vimanalla lentävät jumalat

Vuosituhannestamme muistetaan vuonna 8000 vain lentokoneet kaukaisena, hämäränä muistona.
Siksi tulee yö, jolloin kukaan ei tee työtä. Se ei kannata?

Tulee Jumalan valtakunta ja murskaa pölyksi kulttuurimme. Jopa kaupungit?

Vain pieniä muiston tynkiä ehkä jää. Kuten lentävät koneet.

Uskonto on sen vuoksi autuaampi kuin olla ilman uskontoa. Meistä ja meidän työstä ei jää käteen edes luurankoa? Vain pölyä.

Tänään luin joogan olevan avain säiden toimivuuteen vierailla planeetoilla. Niin voi uskoa, mutta ehkä käsitin väärin.

5

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 809485763jfmniiko

      Kyllähän se paukauttaa taas isot "kulttuuri" pöhöttymät maan tasalle kuten aina ennenkin. Huomataan jälleen että eihän sitä voi todellisuudessa "omistaa" kuin sen kokemuksen missä juurikin tällä hetkellä on, eikä sekään ole omistamista , ainoastaan armoa:) Intialaisten oppi on kuitenkin tuhon jälkeen muokkautunutta joten olisiko se lähempänä sitä harmoniaa jota tavoitellaan? Toki Jeesus on samaa sakkia mutta nämä kirkkojen/uskovaisten "lupa elää synnissä" hiukan menee honkiin ja näkeehän sen tästä mielihalujen huvipuistosta jossa elämme. Palautus tapahtuu aina siihen samaan pisteeseen mutta pudotus on aina ollut kerta kerralta suurempi ja aina jääkin nähtäväksi kestääkö ihminen sitä :D

    • Luulen, että seuraavaksi tapahtuu, että tulee Imaami Mahdi ja Profeetta ISA ja luulen, että tuo Profeetta ISA saattaa olla sama kuin VY-ISA-DEVA eli Veeda kirjojen kokoaja. Tuo kokoaminen tapahtunee joskus vuoden 2100 tienoilla? VY-ISA-DEVA perustaa perheen ja syntyy Krishna. Syntyy raamatun mainitsema UUSI AADAMI.

      Vuoden 2100 kulttuurivallankumousta seuraa toinen vuoden 2400 tienoilla ehkä. Siellä vaikuttaa Narada. Sitten seuraa vuoden 2700 kultuurivallankumous ehkä, jolloin syntyy ensimmäinen ELÄVÄ OLENTO ELI Brahman, ja myös aletaan valmistamaan braaneja eli keinotekoisia maailmoja, koska sisäisen energian käyttö energialähteenä opitaan.

      Olen melko varma, että kun puhutaan oppilasketjusta Brahman-Narada-Vyasadeva-Caitanya niin tuo oppilasketju ei kulje menneisyydestä tulevaisuuteen päin, vaan tulevaisuudesta menneisyyteen päin.

      2700 Brahman
      2400 Narada
      2100 Vyasadeva
      1800 ?? Govinda ???
      1500 Caitanya

      Mielestäni Hare Krishna kirjojen maailma on ajaton ja Kala-taivas voi liikkua ajassa mihin suuntaan tahansa. Joka sukupolvelle on oma Kurusektran taistelunsa. Taistelu siitä mitkä kirjat jäävät sukupolvesta jälkipolville asti luettavaksi ja taistelu siitä mitkä kirjat ja syytökset pannaan kertakaikkisesti jättäen historian hämärään.

      Myös Suomen saama Kalevala on tavallaan lahjaa Kala-taivaalta sillä puhuuhan Kalevala tietäjä iänikuisesta.

      OLEMME KULKEMASSA KOHDEN SUURTA TAITEPISTETTÄ, JOSSA UUDEN AADAMIN LUOMA UUSI MAA JA UUSI TAIVAS TAI UUSI BRAANI ALKAA NIIN ETTÄ MEISTÄ KAIKISTA TULEE KRISHNAN TODELLISIA OSASIA. TULEVAISUUDESSA JOKAINEN JOUTUU MYÖNTÄMÄÄN OLEVANSA KRISHNAN OSANEN.

      Paljon muutakin tapahtuu ja ulkoisen energian luoma maailma sekin säilyy, mutta ensimmäisen elävän olennon Brahamanin sisäisen energian avulla luomat uudet maailmat saattavat alkaa kukoistamaan myös??? Tämä näkemys kuvaa eräiden mielestä helvettiä tai kiirastulta sillä he eivät pidä noista sisäisen energian avulla luoduista braaneista, vaan luottavat ulkoiseen energiaan ja sen maailmaan. Oli niin tai näin niin mielestäni ollaan matkalla kohden sci-fi mäistä tulevaisuutta? Ollaan matkalla kohden henkistä tulevaisuutta ja materialismi saa ehkä jäädä toissijaiseksi asiaksi.

    • Upanishadien perusteella päättelen: Brahman = Kuolema, vaikka myös ensimmäinen elävä olento. Moniselitteistä?

      • KuolemaTransformaatio

        Kyllä Brahmanin voi käsittää myös Kuolemaksi, kun asiaa ensin selittää. Atman eli ihmisen sisäinen Itse on ulkoisessa maailmassa ilmetessään Brahman. Jumaluus ilmenneenä. Se joka on käsittänyt buddhalaisittain nirvanan, hindulaisittain Atmanin, aiheuttaa psyykensä transformaation Itsensä voimalla. Transformaatio edustaa kuolemaa. Näin selitettynä Brahman on Kuolema, Vanhan Aatamin eli materialistisen psyyken muodonmuutos/kuolema. Eläimellinen ihmisen psyykessä häviää.


    • Jaa, kiitos vastauksesta. Nyt mieleeni pyrkii ajatus, että entä jos Vishnun kolmas avatar eli villisika VARAHA liittyisi jotenkin Ranskan vallankumoukseen. Kyse on Varahaan liittyvissä kuvissa koko MAAPALLON asiosta, jotka alkoivat olla tapetilla 1500-luvulta lähtien, mutta erityisesti 1800-luvulta lähtien. Perinteisesti villisika liittyy vielä muinaiseen Gallian maakuntaan ja esimerkiksi Suomessa vasta 1800-luvun jälkeen alkoi siankasvatus korvata lampaiden kasvatuksen.

      Tuntuisi oudolta mikäli koko maapalloa (merkittävässä roolissa) ja siankasvatuksen merkityksen kasvua alkaisi johonkin muuhuun aikakauteen liitää merkkinä kuin juuri 1800-lukuun?? Ranskan vallankumouksesta ja Valituksesta voidaan olla montaa mieltä, mutta se poisti orjuuden ja näin talouden perusta muuttui täysin. Piti alkaa kehittää koneita ja alkoi industrialismi kun ei enää ollut orjia. Myös Profeetta Danielin kirjassa mainittu ajanjakso IKUISEN OIKEUDENMUKAISUUDEN TUOMISEEN ajoittuu tuohon aikaan. Eli syntyi ihmisoikeuksien julistukset ja perustuslait sekä muut lait, joissa rangaistuksia pyrittiin lieventämään mm. kidutus poistettiin käytöstä.

      Ainakin Mormonin kirja pitää Visnua (Jehovaa) sinä tahona, joka vaikutti IKUISEN OIKEUDENMUKAISUUDEN saapumisen. Inkarnaatioista ja niiden esiintymisajoista voidaan tietysti kiistellä vaikka tuhansia vuosia, mutta mieleeni juolahtanut ajatus siitä, että tuo kolmas ikarnaatio olisi ollut vuoden 1800-tienoilla voidaan vahvistaa melko monin merkein.

      KOKO MAAPALLON PELASTAMINEN DEMONISISTA JA TAIKAUSKOISISTA VAIKUTUKSISTA TULI AJANKOHTAISEKSI JUURI 1800-LUVULLA, vaikka erinäisistä syistä valittiin tieksi luonnon tuhoutumisen salliminen. Joka on johtanut maapallon aivan maailmanlopun kynnykselle ja suureen vaaraan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe