Reinkarnaatio

muistojen_kanssa

Tiedän, että tämä voi kuulostaa vähän sekavalta, mutta jos ihminen syntyy uudestaan, eikä hänen muistonsa pyyhitä ollenkaan, tuleeko ihmisestä hiukan nopeasti kypsä henkisesti jopa lapsenakin, jos hän saa muistojen lisäksi jopa kokemukset ja taidotkin takaisin?

14

367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aika teoreettinen pohdinta, kun ihmisen jälleensyntymisestä ei ole minkäänlaisia todisteita, jotka kestäisivät vähänkään kriittistä ajattelua ja "todisteisiin" syventymistä.

      • Anonyymi

        Myös kristinuskossa Jeesus ei myös kertonut ihan kaikkea, koska häntä ei olisi ymmärretty oikein. Raamatussa (Johannes 16 - Raamattu 1992 (KR92) - RAAMATTU.FI)
        on teksti, jossa sanotaan:

        ”Paljon enemmänkin minulla olisi teille puhuttavaa, mutta te ette vielä kykene ottamaan sitä vastaan”.

        Elikkä tieto tuotiin eri kansoille eri aikoina juuri sen mukaan, jota ihmiset juuri sillä hetkellä pystyisivät omaksumaan.


    • joupati

      Jollaintavalla pikkuvanha kyllä, jonka silmistä näkee, että paljon kerrottavaa olisi jos aikuiset tietoa kestäisivät.

      • Anonyymi

        Śrīla Bhakti Rakṣak Śrīdhar Dev-Goswāmī Mahārāj
         
        ”Shrimad-Bhagavatam” (1.1.2) julistaa: vedyaṁ vāstavam atra vastu śivadaṁ tāpa-trayonmūlanam — ”Todellisuus — vāstavam vastu, todellinen olemus, joka on kaikkien tämän maailman tekaistujen ja kuviteltujen asioiden yläpuolella”. Kaikki tähän maailmaan liittyvä kertynyt tieto on täyttä hölynpölyä. Se on seurausta vääristä käsityksistä ympäröivästä maailmasta, ja se on täynnä vääriä tulkintoja ja väärinkäsityksiä. Sanakirjat, historia, eepokset — mitä tahansa ihmiset keräävätkin — ovat kaikki vain totuuden vääristelyä, ja me olemme niiden keskipisteessä. Se kiehtoo meitä, mutta samalla meidän on noustava todellisen elämän tasolle, sillä olemme osa tuota korkeampaa maailmaa. Meidän on siis palattava Jumalan luo, palattava kotiin.
        Kotimme on siellä. Mikä meitä voi houkutella täällä, paikassa, jossa kuolema vallitsee, jossa meitä odottaa uusi syntymä, jossa kaikki on tunkkaista ja aiheuttaa hajoamista ja kärsimystä? Epätoivo, kärsimys ja kuolema, mutta tämäkään ei ole vielä kaikki, vaan meidän on jatkuvasti palattava tänne yhä uudelleen ja uudelleen, seuraten samaa elämänkulkua!
        Yrittäkää löytää todellista lohtua ja auttakaa myös muita pääsemään takaisin todelliseen elämäänsä, jotta he pääsisivät pois tästä ei-toivotusta ilmapiiristä. Meidän on palattava ”takaisin Jumalan luo”, paikkaan, jossa kaikki on kaunista. Mutta mitä tämä ”takaisin Jumalan luo” tarkoittaa? Siellä on meidän kotimme — suloinen ja rakas kotimme! Olemme tuon maan lapsia, ja pyhät kirjoitukset rohkaisevat meitä: ”Teille on annettu tämä ihmiselämä, tämä tilaisuus, joten yrittäkää kaikin keinoin — pohtimalla, mietiskelemällä, kertomalla, kuuntelemalla — kehittää todellista identiteettiänne, jaloa yksilöllisyyttänne kotimaassanne, jossa sielu asuu. Ajatelkaa sitä aina ja jatkuvasti. Tehkää kaikkenne poistuaksenne tältä illuusion tasolta ja astuaksenne tuohon maahan”.
        Paluu Jumalan luo on paluuta kotimaahamme, todelliseen kotiimme. Se, mikä nyt on meille yö, me teemme siitä meidän päivämme! Ja sieltä, missä nyt on pimeyttä, juuri sieltä löydämme valon, ja se, mikä näyttää niin ilmeisen yksinkertaiselta ja selkeältä, on hylättävä. Vakavissa laskelmissamme koko hyväksikäytön ja itsekkäiden etujen maailma on heitettävä syrjään pimeyteen, meidän on hylättävä tämä ”tieto” kokonaan. Ja se, mikä nyt on meille pimeyttä, meidän pitäisi yrittää tehdä siitä valoisaa kiinnittämällä siihen jatkuvasti huomiomme, ajattelemalla sitä syvällisesti ja yrittämällä jatkuvasti päästä tuohon korkeampaan maahan, siihen ihmeelliseen maahan, jossa kaikki on kaunista.
        io


    • Brina

      Käsitykseni mukaan suurin osa tästä ihmiskunnasta on henkiseltä kehitykseltään vasta "lapsen tasolla" ja siksi palaa aina uudelleen ja uudelleen tarvitsemiaan elämänläksyjä kokemaan ja oppiakseen niistä jotain tärkeää tietoisuutensa kasvamisen suhteen. Yleensä aloitamme elämämme muistamattomina edellisistä elämistä, mutta silti niiden muistijälki on painettuna DNA-ketjussamme (josta niitä voidaan saada esille mm. hypnoosilla).
      Jotkut lapset muistavat enemmän tai vähemmän tarkasti olleensa jossain toisessa perheessä, jopa aiemman nimensä ym. tai ovat taitavia joillakin aloilla. Sellaisia saatetaan kutsua "ihmelapsiksi". Heidän muistikuviensa mukaan he ovat kuolleet lähes järestään jotenkin traagisesti. Heisän elämänsä oli loppunut tavallaan kesken ennen aikojaan. Siksi he päättivät/saivat syntyä nopeasti uudelleen tänne ihmisten maailmaan jatkamaan mahdollisimman pian "samaa suunnitelmaa", mutta uusissa puitteissa. Oletan, että tästä syystä heillä on jäänyt näitä muistikuvia ja taitojakin edellisestä elämästään.

      • Anonyymi

        Myös kristinuskossa Jeesus ei myös kertonut ihan kaikkea, koska häntä ei olisi ymmärretty oikein. Raamatussa (Johannes 16 - Raamattu 1992 (KR92) - RAAMATTU.FI)
        on teksti, jossa sanotaan:

        ”Paljon enemmänkin minulla olisi teille puhuttavaa, mutta te ette vielä kykene ottamaan sitä vastaan”.

        Elikkä tieto tuotiin eri kansoille eri aikoina juuri sen mukaan, jota ihmiset juuri sillä hetkellä pystyisivät omaksumaan.


      • Anonyymi

        Śrī Īśopaniṣad
        Mantra yksi:
        Kaikki tässä maailmankaikkeudessa, olipa se sitten elollista tai elotonta, on Hänen vallassaan ja kuuluu Hänelle. Siksi jokaisen tulisi käyttää vain sitä, mikä on välttämätöntä ja mikä on myönnetty hänen osuudekseen, eikä kajota mihinkään muuhun, ymmärtäen hyvin, kenelle kaikki kuuluu.


        87


    • Jakeangel

      On kaikki tiedot tallella. Hypnoosissa niihin pääsee käsiksi.

    • inkarnaatio

      reinkarnaatiosyklit loppuu ny, nousu jälkee ei tarvi syntyy uudellee kiertoo.

      • aaetoo

        Siis tarkoitatko, että kaikki ihmiset maapallolla elävät viimeistä elämäänsä täällä? Suurin osa ei ole kyllä oppinut mitään vielä... Jos reinkarnaatiosyklit loppuvat, niin miksi?


      • ProjektiMaa

        Keskimääräinen ihminen on vasta nyt saapumassa sille asteelle, että ensimmäinen portti näkyy kaukana taivaanrannassa. Ensimmäisestä portista kuljettuaan ihminen on marsvihitty, tiedostaa fyysisen kehonsa täydellisesti ja hallitsee sitä täydellisesti.

        Portteja on kolme. Kaikki kolme porttia tulee läpikulkea, jotta voi saapua vapautumisen aamuun. Aamuun, ei vielä itse vapautumiseen. Kun ensimmäisestä portista on käyty, on vielä 12 elämää edessä tuohon huikaisevaan loistoon, vapautumisen sarastukseen. Tietäkää tämä, matka on pitkä ja ihmiskunta vasta sen alussa. Vasta 12000 vuoden kuluttua on ensimmäinen kulta-aika eli sangen pian. Henkisesti edistyneet rakentavat tuolloin kulta-ajan maan päälle. Mutta vastavuoroisesti aikaa tarjotaan loputtomasti ja ihmiskunnan vierellä kulkevat patriarkat ajasta aikaan tuntemattomina, sen kehityksestä salaisesti huolta pitäen.

        Projekti Maa on vasta alussa.


    • uniikki3

      Eiköhän ne suorat muistot suurimmaksi osaksi pyyhkiydy. Mutta toisin kuin skeptikot väittävät, niin esim.USAssa on yrityksiä, jotka on "todistaneet" monta jälleensyntymistapausta. Tietysti siitä voi ja pitääkin keskustella mitä "todisteita" tähän vaaditaan. Mutta käytännössä yleensä on kyse alaikäisistä joitten puhumia "edellisten elämien" muistoja on tarkistettu, ja ne ovat käyneet suurimmalta osalta toteen.
      Kaikki lapsien muistot eivät liene totta. Ja onhan noissa outojakin piirteitä, kuten miksi nämä nuoret muistavat asuintalonsa pohjapiirustukset (ja paikan, kaukana nykyisestä asuinpaikastaan) tai silloiset lähisukulaisensa, mutta oma "entinen" nimi voi muistua vain osittain. Jotain rajoituksia tässä on.
      Itse uskon, että ihminen "kerää" kokemuksia joka elämässä ja ns.alitajunta muistuttaa näistä kokemuksista. Ihmisyksilöt siis pyrkivät aina "parempaan", mutta juurikin se voi aiheuttaa skepsismia ja kilpailua ympärillä, jonka suurin toive lopulta on: minäkin haluaisin muistaa !!
      Ilmeisesti sekin on totta, että edellisten elämien kokemukset jäävät taka-alalle ihmisen ikääntyessä, kai se on niin, että ihmisen ajattelukyky (tai mikä olisikaan parempi termi) on rajallinen. Ajatuskyvyn pinnalla pysyvät siis tässäkin mielessä vain suht.tuoreet asiat.
      Monet skeptikot vaativat varmaan todisteluja näistä USAnkin yrityksistä. Olen niistä useamman nähnyt TV:ssä. Jos joku tietää, että esim.Youtubessa on hyviä videoita niin laittakaahan linkkiä. Voin toki koettaa joskus itsekin etsiä. Monet videot toki tästäkin aiheesta on turhan huomionhakuisia. Mutta suomalaisten tai länsimaisten ihmisten yleistä skepsismiä tästä pidän vain "kulttuurirajoiteena", eli mitä ei ole opittu ajattelemaan, ei osatakaan ajatella. Menneitten elämien muistamisella on kuitenkin monesti aikuisiässäkin positiivisia seurauksia, usein esim. siksi että ne (=menneet elämät) oppivat päästämään irti rajoituksista ja näinollen "vapauttavat" ihmistä. Kyse on kai jokaisen ns.henkilökohtaisesta polusta, nykyisestä 2000luvun länsimaisesta ihmisestä on tehty "laumasielu", joka osaa vain hokea (usein aivan turhia) opinkappeleita, joita ovat lapsuudesta asti kuulleet. Ja todelliset oivallukset tulevat harvoin, vaikkakin juurikin ne pitäisi pitää siinä muistin ihan ensimmäisissa sopukoissa, vaiko mitä muuta näistä miettivät?!?!

      • Anonyymi

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18185737/vedojen-opiskeluun-on-oltava-siihen-valmiudet

        Olennaista on, että menneisyyden toimien kautta ihminen muodostaa tietyn mentaliteetin (oleminen määrittää tietoisuuden), ja tästä nykyisestä mentaliteetista tulee tulevan toiminnan perusta (tietoisuus määrittää olemisen).
        Aivan kuten me vaihdamme yhdessä elämässä kuluneita pukuja monta kertaa, samalla tavalla ikuinen sielu vaihtaa kuluneita kehoja monta kertaa aineellisessa maailmassa ollessaan.

        Sielu vaihtaa kehoja, mutta keho ei vaihda sieluja.

        Syntymä, jälleensyntyminen tapahtuu jo ennen kuolemaa. Miten tämä on mahdollista? Syntymä määräytyy tässä elämässä tehtyjen tekojen perusteella. Kertyneen karman on määrättävä uusi keho. Jokainen teko aiheuttaa seurauksia, ja kaikki tämä yhdessä odottaa inkarnaatiota uudessa kehossa, seuraavassa elämässä. Uusi ulkomuoto "lasketaan" kuin tietokonemalli, ja kun sielu jättää kehon, hienojakoinen keho ottaa sen mukaansa ja kuljettaa sen seuraavaan syntymään. Sielu voi päätyä minne tahansa sen tietyn elämän aikana tekemiensä toimien mukaan. Seuraukset toteutuvat seuraavassa syntymässä hienovaraisessa, ihanteellisessa muodossa.


    • Anonyymi

      Laita saamenkielellä kertaalleen poronpallien tarkempaa tutkimusta varten nykytieteen valossa.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe