Kummitukset/vainajahenget ovat demoneita/riivaajia

saku7863456

Onko kummituksia olemassa? Kyllä niitä on, mutta ne ovat aivan toisia kuin monet ajattelevat. Kummituksia eli vainajahenkiä saattaa esiintyä mm erilaisissa autiotaloissa yms. paikoissa ja myös meediotilaisuuksissa. Useat uskovat niiden olevan kuolleita ihmisiä..... mutta ne eivät niitä ole. Raamatussa kerrottaan ettei kuollut ihminen voi kummitella eikä esiintyä täällä maailmas- samme enää. Kuolleet ovat Raamatun mukaan täysin tiedottomassa tilassa, odottamassa haudoissaan joko Jeesuksen takaisintuloa ja ikuiseen elämään pääsyä tai viimeiselle tuomiolle ja helvettiin, toiseen kuolemaan tulijärvessä joutumista. Toki Raamatussa kerrotaan joidenkin otetun suoraan taivaaseen, mm. Mooseksen, Elian ja Enokin, mutta he eivät tule tänne kummittelemaan.
Mitä nämä kummitukset ovat? Aika pelottavaa: Ne ovat saatanan johtamia demoneita, riivaajia, pahoja henkiä eli kerran vuosi tuhansia sitten taivaassa saatanan mukaan langenneita kapinallisia enkeleitä. Tämän tähden Vanhassa Testamentissa kielletään jyrkästi yhteydenpito vainajahenkiin, koska ne ovat riivaajia. Riivaajat yrittävät kaikin tavoin eksyttää ihmisiä ja tehdä heille pahaa, Niinpä lukemattomat ihmiset jotka on erehtyneet menemään meedion luokse tai harrastamaan spiritismiä ovat lopulta seonneet, tai ajautuneet itsemurhaan tai tulleet pahoiksi ja ajautuneet saatanan palvojiksi. Tosi järkyttävää on että myös varsinkin katolisissa maissa yleisinä esiintyvissä Maria-ilmestyksissä ja muissa pyhimys-ilmestyksissä tosiasiassa takana ovat riivaajahenget, jotka pukeutuen valeasuun uskottelevat olevansa satoja vuosia sitten kuollut Maria tai joku pyhimys.

7

842

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raamattuonkusetusta
      • hupiukkojaolette

        Et tiedä itsekään. Näissä jutuissa on kysymys vain ja ainoastaan ihmisen päänsisäisistä asioista. Mielenterveydestä ja sen sellaisesta. Älä leiki näillä asioilla, jos et halua seota vielä pahemmin.


    • jooeisitäjeesustataas

      Kummitukset ym sijaitsevat omien korvien välissä aivan kuin jumalat ja muutkin uskonnolliset kokemukset.
      Hyvät taustakertomukset herkistävät mieliä harhoihin, vaikkapa sitten se raamattu. Ihmisellä on taipumus keksiä yliluonnollinen selitys luonnollisille, sattumanvaraisille tarkemmin selittämättömille tapahtumille, kuten vaikkapa tuulenhenkäys verhoissa. Raamatussakin toistuvasti sanotaan ukkosta jumalan ääneksi. Jumalanne on siis realistisimmillaan hankaussähköä.

    • Anonyymi

      Aloittaja on harvinaisen perillä asioista. On valitettavaa, että edelleen niin moni ihminen ei usko Pahuuden (saatanan) ja Hyvyyden (Jumalan) läsnäoloon eikä myöskään siihen, että näillä molemmilla on omat enkelinsä (saatanalla langenneita pahuuden enkeleitä/demoneja).

      Moni ei myöskään tiedä, että suurin osa näistä historian "neroista" on saanut apua pahuuden henkivalloilta (myyneet sielunsa ja saaneet vastapalveluna tiedon eli nerouden sekä sitä kautta muiden ihmisten ihailun). Kun asioita alkaa lukemaan, niin huomaa, että suurin osa maailman historian vaikuttajista ja merkkihenkilöistä harrasti okkultismia salaseuroissa ja kuului satanistiseen vapaamuurariuteen. Heidän valtansa on tullut sitä kautta. He kuitenkin ovat kuolleet vailla Jumalaa, joten heidän maanpäällisellä vallallaan ja ihailun tarpeellaan on ollut järkyttävä loppu. Koulut opettavat vääristynyttä historiaan ja valtamedia (maailman NWO-eliitin hallussa) syöttää meille joka päivä joitain valeuutisia. Suurin osa ihmiskunnasta on menossa väärälle polulle, koska heidät on aivopesty uskomaan mediaa, "tiedettä" ja unohtamaan oman kykynsä ottaa itse asioista selvää.

      Demonit (suomessa puhutaan riivaajista) eli pahat henkiolennot ovat 100 % totta. Vainajat eivät ilmesty ihmisille ja kummittele esim. autiotaloissa. Sen sijaan siellä on demonihenkiä, jotka huijaavat ihmisiä matkimalla esim. kuollutta lähisukulaista. Tälla tavoin ne saavat ihmiset "koukkuun". Nämä henkiolennot eivät kuitenkaan kestä Jeesuksen Kristuksen nimen mainitsemista. Se onkin ainut suoja pahuuden henkimaailmaa vastaan.

      • Anonyymi

        Juuri niin. Raamatusta löytyy mm. kielto demoneihin ym.
        "Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttönsä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja- tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen. Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle, ja sellaisten kauhistusten tähden Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa heidät sinun tieltäsi. Ole siis nuhteeton Herran sinun Jumalasi edessä. Sillä nämä kansat, jotka sinä nyt karkoitat, kuuntelevät kyllä merkeistäennustajia ja taikureita, mutta sinulle ei Herra sinun Jumalasi sitä salli." (5 Moos. 18:10-14)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri niin. Raamatusta löytyy mm. kielto demoneihin ym.
        "Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttönsä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja- tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen. Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle, ja sellaisten kauhistusten tähden Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa heidät sinun tieltäsi. Ole siis nuhteeton Herran sinun Jumalasi edessä. Sillä nämä kansat, jotka sinä nyt karkoitat, kuuntelevät kyllä merkeistäennustajia ja taikureita, mutta sinulle ei Herra sinun Jumalasi sitä salli." (5 Moos. 18:10-14)

        Tuo ei alkuaan ollut raamatusta, vaan Mooseksenlaista, joka mm. kieltää ihmisyyden (10 käskyä)


    • Anonyymi

      "Kummitukset" ovat usein kuolleiden ihmisten sieluja jotka vaeltavat maan päällä jonkin aikaa heidän kuoleman jälkeen. Usein puhutaan 30 tai 40 päivästä. Vasta kuolleet eivät useinkaan tiedä (muista) olevansa kuolleita. Tämän vaelluksen jälkeen heidän matkansa jatkuu tuonpuoleiseen ("taivaaseen"). Jossain vaiheessa he sitten syntyvät uudestaan tähän maailmaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe