PAF-pokerissa talo pelaa netti pelaakjia vastaan

PAFhaisee

Näin se on, uskomattomilla korteilla lähdetään all-in peliin ja voitto menee ns. olemattomille korteille. Yksi työntekijä on tämän myöntänyt, tosin ei kaikilla pöydillä näitä ole mutta usein pelaavia "autetaan". Luulen että muillakin pelin tarjoajilla näin toimitaan, historia muistaa muunlaisiakin huijauksia pokerisaiteilta. Ei taida löytyä yhtään pelipöytää missä oltaisiin rehellisiä.

Huom. en ole hävinnyt suuria summia, ajankuluksi pelaillut alle vitosen paikoissa joissa tosin palkintoina ykköselle about 140 €...

1

60

  Vastaukset

  • Sama juttu RAY:n pokerissa.

   Molemmat ovat Suomessa laillistettua ryöstöä. Onko joukkokanteeseen lähtijöitä? Nauhoittakaa peliä muutama kymmenen tuntia (pelatkaa minimipanospöydässä niin varoivaisesti kuin mahdollista), sielläkin ainakin RAY:llä (2-5 centin pöytä sisäänosto 2-5 euroa), aluksi saatat voittaa muutaman euron, mutta sitten alkaa talon pelaajienn toimesta armoton imutus.

   LAILLISTETTUA RYÖSTÖÄ! ONKO JOUKKOKANTEESEEN LÄHTIJÖITÄ ?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

   Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   8565