järjestyssääntöjen noudattaminen

On pakko taas varoittaa. On se kumma kun ei keretä asioita tehdä silloin kun on luvallinen aika. Klo 22 alka yöhiljaisuus. Eikös se naapuri ala taulua seinään asentamaan klo 22.20. Paukutin kyllä takaisin.
Ilmoita


12 Vastausta

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.


Olet sinä hurrrrja. Paukutit oikein takaisin. Olet tosi hurrrrrja.
1 VASTAUS:
Olen minä, hurja naapuri niin. Että olehan kunnolla hurjan naapurin kanssa niin asia jää tähän!
+Lisää kommentti
Tuollaisia täysiä kaistapäitä tosiaan asuu runsaasti Suomessa. Tietenkin kysymyksessä on sekä asianomaisen taulunnaulaajan tyhmyys että piittaamattomuus. Toisten huomioon ottaminen ja sääntöjen mukainen käytös edellyttää tiettyä älykkyyttä, joita näillä meteliä ympärilleen aiheuttavilla ei ole. Tyhmyyttä ei saa vähennettyä eikä viisautta lisättyä, joten lakia tulisi kiristää huomattavasti, jotta nämä metelinpitäjät oppisivat pelkäämään seurauksia. Yksi varoitus ja sitten ulos huoneistosta. Tällöin sijoittajatkin alkaisivat pitää huolta vuokralaistensa metelittömästä asumisesta, koska vuokralaisten alituinen vaihtuminen ei ole heidänkään etunsa. Tietenkin kiinteistön hallitukselta edellytetään myös tiettyä järjen hallintaa, jota heilläkään ei aina ole. Valituksen painoarvoa tulisi lainsäädännössä lisätä niin että taloyhtiön hallitus on yhteisvastuussa yhtiön häiriöttömyydestä.

Lasse Koskinen
Lahden kaupunginvaltuutettu,
Päijät-Hämeen maakuntavaltuutettu, ps
1 VASTAUS:
Kyllä, samaa mieltä ja hyvää puoluettakin edustat.
Selkeään häiriöön on oltava kunnolliset eväät.
Mielestäni tiukennus voisi olla vuokran korotus esim. Jos häiritset, maksat.
Autoiluakin hillitään sakoilla ja santioilla.
Tolppakameroilla :)
Jokin häiriö sakko olisi hyvä. Tietenkin fiksu naapuri käy sanomassa, että " nyt lopetat heti tai asia lähtee eteenpäin".
Sitten vaan esim. huoltomies paikalle toteamaan häiriö ja arvioimaan häiriön määrä.
Sanktiomaksusta osa voisi mennä esim. vahinkoa kärsineen asukkaan vuokran alennuksena tms.

Uskon että asuminen olisi mahdollista saada miellyttäväksi pienillä muistutuksilla.
+Lisää kommentti
Kyllähän jokainen tavallinen ihminen ymmärtää, että naulaaminen kello 22:on sopimatonta. Tuolla aiemmin pers___itä edustava poliittinen broileri ehdotti sanktioiden tiukentamista. Tässä piillee kuitenkin iso ongelma, kyseiset järjestyssäännöt kun ovat monissa taloyhtiöissä täynnä eri oikeusasteissa kielletyksi todettuja ehtoja. Vessassa saa käydä niin usein kun haluaa ja samalla vetää sen, suihkussa saa käydä silloin kun haluaa, ruokaa saa laittaa silloin kun on nälkä, omassa (tai hallitsemassaan) asunnossa saa liikkua silloin kun haluaa, sama koskee porrashuonetta ja hissinkäyttöä. Eli varoituksen, joka käytännössä johtaisi huoneiston hallintaanotton voisi antaa vain liian kovasta musiikinsoitosta/tv:n katselusta yöaikaan, liian kovasta puheen tuottamasta äänestä tai lemmikin ulkoiluttamisesta piha-alueella. Näistä voidaan jo nykylainsäädännön puitteissa aloittaa hallintaanottoprosessi tai vuokratalossa purkaa vuokrasopimus, molemmissa vaaditaan vain yksi annettu ennakkovaroitus.

Pitäisikö sinun Koskinen jatkossa ensin perehtyä aiheeseen johon otat kantaa, nyt teit itsestäsi pellen!
Ilmoita
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/147ebc9d-af0b-460f-a9dc-5dc39e3f6189_u0.shtml niin.. ja me täällä sisällä tuuletetaan sisään kantautunutta savua koska joku kusipää päätti tuikata tuleen remonttitarvikkeet.älä vittu vikise jostain melusta..joko nistit leikkiny tai sitten tietyt siirtyvät autojen poltteluista kerrostalojen polttamiseen
1 VASTAUS:
Ei tuo asia liity millään tavalla meluhäiriköintiin kerrostalossa.
+Lisää kommentti
Tietänetkö niistäkään asioista enempää kuin omat kuvitelmasi. Kyllähän jokainen on liikkeellä vielä 22.00 aikaan ja pienet äänet kuten vessan vetäminen pitää kestää, jos meinaa kerrostalossa asua.
1 VASTAUS:
Jokainen on liikkeellä... buahhahhahaha. Lietkö tietävän itsekkään. Moni on jo tuohon aikaan nukkumassa tai "rauhoittumassa" vain nistit ja muut elämäm koululaiset alkavat elämääm illalla ja tuottamaan ääniä yli normaalien rajojen. Normaali ihmiset on hyvin hiljaa vaikka olisivatkin hereillä. Heillä kun riittää älyä olla häiritsemättä muitten rauhaa.
+Lisää kommentti
Mie kulen nakki käres aina öisin rapus. Om se kivaa.
Ilmoita
Meidän kerrostalo...yläkerran lapsiperheessä akka aloittaa imuroinnin useana iltana viikossa siinä 21.50 ja jyryyttää tuonne 22.20 saakka, paukuttelee mukavasti pattereita ja jyryyttää laminaattia vasten suulakkeella. Koira haukkuu monesti klo 24 ja sen jälkeenkin, ja kakara aloittaa palikoiden ja muun paukuttelun usein jo 5 maissa aamulla. Lisäksi toki mukava annos tömistelyä, huonekalujen jatkuvaa jyryytystä, tavaroiden kovaäänisiä pamauksia ja huutoa täysillä etenkin ukon toimesta jos hermostuu pikkukakaraansa tai akkaansa. Mukavaa tämä kerrostalohelvetti 24/7. Ja tämä on toistunut aina, kun on muuttanut, siis viimeiset 35 vuotta. Jos alussa on rauhallista, muuttaa viereemme pian joku meluaja.
Ilmoita
Minun kelloni alkaa aamu viideltä soittamaan ja soittaa tasaisesti tuntilyönnit. Kukaan ei ole riehunut eikä uhkaillut isännöitsijällä. On jokaisen oikeus kuunnella kellon soittoa yöllä, vetää kakka vessasta, keittää aamuyöllä kahvia, kävellä edestakaisin keskiyöllä, laittaa ovi kiinni töihin viideksi lähtiessä.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

järjestyssääntöjen noudattaminen

On pakko taas varoittaa. On se kumma kun ei keretä asioita tehdä silloin kun on luvallinen aika. Klo 22 alka yöhiljaisuus. Eikös se naapuri ala taulua seinään asentamaan klo 22.20. Paukutin kyllä takaisin.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta