Harry ja hermione fanfiktio

MuffePuffe

Harry Potter (fanfiction) en oo vielä nimee keksiny ja tää on sit mun eka sanokaa
mielipide ja mitä pitäis korjata. 

Harry istui tyhjässä rohkelikkojen tornissa tekemässä professori Kalkaroksen antamia haastavia taikajuoma-läksyjä. Harry oli niin keskittynyt läksyihin ettei huomannut Hermioneta joka tuli alas kierreportaita ja istahti Harryn viereen. Harry hätkähti. 
-Hei. Harry sanoi 
-Hei.       Kuule Harry meidän pitäisi pu. Ja juuri kun Hermione oli sanomassa lausetta loppuun Ron tuli poikien makuukammarista ja keskeytti 
-Hei Harry! Huomenna suuri huispausmatsi. Oletko valmistautunut? Ron kyseli 
-En, Kalkaros antoi vinopinon läksyjä ja olen ahertanut niitä. Harry huokaisi 
-Kuule voisimme mennä kirjastoon kahdestaan tekemään niitä. Voisin auttaa myös muodonmuutos läksyissä, jos haluat. Hermione sanoi. Hänellä olisi asiaa Harrylle, jonka takia hän halusi olla kahdestaan Harryn kanssa 
-Minäkin tulen! Minullakin on muodonmuutos läksyt tekemättä. Ron ilmoitti äkkiä. Hermioneta ärsytti kun he kävelivät kaikki kolme kirjastoa kohti. Ronilla oli ollut lähiaikoina ärsyttävä tapa tulla juuri silloin kun hän ja Harry olivat kahdestaan. Hermione katsoi Harryä. Hän tuijotti Harryn vihreitä silmiä ja hänen sotkuisia mustia hiuksia. Yhtäkkiä Harry käänsi päänsä Hermioneen. Tyttö käänsi katseensa äkkiä pois. Hermionen posket punehtuivat. Kun he saapuivat kirjastoon. Hermione sai idean. 
-Voi pahus! Hermione hengähti muka dramaattisesti. 
-No mitä! Pojat kysyivät yhteen ääneen. 
-Unohdin liemikirjani. Voisitko hakea sen. Ron . Hermione sanoi muka avuttomasti. 
-Mikset voi itse hakea? Ron kysähti tympääntyneesti 
-Voisitko Ron, kiltti. Hermione aneli 
-Hyvä on mutta saat sitten tehdä liemiläksyni. Ron sanoi 
Hermione nyökkäsi. Ron lähti. Vihdoinkin hän ja Harry saisivat olla kahdestaan.  
-Mistä sinä halusit puhua? Kun kerran Ronin noin kovasti halusit pois. Harry hymähti viekkaana. 
-Haluaisin tietää. Hermione kysyi epävarmana 
-Mitä haluaisit tietää. Harry kysyi edelleen hymy kasvoilla. 
-Haluaisin tietää, että pidätkö minusta. Hermione kysyi muina miehinä ja yrittäen vältellä Harryn katsetta 
Harryn ilme vakavoitui. Hermione ehti jo pelätä, kunnes Harry käveli hänen luokseen ja suuteli tätä. Hermion yllättyi ja vastasi suudelmaan intohimoisesti. Harry hyväili Hermionen selkää ja tämän hiuksia. Tuntui kuin he olisivat olleet siinä tunteja, kunnes he lopulta päästivät irti. Vasta nyt he huomasivat järkyttyneen Ronin heidän edessään. Ron ei sanonut mitään kunnes. 
-No. Opiskellaammeko me? Ron kysyi aivan kuin mitään olisi tapahtunut. Seuraavina päivinä Harry ja Hermione leijuivat kumpikin onnellisuudesta. He olivat tunnilla. Harry sujautti Hermionen taskuun jotain. Hermione otti sen ja luki: Tavataan tunnin jälkeen pihalla järven rannassa. Harry. Hermione nyökkäsi vastaukseksi. Yhtäkkiä Kalkaros tuli heidän eteensä ja sanoi 
-Keskeytänkö jotain? Herra Potter ja neiti Granger? Ja nappasi lapun 
-Jaaha. Vai lappu viestittelyä. Kröhöm. Kalkaros sanoi ja kohensi ääntään lukeakseen 
-Rakas Hermyliinini, Tavataanko järvellä tunnin jälkeen? Rakas höpöliini. Terveisin sinun Harryliinisi. Luihuiset nauroivat niin että kohta katkeaisivat. Hermioneta nolotti niin että hän halusi valua pöydän alle. Eihän lapussa edes niin lukenut. Tunnin jälkeen he päättivät vaihtaa paikkaa, koska luihuiset olivat menneet järvelle odottamaan että saisivat nauraa. He päättivät mennä rääkyvään röttelöön. Kun he olivat siellä Hermione sanoi viekkaan tyytyväisenä. 
-Et vastannut eilen kysymykseen. 
-Kelpaako tämä. Harry sanoi ja suuteli Hermioneta vielä intohimoisempana kuin ennen. He tuijottivat hetken toisiaan ja sitten alkoivat suudella vieläkin intohimoisemmin toisiaan. Harry työnsi Hermionen seinää vasten ja alkoi sudella hänen kaulaa ja vartaloa. He riisuivat toisiaan samalla kun suutelivat. Hermione kaatoi Harryn vanhan lattialla olleen huovan päälle. Ja sitten meni itse Harryn päälle ja imi Harryn kaulaa. Hän hyväili Harryn rintaa. Sitten vatsaa ja vielä alemmas ja alemmas, kunnes oli Harryn haarojen kohdalla. Harry käänsi Hermionen hänen alleen ja alkoi hyväillä hänen kohtuaan kunnes työnsi itsensä hänen sisään. Hermione voihkaisi tyydytyksestä. Lopulta molemmat olivat saavuttaneet tyydytyksen huipun. He irroittaituivat ja jäivät makoilemaan huovalle. Katselleen toisiaan tyytyväsinä.

2

202

Vastaukset

 • iha hyvä. Jatka samaa malliin :)

 • Hyvä jatkoaa!!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4295
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  30
  1543
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  28
  511
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  69
  471