Miksi poistettiin sadesään muistelut?

Ihan hämmästyin, kun en löytänyt aloitettani palatessani työpöydän ääreen. Laitoin menovaatteet päälle kun soittivat, palatakseni...

MIkähän nyt oli vikana aloituksessa kun poistettiin?
1
Ilmianna
Jaa

6 VastaustaVarmaankin kun joka päivä sataa, kuka nyt vanhoja muistelemaan?
;-))) yihuu näin se on nähtävä !
Ilmianna
Jaa
Terveiset Bodom järveltä Oittaan Kartanon navettakahvilasta. Hyvä lounas oli ja Juri'j Enzo, jonka nonna olen, oli venähtänyt pituutta ja laihtunutkin Californian aikana. Hyvin maittoi ruoka 11 v, kun kaikki menee nyt kasvuun!
Ei sitten parane kesämuisteluksia naputella, julkisesti ainakaan, moikka vaan! 😊
1
Ilmianna
Jaa
On surullinen olo,..ei kai saa kirjoittaakaan enää, kun pyyhkäistään ihan viaton aloitus pois,..miten täällä voi viihtyä enää, kun outo jähmeys on vallannut palstan, miksi ?

https://www.youtube.com/watch?v=HITAlF8P180
1
Ilmianna
Jaa
Hyvä aloitus jos oli sadesään muisteluista. Vaikka mitä voisi kertoa ja heti voin tässä muistella kun lapsena mentiin alasti pihalle seisomaan rankkasateeseen. Nopeasti vaatteet pois ja ulos! Kivalta tuntui kun sadevesi valui päästä varpaisiin. Sitte uikkarit päälle ja järveen. Koti oli aivan rannassa.
💦💦
1
Ilmianna
Jaa
Kas' kun kk vanha aloitus hyppääkin esiin? Tulee miettineeksi oliko se hukassa ollenkaan, vaiko painunut jo ed. sivulle.

Aamupäivän hiljaiselo olikin tarpeen, seurustelu eilen riitti vähäksi aikaa, tyttö tosin vannotti, että ottaisin yhteyttä jos haluan jonnekin mennä ens' viikolla jo 😊

Miks'en haluaisi, matka meriteitse Porvooseen m/s Ruuneberg'illä on aurinkoisena päivänä nautinto, ruokailla aluksella ja käväistä Porvoossa pikku putiikeissa, joita siellä on kivoja.
Toinen on Langinkoski, jossa en ole käynyt, kauempana se on toki. Aikaahan tässä on kohdetta miettiä, bensat ja kestityksen tarjoan tietysti, katsellaan.

Sateesta olen nauttinut niin paljaana, kuin simppareillakin ja juossut järveen Pihlajakoskella aikanaan, mutta eniten olen uinut kyllä meressä.
Uuni ja Pihlajasaaret oli retkikohteita, no, toki Hietaniemen uimarantakin, mutta teini-iässä oli jotenkin tietoinen ja arka viereisestä hautausmaasta.

Kesäsade on niin ihanaa, että vielä Sipoon aikoina koin luonnon keskellä asuessamme ilman lähinaapureita, sateen niin hurmaavaksi, että riisuin ja pyörin alasti helteellä märällä pihanurmella.
Uimapaikkaa ei lähellä ollut kuin 2-3 km päässä Ollilan lampi, jossa heinätöiden jälkeen pyöräillen kävinkin viilentymässä.

Lastenlapset halusivat myös sateella heittää vaatteet verannalle, ja siinä ne 3 somaa tyttöstä kirmaili navettapihalla kikattaen sateessa!
1
Ilmianna
Jaa
Mukava odotella kahvila-ravintolan terassilla kun auto on huollossa tuossa viereisessä paikassa. Lämmin kostea ilma ja välillä ripsauttaa pikkusen sateen. Tähän pihalle pysähtyy toinen toistaan upeampaa rekkaa, on ne isoja, pitkiä. Eihän niistä näy kun etu ja takapuoli liikenteessä, autosta katsoen.
Kolmivaunuinen tukkirekka, on siinä painoa, ei ihme että tiet hajoaa ja kuluu nopeasti. Lahti-Kouvola välillä on valtava rekkaliikenne. Lahteen rakennetaan kehätietä, saa liikenteen poi kaupunkialueelta. 🤔💦💦
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miksi poistettiin sadesään muistelut?

Ihan hämmästyin, kun en löytänyt aloitettani palatessani työpöydän ääreen. Laitoin menovaatteet päälle kun soittivat, palatakseni...

MIkähän nyt oli vikana aloituksessa kun poistettiin?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta