Vaimo käy kuolleena kotona

Huijatuksijoutunut

Nyt alkaa olla usko elämän ja kuolem välillä vähissä.
Perjantaina 7.7 vaimo tuli yhtäkkiä jostain, oli hetken ja katosi. La 8.7 tuli taas, oli hieman pidempään kunnes taas katosi. Su 9.7 tuli ko aamupäivällä ja oli ainakin sen ajan kun olin hereillä, paikalla.
Kysyin missä olet ollut, hän sanoi olleensa eräällä entisellä työkaverilla auttamassa äitinsä muutossa olinhan sanonut siitä, ei muuten ollut.

Hän meni tietokoneelle pelaamaan sellaista peliä joka toimi vanhemmissa koneissa vielä pitkään 2000 luvulla mutta kun ma hänen kadottuaan menin ja kokeilin niin sepä ei lähtenytkään toimimaan !
Tiedän mikä peli äänistä.

Su-ma välisenä yönä en tiennyt missä kuollut vaimoni "nukkui" kun kuitenkin kuulin nukkuvan ihmisen hengityksen.
Outoa oli sekin että aina kun hän oli lähettyvillä kuului radio jota me kumpikaan ei koskaan kuunneltu.
Aina välillä yrittäessäni nukkua joku tökkäsi minua sormella kylkeen josta hätkähdän aina.
Ma 10.7 piti lähteä kauppaan ja kun minä olin noin 12.30 valmis lähtöön menin etsimään vaimoa jota ei löytynyt mistään !

Siirtyileekö hän lahden maailman välillä ?
Onko joku kesken ?
Kuoli hieman yli 50 vuotiaana.
Luulin että oli lavastanut kuolemansa mutta tapahtuneet tietäen liian mahdotonta.
Lisäksi vielä, askeleita en kuullut kertaakaan enkä ovien aukeamista.

23

499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomen_Chicago

      Oliko vaimosi lahtelainen?

    • ParkinsonOnSairaus

      Tarinastasi tulee mieleen että sinulla saattaisi olla esim. PARKINSON:in tauti. Sitä sairastavilla iäkkäillä ihmisillä saattaa kuulemma tulla näkyjä ja muita aistimuksia, jotka vaikuttavat aivan samoin todellisilta, kuten muu kiinteä maailma. Parkinsonin on kuitenkin sairaus, eikä sen muodostamilla harhakuvilla ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, vaan niistä voi olla ainoastaan haittaa. Kannattaa kertoa kaikesta lääkärille, ennekuin mitään suurempaa kärsimystä aiheutuu.

      Mitä henkimaailman asioihin tulee, niin en uskalla tässä lähtä arvailemaan...

      • tai.sitten.totta

        Tai sitten totuus on tuolla jossakin.


    • enjaksauskoa

      Keksitty tarina tai sitten sairaan ihmisen. Jos siellä joku henkiolento hiippailee, niin vaimosi se ei ainakaan ole vaan vaimon hahmossa kummitteleva riivaajahenki.

    • Ed_Warren

      Mene hoitoon, kun kerran olet sen tarpeessa. Hullu!!!!!

      • sekoile.muualle

        HÄpiä, senkin tyhmä rontti sanojasi.


    • dsgsdg

      Ap, mee lääkäriin. Ite epäilisin kans sairautta, tai sitten vaan pohjatonta surua, joka kuuluukin asiaan. Kummassakaan ei ole mitään hävettävää. Kyse on nyt Sinun elämäsi laadusta

      • ja.jännää

        Suru ja jotain joka on sulle liian yliluonnollista?


    • Oloneuvosko

      Siivoaako, tiskaako ja peseekö pyykit kotona käydessään?

      • olen.eri.tyyppii

        ei.


      • Oloneuvosko
        olen.eri.tyyppii kirjoitti:

        ei.

        Aloittaja laittakoon muijansa kotitöihin, niin kyllä häviää nopeasti


    • huijatuksijoutunut

      Ottaa silloin tällöin suihin öisin. Läheiset yrittivät viedä väkisin minua sairaalaan. Ei minua kummittelun takia voida viedä hoitoon!

      • eri.henkilö

        ei.


    • hänkö

      Radioääni viittaa delireumiin

    • rakkauttta

      Ei ole ollut sinun vaimosi, kuolleet eivät tähän maailmaan enää pääse mitenkään. Se oli demoni henki sinun vaimosi muodossa, pysy kaukana. Jos vielä tulee sinun luoksesi näyttäytymään niin kysy palveleeko Jeesusta Kristusta ja onko Jeesus Kristus tuon hengen Herra. Mutta mieluiten käske sitä henkeä häipymään Jeesuksen Kristuksen nimessä eikä koskaan palaamaan takaisin luoksesi. Demonit kiusaavat sinua, ja maalliset ihmiset sanovat sinua sairaaksi tai hulluksi koska saatana on eksyttänyt heidät uskomaan niin. Et ole sairas taikka hullu, pyydä Jeesuksen Kristuksen apua, Hän pistää kuriin nuo pahat henget. Jeesuksen Kristuksen nimessä rauha sinulle.

    • JeesusKristussuojele

      Rauha sinulle! Voin kertoa tietoa, joka saattaa voida auttaa sinua, ja sitä tietenkin toivon, koska en muuten olisi kirjoittanut tätä viestiä. Viesti on hieman pitkä, mutta halusin avata sinulle asioita enemmän siitä mitä tulen kertomaan. Tarkoitukseni on antaa tietoa, ja antaa ihmisille sen jälkeen mahdollisuus vapaasta tahdostaan päättää mitä uskovat. Toivon että ymmärrät, että minä en tiedä kaikkea kaikesta, mutta yritän antaa sinulle apua, ja lähtökohtaisesti en usko että olet hullu, ja tilanteesi vaikutti mielestäni seuraavalta

      Tuo tilanteesi kuulostaa omasta näkökulmastani siltä, että demoninen henki/henget yrittää valehdella sinulle, ja esittää vaimoasi. Se on helppoa demonihengille, jotka esim. ovat saaneet ns. avoimet ovet ihmisten elämään syntien kautta ja ne ovat astuneet asumaan sisään ihmiseen, ja eläneet esim. syntiä tehneiden ihmisten kanssa, joissakin tapauksissa hyvinkin pitkiä aikoja, ehkä jopa koko heidän elämänsä ajan, sen takia ns. ennustajat ja okultistisesti henkimaailman kanssa tekemisissä olevat ihmiset ketkä puhuvat esim. ns. "kuolleitten ihmisten" eli demonihenkien kanssa osaavat kertoa hyvinkin tarkasti joidenkin ihmisten elämästä, koska demonihenget kertovat heille tietoa, ja lisäksi demonit voivat toimia myös yhdessä. Siksi esim. Pyhässä Raamatussa Jumala kertoo israelin kansalle seuraavaa (5. Mooseksen kirja 18:10-11) keskuudessanne ei saa olla ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, taikojen tekijää, enteiden tai ennusmerkkejen selittäjää, noitaa, loitsujen lukijaa, henkienmanaajaa, tietäjää eikä ketään, joka kysyy neuvoa kuolleilta.
      Kuolleiden kanssa kommunikoiminen eli edelleen demonien kanssa kommunikoiminen on vaarallista, ja voi avata lisää ovia demonihengille vaikuttaa ihmisten elämään. Saattaa olla vaikeaa uskoa, että demonihenget voivat tulla ihmiseen sisään asumaan, mutta Jeesus Kristus itse sanoi, että Hänessä ei ole pahaa henkeä. Jeesus eli elämänsä maan päällä lihassa synnittä, eikä ole näin ollen avannut ovea demoneille tulla Häneen sisään, vaan Pyhä Henki asui Hänessä. Lisäksi Hänen yksi työtehtävä mitä Hän teki Taivaan Isän lähetystyössä oli, että Hän ajoi ulos demonihenkiä ihmisistä, ja antoi seuraajilleen myös auktoriteetin ajaa demonihenkiä ulos Jeesuksen Kristuksen nimessä. Hänen nimessään ja veressään on siis suurempi voima kuin demoneilla. Kun Jeesus tuli veneellä rannalle, ja häntä vastaan juoksi hautaluolista demonisoitunut mies, joka kaatui maahan, ja sanoi mm. Jeesukselle "et kai ole tullut kiduttamaan meitä ennen aikaamme?", koska Jeesuksella on siis valta kiduttaa heitä(miksi demonihenget muuten kysyisivät noin Jeesukselta), sitten Jeesus kysyi demoneilta, kuka sinä olet, niin demonihenki vastasi "legioona"koska meitä on monta, joka tarkoitti siis arviolta kai noin 2000-6000 demonihenkeä, niin se kertoo myös siitä, että demonit olivat tuossa miehessä sisällä. Sitten demonihenget pyysivät Jeesukselta ettei Hän ajaisi heitä pois siltä alueelta, jossa olivat ja että saisivat mennä sikalaumaan, joka oli siinä lähistöllä. Jeesus vapautti tuon miehen demonihengistä ajamalla demonihenget sikoihin, jonka jälkeen siat juoksivat alas jyrkänteeltä veteen ja hukkuivat. Demonien lähdettyä aiemmin legioona demoneita sisällään ollut demonisoitunut mies istui Jeesuksen seurueen kanssa täydessä järjessään, kun joukko ihmisiä tuli katsomaan heitä. Demonit voivat myös siis liikkua ja olla myös ihmisten ulkopuolella.

      Tilanteessasi suosittelisin pyytämään apua Jeesukselta Kristukselta siis todella vakavissani esim. rukoilemalla, koska tuo demoninen toiminta on sen verran voimakasta, että se on tullut tähän maailmaan eikä siis ole vain henkimaailmassa. Jos koet että olet hädässä huuda Jeesusta Kristusta avuksi, ja käske demonihenkeä lähtemään Jeesuksen Kristuksen nimessä. Synneistä kääntyminen, ja okultistisista tavaroista eroon hankkiutuminenkin, ja anteeksipyytäminenkin Jumalalta voi auttaa. Demonihenget ovat viisaampia, voimakkaampia kuin ihmiset, ja ainoa keino miten ihminen voi oikeasti saada oikeaa helpotusta elämäänsä on Jeesuksen kautta, joka voi pelastaa ihmisiä näiltä pahuudenhengiltä. Demoni voi esiintyä esim. Kuolleena ihmisenä ->Pyhässä Raamatussa sanotaan, että paholainen voi esiintyä valon enkelinä, eli näyttää ihmiselle olevansa muka hyvä. Älkää eksykö, Jeesus Kristus on ainoa tie pelastua, Hän sanoi itse, että Hän on Tie, Totuus, ja Elämä.
      Kuolleiden kanssa puhujien, ja muista okultistisen puolen asioista ei kannata hakea apua, koska ne lopulta pahentavat vain ongelmaa.
      Jos joskus saat vapautuksen synneistäsi, ja palaat takaisin tekemään syntejäsi Pyhän Raamatun mukaan jo lähtenyt demoni henki palaa ihmisen sisään, ja ottaa mukanaan sisälle 7 vielä itseään pahempaa demoni henkeä eli ihmisen tila on pahempi sen jälkeen jos hän lankeaa syntiin uudestaan, kuin alussa jos ihmistä ei olisi koskaan vapautettu synneistään.

      En voi luvata apua sinulle itse, mutta Jeesus voi auttaa.

      Rauha sinulle Jeesuksen Kristuksen nimessä.

      • seuskontonormistosta

        Rouva/herra uskovainen sotkee nyt okkultismin ja mystiikan iloisesti sekamelskaksi, ja heittää vielä synnin soppaan, jotta voi ruoskia niin itseään kuin muitakin uskonnon massojen hallintaan luomalla järjestelmällä, jolla hyvin vähän on tekemistä yliluonnolliset kyvyt omanneen Jeesuksen kanssa, joka tieteellisesti ajatellen hämmästyttävällä tavalla hallitsi atominytimien reaktion lopputuloksen valinnan aineellistamalla ruokaa, parantamalla sairaita ja pystymällä levitoimaan.

        Kyky näihin yliluonnollisiin ilmiöihin on hänen opetuksissaan - sillä hänhän oi 2000 vuotta sitten tieteen palveluksessa opettajana, koska hänellä oli opetuslapsiakin. Tuohon aikaan niin teologia, sielutiede (psykologia) kuin myös filosofia olivat yksi ja sama tiede. Ei ole epäselvyyttäkään, ettei siellä katolisen äitikirkon uumenissa olisi jemmanimisessä paikassa tämä tieto, joka nopeasti salattiin ja luotiin ihmisten hallintaan valikoitu uskontojärjestelmä Rooman vallanajan toimesta.

        Jos ei olisi syntien sovitusta ristillä - Jeesus muuten löytyneiden papyruskääröjen mukaan oli itse tuomassa tietoa pelastukseksi, ei omaa kuolemaansa - niin eihän tämä jumalaton markkinameno olisi edes pyörinyt, nyt voi siirtää vastuun Jeesukselle ja elää kuin siat pellossa!

        Kyllä, Jeesus oli tie, totuus ja elämä luomiskertomuksen ikuisen elämän puulle, ja tuo ikuinen elämä ei perustu uskoon kuoleman jälkeen, vaan etropianlain kumoamiseen (solut eivät vanhene, eikä atominytimissä ole lainkaan edes aikaa, aika on illusio tieteen näkövinkkelistä, ja suuri hämmästyksen aihe), joka juuri syntyy kyvystä hallita atominytimen reaktion lopputuloksen valinta.

        Mitä tulee uskontonormistoon - katolinen kirkko on itse tunnustanut sen olevan saatananpalvontaa kertomalla Tuomas Akvinolaisen olevan henkilö, jonka opetuksiin ja tulkintoihin kristinusko perustuu, kun vastaavasti tiedetään (onlöytyny saksalaisesta luostarista alkemistikirjoitus Aurora consurgens, tekijä Tuomas Akvinolainen), että hän oli alkemisti ja - kuinka ollakaan - katolinen kirkko on tuominnut alkemian saatananpalvonnaksi.

        Että tällä tavalla. Aika metkaa muuten sekin, että tuota edellä mainittuamiesluostaria johtikin nainen - Pyhä Valburg, josta Vappu on saanut nimensä. Saksassa perinteisesti vappaumenoihin liittyi noitien lentäminen luudalla ja ajatus siitä, että juuri Vappuna on elävien ja kuolleiden maailman raja ohuimmillaan.


      • tämäkinvielätässä

        Tuomas Akvinolaiseen, tuohon alkemistiin, viitaten - miksi ihmeessä ne koittivat valmistaa Ikuista Elämää (viisasten kiveä) munkkiluostarissa, jos heidän mielestään uskontonormiston palvelijana riitti usko ristinkuolemaan ja syntien anteeksisaamiseen?! Hieman ristririitaa näissä uskontoasiassa.


    • elääköhänvielä

      Aloittajalle. Kummitukset ovat totta, olen aina nähnyt niitä ja tulen näkemäänkin. Oli helpotus, että tämän päivän tiede pystyy selittämään kyseisen ilmiön ja hulluksi huutelu tällä perusteella on syytä lopettaa.

      Jo sata vuotta on tutkittu aistien ulkopuolista tietoa, sen hankintaa ja mm. Tampereen yliopistolla on tehty jo 2000-luvun alusta tutkimuksia, että miten aistien ulkopuolista tietoa voitaisiin käyttää hyväksi. Kyse on PSI-ilmiöistä.

      Itse ilmiöt kokeneena hämmestelen vaimon puhetta.

      Kuolleet nimittäin eivät puhu - on jo vanha sanontakin - jos jos yrittä jututtaa, on kommunikointi puhetasolla lähes mahdotonta; se tapahtuu eleillä, telepatialla, symboleilla jne - korkeintaan pari sanaa hyvin vaikeasti äännettynä on mahdollista.

      Olen nähnyt myös elävien kummittelua - he puhuvat. Mutta - uskomatonta - he eivät itse tiedä sitä!

      Esimerkki lapsesta, vähän vanhemmasta, joka yht äkkiä ilmestyi päivällä levätessäni sängyn viereen ilmielävänä ja kertoi tulleensa näyttämään uusia silmälasejaan.

      Soitin perheelle välittömästi pelästyneenä tarkistaakseni, että kaikki on kunnossa ja kysyin silmistä ja näöstä. En tietenkään puhunut tapahtumasta mitään.

      Sain kuulla kaiken olevan kunnossa, eikä lapsen silmissä ollut mitään vikaa, eikä siis silmälaseja.

      Kun lapsi saapui luokseni kolmen kuukauden kuluttua, hänellä oli juuri ne slmälasit, joita hän muka tuli näyttämään. Totesin hänelle, että tulit sitten näyttämään uusia silmälaseja, ja hän katsoi minua kummissaan, mutta ei sanonut mitään. Oletan, että hänellä ei ollut kuitenkaan havaintoa tapahtuneesta.

      Silmien näkövika oli todettu koulussa - ei sen vuoksi, että vanhemmat olisivat soittoni perusteella tehneet mitään. Näin ainakin ymmärsin.

      Joten näky ei merkinnyt - oletan - lapsen näön osalta mitään, mutta minulle tarkoitus oli siinä, että opin erottamaan elävän henkilön ja kuolleen henkilön eron - elävät puhuvat.

      Outoa tarinasi, koska tämän mukaan sinulle on kummitellut elävä vaimo, joko konkreettisesti elää elävänä muualla. Onko se mahdollista?

      Lehdessä oli mielenkiintoinen tarina kummitusnaisesta etsimässä rakkauskirjeitä erään talon vintiltä, mutta juttu tuomittiin hölypölyksi, koska naisen todettiinkin samaan aikaan eläneen elävänä Yhdysvalloissa.

      Harmitti tuo väärä johtopäätös, mutta - kun lukee tästäkin edeltä viestejä - niin mitäpä muuta nyt olisi voinut odottaakaan.

      Kiinnostaisi tietää, että onko todella mahdollista, että vaimosi olisi jossakin edelleen elossa? Ellei ole, niin minä tulkitsen puheen perusteella näyt vaimostasi hallisinaatioiksi, en kummitteluksi.

      Erikoista joka tapauksessa.

      • viestitteleejostakin

        Luin aloitusviestisi uudelleen - puhut kuoleman mahdollisesta lavastamisesta. Todellako olisi mahdollista?! Mikäli näin on, niin edellä kertomani sopisi. Ääni radiosta kuulosti mielenkiintoiselta - ja olisi tärkeää, että mitä siitä radiosta tuolloin kuului. Jos tämä tapahtuu vielä, niin kuuntele tarkkaan, että mitä radiosta tulee, koska se ei kuulunut teidän yhteiseen elämään.


      • turhautunuttyperyksiin

        Pakko lisätä: mikäli minulla olisi valta Jumalan - niin veisin uskovaisilta ja typeryksiltä nettikirjoitusoikeuden. Muilta puhekyvyn.


      • Kankkunenmuttaeijuha
        turhautunuttyperyksiin kirjoitti:

        Pakko lisätä: mikäli minulla olisi valta Jumalan - niin veisin uskovaisilta ja typeryksiltä nettikirjoitusoikeuden. Muilta puhekyvyn.

        Vähän tylsänpuoleisen krapulapäivän pelastus kommenttisi, on se niin asiaa!


      • ghghghgh

        Nykyajan tiede todiaan pystyy selittämään kummittelun ja tiede kertoo että kyseessä on aistiharhat.
        Yksikään tieteellinen todiste ei puolla että kummittelu tai kuolemanjälkeinen elämä olisi totta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1829
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe