"Marjastus"kausi alkanut

Rosvojakaikki

Ukrainalaiset pakettiautoineen taas liikenteessä, kannattaa laittaa arvotavarat piiloon lukkojen taakse.

17

1267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kunttalainen

      Eihän mitkään marjat vielä ole kypsyneet.joutaat harrastamaan muita pisneksiä.

    • 8MpCam

      Ukrainalaiset ei marjanpoiminnalla pärjää, muut on heillä elinkeinot. Omalle palstalle pistin puomit ja riistakamerat väijyyn, eiköhän niillä pärjää...

    • Marjastusta

      Kyllä tälläkin kylällä on omasta takkaa kriminaaleja.Ukraina rulaa!Mukava nähdä taas uutta naamaakin tässä kylässä.Johan nuo Kylän omat pojat rikko yöllä hiljaisuuttakin.Joutas nekin marjaan.

    • häirintää

      ukrainalaisiako ne häiriköt on jotka siinä torilla huudattaa niitä autoradioita ja mopoja kaasuttelee :Ajattelinkin ettei se sakki ole tältä planeetalta

      • Muutamavuosi

        Ne yrittää pilata kylän maineen.Ne ei halua tänne uusia asujia.Yrittävät ettei keskustassa olisi yhtään asuntoa missä kukaan asuis.Suotavaa on ,että kunnan vuokra-asunnot pitäisi saada täytettyä,ei luottotietohäiriöisillä,kun pakolaisia ei oteta,muutenhan rahat menee yksityisille vuokranantajille.Arvostelijat saa lähtee koko kylästä ,mieluummin omankäden kautta,ettei juorut leviä koko maahan,kun nettiäkään ei ole vielä keksitty;)Tämmöistä supinaa tuuli supattaa.Sanat on helinää mutta teot puhuu puolestaan kuten me 2 ollaan se jo huomattu.Tai onhan noita muitakin.PSTT hiljaa.Kuulemma nuorille ei ole mitään toimintaa järjestetty.Ihmettelenkin mitä ne on tehnyt toissa vuonna ja viime vuonna ,sillä kylällä vallitsi normaali elämä?Säälittää katsoa keskustan tyhjeneviä asuntoja.Ennustan kuitenkin 2 vuoden päähän ja kerron kylän taas palaavan normi elämään myös yöaikaan.Miksi huudattaa tyhjille asunnoille mitään?


    • TeboilinParlamentti

      Hyrynsalmelle pitäisi ottaa pakolaisia näihin tyhjiin asuntoihimme. Syntyisi uutta elämää hiljaiselle kylälle, talous virkistyisi, työllisyys paranisi ja koko kunta saisi uuden mahdollisuuden. Ehdotamme, että ainakin 250 pakolaista otetaan hyrynsalmelle!

      • Vaiettähiljanen

        Ihanki hyvä ehdotus.Kaikki oli asiaa.Ainut väärä tieto, puhe muuten niin hiljasesta kylästä.Ei tätä hiljakseksi voi kehua.Suomussalmiki hiljasempi.


      • abhduhl

        Niin kauan kun omien asiat huonoilla kantimilla, olipa syypää siihen valtio, kunta tai itse huonolla tolalla oleva henkilö, niin yhtään uutta elättiä ei pidä ottaa.

        Ensitöikseen nämä oman kylän lupaukset töihin ja sen jälkeen katellaan vierasta hipiää.

        Saa käyttää, mut ei oo pakko hei!


      • PaikallisetNoHuhHuh
        abhduhl kirjoitti:

        Niin kauan kun omien asiat huonoilla kantimilla, olipa syypää siihen valtio, kunta tai itse huonolla tolalla oleva henkilö, niin yhtään uutta elättiä ei pidä ottaa.

        Ensitöikseen nämä oman kylän lupaukset töihin ja sen jälkeen katellaan vierasta hipiää.

        Saa käyttää, mut ei oo pakko hei!

        Mihin töihin? Ei ole töitä. Paitsi niitä joista saa 9 euroa päivässä kulukorvausta. Ja nehän eivät ole töitä vaan "sosiaalista kuntoutusta". Työpaikka on sellainen työnantajan ja työntekijän työsopimuksella vahvistettu sopimusasia jossa työntekijä sitoutuu tiettyä rahallista korvausta vastaan tekemään tietyn määrän työtä työnantajalle. Tiettyä rahallista korvausta kutsutaan palkaksi. Palkan suuruus on oltava sellainen että sillä työntekijä voi kustantaa oman kohtuullisen elämisensä. Työ ja työvoima on Suomen valtion valtiollisessa suojeluksessa. Siitä on ihan laki. Mutta Hyrynsalmella noita työpaikkoja ei ole riittävästi että kaikki työllistyisivät. Ei ole koko Suomessa.


    • ittami

      Kysykääpä Ukrainan misuilta Hyrynsalmen pojat että saatteko takakautta vitosella velkasi .

    • Rosvojakaikki

      Musta passatti ulkomaan kilvissä, kiertelee hitaasti hyryn sivuteitä pitkin. Pitäkää silmällä!

    • Katsokaa-totuutta

      Hyryllä on tällä hetkellä satoja ulkomaalaisia marjanpoimijoita jotka vain odottavat hetkeä jolloin voisivat jäädä tänne töihin vuokrafirman kautta.
      Tulevaisuudessa esim.hoivatyön tekijöistä suuri osa on aasialaisia tai kiinalaisia , uskokaa ken tahtoo mutta tässäkin keskusteluketjussa olevien vaippoja vaihtaa joskus maahanmuuttaja.

      • TruutH

        Juu näin on. Etelän kaupunkien kotipalvelun hoitajat on pääasiassa jo ulkomaisia ja vaikka minkämaalaisia ja värisiä. Ja eritoten jo useimmiten MIEHIÄ!


    • KassitKilisee

      Ulkomainen hoitaja kelpaa hyvin! Minulla lempo hartijat kipeyty niin menin ulkomaiselle hierojalle. Hieroi oikein hyväksi. Lopuksi kysyi saisiko olla muuta? Minä siihen, että kuivat voisi vielä vetäistä. Sanoi, että satasen maksaa helahoito. Minä maksoin ja eikä tuo lempo tumputtanut niin, että mälli paukahti kattoon, eikä ollut työkamppeita haitolla. Kiiteltiin kovasti toisiamme, käski tulla uudelleen ja lupasi sadallaviidelläkympillä vielä paremmat hoidot. Menen, kunhan päivärahat nasahtaa tilille...

      • ItehhiinaEnu

        Meinoatko naeman suorittoa seuraavalla kertoa?


      • KassitKiliseeTaas

        Kävin jo, meni puolen kuun päivärahat


      • kumiallergia

        Onko sinne jo jono..?..Tai siis ..aika jolloin paikka aukee.. tai "paikat ". aukee..Pääsekö varauslistan ohi .. rahalla.. jos tulee taksilla.. kuin minä ..outanko vai laitanko .. taksin pois..Olis muutama tonni mehtärahoja vielä.. mutta kun olen lentopelkonen.. eikä passia.. Lähinussinta säästää luontoa..Nuuka oon . jos en saa paljaalla.. saahomma olla..!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe