Nokia 3 onko hyvä

johnsmith-

Kokemuksia ja - Kiitos!

62

5710

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EntinenNokialainen

      Kohtuullisesti toimi, kunnes 4-6 viikon kohdalla akku ei enää latautunut puoliksikaan täyteen. 23 päivää takuuhuollossa. Ei varaosia, uusi puhelin tilalle. Kaikin puolin hapan sivumaku tämän jälkeen.

      • Ärsyyntynyt

        Minullakin sama ongelma, puhelin käynyt huollossa ja vika korjattu. Hetken päästä vika uusiutui. Huolto ei löytänyt enää mitään vikaa. Nyt en tiedä, onko minulla toimiva puhelin vai ei. Huono maku jäi minullekin.


      • Kiinalaistalaatua

        Minulla on iPhone, jossa akku ei lataudu täyteen. Saahan noihin akut vaihdettua liikkeessä. Applen iPhonet tulevat samalta tehtaalta kuin Adroid Nokiat, jotka molemmat valmistaa Foxconn. Molemmat tehdään Kiinassa. Mikään iPhone ei ole jenkkiläinen, kaikki iPhonet valmistetaan Kiinassa :)


      • Anonyymi

        Lada Samara, Talbot Horizon ja Mersedes- Benz GLC on valmistettu samalla tehtaalla Suomessa mutta en kyllä näe niissä kovinkaan paljon yhtäläisyyttä. Autoja toki ovat kaikki.


    • Totuussattuuu

      Nokia 3 spekseillä sitä ei voi sanoa kuin huonoksi. Hyvää siitä ei saa tekemälläkään. Kouluarvosanoin mitattuna se on 6!

    • TSi1

      Vielä elokuussa luuri oli vielä ihan toimiva, mutta elokuun lopun (vai syyskuun alun) järjestelmäpäivityksellä puheluun vastaamisesta tuli turhan monimutkaista. Kun aiemmin puheluun vastattiin normaalisti yhdellä liikkeellä, ei nyt puhelimen soidessa näyttö reagoi vaan se on ensin aktivoitava virtanäppäimestä, jonka jälkeen on pyyhkäistävä näppäinlukko pois päältä. Tämän jälkeen on vielä pyyhkäistävä näytön yläkulmassa värisevästä luurin kuvasta alaspäin, jonka jälkeen näytölle tulee painikkeet joko hyväksyä tai hylätä puhelu.

      Tämänpäiväinen, uusin järjestelmäpäivityskään ei tuonut korjausta. Onko kellään ollut samanlaisia ongelmia, vai onko puhelimeni vain yksilö?

      • TYÖPUHELIN1

        Mun puhelimessa on samantyylinen ongelma. Ostin puhelimen heinäkuun lopussa ja ongelma alkoivat syyskuun loppupuolella. Puhelin kyllä soi, kun joku yritti soittaa, mutta näyttöön ei tullut mitään ja puheluun ei pystynyt vastata. En kokeillu toimintaa, jolla sait puhelimen "toimimaan". No kumminkin puhelin on ollut 4 kertaa huollossa ja nyt viidennen kerran.... toivottavasti nyt saan reklamaation puhelimesta ja hankin toisen puhelimen (työpuhelin).


    • Hansjoachim

      Ostimme kaksi uutta Nokia 3-puhelinta. Molemmat meni heti epäkuntoon. Ja ainakin Telian kautta takuu huolto toimii surkeasti.

    • NokiaMyAss

      Samsung J5 2016 toimii huomattavvasti jouhevammin kuin nokia 3. Minulla on molemmat tällähetkellä, mutta nokia tulee lähtemään. Yllä mainittu vastausongelma tässäkin puhelimessa, mutta se tulee kun puhelimen vaikka vetää taskusta ja näyttö osuu kankaaseen, jolloin se vastauspainike häviää näkyvistä jostain syystä. Huomasin kun puhelin soi ja otin sen käteen ja sormeni osui näyttöön, ohi vastauskuvakkeesta jolloin näyttö meni lukkoon ja pitää tosiaan avata, vetää palkki ylhäältä alas, valita jokin tarjolla oleva vastausvaihtoehto (aina ei lue, että vastaa/hylkää vaan saattaa pelkkä nimi vain lukea) ja välillä tämä yrittää lähettää puheluun vastaamisen sijaan tekstiviestiä soittajalle. Moneen jäänyt vastaamatta, kun ei kerkeä tai vaan onnistu vastata.
      Käyttö on tahmaista verrattuna J5:een. Näppäimistö ottaa painallukset välillä miten sattuu. Myös uutisia lukiessa ei ymmärrä välttämättä jos yritän otsikosta painaa uutisen auki jne.
      Vähän joka osa-alueella heikompi kuin J5. Ei uskoisi, että on lähes samoilla specseillä varustettu puhelin. Nokia on selkeästi tehottomampi ja välillä alkaa todella ärsyttämään, kun ei tiedä milloin se päättää alkaa hankalaksi.

    • Tynnyrisauna17

      Itsellä Nokia 3 ollut noin kuukauden, enkä voi suositella. Kello näyttää välillä mitä sattuu ja herätyskello herättää vähän niin ja näin.. jos herätys asetettu esimerkiksi klo 6.30 herätys tapahtuu jotakin 6.28 - 6.40 väliltä

    • Prepaid-kortti

      Ostin kuukausi sitten nokia3 puhelimen ja prepaid-kortin. Jos nyt laitan uuden prepaid-kortin, niin vaikuttaako puhelimen asetuksiin?

    • l520l520

      Sim kortin vaihto ei vaikuta puhelimen asetuksiin mitenkään, mobiilidata yhteysasetuksetkin tulee automaattisesti puhelimeen uuden sim kortin mukana joten ei tarvitse tehdä mitään

      • Prepaid-kortti

        Kiitos!


      • IKnokialainen

        Ensimmäinen kk toimi ok.
        Tämän hetkisiä vikoja n. 3kk jälkeen.
        - Akkua saa ladata koko illan
        ja normaali käytössä loppuu
        lähes puolet nopeammin kuin
        edellinen Nokia joka oli käytössä
        - kello jätättää ja ei päivity myös
        silloin herätys ei soi ajallaan
        - vastaaminen jökkii välillä
        joudut avaamaan näppäin lukon
        ja menemään puheluihin että
        pystyt vastaan
        - järjestelmä hidastuu välillä jökkii
        Vinkkejä mikä luuri pelaa?


    • Salasanat-

      Voinko vaihtaa outlook sähköpostin salasanan tällä nokia 3 puhelimella?

    • diidiiia

      Ostin nokia3 heti kun se saataville tuli. Alkuun olikin ihan hyvä. Viimeisimmän järjestelmäpäivityksen jälkeen alkoi sammuilla itsekseen, pääsääntöisesti öisin joten esimerkiksi herätyskellona sitä ei uskalla käyttää. Messenger kaatuilee vähän väliä, muut sovellukset pysyy sentään päällä.

      Muuten toiminut ihan ok, mutta edellinen halpis LG oli huomattavasti luotettavampi. Taitaa jäädä tällä kokemuksella mun viimeiseksi nokialaiseksi. Selvästikään köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa nokialaista, vaikka muut halpiset ovat tähän asti kestäneet ainakin pari vuotta. Tämä kesti huikeat pari kuukautta ja menee vaihtoon heti kun on uuteen rahat kasassa.

      • Jussi_espoo

        Itsellä ihan sama juttu, kun puhelimen ostin niin toimi 2 viikkoa ihan hyvin ja sitten alkoivat ongelmat. Puhelin sammuu itsekseen ihan yht'äkkiä ja ei meinaa saada sitä enään päälle ollenkaan. Puhelimen nollaus painikkeilla sen saanut juuri ja juuri päälle jos edes silloinkaan meinaa lähteä päälle. Huono homma siinä mielessä että kun voi sammua ihan koska vaan ilman että tiedät itse siitä mitään ennen kun satut puhelinta katsomaan.


    • oihoihhiuhiuhi

      Halvalla ei saa tehoja. Osta Nokia 8 niin hommat alkaa luistamaan vikkelästi eikä mikään kaatuile. Nokia 3 on suhteettoman kallis puhelin erittäin vaatimattomilla spekseillä joten ihmekös että se tökkii.

    • Neiti-kysyy

      Minulla on tässä nokia 3 puhelimessa Iherb ja Omaelisa sovellukset. Voiko olla jatkuvasti kirjautuneena, vai pitääkö joka kerta kirjautua ulos?

      • lothbrok-

        Kannattaa aina kirjautua ulos


    • Neitokainen_-

      Pitääkö katsomo sovellukseen rekisteröityä omalla nimellä ja osoitteella?

      Jokin aika sitten pystyi katsomaan salkkareita, että ei tarvinnut rekisteröityä.

      • lothbrok-

        olemassa oleva sähköposti ja sille keksii salasanan katsomoa varten


      • Neitokainen_-
        lothbrok- kirjoitti:

        olemassa oleva sähköposti ja sille keksii salasanan katsomoa varten

        Siellähän pitää laittaa nimet ja osoite! En rekisteröidy!


      • microscoopillako
        Neitokainen_- kirjoitti:

        Siellähän pitää laittaa nimet ja osoite! En rekisteröidy!

        Et kai nyt oikeasti meinannut alkaa katsomaan tv-ohjelmaa joltain 4 tuuman näytöltä?


      • Neitokainen_-
        microscoopillako kirjoitti:

        Et kai nyt oikeasti meinannut alkaa katsomaan tv-ohjelmaa joltain 4 tuuman näytöltä?

        Ei mulla ole telkkua!


      • talkman
        Neitokainen_- kirjoitti:

        Siellähän pitää laittaa nimet ja osoite! En rekisteröidy!

        etunimi sukunimi syntymävuosi sähköpostioso onko vaikea puna hilkka 1970 metsässä@gmail.com


      • Punahilkka_-

        Ei ole vaikeeta:)


      • Maikkarinpäätös
        Neitokainen_- kirjoitti:

        Siellähän pitää laittaa nimet ja osoite! En rekisteröidy!

        Kaikilla laitteilla pitää rekisteröityä MTV Katsomoon, että pystyy katsomaan muutakin kuin uutiset. MTV on tehnyt tällaisen ns. "huonon" päätöksen. Kaikki verkkosivustot huonontuvat kuten esimerkiksi Sato.


    • Asetuksista

      Paikannustila/sijainti.

      -Suuri tarkkuus

      -Virransäästötila

      -Vain laite

      Mikä näistä?

      • Ehdottaa

        Valitse -Suuri tarkkuus!


    • pettynyt93

      Oli yhtenä aamuna tosi mukava herätys. Nimittäin nokia 3 herätyskello jäi jumiin. Kuuntelin sitä meteliä kymmenen minuuttia, kännykkä oli päällä mutta näyttö pysyi pimeänä, "alanappeihin" reagoi värähdyksellä, volume- ja virtanappeihin ei mitenkään. Kymmenen minuutin huutamisen jälkeen se vihdoin sammui itsekseen.

      Sammuillut ja jumitellut ennenkin. Tänään lähti hävitykseen, kun näyttö hajosi 20cm korkeudelta tasaiselle lattialle tippumisen jälkeen (helpotus sinänsä että sain hyvän syyn hankkiutua siitä eroon) ja kävin ostamassa huawein tilalle. Olipa kallis kännykkä siihen nähden, että toimi peräti reilut kaksi kuukautta. Testeissähän tuota on kehuttu, mutta testaajat eivät olekaan käyttäneet sitä paria kuukautta putkeen päivittäin ennen arvostelua, olisi tuo munkin saanut ihan hyvät arviot parin ekan viikon käytön perusteella ja menin sitä jopa parille kaverille suosittelemaan.

      Oli viimeinen nokialainen tässä talossa. Enkä enää suosittele kenellekään, paitsi ehkä jollekin josta en niin pidä.

    • Malka7

      Mulla toimii hyvin ja on erinomainen kolmonen. Mulla nyt käytössä Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 kaikki ovat erinomaisia! Enää kokoelmasta puuttuu Nokia 7 ja Nokia 8.

    • fjghfjghfjgfgh

      Mulla tuo Nokia 3 sammui eikä mene millään takaisin päälle. Mikä on se näppäinyhdistelmä mitä vielä koittaa?

      • käyminen

        Android

        Android-laitteilla puhelimen nollaus tapahtuu painamalla lukitusnäppäintä ja äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä yhtä aikaa. Näppäimiä täytyy painaa yhteensä noin 10-15 sekuntia riippuen laitteesta. Tämän jälkeen puhelin sammuu ja käynnistyy uudelleen.

        Android-laitteita valmistaa kuitenkin monet eri valmistajat, joten näppäinyhdistelmät saattavat vaihdella. Kyseinen tapa toimi kuitenkin ainakin Samsungin, LG:n, Sonyn ja Googlen älypuhelimissa. Nollaaminen onnistuu tietenkin myös Android-tableteilla..


      • NOKIA_android
        käyminen kirjoitti:

        Android

        Android-laitteilla puhelimen nollaus tapahtuu painamalla lukitusnäppäintä ja äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä yhtä aikaa. Näppäimiä täytyy painaa yhteensä noin 10-15 sekuntia riippuen laitteesta. Tämän jälkeen puhelin sammuu ja käynnistyy uudelleen.

        Android-laitteita valmistaa kuitenkin monet eri valmistajat, joten näppäinyhdistelmät saattavat vaihdella. Kyseinen tapa toimi kuitenkin ainakin Samsungin, LG:n, Sonyn ja Googlen älypuhelimissa. Nollaaminen onnistuu tietenkin myös Android-tableteilla..

        Oreo-versiossa:
        - Sammuta puhelin.
        - Laita lataukseen ja odota latauksen käynnistyminen.
        - Paina "Virta painiketta" ja "voimakkuus suuremmalle" painikkeita yhtäaikaa (paina n.12s ja vapauta niin tulee kuollu Android )

        Sitten pidä "Virtapainiketta" painettuna
        Paina "voimakkuus suuremmalle" painiketta kerran
        vapata "Virtapainike"
        Olet sitten REcoveryssa, jossa voi turvallisesti tyhjentää cachet ja puhelin palaa tehdastilaan.


    • Hinnanalennus

      Nokia 3 puhelin hinta nyt elisa 129€ aleneeko hinta vielä joulun jälkeen?

    • ostappapoies

      Tuskin alenee merkittävästi tuosta. Ehkä kympillä joskus myöhään keväällä.

    • dreyo

      onhan pe black perjantai, kokemukseni mukaan pskin android mikä käsissäni ollu 7 vuoteen, jopa samsung oliko pocket,gio jne.. sata kertaa parempia logiikaltaan, ihan susi, yhteystiedot google synkrointi persiistä

    • kummajutu

      Paskatt speksit on sama kuin huono puhelin joten kenellekkään ei pitäisi tulla yllätyksenä että saat surkeammasta päästä olevan android puhelimen. Silti pyytävät reilusti yli satkun tuosta.

      • sietämätönkokemus

        Ei vaan puhelin hankala,android aina ollu selkeä käyttää, nokia 3 surkea tekele SUSI


    • sudenkertoja

      Näytön alapuolella sijaitsevien kapasitiivisten navigointinäppäinten järjestystä ei voi muuttaa eikä niissä ole taustavaloa. Taustavalon puute on kuitenkin melko pieni puute, sillä painikkeiden paikat tulevat tutuiksi melko nopeasti. Vierasta puhelinta pimeässä käytettäessä se voi kuitenkin aiheuttaa pientä ärsyyntymistä.
      Kyllä se suoraan hermoon ottaa...... kaverilla on panssarilasi näytön suojana mikä kyllä vaikeuttaa näytön käyttöä, en suosittele sen käyttöä missään oloissa. Oikeesti 2010-2011 halpis androidit käyttömukavampia.......... harmi, ehkä seuraava nokia 3 parempi.

    • arjakarla

      Missä on takuu korjaamo nokia 3? Helsinki... puh ostettu verkkokaupasta?

    • Izmonokia3

      Minulla ohjelmisto ongelmia. Kun soitan jollekki. Niin ääni ei kuulu, vaan pitää manuaalisesti kytkeä päälle. Esim kaiuttimen kautta. Toivon että päivitys poistaa ongelman. Minulla on Nokia 3, jonka Ostin joulukuun lopussa. Puhelin vaikuttaa selkeältä muuten. Ohjelmistossa tuolloinen "bugi"

    • PaavoVäyrynen69

      Kello jätättää (en tiedä miksi) - herätykset soivat miten sattuu jos edes soivat.. Kolmosella kirjoitan tätäkin ja tökkien menee. Speksit sen jo kertoo että surkea puhelin. Todella pieni muisti. Musiikkia kuunnellessa kuulokkeilla, äänenvoimakkuus omaan korvaan liian hiljainen (Kuuloni on kuitenkin parhaassa luokituksessa eli en ole kuuro). Ainoa hyvä puoli on multi sim eli saa työ ja oman numeron samaan luuriin. Firman kustantama puhelin, euroakaan tähän en itse pistäisi. Menee piakkoin kyllä vaihtoon. Ei voi suositella.

    • EuroTuotteetParhaat

      Mulla ei ole ollut ongelmia, paitsi kun se lakkasi kokonaan latautumasta. Itse käytän nokia 3:sta vaan siksi, että työni puolesta iphone voisi rikkoutua helposti (niin nokian hajoaminen harmittaisi vähemmän). Puhelimien suurin ongelma on huonolaatuinen valmistus (kun ne valmistetaan itä-aasiassa)

      • pakkasherra-

        iphone vslmistetaan myös aasiassa, huono pakkasen sieto kaupanpäälle


      • ja.onneton.kamera
        pakkasherra- kirjoitti:

        iphone vslmistetaan myös aasiassa, huono pakkasen sieto kaupanpäälle

        Nokia 3 ei kestä tosiaankaan edes pakkasta. Latausongelmat ovat mallille yleisiä. Kaupan päälle Mediatekin vakoilupiiri. Joten helppo todeta: ei kiitos.


      • Iphone-on-hyvä

      • pakkasherra-

        Se on kyllä iPhone 8


    • 4kknokia3

      Surkea puhelin. Tänäänkin lataukseen laitettua, 8 metrin päässä ilmoittaa viestistä, että sinulla on 2 yritystä ,koska pin-koodi väärä- No , ei totellut annettua oikeata pin-koodia, aloin etsimään Elisan antamaa puk-koodia,yhtäkkiä sille kelpasi viidennen kerran se vanha oikea pin-koodi. Tätä se aina silloin tällöin tekee. Tulee joka päivä viestejä, että arvostele käymäsi yritys, Ei olla saatu niitä vakoiluviestien tuloa loppumaan millään työkalulla Ja tosiaan välillä tilanteita sen kanssa, jolloin tulevaan puheluun ei saa vastattua. Ollut monia eri merkkejä, mutta tämä on surkein, ei kohtaan missään hinta ja laatu. Ei ikinä Nokiaa. en suosittele edes vihamiehelleni. Sillä on saanut joka päivä adrenaliinin tappiin.

      • sudenkertoja

        3:sen näyttöön ei kannata laittaa suojakalvoa myös se hankaloittaa näytön käyttöä huomattavasti,joissain puhelin merkeissä suositellaan vain omia näytönsuojakalvoja,käyttää lompakkokoteloa silloin ei tarvitse mitään, mutta on se vielä raakile puhelimeksi,nokia 6 2018 malli lauantaina kädessä siitä huoku kyllä laatu ainakin ulkokuori kädessä.


      • kehittele.parempia

        Vähän kökkö trollausyritys. Vai että pitäisi viestin lukemiseen syöttää SIM-kortin PIN-koodi..


    • ostaUseitaHalpojaPitAika

      HMD:n Nokiat saa ainakin vielä android 9 (P) versiopäivityksen, pelkästään tämän takia ovat pitkäikäisiä (huom. akku ei ole irrotettava, joten 3-6 vuotta ikä. Tahallista vanhentamista joka valmista on syyllistynyt. Ei päivitä ja ei tarjoa irrotettavaa akkua).

      Nokia 7 tulee 19.4. Suosittelen jos uusi pitää ostaa, jos voi käytetyn niin ostaa amazon verkkokaupasta halvan älypuhelimen. Sitten kun halpa hajoaa niin saa ostettua säästetyillä rahoilla toisen uudemman halvan puhelimen. Tällä tavalla saa ainakin sen 6 vuotta irti samalla rahalla (ei välttämättä yhtä mieluisa sillä on huonompi kuin uusi tuote). 300e saa miltei saman kokemuksen kuin 1000e (pitkällä aikavälillä saa, jos ostaa useita puhelimia, kun 1000e puhelimet vanhentuvat nopeasti. (hajoaa jokin osa, ei saa päivityksiä, hidastuu, ei uusia ominaisuuksia)).

    • KillApple

      Iphone 5:n akku pitää vaihtaa kahden vuoden välein. Kyllä pitäisi olla sellainen edellytys, että viiden vuoden välein.

      • höhpöh

        Öö, mites Iphone liittyy tähän ketjuun?

        Ja samanlaisia akkuja se Apple käyttää Iphoneissaan kuin muutkin, eli eivät ne Iphonen akut ole sen parempia tai huonompia kuin kilpailijoillakaan, ne ovat ainoastaan pienempikokoisia.

        Eivätkä mitkään nykyakut kestä viittä vuotta kovaa käyttöä, ainakaan ilman kapasiteetin suurta menetystä. Toki voi olla, että ongelmat korostuvat laitteissa joissa on pieni akku.


    • Malka7

      Nokia 3 nyt Gigantissa 99 sunnuntaihin saakka.

    • Nokiafani

      Ei ole hyvä, ollut käytössä runsaat puoli vuotta ja menossa jo kolmas puhelin ja tämäkin jo odottaa sopivaa huoltoaikaa. Wifi toimii jonkin aikaa ja lopettaa sitten toimimasta. Nyt pitäisi päivittää uusi Android mutta ei uskalla, kun se vaatii toimivan wifin.
      Kun vien huoltoon antavat viikon kuluttua uuden, kuinkahan kauan jaksavat/jaksan ennenkuin puhelin vaihtuu muuhun merkkiin.

    • Klara

      Mulla ollu 3 kk Nokia 3 käytössä,muuten toiminut ok, nyt yks ilta laitoin puhelimen latautuu, ja aamulla sammunut. Ei enää menny ollenkaa päälle.. ei hyvä..huoltoon.

    • Arska5

      Hyvin on nyt yli vuoden toiminut. Alkuun akku varatessa näytti vajaata mutta kun sammutti puhelimen ja laittoi lataus johdon kiinni niin näytti jo täyttä. Hyvä puhelin ja hinta kohtuullinen, maksimi hinta puhelimelle minkä suostun maksamaan on n 150 € ja Nokia 3 on reilusti alle sen.

    • Anonyymi

      Minulla on Nokia 3 puhelin ostettu 2018 keväällä , ei ole koko aikana ollut mitään toimintahäiriöitä , akku ( alkuperäinen ) latautuu vieläkin täyteen mutta hitaasti

      • Anonyymi

        Vaihtoon menee jos netissä sitä käytät. Tietoturva kun on siinä erittäin heikko jo..


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1739
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1370
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1342
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe