Heteroita täällä?

Bisse50

Onko täällä heteroksi itsensä tuntevia henkilöitä jotka joskus ovat harrastaneet seksiä miehen kanssa tai voisivat joskus kokeilla sitä mielenkiinnon tai kokeilunhalun vuoksi? Tälläinen tilanne ehkä voisi tulla myös kännissä tai varhaisnuoruudessa kaverin kanssa. Kertokaa häpesittekö jälkeen päin vai oliko homma ok? Tai miksi sitä voisi kokeilla?

14

652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heteromies05

      Olen puhtaasti kokeilunhalun vuoksii harrastanut sejsiä miehen kanssa eikä ole kaduttanut jälkeenpäin. Miksi sitä pitäisi katua. Jos emäntä ei anna riittävästi seksiä niin sitä pitää löytää joku keino purkaa paineet. Siis muutenkin kuiin käteen vetämällä. Ei emännän tarvitse kaikkea tietää enkä koe tätä samalla tavalla pettämisenä kuin että tekisin sen vieraan naisen kanssa. Onneksi oli luotettava ja ymmärtäväinen kaveri.

      • Ei ole samalla tavalla pettämistä vaan vielä julmempaa pettämistä. Ei tuolle ole mitään oikeutusta, vaikka sitä itsellesi haet.


      • pppppppppppppppppppppp

        Muuten olen samaa mieltä ja ymmärrän tuon kuvion, mutta miten niin ei ole 'pettämistä samalla tavalla'. Aivan samalla tavalla, ja kuten edellinen kirjoittajakin jo sanoi, niin todennäköisesti vaimosi kokisi sen paljon pahempana kuin naisen kanssa. (Se ei ole pahempaa, mutta nainen usein luulee niin, koska ajattelee aina, että on niin paha, että olet muuttunut homoksi hänen takiaan, lol, mikä ei tietenkään ole totta, mutta näin tyhmät ihmiset aina ajattelevat.)


    • homppelihoi

      On täällä ainakin tuo nimimerkki heteropride ja sitten aiemmin oli tää aapo lappi, mutta epäilen että nää oli jtn häilyviä aseksuaaleja, joilla oli se ensimmäinen mieskokemus vielä kokematta, koska nää halusivat vaan pikkupoikia uimahalleissa, eikä miehiä...

    • En oikein ymmärrä näitä kommentteja " pahemmasta pettämisestä". Pettäminen ei ole tietenkään mikään kiva teko mutta ymmärrän enemmän tuota miehen näkökulmaa. Syyttäköön muija itseään jos pihtaa. Ja jos mies itse on ratkaisuun tyytyväinen niin miksi kenenkään ulkopuolisen tulee sitä edes kommentoida? Miehellä seksihalut jatkuvat pitempään kuin naisilla ja joudutaan siksi miettimään keinoja. Periaatteessa on sama kenen kanssa pettää jos kerran hakee ulkopuolista seksikumppania. Partnerin sukupuoli ei siinä ole ratkaiseva tekijä.

      • Eli sinulle on sama, jos homomiehesi pettää sinua naisen kanssa? Sehän on vain pettämistä eikö? Ja tällöinkin vika on sinussa, kun pihtaat. Oletko ajatellut tuossa suhteessa voivan olla jotain oikeasti pielessä, jos seksielämä ei toimi? Oikeuttaako se pettämään?

        Sinusta siis pettäminen, tapahtui se miten tahansa, on ihan ok?


    • Miten niin minulle? En ole minkäänlaisessa suhteessa joten en stressaa näistä asioista. Jokainen pettäköön tai olkoon pettämättä. Mitä se minulle kuuluu?
      Kumma kun heti vedetään herneet nenään kun yleisellä tasolla kerroin mielipiteeni

    • No se selittääkin jo paljon ;)

      • Kimppuusi en hyökännyt, käänsin vain logiikkasi toisinpäin koskien homosuhteita. Käsitykseni mukaan sinulle on aivan sama kenen kanssa pettää. Se on mielipiteesi ok. Kuinkahan moni homo katsoo hyvällä, jos pettää naisen kanssa? Tai jos oma mies heterosuhteessa pettää miehen kanssa. Minusta siinä on selkeä sävyero, mutta voimme olla asiasta ihan hyvin eri mieltä.


    • Hetsku2000

      Olen hetero ja ollut naisten kanssa suhteissa. Nyt olen jo joitain vuosia purkanut paineita miesten kesken. Se on vaivatonta ja suoraviivaista touhua ja seuraa saa melkein aina kun haluaa. Eka kerran jälkeen tuli pienimuotoinen morkkis. En tiedä olenko nyt sitten bi?

    • Anonyymi

      Ei homomies petä ainakaan naisen kanssa.

    • Ihan uteliaisuudessa olen parille vaihtarille antanut peppua. Ihan eri juttu henkisesti kuin rakastuminen naiseen.
      Mutta tosi hieno tunne fyysisesti.

    • Anonyymi

      Voiko heteromies pitää seksistä enemmän miehen kanssa jos ajatellaan vain seksuaalista nautintoa. Henkisesti kuitenkin kiintyä ja rakastua naiseen.

      • Anonyymi

        Ei hetero miehillä ole seksiä miesten kanssa, ne ovat bissejä jotka nauttivat saada munaa pyrstöönsä.


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten kukaan voi ajatella

      Niin naiviisti että jos jokin asia tekee sinut onnelliseksi / iloiseksi niin se ei olisi ikinä muka väärin ? Jos joku es
      Ikävä
      40
      3174
    2. Nainen, sinä vain kaunistut

      Tiedätkö, minä täällä haukon henkeäni ja yritän rauhoitella tunteitani. Sinussa natsaa kaikki, ja olet todella päässyt k
      Ikävä
      97
      2393
    3. Olen mennyt jotenkin lukkoon sen jälkeen

      kun meillä meni miten meni. En vain pääse sinusta yli. Jäi niin monta kysymystä, ja sen lisäksi olet tullut niin tärkeäk
      Ikävä
      122
      1858
    4. Kunnes mitään ei ole

      Täällä on kaipaajia jotka odottaa että toinen tekee lähestymisen jollain tavalla, siksi koen etten kuulu enää tänne ja s
      Ikävä
      11
      1514
    5. Kerro jotakin mukavaa kaivatustasi?

      Sana on vapaa 💬
      Ikävä
      108
      1491
    6. Ehkä sinä haluat samaa kuin minä

      Eli sitä et me päädytään yhteen. Ainakin toivoisin sitä..
      Ikävä
      43
      1309
    7. Kylmäojan koululla löytynyt ruumis

      Kylmäojan koululta löytynyt ruumis lauantaina. Mitä on tapahtunut, omaisille voimia
      Kontiolahti
      15
      1306
    8. IS Viikonloppu 26.-27.10.2024

      No nyt tulikin mukava Kovis-ristikko tälle viikonlopulle. Toisille tämä on varmaan vihjeineen ihan helppo 2- tason risti
      Sanaristikot
      80
      1299
    9. Miten paljon sä

      Haluat häntä? Onko joku osa mikä jäi eniten mieleen?
      Ikävä
      49
      1197
    10. Taas yksi persuämmä sekosi

      Kun lapsilla oli korona-aikana kirkossa hengityssuojaiet käytössä. Persuämmä piti asiaa lasten pahoinpitelynä. https://
      Maailman menoa
      234
      1041
    Aihe