"Suurrikollinen" Janitskin pidätetty!?

Mediatarkkailija

Janitskin on vastamedia MV-lehden perustaja.Tuollaisen uutisen YLE toi meidän nähtäväksi. Mietitäänpä asiaa.

MV-lehti kirjoittaa värikkäästi ja varmaan usein loukkaavastikin asioista. Mutta se kertoo TOTUUDEN tärkeistä poliittisista tapahtumista ja arvokysymyksistä.

Sen sijaan valtamedia päinvastoin aivopesee, sensuroi, salailee ja valehtelee noista asioista. Mutta kun sen tekee kaunopuheisesti ja ketään loukkaamatta, niin se muka on OK!?

Siis on hyväksyttävämpää valehdella päin naamaa kauniisti, kun kertoa totuuden päin naamaa rumasti? En tiedä muista, mutta minusta se kuulostaa todella orwellimaiselta dystopialta...

15

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VanhanLiitonMies

      Minä olen sen verran vanhan liiton mies, että kuuntelen paljon mieluummin totuuksia rumastikin sanottuna kun kaunopuheisia valheita.

      Toisaalta suvakkieliitti ja sen valtamedia ei salli totuuden lausumista edes kaunopuheisesti, kuten hyvin tiedetään.

      Totuuden puhujat joutuvat mustalle listalle ja muutenkin painetaan alas.

    • ghklööbvf

      Nilja hörhö on raudoissa ja hyvä niin. Tosin rikollinen saa Suomessa yleensä vain ehdolliset nuhteet.

      • MuutaPoisVaan

        Suurimman rikoksen Suomea ja suomalaisia kohtaan tekee valta- eli valhemedia, kun toimii suomalaisuutta vastaan!

        Muuta pois vaan Suomesta, jos suomalaisuus on sinulle niin inhottava asia...


      • asdgasdfgsd
        MuutaPoisVaan kirjoitti:

        Suurimman rikoksen Suomea ja suomalaisia kohtaan tekee valta- eli valhemedia, kun toimii suomalaisuutta vastaan!

        Muuta pois vaan Suomesta, jos suomalaisuus on sinulle niin inhottava asia...

        Ei Venäjän hyppyyttämänä trollina toimiminen ole suomalaisuutta. Te keskikaljanatsit olette antaneet Putinin perseraiskata itsenne ja kehtaatte vielä olla siitä ylpeitä. Hävetkää.


      • qåaäzm
        asdgasdfgsd kirjoitti:

        Ei Venäjän hyppyyttämänä trollina toimiminen ole suomalaisuutta. Te keskikaljanatsit olette antaneet Putinin perseraiskata itsenne ja kehtaatte vielä olla siitä ylpeitä. Hävetkää.

        Kun te aina puhutte siitä Venäjästä, niin onko siitä puhe mistä puute? Tietääkseni isänmaalliset haluavat itsenäisyyden takaisin joka annettiin pois. Kuinka te saatte siihen yhtälöön mahdutettua Venäjän mukaan? Minun järjen mukaan itsenäisyyteen ei kuulu Venäjä millään lailla.

        Kun isänmaalliset eivät aina hauku Venäjää, ja haluavat että sen maan kanssa on välit kunnossa ihan jo rauhankin takia, sekä talouden vuoksi, ei se tarkoita että me haluttaisiin Venäjän alle Suomea. Tämä on vain samanlainen tyhjä hokema kuin rasisti tai natsi.


    • Wwpuyrfhhsyd

      Janiskinin tapaus osoittaa miten rappeutunut ja mätä valtakoneisto meillä on.
      Osa kansasta ei tajua missä mennään ja mihin johtaa tämä islamistien paapominen, Median manipulaatio uppoaa osaan kansasta jotka eivät erota totuutta valheista mitä teille syötetään joka päivä esim Yle,lehdet.

    • Hallaahon.äänestäjä
      • Justjoopasjoo

        Totta kai päätti kun sairas :D Kuumin uutinen? Normaali uutinen. Iljalla oli luovutusoikeuden käynti jota vastusti. Nyt vartioituna sairaalassa ettei pakene toistamiseen mutta saa hoitoa. Iljastahan on Espanja jo kesällä tehnyt päätöksen että luovuttaa,päästi Iljan vapaalta odottamaan ja Ilja pakeni. Suomen oikeusministeriö ja Espanjan oikeusministeriö nyt päättävät milloin ja miten Iljan tuovat Suomeen. Tämä voi kestää kuukausia ja tällä ajalla Iljan leikkauksin ehtii olla, sehän on 16.8. Se että on syöpä 4 asteikolla, ei tarkoita etteikö voi siirtää leikkauksen jälkeen ja jatkaa tarvittavaa hoitoa Suomessa. Jos Ilja olisi tullut itse Suomeen niin samanlaisen sairaalahoidon olisi saanut syöpäänsä mutta poliisivartiossa täälläkin. Kun Ilja pakeni kesäkuussa niin ette kai kukaan ihan oikeesti kuvittele että Espanjan oikeuslaitos säälii Iljaa??? Hänhän osoitti itse että on epäluotettava. Espanjan lehdelle valehteleminenkaan jonkun Iljan kaverin aikaan saamana ei taida auttaa asiaa. Ilja ei ole politikko, eikä edes virallisesti edes presidenttiehdokas, kerää vasta kannattajakortteja että pääsisi ehdokkaaksi. MV ei ole Suomessa 5 luetuin ja kyseessä ei ole poliittinen jahti vaan tehdyt teot joista rikosepäilyt ja joista ei ole suostunut kuulusteluihin. Iljalle iski karman laki" Mitä ihminen kylvää sitä hän niittää". Joskus voisitte MV.läiset ottaa sen päänne pois perseestä ja sopeutua normaaliin elämään vaikka sen sääntöjen noudattaminen on vielä hakusessa. Hyvä poliisi, hyvä oikeusjärjestelmä!!


    • suomiodottaa

      Luovutus vaatii, että epäillyistä rikoksista enimmäisrangaistus on vähintään vuosi vankeutta. Lisäksi tekojen, joista Janitskinia Suomesta epäillään, täytyy olla rangaistavia myös Andorrassa.

      Itä-Suomen yliopiston rikosoikeuden professori Matti Tolvanen pitää todennäköisenä, että Janitskin luovutettaisiin Suomeen.

      ”Ei pitäisi olla mitään syytä olla luovuttamatta. Epäillyt rikokset ovat sen tyyppisiä, että ne ovat varmasti rangaistavia myös Andorran lainsäädännössä.”

      Myös enimmäisrangaistuksia koskevat edellytykset täyttyvät Janitskinin kohdalla selvästi. Häntä epäillään Suomessa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, rahankeräysrikoksista, rahapelirikoksista, törkeästä kunnianloukkauksesta, laittomasta uhkauksesta, salassapitorikoksesta ja tekijänoikeusrikoksista.

      ”Pitäisin luovutusta aika mahdollisena, koska rikosnimikkeet ovat sen verran vakavia. Valtiot pyrkivät lähtökohtaisesti suhtautumaan myötämielisesti luovutuspyyntöihin , elleivät ne koske omia kansalaisia tai ellei kyse ole verorikoksista.”

      Juu, ei nyt pakoon pääse,se varmaa. Odottavat niin kauan kun luovutus kunnossa. Onhan sitä oikeuteenkin tuotu sairaalan sängyssäkin epäiltyjä ja sairaita vanhuksia, miks ei poliisikuulusteluun tätä pelleä .

    • Hallaahon.äänestäjä

      KIIHOTTAMINEN KANSANRYHMÄÄ VASTAAN ON HALOSLAISTEN DEMLAKOMMUNISTIEN PAINOSTUSKEINO SANANVAPAUTTA VASTAAN JA SEN PITÄISI SUOJATA TAVIKSIA HALLITUKSEN TOIMIA VASTAAN EIKÄ VALTAAPITÄVIÄ TAVIKSIA VASTAAN tähän voi vedota ettei palauteta mikä on demla
      https://hommaforum.org/index.php?topic=3379.0

      Andorra on myös katalaaninkielinen ja Katalonian pikkuveli, kun Barcelona, Katalonian pääkaupunki on päästänyt Iljan vapaalle jalalle, toivomus on, että Andorra tekee samoin
      KOSKA on oletettavaa, että SUOMEN POLIISI HALUAA KIUSATA ILJAA PANEMALLA HÄNET PITKÄÄN TUTKINTAVANKEUTEEN JOTTA VOIVAT KYSYÄ OLETKO JULKAISSUT SITÄ SUN TÄTÄ

      Poliisi ei muka voi kysyä eli kuulustella tätä sähköisesti esim. SKYPEllä
      koska kiusaaminen siten olisi liian pientä

      Tämä varmaan tehdään Andorran viranomaisille selväksi
      ettei Suomeen saa palauttaa henkilöä tällaisen tutkintavankeustilanteen voimassaollessa
      koska sillä saadaan mm. sanavapaus nujerrettua pitämällä toimittajia häkissä

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1709 Nykyisin Suomessa tutkintavankeuden enimmäiskestoa ei ole rajoitettu ollenkaan, mikä johtaa usein tilanteeseen, jossa tutkintavankeuden kestoa jatketaan toistuvasti ja kokonaiskesto muodostuu kohtuuttomaksi

      http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT MOTION B7-2011-0687 0 DOC XML V0//FI
      ottaa huomioon, että joissakin jäsenvaltioissa suuri osa vangeista on tutkintavankeudessa olevia henkilöitä; ottaa huomioon, että tutkintavankeus on poikkeuksellinen toimenpide ja että kohtuuttoman pitkillä tutkintavankeusajoilla on haitallinen vaikutus yksilöön ja ne voivat vahingoittaa jäsenvaltioiden välistä oikeudellista yhteistyötä ja olla vastoin EU:n arvoja; ottaa huomioon, että Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on langettanut toistuvasti tuomioita huomattavan monelle jäsenvaltiolle ihmisoikeuksien ja perusvapauksien suojaamista koskevan yleissopimuksen rikkomisesta tutkintavankeuden yhteydessä;

      TUE JANITSKININ PARANTAMISTA
      http://mvlehti.net/2017/08/08/ilja-janitskin-vetoaa-mv-lehden-lukijoihin-nyt-on-kiire/

      kirjoita kommentoi Andorran lehtiin, ranskaksi, espanjaksi, katalaaniksi ja tietenkin englanniksi, kaikki kelpaa, kaikki osaavat siellä näitä kieliä

      Kirjoita El Periodic-lehteen kommenttisi

      Andorran oikeuslaitos päätti pitää Iljan sairaalassa
      http://mvlehti.net/2017/08/08/el-periodic-ilja-janitskin-tuomitsee-itseensa-kohdistuvan-vainon/
      El Periodic -lehden päätoimittaja kirjoittaa
      http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=45645.msg227603#msg227603

      Kirjoita Diari d'Andorra -lehteen kommenttisi Iljan puolesta
      https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2017/08/08/l_ultra_finlandes_empresonat_comella_traslladat_hospital_per_motius_salut_119519_1125.html
      https://www.facebook.com/public/Diari-Andorra

      Kirjoita All Andorra -internetlehteen
      https://all-andorra.com/
      [email protected]
      https://www.facebook.com/Media.News.Publishing/

      • Bror-Erik1974odin

        Juu,itkekää oikein andorralaisessa mediassa että Ilja ressu on pipi! -Eiks niin?


    • Bror-Erik1974odin

      Oivallista että Ilja on nyt käpälälaudassa. Suomessa odottaakin oikeusprosessi jos toinenkin tätä viekastelijaa ja vihapuhkujaa. :)

      • SuvakitEtsitään

        Tämä viekastelija ja vihapuhkuja paljasti Suomen viranomaisten korruption sekä ministereiden rikokset perustuslakia kohtaan että sellainen suuri rikollinen tämä totuuden paljastaja viekastelija on:) Suvakit munankärki kosteana puolustaa oikeita rikollisia kuten politikkoja mutta se joka paljastaa politikkojen vakavat perustulakia rikkoneet rikokset niin niitä suvakki vainoaa munankärki kosteana.

        Suvakit ovat maaplaneetan suurin ongelma sillä he puoltavat politikkojen rikoksia ja suuttuvat niille jotka paljastavat nämä rikokset. Onneksi suvakkeja ei enää montaa ole jäljellä mutta niitä muutamaakin tullaan vainoamaan samanlain kuten he vainosivat totuuden kertojia. Kivat paikat suvakeilla tulossa vihatuimpina maanpettureina jotka puolustivat eliitin rikoksia.


      • Bror-Erik1974odin

        Voi että,en mie ole yhtään suuttunut vaan huvittunut suuresti valemediahörhöjen päänavauksista joissa pää ja häntä loistavat poissaolollaan. :) -Sie SuvakitEtsitään esitit
        juuri laittoman uhkauksen julkisesti joten kannattiko?


    • itsiruj

      Voisiko joku vääntää rautalangasta mihin rikoksiin Iljan epäillään syyllistyneen ja miten MV-lehti on uutisoinnissaan syyllistynyt "törkeään kiihottamiseen" kansanryhmää vastaa. Esimerkkejä please eikä vouhkaamista Ei syyttäjän tai tutkinnanjohtajan ammattitaidon kyseenalaistaminen tai pilkkaaminen ole mikään rikos, paitsi jos kyseessä on jokin tilaustuomio KKO:sta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe