Kokdem tiedotuspäällikkö?

Theheman

Onko tietoa kuka on tämä ylivertainen tiedotuspäällikkö, jolla on tällä palstalla ala-arvoisempiakin kutsumanimiä? Häneltä irtoaa oivaltavia, tilannetta analysoivia kommentteja aiheeseen kuin aiheeseen. Ja tuntuu olevan selvillä asioiden todellisesta laidasta, toisin kuin monet palstalle kirjoittavat. Hän kykenee uudistumaan, sivaltaa poliittisten vastustajien levittämät epätotuudet terävällä ja analyyttisella tilannearvioillaan unhon ahdinkoon ja hiljaisuuteen. Kyllä menee perzuikin suu äkkiä suppuun.

18

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MiekkalinnanPesupalvelu

      Ovatko kiuaskivesi pölyisiä?

    • Theheman

      Voi olla, ei ole vaihdettu pariin vuoteen. Kohta mennään kokeilemaan. Kas kun ei vielä ole tähän säikeeseen tullut veret seisauttavaa kommenttia tiedotuspäälliköltä?

    • WartiakinIhmettelee

      Sekin on outoa ettei hänen uskollinen ja puuhakas apurinsa, tuo KokDem-Paskotrolli, ole vielä astunut puolustamaan isäntäänsä !

    • RikiSorsanVelipuoli

      Hän on monella eri "taiteilijanimellä" esiintyvä , hmm... henkilö. Hämeen Sanomien keskustelupalstoilla ja blogeissa hän on tullut tunnetuksi ainakin nimimerkeistään"Heini" sekä nyt ihan viime aikoina "Uskomatonta tuubaa". Suoli24:ssa nimimerkit ovat vaihdelleet suuresti.

    • Theheman

      Tarkoitin juuri tätä arvostettua henkilöä, johon WartakinIhmettelee viittasi. Tuskin hän mitään apureita tarvitsee. Hänen oivaltavat analyysinsa osuvat aina paikalleen. Ehkä kuitenkin joskus ovat hiukan moniselitteisiä? Ehkä se johtuu vaan lukijoiden tasosta?

    • ei.ole.ok.HML

      En tiedä kuka paikallinen suuruus on kyseessä mutta kuminaamari ainakin on tuhannen päämies roomalaislegioonalaisittain ilmaistuna. Kun niillä kaikilla vielä olisi vihreä uniformu ja maihinnousukengät, niin silloin asia olisi minun puolestani ok.

      Nyt ei ole ok.

    • Theheman

      Kuka muu pystyy pitämään pilkkanaan yhteiskunnan jatkuvia uusiutumisvaateita, näytä mitä osaat, vapauta se, se mitä sinä ja puolue, en jaksa enää, glooria on liikaa...

      Kuka on lausunut nämä unohtumattomat sanat, K.Ari on posess... ei en pysty tunnekuohussani jatkamaan. Ei kerran, ei kahta kertaa, vaan monta kertaa. Tämä mies tietää kuinka sanan säilällä sivalletaan, ja kovaa. Hän onkin puolueen valitsema pyhä. Tämäkin lause sopii joka argumenttiin, se on meidän puolueessa kanonisoitu. Hän on nero. Kim Jon Demin ja Kim Jong Kokin johtama tiedotusopin maisteriopintoryhmä on ollut meidän tiedotuspäällikön ohjauksessa jonkin aikaa. Ymmärtävät vihdoin, miksi heidän tiedotus karkaa kansalaisilta.

      • Heheeeeeehh

        Kirjoitat K. Ari posess ja vankilanaamusuihkusta nauttinut olet.


      • WhoKnowsIt

        Tai ehkä kirjoittaja onkin nainen... ehkä?


    • Theheman

      Me saimme sen, kiitos, kiitos, kiitos. Järkälemäinen jyrähdys, alku mammuttitrilogialle Vankilanaamusuihku. Näitä kirjoituksia tulevat tulevina sukupolvina kirjallisuudentutkijat otsa rypyssä tulkitsemaan, järjestetään seminaareja joissa alan parhaat osaajat väittelevät näiden kirjoitusten syvällä piilevistä asiasisällöistä. Puolue on saanut arvoisensa tiedotuspäällikön!

      • Heheeeee

        Kirjoitat posess Pilkkala ja ilta suihku odottaap.


    • Theheman

      Nyt tuli modernia runoutta kotimaisen kirjallisuuden mestarilaariin, yhtä syvää filosofiaa kuin Pekka Himasella parhaimmillaan. Lisää tällaista!

      • Toivetoteutuu

        Perzukeilla on lahjoja.


      • Toivetoteutuu
        Toivetoteutuu kirjoitti:

        Perzukeilla on lahjoja.

        KokDemuilla on lahjoja.
        Muttei yhtään älynlahjoja kylläkään ainakaan näin paikallisasukkaan tai kuntalaisen kannalta nähtynä!

        Lahjoja KokDemuilla on vaan toisille "HyväWeli-ja HPK-Puoluehierarkiassa" toinen toisilleen, vuoronperään porvarikaverille hyvää ja samalla itselle myös!


    • riivattu.ja.huutaja.HML

      Siis tarkoitatteko tiedustelupäälliköllä jotakuta muuta kuin kuminaamaria? Kuminaamari on sosiaalialan "ammattilainen". Se on paikallinen kaikkien virka-alojen erikoispäällikkö. Se tietää teidän asiat paremmin kuin itse tiedätte.

      Hänessä asuu riivaaja. Sen näkee hänen silmistään.

      Hänen katseessaan on yhtäaikaa sekä tavatonta uhmaa ja vihaa että myös pienen lapsen pelkoa ja nöyryyttä jotakin itseään suurempaa kohtaan. Menee korvat luimuun heti kun näkee minut jossain.

      Hyvin ristiriitainen, takaperoinen ja hankala kaveri. Sillä on töissä laitoksella apunaan pienikokoinen kaveri, jonka ei tarvitse paskaa kuunnella ja joka ei pysty puhumaan normaalilla äänenvoimakkuudella ollenkaan - menettää heti malttinsa ja alkaa huutamaan kuin hinaaja. Kompensoi tällä huutamisella lyhytkasvuisuuttaan.

      • näin.kävi.HML

        Kuminaamariin on oikeustalolla oikeusistunnossa linkittänyt itsensä jättipyrstöinen s-puoluelainen ja hänen apulaisstalkkarinsa - tästä syystä en voi suositella s-ryhmän palveluita enää kenellekään.

        Etenkään s-pankin palveluja ei missään tapauksessa pidä käyttää - teidän kaikkia raha-asioita riepottelee sen jälkeen paikkakunnan jättipyrstöisin ja vihaisin moukkanainen ja aivan uskomattomat junttipuoluelaiset ja kaikista kamalimman näköiset ay-liikeläiset.

        Jos sillä tilillä sitten ei joskus ole tarpeeksi rahaa, niin moukkanainen alkaa pian uhkailemaan edunvalvojalla täällä palstalla.


    • Ainajokunäkee

      K.Ari on posess vartia panputtaa

      • suojeluskuntalainen.HML

        Paikkakunnalle tarvitaan suojeluskunnan komppania ettei menisi ihan hulinaksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      324
      3016
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2243
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      86
      1674
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      193
      1583
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1375
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1273
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1049
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe