Mistä 90 cm korkea työtaso?

Selänsäästäjä

Osaisikohan joku täällä vinkata mistä löytyisi 90 cm korkea, n. 50 x 50 cm kokoinen pöytä/työtaso? Suht tukevajalkainen ja painava pitäisi olla. Materiaalilla tai ulkonäöllä ei väliä. Kivi ei tosin käy.... Olen ettinyt netistä, ikeat sun muut huonekalukaupat, ei vaan löydy. Mittatilaustyöhön ei ole varaa.

3

132

Vastaukset

 • Jos ei löydy valmista, niin ainakin Bauhausista löytyy 90 cm korkeita teräksisiä pöydänjalkoja, joiden ruuvaaminen tukevaan pöytälevyyn ei luulisi olevan kovin monimutkaista. Taikka jos siitä tulee sitten liian korkea, niin 80 cm jalat ja päälle kunnon paksu levy.

 • Kouluista ja Työttömien puu-ja entisöintityöpajoista saat tilattua edullisesti. Ainakin Tampereen Etapissa tekevät hyvää jälkeä. Ohjaajasta se riippuu. Heillä ei myöskään hinnat päätä huimaa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  44
  1205
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  623
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  487