Telenord oy

Kysyvähaluaatietää

Kokemuksia Telenord oy

30

2518

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huysjyssw

      Onko joku hommissa tai onko muuten tietoa

    • Tietoajanoava

      Samaa kyselen minä.

    • Mietinsamaa

      Olisko joku aiemmin toisella nimellä toiminu firma?

      • NuoriSotaKUU

        los gigantes consults --> telenord --> watex sales --> top media. Eli on.


    • Niinpäniin373

      Firmasta ei löydy mitään tietoja mistään. Eiköhän lienee joku kusetusfirma. Kiertäisim kaukaa yrityksen josta ei löydy tietoja eikä yhteystietoja.

    • ytj

      on näköjään startannut toimintansa vanhemman yrityksen y-tunnuksella, vaihtanut aputoiminimeksi Telenordin ja aloittanut hommat heinäkuussa(2017).

      Kumma kyllä, ei ole ennakkoperintärekisterissä eikä työnantajarekisterissä.
      Miten pitäisi suhtautua?

    • tmm1214

      Älkää vaan ikinä menkö töihin. Olin töissä ja ihan täyttä kusetusta!

      • tmm1214

        lisäys, palkkaa ei koskaan näkynyt tilillä. Työnkuva aivan eri mitä annettiin ymmärtää.


      • Tarkennus
        tmm1214 kirjoitti:

        lisäys, palkkaa ei koskaan näkynyt tilillä. Työnkuva aivan eri mitä annettiin ymmärtää.

        Milloin olit töissä, milloin olisi pitänyt saada palkka, paljonko? Onko muita joilla jääneet palkkoja saamatta?


    • Spämmiii

      Joku jaksaa spämmää täällä taas.

    • Palkat

      Telenord jätti minullekin palkan maksamatta.

      Laadin juuri lomakkeita palkkaturvaan (kannattaa muidenkin tehdä mikäli on saatavia), teen lisäksi rikosilmoituksen Telenordista ja tutkintapyynnön tuosta pilipaliyhdistyksestä jolle kerää varoja.

      Onneksi ei ollut kuin satasen luokkaa jäämättä saaneet saatavat ja huomasin ajoissa ettei firmassa ole kaikki kohdallaan. Kovasti yritetty saada toimintaa vaikuttamaan aidolta telemarkkinoinnilta ja varainkeruulta mutta moni asia falskaa heidän toiminnassaan ja tuo yhdistys jolle keräävät varoja (duunipolku ry) on ihan feikki.

      • Telenord

        Terve,
        Meillä jätetään palkka vain silloin maksamatta jos työntekijä ei ole toimittanut tilinumeroaan. Kaikille joille on kuulunut maksaa on maksettu palkka.

        Jos väitteesi maksamattomasta palkasta pitää paikkansa ja et ole kilpailijan asialla, niin ole hyvä ja ota meihin yhteyttä tai tule toimistossa käymään milloin vain niin katsotaan mihin palkkasi on jäänyt? Ei varmaan kirjoittelu täällä sinulle rahaa tuo, vai tuoko?

        Tässä vielä yhteystiedot:

        Telenord
        Mäkelänkatu 54 B, 00530 Helsinki.
        050 4121 333
        [email protected]

        Yst.
        Telenord


    • Kerrottavaa

      Sopiiko Telenordin edustalle että postaan tähän omat kokemukseni Telenordista ja Duunipolku ry:stä ja miten on käynyt tarkalleen, sen sijaan että ohjaisit keskustelut privaatiksi toimistolle/puhelimeen?

      Mikäli väitteesi pitäisi paikkansa että palkkoja on jäänyt hoitamatta ainoastaan jos työntekijä ei ole toimittanut tilinumeroaan niin silloin ylläoleva ehdotus ei varmastikaan haittaa? :):)

    • KokemuksiaTelenord

      Olen tehnyt paljon mm. telemarkkinointitöitä eri tehtävissä ja mielenkiinnosta kokeilin työskentelyä tässä firmassa.

      Aloitin siis työt Telenordissa mutta huomasin nopeasti että firmassa moni asia ei ole kohdallaan. Kyse ei ollut siitä ettenkö olisi saanut myytyä kyseistä "tuotetta" eikä tämä muutenkaan ole mikään näillä palstoilla perinteinen "kehnon myyjän purnaus".

      Yrityksen taustahenkilöissä on epäselvyyksiä, joku esiintyy täysin väärällä nimellä, toisista ei löydy juuri minkäänlaisia tietoja. Toimintaa on muka ollut pitemmän aikaa mutta todellisuudessa startannut vasta keväällä.

      Telenord on Los Gigantes Consults Oy:n aputoiminimi, nykyiset omistajat ovat hankkineet LGC oy:n ja aloittaneet keväällä Telenordin toiminnan kyseisen vanhemman yrityksen aputoiminimenä.

      Telenord periaatteessa "myy" pientä vihkosta, eli kerää varoja ja kannatusjäsenyyttä Duunipolku ry:lle. Duunipolku ry on aloittanut myös keväällä toimintansa, tosin ensin Ohjaamo -nimellä ratsastaen olemassa olevan yhdistyksen maineella mutta jäi tästä nopeasti kiinni ja joutui vaihtamaaan nimeään. Kuka muka ei tarkistaisi onko keksimänsä yhdistyksen/yrityksen nimi jo olemassa? Duunipolku ry on olemassa mutta mitäs se tekeekään ja kuka toimintaa pyörittää? Virallisissa vastuuhenkilöissä tietty sama sukunimi löytyy sekä Telenordin että Duunipolku Ry:n puolella. Duunipolku Ry:n muista listaamistaan työntekijöistä ei löydy tietoja eikä heillä näytä olevan minkäänlaista toimintaa. Toki itselläni on vain rajallisesti aikaa perehtyä asiaan muiden työprojektien vuoksi, joten jos jollain muulla on enemmän aikaa penkoa Duunipolku ry:n asioita, olkaa hyvä.

      Työsopimuksen mukainen palkka minun piti saada lopetettuani koeajalla, työsuhteen päätyttyä jolloin myös päättyy palkkakausi. Muistutin Telenordia parin viikon päästä etten ole saanut palkkaa sopimuksen mukaisesti. Minulle vastattiin että maksavat palkan 18.9., johon totesin että tällöin asiasta pitäisi työsopimuksessa mainita lauseella "työsuhtern päättyessä lopputili maksetaan x-päivämäärällä". Mainitsin myös että asia kannattaa korjata tuleviin työsopimuksiin ettei firmalle tule kalliiksi maksella odotusajan palkkoja jokaiselle jonka palkka viivästyy. Minulta kysyttiin vaadinko nyt viivästyskorkoa mutta lupasin että mikäli palkka on maksettu oikein laskettuna 18.9., en tarvitse viivästyskorkoja. Telenord siis jätti tällöin ensimmäisen kerran velvoitteensa hoitamatta minua kohtaan, kirjallisesta työsopimuksesta huolimatta palkka ei tullut ajallaan työsuhteen päättyessä.

      18.9. katsoin aamulla verkkopankkiani, eikä palkkaa näkynyt. Otin Telenordiin yhteyttä ja kerroin etten itseasiassa ole kovin yllättynyt siitä ettei palkkaa ole tullut. Sain ylimielisen vastauksen "palkka tulee tänään mutta sillä ei ole väliä maksetaanko se klo 5, klo 12 vai klo 23.59". No, jäin mielenkiinnolla odottamaan.

      19.9. aamulla palkka ei ollut edelleenkään tullut.
      Kerroin laativani paperit palkkaturvaan sekä tekeväni rikosilmoituksen Telenordista ja tutkintapyynnön Duunipolku ry:stä. Kerroin myös vaativani lainmukaisesti täyden odotusajan palkan korkoineen, ihan periaatteesta, koska Telenord ei hoitanut asiaa 18.9. kuten olimme aiemmin sopineet. Kirjoitin myös tälle palstalle ylläolevan kommentin siitä että Telenord on jättänyt palkan maksamatta ja sain uhkauksen että mikäli en poista viestiä tunnin sisällä, he tekevät minusta rikosilmoituksen.

      Kaikki tämä vaiva ja kyseessä on satasen-parin summa. Onneksi oman talouteni kannalta merkityksetön summa mutta jos palkkoja ei työntekijälle hoideta asianmukaisesti, en todellakaan silloin jätä asiaa sikseen.

      Ps. Voin todistaa kirjoittamani asiat, kaikki viestit ja sopparit ovat tallessa.

      • Luuserimyyjä

        Säkin taidat vaan olla yksi luuseri jolla ei oo elämää. Teidän kaltaisia luusereita on myyntiala täynnä, tuutte muutamaksi päiväksi tuhlaamaan firmojen aikaa ja katoatte kuin pieru ilmaan ja rupeatte vaatimaan kaikenlaisia asioita.

        Näkee tuosta sun tekstistä että oot yks työtön luuseri, jolla ei oo muuta tekemistä kuin varhain aamuisin kirjoittaa paskaa tänne palstalle.


      • AsiallistaTelenordilta

        Juuri sain tekstiviestin Telenordista jossa minua kutsuttiin "säälittäväksi pummiksi jolla ei ole elämää" kun viitsin käyttää aikaani tämän asian vatvomiseen/selvittämiseen. Onhan se varmasti rasittavaa kun joku vaivautuu vaatimaan "kaikenlaisia asioita" eli juurikin niitä lakisääteisiä joihin työnantaja on velvoitettu.

        Hyvä firma, suosittelen (sarkasmia) :-)

        Ps. En ole työtön


      • Tsemppiä

        Olen tehnyt toiminnasta rikosilmoituksen tutkintapyynnön (tunniste ZZZZZ35GJ4, joten en puhu höpöjä).

        Lisäinfoa kiinnostuneille / neuvoja ja muutoin Telenordia ja Duunipolku ry:tä koskien asiaa voi mailata minulle: [email protected]

        Ei kannata antaa Telenordin ja Duunipolku ry:n nimellisen eroavaisuuden hämätä, samat henkilöt taustalla. Esim. Duunipolku ry:stä, ainakin osittain vastaava henkilö, on laatinut Telenordin nettisivut Squarespace.com palvelun kautta.


      • Ggggvvvv
        Luuserimyyjä kirjoitti:

        Säkin taidat vaan olla yksi luuseri jolla ei oo elämää. Teidän kaltaisia luusereita on myyntiala täynnä, tuutte muutamaksi päiväksi tuhlaamaan firmojen aikaa ja katoatte kuin pieru ilmaan ja rupeatte vaatimaan kaikenlaisia asioita.

        Näkee tuosta sun tekstistä että oot yks työtön luuseri, jolla ei oo muuta tekemistä kuin varhain aamuisin kirjoittaa paskaa tänne palstalle.

        Ja kirjoittaja on luuseriyrittäjä


      • Anonyymi

        Hei,

        haluaisin kysyä keskustelun aloittajalta kyseistä yrityksestä ja kokemuksista lisää. Mahtaisiko tätä kautta vielä saada yhteyden? Voisitko laittaa esimerkiksi sähköpostisi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei,

        haluaisin kysyä keskustelun aloittajalta kyseistä yrityksestä ja kokemuksista lisää. Mahtaisiko tätä kautta vielä saada yhteyden? Voisitko laittaa esimerkiksi sähköpostisi?

        Hei, tarkoitan siis nimimerkkiä KokemuksiaTelenord. :)


    • Yrityshyvä

      Tänään Duunipolku ry:stä soitettiin ja pyydettiin rahaa. En koskaan osallistu puhelinkeräyksiin. Niistä ei koskaan voi olla varma, mitä siellä takana on. Duunipolulla on hyvin tehdyt nettisivut, mutta taitaa olla huijausta koko homma.

    • Samafirma
    • Kiitoksiatuhannesti

      Huhuhuh kiitti vinkistä melkein erehdyin tuohon huijjaukseen

    • smuli2424

      Duunipolku Ry on pelkkää huijausta nuorisotyöttömyyden nimellä. Ensin ratsastivat Ohjaamo-hankkeen nimissä, nykyisin taas duunipolku-hankkeiden, joissa useampi kaupunki on mukana eikä liity tähä RY:n millään tavalla.

      Kun taas tarkistaa mukana olevia henkilöitä ja heidän taustojaan käy nopeasti selville, että kyseisillä henkilöillä ei löydy minkäälaista kokemusta saatika osaamista ohjata työttömiä. Mukana toiminnassa näyttäisi olevan erään tunnetun kotimaisen rikollisen tyttökaverikin.


      Oikeaa toimintaa tällä yhdistyksellä ei ole, joten välttäkää heittämästä rahojanne humpuukiin

    • Vetäkääkäjjee

      Eivät maksa palkkaa jonkunäköinen huijas yritys ja Telenordin perustajalla ja myyntipäälliköllä agog ja wahid monta eri firmaa jne.

    • Tutkinta

      Kannattaa tehdä tutkintapyyntö poliisille löydöksistäsi

    • Hhhhht

      Hain töihin tähän yritykseen. Minulla on kokemusta useamman kymmenen vuoden ajalta myynnistä myös esimiestehtävistä. Ilmoitin hakemuksessa rehellisesti ikäni joka on 58-vuotta. En saanut minkäänlaista yhteydenottoa. Yritin tavoittaa heitä puhelimitse tekstiviestillä sähköpostilla ilman mitään tulosta.
      Herää kysymys ikärasismista??

    • nykyisinon

      nykyisin Topmedia Oy ja Watex Sales

    • öälkjhg

      Kiitos varoituksesta, ja passaan myös Topmedian ja Wter Salesin jos kerran ovat huijausta.

      • Hupsista11111

        Watex Sales ja duunipolku ry ovat lopettaneet toimintansa mutta Nuorisotakuu Ry:n kusetusta jatkaa tällä hetkellä Venum Sales Oy. Onnea uusille työntekijöille :D


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      139
      5868
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3575
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1915
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1396
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1388
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe