas tämänkaltaisia asioita käsittämään. Muiden käsissä oleva paska ei kullaksi muutu, vaikka sinulla olisi käsissäsi kultaa, senkin urpo. Siinä sinulle lisää opittavaa elämästä, pikkuräksy.

        eli oliko väärin tulla kertomaan omasta kokemuksestani vain koska se oli positiivinen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        eli oliko väärin tulla kertomaan omasta kokemuksestani vain koska se oli positiivinen?

        Miten TYHMÄ voi ihminen oikein olla ja vielä kehtaa näyttää sen semijulkisesti? Eikö se sisälukutaito nyt millään löydy sieltä, eikö? Pyydä vaikka piskiäsi tavaamaan selvällä suomenkielellä kirjoitetut kommentit. Silläkin syttyy lamppu pikemmin kuin tuollaisella täystollolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten TYHMÄ voi ihminen oikein olla ja vielä kehtaa näyttää sen semijulkisesti? Eikö se sisälukutaito nyt millään löydy sieltä, eikö? Pyydä vaikka piskiäsi tavaamaan selvällä suomenkielellä kirjoitetut kommentit. Silläkin syttyy lamppu pikemmin kuin tuollaisella täystollolla.

        mistä sana-arkusta revit noita haukkumanimiä, ihme huumehörhö olet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mistä sana-arkusta revit noita haukkumanimiä, ihme huumehörhö olet.

        Älä huoli, vielä se sinunkin sanavarasto saattaa joskus kehittyä siedettäväksi. Työtä se kyllä vaatii, kun aivokäyräsi on nipinnapin havaittavissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä huoli, vielä se sinunkin sanavarasto saattaa joskus kehittyä siedettäväksi. Työtä se kyllä vaatii, kun aivokäyräsi on nipinnapin havaittavissa.

        ei oo kauheesti kehumista sunka sana valinnoista, ihme ämmä😂😂 suomi24 oma pikku trolli❤️


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei oo kauheesti kehumista sunka sana valinnoista, ihme ämmä😂😂 suomi24 oma pikku trolli❤️

        Tavaile sinä aapista, kun muiden kommentit ovat liian vaikeaselkoisia. Tai haistele vaikka piskisi kanssa samoja lyhtypylväitä, sekin saattaa olla liian hankalaa ajanvietettä kaltaisellesi vajakille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tavaile sinä aapista, kun muiden kommentit ovat liian vaikeaselkoisia. Tai haistele vaikka piskisi kanssa samoja lyhtypylväitä, sekin saattaa olla liian hankalaa ajanvietettä kaltaisellesi vajakille.

        Minkä takia väistät jokasen mun kysymyksen? kierrät jokasen kysymyksen ja argumentoit ihan omias, sehän tekee susta ennemmin vajaan😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkä takia väistät jokasen mun kysymyksen? kierrät jokasen kysymyksen ja argumentoit ihan omias, sehän tekee susta ennemmin vajaan😂

        Näytätkö sen kysymyksen, vajakki? Tuossa oli kysymys, sinun kommentissa ei ollut. Kipin kapin takaisin eskariin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näytätkö sen kysymyksen, vajakki? Tuossa oli kysymys, sinun kommentissa ei ollut. Kipin kapin takaisin eskariin!

        voisin suositella sulle terapiakäyntiä..
        ja mun kysymykseni oli sulle että ”eli oliko väärin tulla kertomaan omasta kokemuksestani vain koska se oli positiivinen?”
        Kävisitkö vaikka lukutunneilla samalla reissulla kun käyt sielä terapiassa?😊


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        voisin suositella sulle terapiakäyntiä..
        ja mun kysymykseni oli sulle että ”eli oliko väärin tulla kertomaan omasta kokemuksestani vain koska se oli positiivinen?”
        Kävisitkö vaikka lukutunneilla samalla reissulla kun käyt sielä terapiassa?😊

        Siihen voit lukea vastauksen juuri sen yläpuolelta. Koska olet liian tyhmä ymmärtämään niinkin selvää tekstiä, niin turhapa sinun sitten on odottaa ymmärtäväsi sitä millään määrällä toistoja. Niitä toistoja saat kuitenkin ihan omallakin yrittämällä, kun luet vastauksen sieltä kerta toisensa jälkeen vaikka yön läpeensä. Kerro, kun sisälukutaito löytyy. Odotan innolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siihen voit lukea vastauksen juuri sen yläpuolelta. Koska olet liian tyhmä ymmärtämään niinkin selvää tekstiä, niin turhapa sinun sitten on odottaa ymmärtäväsi sitä millään määrällä toistoja. Niitä toistoja saat kuitenkin ihan omallakin yrittämällä, kun luet vastauksen sieltä kerta toisensa jälkeen vaikka yön läpeensä. Kerro, kun sisälukutaito löytyy. Odotan innolla.

        Luin juuri vastauksen kysymykseni yläpuolelta, psykopaatti.
        Sinun ”vastauksesi” ei vastaa kysymykseeni, menisitkö takaisin äidinkielentunnille jotta argumenteistäsi saisi selvää, olet melkein sama asia kuin kilo paskaa, ei mitään käyttöä, pelkkä maanvaiva.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luin juuri vastauksen kysymykseni yläpuolelta, psykopaatti.
        Sinun ”vastauksesi” ei vastaa kysymykseeni, menisitkö takaisin äidinkielentunnille jotta argumenteistäsi saisi selvää, olet melkein sama asia kuin kilo paskaa, ei mitään käyttöä, pelkkä maanvaiva.

        Aivan saletisti vastaa, mutta olet liian tyhmä sitä ymmärtämään. Se on sääli, niin sääli, että rakkiaan tyhmempiä turhakkeita elää keskuudessamme. Suorastaan kuvottava ajatus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan saletisti vastaa, mutta olet liian tyhmä sitä ymmärtämään. Se on sääli, niin sääli, että rakkiaan tyhmempiä turhakkeita elää keskuudessamme. Suorastaan kuvottava ajatus.

        haha hävisit luuseri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        haha hävisit luuseri

        Ja sitten sinä heräsit unestasi. Voi poloa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sitten sinä heräsit unestasi. Voi poloa.

        Ainakin minä saan yöni nukuttua toisinkun sinä vatvot ja vaivaat typerää pientä päätäsi olemattomilla asioilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin minä saan yöni nukuttua toisinkun sinä vatvot ja vaivaat typerää pientä päätäsi olemattomilla asioilla.

        Ensimmäistä kertaa olet oikeassa. Sinä todellakin olet aika olematon asia. Piskilläsikin on järkevämpi funktio kuin sinulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensimmäistä kertaa olet oikeassa. Sinä todellakin olet aika olematon asia. Piskilläsikin on järkevämpi funktio kuin sinulla.

        Miten piskini liittyy edes tähän koko asiaan? oletko katkera siitä ettet osannut järkevästi hoitaa ja ottaa vastuuta koirastasi jonka tarhalta otit, olet kyllä aika surullinen tapaus, jaksuhalit sulle❤️


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten piskini liittyy edes tähän koko asiaan? oletko katkera siitä ettet osannut järkevästi hoitaa ja ottaa vastuuta koirastasi jonka tarhalta otit, olet kyllä aika surullinen tapaus, jaksuhalit sulle❤️

        Etkö tosiaan osaa tuon vertaa lukea? Piskilläsikin on järkevämpi funktio kuin sinulla. Tavaa. Kerro, kun ymmärrät, miten se liittyi sinua ja olemisesi tarkoitusta käsittelevään asiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö tosiaan osaa tuon vertaa lukea? Piskilläsikin on järkevämpi funktio kuin sinulla. Tavaa. Kerro, kun ymmärrät, miten se liittyi sinua ja olemisesi tarkoitusta käsittelevään asiaan.

        Olet kyllä surullinen tapaus, niksi sinulle typerys, muuta intiaan, olisit pyhä siellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet kyllä surullinen tapaus, niksi sinulle typerys, muuta intiaan, olisit pyhä siellä.

        Neiti näpsä nosti taas päätään, kun alkoi pöksyissä hiertämään. Voi itkujen itku! Yritä nyt kuitenkin kestää itseäsi, vaikka se hankalaa onkin. Vaihtoehdot ovat vähissä, ikävä kyllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Neiti näpsä nosti taas päätään, kun alkoi pöksyissä hiertämään. Voi itkujen itku! Yritä nyt kuitenkin kestää itseäsi, vaikka se hankalaa onkin. Vaihtoehdot ovat vähissä, ikävä kyllä.

        olen todella pahoillani ettei sinua rakastettu lapsena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        olen todella pahoillani ettei sinua rakastettu lapsena.

        Olet melkein söpis itkiessäsi tuohon tyyliin. On se nyt rankkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet melkein söpis itkiessäsi tuohon tyyliin. On se nyt rankkaa.

        Montako kertaa sinut on tiputettu pää edellä lattialle lapsena?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Montako kertaa sinut on tiputettu pää edellä lattialle lapsena?

        Voi iik, mitä settiä! Kylläpä saapas nyt pistää parastaan, voi että miten liikkistä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi iik, mitä settiä! Kylläpä saapas nyt pistää parastaan, voi että miten liikkistä!

        tiesitkö tohveli, että saapas on kenkä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tiesitkö tohveli, että saapas on kenkä.

        Nyt sinä teetkin päättelykyvyllesi sopivia päätelmiä, hyvä! Katsele kuvakirjaa ja nimeä näkemäsi kuvat, kyllä se siitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt sinä teetkin päättelykyvyllesi sopivia päätelmiä, hyvä! Katsele kuvakirjaa ja nimeä näkemäsi kuvat, kyllä se siitä.

        Kerroppa joku hyvä kuvakirja kun tiedät niistä niin paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerroppa joku hyvä kuvakirja kun tiedät niistä niin paljon.

        Siellä eskarissa osaa täti tai setä neuvoa, sinne mars!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä eskarissa osaa täti tai setä neuvoa, sinne mars!

        Käytkö useinki lastentarhojen pihoilla kytiksellä kun tiedät noin paljon, pedofiili!
        Jättäisit lapset sentään rauhaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käytkö useinki lastentarhojen pihoilla kytiksellä kun tiedät noin paljon, pedofiili!
        Jättäisit lapset sentään rauhaan.

        Kyllä sinulla nyt on rankkaa, voi kauhia. Mahtaa olla elämä yhtä tuskaa, kun päässä pörrää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sinulla nyt on rankkaa, voi kauhia. Mahtaa olla elämä yhtä tuskaa, kun päässä pörrää.

        Minulla on asiat aivan mahtavasti, kiitos edelleen kysymästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla on asiat aivan mahtavasti, kiitos edelleen kysymästä.

        Selvästi! Tyhmän on mukava elellä tietämättömänä tyhmyydestään.


      • Anonyymi

        Ihanko tosi! No nyt alkaakin asian ydin sinullekin löytymään, kappas vain!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihanko tosi! No nyt alkaakin asian ydin sinullekin löytymään, kappas vain!

        Vastako sinä sen huomasit! wautsi! 5 pistettä ja papukaijamerkki sinulle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastako sinä sen huomasit! wautsi! 5 pistettä ja papukaijamerkki sinulle!

        Aika paljon ennen sinua, mutta ei se mitään!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika paljon ennen sinua, mutta ei se mitään!

        Mistä sinä sen noita-akka tiedät koska havahduin tähän tietoon?
        Sinä se et vieläkään tainnut edes sisäistää asiaa tai mistä on edes asiasta kyse.. harmillista, todella harmillista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä sinä sen noita-akka tiedät koska havahduin tähän tietoon?
        Sinä se et vieläkään tainnut edes sisäistää asiaa tai mistä on edes asiasta kyse.. harmillista, todella harmillista.

        Mieti, mieti oikein kovasti. Vielä se ajatus sieltä selkiytyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mieti, mieti oikein kovasti. Vielä se ajatus sieltä selkiytyy.

        Olisko isoäidin aika mennä jo nukkumaan kun et kerta tiedä taaskaan kysymykseen vastausta, nukuppa kuule hyvät yöunet ja katsotaan aamulla minkälaisen uuden haukkumanimen olet keksinyt minulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisko isoäidin aika mennä jo nukkumaan kun et kerta tiedä taaskaan kysymykseen vastausta, nukuppa kuule hyvät yöunet ja katsotaan aamulla minkälaisen uuden haukkumanimen olet keksinyt minulle.

        Katsotaan toki. Täällähän voi odottaa vaikka mitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsotaan toki. Täällähän voi odottaa vaikka mitä.

        Ja sinun sana-arkustasi ainakin!
        Keksi sitten joku oikein hyvä, niin voin olla jopa ylpeä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sinun sana-arkustasi ainakin!
        Keksi sitten joku oikein hyvä, niin voin olla jopa ylpeä.

        Minun, sinun, jonkun muun, huomennahan se nähdään.


      • Anonyymi

        Juu'u, ja sitten pääset taas arvailemaan kuka oli asialla. Jännittävää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu'u, ja sitten pääset taas arvailemaan kuka oli asialla. Jännittävää!

        Sinä se tässä arvuuttelit aikaisemmin kuka täälä kirjoittelee ja yksikään arvaus ei osunut nappiin tällä kertaa.
        Mutta nyt hyvät yöt, sen ainakin tiedän että viisaampi olen kun sinä koska osaan päättää tämän keskustelun tähän ja sinun on pakko saada viimeinen lause. Voin elää asian kanssa. Kiitos ja hei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä se tässä arvuuttelit aikaisemmin kuka täälä kirjoittelee ja yksikään arvaus ei osunut nappiin tällä kertaa.
        Mutta nyt hyvät yöt, sen ainakin tiedän että viisaampi olen kun sinä koska osaan päättää tämän keskustelun tähän ja sinun on pakko saada viimeinen lause. Voin elää asian kanssa. Kiitos ja hei.

        Kiva, jos uskot tuohon itse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiva, jos uskot tuohon itse.

        Tota, miten toi kiistely, liittyi koiriin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tavaile sinä aapista, kun muiden kommentit ovat liian vaikeaselkoisia. Tai haistele vaikka piskisi kanssa samoja lyhtypylväitä, sekin saattaa olla liian hankalaa ajanvietettä kaltaisellesi vajakille.

        Pakko kyllä sanoa että on aika lapsellista käytöstä oletettavasti aikuiselta ihmiseltä tulla haukkumaan muita ihan vaan sen takia että jollain on hyvä kokemus ko. yhdistyksestä.


    • Anonyymi

      Niimpä niin, kyseinen yhdistys tuonut Suomeen jo satoja koiria niin täällä muutama satiainen nillittää.. Adoptio sopimuksessakin erikseen maininta että riittääkö rahkeet hankalan koiran kanssa?? Oletko valmis käyttämään oikeaa kouluttajaa apuna? Jos näin selkeillä ohjeilla ei käy selväksi että haasteita voi tulla ni kannattais hommata kultakala lemmikiksi ennemmin kuin koira..

    • Espanjan ja Romanian kaltaisissa maissa pentutehtaillaan rescue -koiria. ; )

      • Anonyymi

        Useissa maissa koiria myydään yhä sallitusti lemmikkielänikaupoissa, ja näihin kauppoihin tulee koiria ihan virallisestikin pentutehtaiksi luokitelluista kasvattamoista.

        Suomalaiset vastuulliset järjestöt eivät tuo koiria pentutehtaista eivätkä tue pentutehtailua missään muodossa. Pentuja on rescuekoirissa muutenkin huomattavan vähän aikuisiin nähden.


    • Minulta löytyy kyseiseltä yhdistykseltä tullut koira ja on kyllä täysi kultakimpale. Tulee toimeen kissojen kanssa eikä ole mitään käytösongelmia. Ei toki kenenkään ole pakko adoptoida koiraa espanjasta, kukaan ei ole aseella uhkaamassa, mutta jokainen voi itse miettiä ja käyttää maalaisjärkeä mihin omat resurssit riittävät. :) Tuskin yhdistys olisi vielä pystyssä jos ei oikeasti kellään olisi ollut positiivista kokemusta.

    • Anonyymi

      Koirat on ihan hyviä mutta onhan tuo yhdistyksen pitäjä taas vähemmän yllättäen täysi elämän kallu. Viljellään passiivisaggressiivisia kommentteja ympäriinsä ja pädetään sillä omalla olemattomalla älykkyydellä.
      Ei ole selkeästi penaali terävin kynä vaikka omasta mielestään sellainen onkin.

      Haukkuu ties ketä ja mistä syystä tahansa ja se kaikki korrektius puuttuu, vähän pitäisi yrittää kun edustaa jotain virallista yhdistystä mutta mieluummin haastaa riitaa ja draamailee minkä ehtii.

      Adoptoi koira ja älä ole sen jälkeen missään tekemisissä

    • Anonyymi

      Eikö siellä yhdistyksessä ole muita kuin tämä yksi päsmäri? Että jos sieltä joku muu saisi hieman paremmalla ulostulolla esitettyä asioita.
      Sen tyylinen öyhötys ei kiinnostanut ja pistin blokkiin. Vieläköhän se lukee tätäkin palstaa ja valvoo yöt miettien kuka tai ketkä täällä kirjoittelee?
      On siinäkin ihmisellä huvit. Ei varmaankaan ihan sattumasta johdu että ihmiset ottavat etäisyyttä häneen..

    • Anonyymi

      Mitä dramaqueen tekee 2022?

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      441
      2072
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      213
      1793
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      187
      1504
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1491
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      51
      1203
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      3
      1171
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      141
      1135
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      37
      1042
    9. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1016
    10. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      97
      995
    Aihe