Treffit-palvelu - ei enää "viihdyttävä ja hauska"

Minulla ollut useissa eri deittipalveluissa profiili, niin maksullisissa kuin ilmaisissakin palveluissa. Suomi24:n Treffit-palvelussa profiileja ollut pisimpään ja aikoinaan aivan Treffit-palvelun alkaessa.

Ihmetyttänyt viime aikoina suuntaus mikä vienyt Treffit-palvelun vain huonompaan suuntaan. Onhan palvelussa ollut aina jotakin ongelmia, kuitenkin Treffit-palvelu ollut selvästi muita suositumpi ja oikeutetustikin Suomen suurin deittipalvelu. Jo pitkään näkynyt että Treffit-palvelun käyttäjämäärät ovat pudonneet ja huomattavasti. Ei ole montaa vuotta siitä kun käyttäjiä oli reilusti yli 100 000. Tänään käyttäjiä on n. 77 000.
Ilmianna
Jaa

37 VastaustaMihin käyttäjät kadonneet? Onhan toki vaihtoehtoja nykysin enemmän kuin vielä 5-10 vuotta sitten, mutta siltikin.. Kannattaisi Suomi24:n katsoa peilistä ja kysyä: "Mitä olemme tehneet väärin?" Viimeiset uudistukset palvelussa ovat ainakin vanhat asiakkaat saaneet raivoihinsa. Viestittelyn rajoitukset ja palvelun kehno toimivuus on tuhonnut koko palvelun. Ei toimi kunnolla enää edes perustoiminto - Haku. Käyttäjäkyselyitä on tehty tämäntästä. Mikään ei vain näy palvelussa..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Nythän tuo ei ole toiminut eilisillasta lähtien :(
Kun yrittää kirjautua, niin sivulle tulee vain tilapäinen häiriö tms..
Ei tiedoteta eikä kerrota mitään, ollut jo monta tuntia pois käytöstä :( ja maksaa on pitänyt.
Muutenkin on ihan hidas sivusto ja raivostuttavinta on, kun kirjoittaa viestin, niin uloskirjaa yhtäkkiä ja sinne häipy juuri kirjoitettu viesti :( EI hyvä!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen mies ja etsin taas naisseuraa, myös Suomi24:n Treffit-palvelussa. Eniten kiusaa se että yli puolet uusista naispuolisista profiileista on mainos/houkutus/petos-mielessä tehtyjä profiileja. Äsken (ennenkuin aloitin koirjoittaa aloitusta) hain uusimmat kuvalliset naisprofiilit palvelussa (ei-plussalaiset) - seitsemästä tuoreimmasta kolme profiilia kuuluu tähän mainos/houkutus/petos-ryhmään. Illan kääntyessä yöksi tilanne muutttu vain kurjemmaksi.

Näissä mainos/houkutus/petos-ryhmän profiileissa on kuvia jotka on laajaltikin raportoitu erilaisissa sivustoissa joissa paljastetaan varsinkin deittipalveluissa käytettyjä petosprofiileja (scam, fake, fraud). Osa profiileista ilmestyy uudelleen ja uudelleen ollakseen taas "uusi" profiili riippumatta siitä onko Suomi24:n moderointi sattunut profiilin poistamaan vai ei.
Ilmianna
Jaa
Alla on hieman listattu/luokiteltu erilaisia, erityyppisiä profiileja jotka kiusaavat Suomi24:n Treffit-palvelussa:

- profiili on tyhjä, vain "Nainen, XX vuotta, Sinkku, Suomi", mikä kääntyy hakulistalle "Nainen, XX vuotta, Sinkku, Espoo" Profiilikuvassa eksoottisen näköinen nainen, joka usein löytyy em. Scam-sivustoilta

- Euro Adult Chat-palvelun mainokset. Mainoksissa on lyhytosoite, mikä vie mainittuun palveluun. Kauniita ja eksoottisia naisia, jopa rivoja naiskuvia elimet paljaana.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Euro adult chat on agressiivinen mainoksissaan. Alastonkuvilla houkuttelee.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5tfe3yuygredfgt3w kirjoitti:
Euro adult chat on agressiivinen mainoksissaan. Alastonkuvilla houkuttelee.
Tänään jopa useammalla yhtäaikaa - ilmiannot eivät aiheuttaneet moderoinnilta mitään. Pitäisi saada se profiilien esitarkistus. Sellainenhan on jokaisessa kunnollisessa deittipalvelussa. Ei kyllä ymmärrä Suomi24:n logiikkaa siinä että päästää paskaa läpitte ja joutuu aina jälkeenpäin siivoamaan jälkiä. Veikkaan että moninkertainen työ.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
...jatkuu...

- Suomalaisia seksipalveluja tarjoavien sivustojen (panokaverit, smsdeitti jne) houkutusprofiilit. käyttävät mysö lyhytosoitteita, mutta myös sotkettuja palvelunnimiä - välilyönnit osoitteessa. Osassa profiileista palvelun nimi profiilin kuvissa. Näissä tyypillisesti samat kuvat ja tekstitkin toistuvat jatkuvasti. Suomi24 moderointi ei "näe" kopioprofiileja

- "Hoono soomi"-profiilit. Profiili usein ahvenmaalla jossakin saaripaikkakunnalla, kuvissa eksoottinen ja/tai poikkeuksellisen kaunis nainen. Yleensä oikeasti kuva mallista, kuuluisastakin. Tekstit tunnistaa kun yhden nähnyt ja lukenut.

- Englanninkieliset profiilit. Usein mukana sähköposti tyyliin "lopussa pieni tehtävä" - sähköposti kätketty. Usein kirjoitettu että ei ole varaa maksaa palvelusta, kirjoita sähköpostia tai laita viestiin sähköpostiosoite jotta voi kirjoittaa vastauksen.
Ilmianna
Jaa
Ei voi käsittää sitä että Suomi24 ei huolehdi palvelustaa lainkaan. Vaikka ei olisikaan esikatselmointa/tarkastusta uusiin profiileihin, voisi edes jotakin asialle tehdä. Edes estää kirjoittamasta profiiliteksteihin lyhytosoitteita tai linkkejä ja sähköpostiosoitteita. Suomi24 voisi laittaa sen tekoälyttömän robotin perkkaamaan luvattomia tekstejä.. Miksi Suomi24 ei kerää omaa kirjastoa poistetuista kuvista, poistetuista profiileista ja verrata uusia jo poistettuihin?

Suomi24:n holtiton toiminta houkuttaa vain lisää yrittäjiä mainosalustalle, sehän on nykyinen Treffit-palvelun funktio - ei muuta.
Ilmianna
Jaa
Edes ilmiannot eivät poista näitä selkeästi häiriöksi olevia profiileja. Treffit-palvelun ilmiannon alla lukee: "ILMIANNA HÄIRIKKÖ TAI ASIATON SISÄLTÖ
Haluamme pitää palvelumme hauskana ja viihdyttävänä. Jos käyttäjä häiriköi tai toimii vastoin käyttöehtoja, älä epäröi ilmoittaa siitä ylläpidolle."
Täysi vitsi on Suomi24:n lause - "Haluamme pitää palvelun hauskana ja viihdyttävänä"

Mitä viihdyttävää Suomi24:n Treffit-palvelussa enää on? Profiilikuvaksi kelpaa nykyisin kuva ruusupuskasta, rantakoivusta, leijonasta. Siis kaiki käy... Suomi24:n säännöissä sanotaan: "Treffiprofiilin profiilikuvan on oltava kasvoista tunnistettava omakuva"
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mulla oli aikoinaan sama juttu ! Kaikenlaisia skitsoja ja hulluja yms, mutta onneksi nyt olen pystynyt seulomaan paremmin, ketkä saa nähdä profiilini. Ja se on auttanut ja myöskin ei ole auttanut. Mutta ei se mitään, nyt ei ainakaan hullut ja kaikenlaiset skitsot häiritse ! Saan olla rauhassa. Enne tuota tuli kaikenlaisia noloja ja tyhmiä viestejä..........eipä tule enää, onneksi ! Eikä ne tosiaan poista niitä profiileja, joista joku on tehnyt ilmoituksen. Päinvastoin, useimmiten sen ilmoituksen tekijä poistetaan.......syyttä suotta..........en vain ymmärrä, ketkä täällä OIKEASTI ovat niitä valvojia..itse en ole päässyt, vaikka olen mielestäni täyttänyt kaikki mahd. kriteerit. Niitä ei vaan hyyväksytä.....ja se kestää vuosia, itse hain vuosia sitten vahdiksi yhdelle palstalle, mitään vastausta ei ole koskaan kuulunut..........on se tyhmää moinen. No, se on heidän ongelmansa, ei mun ! Eikä kannata laittaa mitään ilmoitusta jostakin häirikköprofiilista yms, koska nää vahdit ei välitä niistä yhtään, puipaut vaan ilmoittajille ja jatketaan niin, kuin ei olisi mitään erityistä tapahtunutkaan.............ei taida nää ns. vahdit olla mitään ammattilaisia.................oikeita ainakaan...............taitaa ne olla pikkulapsia, jotka ei tajua tällaisia asioita yhtään..........täällä olisi ollut ja on vieläkin kunnon ihminen, joka haluaisi vahdiksi tänne. Ja vieläpä täysi-ikäinen. Eikö kelpaa ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onneksi on asiallisia ja toimiviakin palveluja mistä valita.
Suomi24:n Treffit on pahnan pohjimmainen, vihonviimeinen..
Ilmianna
Jaa
Sori tämä ylläoleva pilkkominen. kone ei hyäksynyt kaikkea yhteen kirjoitettuna eli oli sitten pakko vain jakaa moneen osaan jotta asian saa sanottua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Miehissä on myös useita trolleja. Kirjoittavat puuta heinää, vedättävät ja kertovat satuja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
eläväleski kirjoitti:
Miehissä on myös useita trolleja. Kirjoittavat puuta heinää, vedättävät ja kertovat satuja.
Vaan siellä miehissä ei ole mainoksia, eikä venäläisiä tms. petostarkoituksella tehtyjä profiileja. mainoksia tulee joka ilta, samat kuvat, samat tektit mainostavat seksi/pornopalveluita. Sikamaista toimintaa mutta vielä sikamaisempaa Suomi24:n toimimattomuus.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ja mitä on sitten ne vuosikausia olevat samat profiilit ja naamat,joissa ei näytä oleva mitään toimintaa.Liekö jo ajasta ikuisuuteen siirtyneitä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei palvelussa ole kuin max. 6 kuukautta vanhoja käyttämättä olevia profiileja. Olen ihan tarkistanut asian.

Eiköhän ole jokaisen oma asia kuinka kuvia vaihtaa. Tokihan jos vuosia samat kuvat, niin menee luotettavuus. Voisihan Treffit-palvelussa olla vaikka joku huomautus siitä jos ei ole profiiliaan vaikka vuoteen päivittänyt tai kuvia uusinut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mullakin on tuo, mutta ei sinne kovin moni mies eksy, saati sitten sellainen, joka on 100 % sopiva. Itse pitää aina hakea, eikä sillonkaan välttämättä löydy, tulee vaan joku nolo viesti, et jospa löysäisit vähän kriteerejäsi tai vastaava. Miks pitäisi löysätä tuota ? Eikö ihminen saa olla oma itsensä yms ? Ei vissiin. Ja olen huomannut , että se on tosiaan mennyt vain huonompaan suuntaan, kohta ilmeisesti saa vain maksavat asiakkaat olla jäseniä siellä, me ilmaiskäyttäjät ei. Ennen oli niin hyvin, että kaikki, myös ilmaiskäyttäjät, saivat nähdä mm ketkä on käyneet katsomassa omaa profiiliaan, nyt vain maksavat käyttäjät saavat ne nähdä.....tämä ei ole oikein ketään kohtaan. Olen laittanut monta viestiä sinne paluteboxiin, muutama tyly vastaus on tullut, muttei mitään ole tapahtunut, ei ainakaan silleen, että se hyödyntäisi meitä ilmauskäyttäjiä, kun kaikilla ei ole varaa olla maksava käyttäjä edes kokeiluna.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Olisi Suomi24:lta fiksua antaa pitkään palvelua käyttäneille ilmaisia viikkoja plussaa. Vois palvelua edes kokeilla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mielestäni ainoa keino siistiä Treffit-palvelu on ottaa käyttöön uusien profiilien esitarkastus. Tämähän on käytössä kaikissa varteenotettavissa deittipalveluissa. Treffit on ainoa tämän kokoluokan palvelu jossa esitarkastusta ei ole.

Eikö Suomi24 ymmärrä että käyttäjäkunta hupenee jatkuvasti? Laittakaa esitarkistus edes määräajaksi jolla saataisiin edes rauhoitettua tilannetta.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kannatetaan. Todellakin törkyprofiilit on saatava pois palvelusta ja tämä on ainoa tapa koskapa moderointia ei treffeissä ole kuin virka-aikaan. Viikonloppuisin ja öisin täysin vapaasti saavat mainostajat omaa sanomaansa jakaa palvelussa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
EURO ADULT CHAT -palvelu mainostaa agressiivisesti. Jatkuvasti on useampi profiili. Samat kuvat nytkin koko viikonlopun käytössä. Suomi24 moderointi ei jostakin syystä edes poista profiileja - saattaa tyhjentää vain profiilitekstin jossa on lyhytosoite palveluun. Mainosprofiileissa on kuitenkin käytössä kuvia jotka varastetteu jostain pornopalveluista tai ihan tavallisten kauniiden ihmisten kuvia joita käytetään luvatta. Suomi24 ei poista kuvia vaikka ilmiantoon on annettu linkit kuvien kopiointipaikoista. Suomi24 ei tarkista kuvia, ei edes aukaise kerrottuja linkkejä.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Alastonkuvia näkyy jo aamusta alkaen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Palvelussa vuosia homehtuneet yksilöt voisi poistaa . Vuosia kestänyt haku tuo esille jonkin kielteisen piirteen mikä estää "oikean" kohtaamisen . Tynnyrillinen erilaisia vaatimuksia on jo asennevammaan viittaavaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tuo ominaisuus on plussalaisilla. Ts. voit valita ettei joku profiili kosksa enää näy hakutuloksissa. Näin se ainakin pitäisi toimia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mainostaja Panokaverit.com näkyy olevan oikein Suomi24/Allerin erityissuojeluksessa. Eilen illalla kolme mainitun palvelun mainosprofiilia ilmestyi peräperää, edelleen saavat olla vaikka olen ilmiantanut jo eilen illalla moiset mainokset. Jo 12 tuntia taas mainosaikaa palvelulla. Liekö Panokaverit.com tehnyt sopimuksen mainostilasta Suomi24/Allerin kanssa koskapa ilman lupaa mainostaminenhan on sääntöjenvastaista.
Ilmianna
Jaa
Tarkistin just 10 uusinta naispuolista kuvallista profiilia:
- 3 panokaverit.com mainosprofiilia
- 3 venäläistä skämmiprofiilia (tyyliin en maksa oma profiili, laita sähköpostia)
- 4 normaalia suomalaista profiilia

Siis tilastoja - 60% mainos ja skämmäystarkoituksiin tehty, vain 40% aitoja!!!!

HALOO SUOMI24!!!!
1
Ilmianna
Jaa
Hih!

Tarkistin tilanteen uudelleen. Tuli taas 2 uutta mainosprofiilia, laitetaan nyt sitten 12 uusinta kuvallista naispuolista profiilia:
- 2 EURO ADULT CHAT-palvelun mainosprofiilia
- 3 panokaverit.com mainosprofiilia
- 3 venäläistä skämmiprofiilia (tyyliin en maksa oma profiili, laita sähköpostia)
- 4 normaalia suomalaista profiilia

Siis tilastoja - 67% mainos ja skämmäystarkoituksiin tehty, vain 33% aitoja!!!!
Ja tällaisesta Suomi24/Aller perii maksuja!!

HALOO SUOMI24!!!!
HÄVETKÄÄ!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Panokaverit.com näkyy saavan pitävän mainoksensa:
https://treffit.suomi24.fi/profile/1026139
https://treffit.suomi24.fi/profile/1026142
https://treffit.suomi24.fi/profile/1026134

Näyttää että asiasta lienee tehty ihan paperi ja siinä jotain sovittuna, ihan mustaa valkoisella..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
treffeille.pitäis.päästä kirjoitti:
Panokaverit.com näkyy saavan pitävän mainoksensa:
https://treffit.suomi24.fi/profile/1026139
https://treffit.suomi24.fi/profile/1026142
https://treffit.suomi24.fi/profile/1026134

Näyttää että asiasta lienee tehty ihan paperi ja siinä jotain sovittuna, ihan mustaa valkoisella..
Onko liian kiltin profiilikuvan syytä mutta edelleenkin yksi profiileista poistamatta:
https://treffit.suomi24.fi/profile/1026134

Ei tämä voi olla näin vaikeata? Ihan listattuna kolme profiilia ja niistäkään ei päästä eroon. Miksi ylläpito ja moderointi on näin pihalla omista töistään?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Älkää intoilko jos saatte flirtin tältä profiililta:
https://treffit.suomi24.fi/profile/1026168

Älkää ainakaan laittako sähköpostiosoitetta vaikka pyytääkin sitä. On venäläisten, virolaiste, nigerialalsiten jne. skämmi/petosporukoiden tekosia. Tämän profiilin kuvalla tulee aina uusi profiili kun edellinen on poistettu (joskus Suomi24 moderointikin tekee huteja)
Ilmianna
Jaa
Älkää intoilko jos saatte flirtin tältä profiililta:
https://treffit.suomi24.fi/profile/1026168

Älkää ainakaan laittako sähköpostiosoitetta vaikka pyytääkin sitä. On venäläisten, virolaiste, nigerialalsiten jne. skämmi/petosporukoiden tekosia. Tämän profiilin kuvalla tulee aina uusi profiili kun edellinen on poistettu (joskus Suomi24 moderointikin tekee huteja)
Ilmianna
Jaa
Kertokaahan miksi mainosprofiileille ei haluta tehdä mitään? Jokainen päivä, eri aikoihin mutta erityisesti myöhään iltaisin sekä viikonloppuisin ilmestyy Treffit-palveluun uusia mainosprofiileja.

Näin on tapahtunut vuosien ajan. Luulisi että asialle jotakin olisi jo tehty.. Näyttää että tilanne ei lainkaan kiusaa tai huolstuta Suomi24/Alleria, ei haittaa että asiakkaat katoavat. Mainosprofiilit skämmäys/petosprofiilien ohella pilaavat Suomi24 Treffit-palvelun maineen!!!

Laittakaa edes väliakikaisesti etukäteistarkastus uusiin profiileihin jotta tilanne rauhoittuisi ja ainakin joksikin aikaa mainos/skämmi/petosprofiilien laittajatkin katoaisivat palvelusta.

En usko että kukaan normaaleista käyttäjistä pahoittaisi mieltään asiasta, onhan kaikissa oikeissa deittipalveluissa jo etukäteistarkastus käytössä. Jopa täysin ilmaisessa HappyPancake-palvelussa on etukäteistarkastus profiileille, jopa profiilien päivitykset esitarkistetaan. Kannattaisi ottaa mallia. Näyttää siltä että Treffit-palvelun käyttäjiä siirtyy enemmän ja enemmän muihin palveluihin, myös HappyPancake-palveluun. Syitä ei tarvitse ihmetellä.

Nämä mainitut mainos/petos/skämmiprofiilit on vain yksi ongelmista, korjaamatta on valtava määrä vikoja ja puutteita jotka on ylläpitoon raportoitu. Olisi aika alkaa niitä viimein korjaamaan sensijaan että muutaman kuukauden välein suoritetaan käyttäjäkyselyitä - eikö olisi aika keskittyä oikeisiin töihin palvelun kehittämiseksi!
Ilmianna
Jaa
Mitäpä tästä sanotaan

http://www.suomi24.fi/profiili/Armaus
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Miksi sotket keskusteluketjun? Profiilisi ei ole Treffit-palvelusta!!! Ei siis kuulu tähän ketjuun, tee asiasta oma ketjusi. Tai ilmianna profiili ja tekosenssa palautelomakkeella!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
älä.viitsi.sotkea kirjoitti:
Miksi sotket keskusteluketjun? Profiilisi ei ole Treffit-palvelusta!!! Ei siis kuulu tähän ketjuun, tee asiasta oma ketjusi. Tai ilmianna profiili ja tekosenssa palautelomakkeella!
Ai, onko joillekin eri asia, missä sitä asiattomuutta ja häiriköintiä on.
Minulle on vain häiriköintiä Suomi24:ssä.
Paljonko oletat ilmiantojen auttavan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Häiriköintiä-se-on kirjoitti:
Ai, onko joillekin eri asia, missä sitä asiattomuutta ja häiriköintiä on.
Minulle on vain häiriköintiä Suomi24:ssä.
Paljonko oletat ilmiantojen auttavan?
Jaahas, mitä luulet että tälle palstalle kirjoittelu sitten auttaa???
Profiilissa löytyy oikeasta reunasta [ASIATONTA SISÄLTÖÄ] mikä vie palautelomakkeelle. http://www.suomi24.fi/palaute

MarsMars!!!!

PS. Eilen laitoin palautelomakkeelle 50 Treffit-profiilia. Jo vain katosivat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
älä.viitsi.sotkea kirjoitti:
Jaahas, mitä luulet että tälle palstalle kirjoittelu sitten auttaa???
Profiilissa löytyy oikeasta reunasta [ASIATONTA SISÄLTÖÄ] mikä vie palautelomakkeelle. http://www.suomi24.fi/palaute

MarsMars!!!!

PS. Eilen laitoin palautelomakkeelle 50 Treffit-profiilia. Jo vain katosivat.
Tehty kymmeniä kertoja.
Mitä auttaa?
Tiedät itsekin!

Veikkaan yp:n saamasta taloudellisesta hyödystä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Treffit-palvelu - ei enää "viihdyttävä ja hauska"

Minulla ollut useissa eri deittipalveluissa profiili, niin maksullisissa kuin ilmaisissakin palveluissa. Suomi24:n Treffit-palvelussa profiileja ollut pisimpään ja aikoinaan aivan Treffit-palvelun alkaessa.

Ihmetyttänyt viime aikoina suuntaus mikä vienyt Treffit-palvelun vain huonompaan suuntaan. Onhan palvelussa ollut aina jotakin ongelmia, kuitenkin Treffit-palvelu ollut selvästi muita suositumpi ja oikeutetustikin Suomen suurin deittipalvelu. Jo pitkään näkynyt että Treffit-palvelun käyttäjämäärät ovat pudonneet ja huomattavasti. Ei ole montaa vuotta siitä kun käyttäjiä oli reilusti yli 100 000. Tänään käyttäjiä on n. 77 000.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta