Pienet seurakunnat hyytyy

tyhmätmaksaa

Uskon sana ja nystart ovat jo taloudellisissa vaikeuksissa, hyytyvät kun ei löydy enää tyhmiä rahoittajia ???

45

1074

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • VäärätOpit

   Seurakunta ei menesty, jos sen toiminta ei perustu Jumalan sanaan, vaan ihmisen omiin tekoihin.
   Jopa herätys liikkeessä saatetaan opettaa, että jos ihminen sairastuu vakavaan sairauteen, eikä parane rukouksen voimalla, niin ihmisen usko ei ole riittävä, eikä tämän tähden parane.
   Että hänen epäuskonsa tähden hän on sairastunut, niinkuin uskova ei voisi mihinkään sairastua.
   Se on täysin väärää opetusta sellainen.

  • veroherraherra

   Onko se Tiainen ja Kivineimi saman alan miehiä .

  • TosirealistiKokkolan

   Voi saatana mitä paskaa. Onko vielä ihmisiä, jotka uskovat johonkin olemattomaan: jumaliin, jeesukseen, riihitonttuihin ja menninkäisiin. Palatkaa nyt hyv ät ihmiset maan pinnalle, ja alkakaa elää normaalia elämää. Keskipohjanmaa- lehtikin lopetti vaatimuksestani tuon typerän uskosta riitelyn. On se nyt saatanaa, etteivät ihmiset opi. Mitään seurakuntia, kirkkoja, hautausmaita yms ei tarvita. Ihmisraato pitää polttaa ja tuhka ripotella "huitsin nevadaan", hah hah haaa!!!...

   • VakavaJuttu

    Tosirealistin kannattaisi lopettaa leikinlasku vakavista asioista ja marssia seurakunnan tilaisuuksiin, että Tosirealististakin tulisi vakaa uskovainen.
    Vai haluaako Realisti, että kuoleman jälkeen viettää ikuisuudessa kuuma hiilihanko takapuoleen tökkiessä.
    Realisti se täällä kovasti nauraa, mutta loppuu Realistinkin naurut, kun kuoleman jälkeen tosiasiat valkenevat.


   • Anonyymi
    VakavaJuttu kirjoitti:

    Tosirealistin kannattaisi lopettaa leikinlasku vakavista asioista ja marssia seurakunnan tilaisuuksiin, että Tosirealististakin tulisi vakaa uskovainen.
    Vai haluaako Realisti, että kuoleman jälkeen viettää ikuisuudessa kuuma hiilihanko takapuoleen tökkiessä.
    Realisti se täällä kovasti nauraa, mutta loppuu Realistinkin naurut, kun kuoleman jälkeen tosiasiat valkenevat.

    Voi saa..na mitä paskaa. Tietysti olen "uskovainen". Uskon ja tiedän, että ihmisruumis, kuten kaikki muutkin eläimet eivät koskaan päädy jonnekin "taivasten valtakuntaan, paratiisiin, ikuiseen elämään ja ihanaan onnelaan". Olette te niin saa..nan naurettavia paskiaisia. Eläkää ja nauttikaa elämästänne nyt kun elää saatte, ja jättäkää tuo naurettava huuhaa toiveajattelu "helvetin manalaan".
    Ihmisruumis mätänee kuoltuaan kuopassaan matojen ynnä muitten "maahisten" kaluamana. Siksi ruumis pitää polttaa, tuhkata. Ripotella gramman painoinen tuhka lähimpään luonnon veteen, ja räjäyttää nuo saa..nan naurettavat hautausmaat kivipaasineen hellvetin kuuseen, hah hah haaa!!!...


  • JumalaaEiVoiHuijata

   Pienet seurakunnat suurenevat hetkellisesti kun ihmiset hakevat sitä hurmos-fiilistä ja sen jälkeen lopahtavat kasaan, jäljelle jää vain ne jotka eivät kehtaa mennä muualle ?

  • LappajärvenSanaJaYlistys

   Kohta tulee taas uusi messias ja samat naamat nähdään mukana valloittamassa Suomea.

  • 0---------

   Eikö Halpa - Halli voisi vielä rahoittaa näitä . Varmin tapa saada taas muutama tuhat asiakasta pois Halpa - Hallista ja menemään muihin kauppoihin . Valmiita messiaitahan H - H ssa on omasta takaa .

   • hesenkastike

    Kokoomuksen Bjarne Kallikselle Patrick Tiaisen menestysteologia ainakin upposi. Uutta jumalallista taloudenhoitoa, missä joulupukkijumala on lähinnä rahahanoja kääntelemässä hehkuttivat myös Sakari Orava ja Hesburgerin Heikki Salmela.
    Patrick oli muuten viime kauden KD:n varavaltuutettu Kokkolassa, joten kaupungintaloutta hoidetaan KD:ssä ilmeisesti samoilla metodeilla.


  • muutvalehtelee

   Sari Essayah pitää ja hyväksyy sateenkaari perheet . Miksi Kokkolalaiset eivät.

   Tämä on K D linja .

   • entinenKDkannattaja

    Siksi en äänestä enää KD koska hylkäsivät meidät


  • kälviäkokkola
  • jumalajaminä

   Matteus , Markus , Luukas , Kiviniemi ja Tianen .

  • homojenhommaa

   Kiviniemi ja peltoniemi siinä on tyhmimmät harhat ja veli sarvikalle

  • upeeta
  • Henkilökohtainenusko

   Oikea usko löytyy omasta sydämestä ja miten kohtelee toisia ihmisiä. Siihen ei tarvita mitään todistelua toisille, jossain lahkoissa. Ne eivät aiheuta muuta kuin ahdistusta ja tuomitsemista. Parhaan lohdun löytää, jos haluaa, niin käymällä tavallisessa kirkossa ja kuuntelemalla papin syvällistä saarnaa ilman mitään omakohtaisia "uskoontulo kertomuksia". Monesti ne " kertomukset" ovat ahdistavia lapsille ja nuorille. Kohtele lähimmäistäsi kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.

  • Jatkukoon

   Uskon Sanan seurakunnan ikkunassa loisti joulun valo, oli tosi kauniin näköinen pimeässä illassa!

  • Muistetaanpa taas se yleismaailmallinen tosiasia että kukaan ei koskaan ole missään tuonut esiin yhtään todistetta ainoastakaan riihitontusta tai jumaluudesta. Niitä ei ole toistaiseksi havaittu muualla kuin niihin uskovien mielissä. Sen vuoksi niitä voidaan huoletta kutsua mielikuvitusoöleenoiksi.

  • tulinminäkaapistaulos

   Kokko-Missio on muuttanut nimensä jotta kukaan ei voisi liittää heidät näihin koivisto & tiaisen - ilmiöön ja että ovat menneet lankaan, nyt pesevät kätensä muuttamalla nimen ? miten ihminen joka on siinä 80 v nurkilla voi mennä lankaan 2 kertaa lyhyen ajan sisällä ja molemmissa oli vahvasti esillä homoseksualisuutta, onko oma lehmä ojassa vai luuranko kaapissa ?

  • VoiVoiOiJoi

   Olisihan se hienoa, jos kokkolassa olisi vielä NokiaMisso ja Uskon Sana.
   Varmaan olisivat vielä voimissaan ja vahvistuneet, jos johtajat olisivat heteroita.
   Tässä se nähdään, kuinka homoseksuaalisuus turmelee ja pilaa hyvän asian.

  • Rauhasielussa

   Ei se homoseksuaalisuus mitään tuhoa vaan ihmisten ahdasmielisyys. Uskovaiset ovat ensimmäisinä tuomitsemassa toisia. Jokainen huolehtikoot omasta uskosta ja elämästä antamalla "kaikkien kukkien kukkia." Parempi elää tasapainossa ja hyväksyä itsensä sellaisena kuin on.

  • velisarvikalle

   Ei uskovaiset tuomitse homoseksualisuutta vaan Jumalan Sana, siinä tulee homoseksuaalisten
   ahdasmielisyys esille kun eivät hyväksy sitä mutta haluaa jostakin kumman syystä roikkua mukana
   paikassa jossa sitä ei hyväksytä, ei mene jakeluun miksi änkeä joka paikkaan mukaan jossa
   heidän elämäntapansa ei hyväksytä, saa nähdä milloin tulee seuraava ns. karismaattiinen
   ( joka tarkoittaa, erossa Jumalasta ) vetäjä, samat ihmiset jotka on johdettu harhaan tulevat
   vuorenvarmasti taas siihen mukaan hyppimään ja sekoilemaan ?

  • TosirealistiKokkolan

   Jumalista ja riihitontuista väittely on kiellettävä tällä sivustolla kuten Keskipohjanmaa- lehdessä tehtiin, minun ja monien muiden vaatimuksesta. Saa..na että on vielä olemassa typeryksiä, jotka uskovat johonkin "tuonpuoleiseen", hah! Ihminen(kin) on kuoltuaan vain vaivainen maan matonen, toisten matosten ja ötököitten ruokaa, ja mitään muka sielua ei ole olemassa. Ihmisraato pitää polttaa, ja kaikki kirkot, seurakunnat, hautausmaat yms on lakkautettava - lailla kiellettävä. Poltettu ihmistuhka - pari grammaa, voidaan sirotella vaikkapa mereen, tai joen latvavesille kuolleen testamentin tai pyynnön mukaisesti...
   Onneksi ennakoin monta asiaa jo vuosia sitten eroamalla kirkosta. Tuosta täysin turhasta ja "Aataminaikaisesta" paskasta. Nyt jopa homoja vihitään ja siunataan kirkon alttarilla, hah! Ei ole kauankaan aikaa siitä, mm Martti Lutherin ajoista, jolloin homot ja mustalaiset olivat "vapaata riistaa", eli ne voitiin tappaa, hah hah haaa!!!...

   • kumpilienee

    Ja taas naurattaa!oonpa nähny oliko se riihitonttu vai kummitus?kun RK tuli vastaan pirunmoista vauhtia! kaupasta tuli.


  • koviksetkinitkevät

   Helppoa elävänä isotella mutta kun viikatemies koputtaa ovella niin aika moni pelkää ja itkee !

   • TosirealistiKokkolan

    Vi..uako se tähän kuuluu. Itkeehän vastasyntynytkin, tai ainakin parkaisee. Olen sen kokenut henkilökohtaisesti. Tosin toisella kerralla kätilö ei ehtinyt herättämään. Nimittäin nukuin odotushuoneessa, kun tyttö oli jo "tupsahtanut mualimaan"...
    Olen niitä ensimmäisiä tosimiehiä Suomessa, joka läpäisi kiitettävin arvosanoin synnytysvalmennuskurssin ja ensimmäisiä synnytyksessä mukana olleita. Olen myös ensimmäisiä isiä, joka sai (joutui) pitää isyysloman, peräti 11 vuorokautta. Tosin vaimoni on todennut useita kertoja, että ukko vain makasi sohvalla, nukkui, täytti ristisanatehtäviä ja luki dekkareita. No saa..na, olisinhan minäkin imettänyt, mutta kun maitoa ei herunut silloisiin pieniin urheilijan "rintarauhasiin". (Kävinhän toki vaippa- ja maitokaupoissa ja rahtasin käytetyt vaipat ja purkit kaatopaikalle naapurikuntaan), hah hah haaa...
    JK Pelkään vain sitä, että taivas putoaa niskaan. Muuten, viikatemies "koputtelee ja asustelee" Viikatetiellä, Yxpilassa...


  • TosirealistiKokkolan

   Hah, vien vieläkin roskat ja muut jätteet naapurikuntiin esim. autojen levähdyspaikoille ja metsäautotien varteen. Tuo rämisevä moolokki ei käy pihallamme ja näin en maksa turhista, hah hah haaa...

  • LohtajanPäivi

   Uskomatonta hölmöilyä taas kaikkien tuntemalta Reijolta. Synnytysvalmennuksen "suomenmestari" ja ei ole pystynyt imettämään. Ensinmäisiä synnytyksessä mukana olleita, ketähän siellä on ennen ollut? Roskien vienti luontoon ja yleisille pysähdyspaikoille. Ilmeisesti tuo tekojärvi kirjoittelun paljastuminen plagioinniksi on sekoittanut Reijon lopullisesti ja saamme lukea näitä muitakin älyttömyyksiä toistuvasti. Aamu viideltä näyttää tänääkin aloittaneen tänne kirjoittelun.

  • RessunKaveriKaustarista

   Ressu on nero!

  • hoettohoetto
  • valettavaan

   Tämä Retjo "oli"synnytyksessä MUKANA?mutta nukkui koko synnytyksen ajan?ethän sinä ollut mukana,etpä tuosta asiasta tienny hölynpölyä joten,et ollut mukana!

  • Pölööplööp

   Jotenki nämä vain hiipyy ja häipyy nykypäivästä.Ehkä ihmisiä ei kiinnosta enää tälläiset jutut.

  • hyytyyks

   hyytyy siis mikä hyytyy

   • lämpörullaUlla

    Reijo hyytyy.....??????


  • Sielunrauhaa

   Mikä ero uskon sanalla, helluntaisilla tai esim. babtisteilla? Mihin tarvitaan noin monia uskonlahkoja. Eikö uskonnoilla ole sama päämäärä, päästä kuoleman jälkeen taivaaseen. Miten jotkut uskonlahkolaiset kuvittelevat, että heidän on ainoa oikea? Viisainta vain uskoa ja rukoilla ilman mitään välittäjiä. Ei tarvitse olla tilivelvollinen kenellekään "uskonveljelle tai sisarelle". Yleensä heillä on omia traumoja ja kokemuksia, joissa on tarpeeksi käsittelemistä.

  • o--------o
  • jumalajaminä

   Matteus Markus Luukas Kiviniemi Tiainen ja Hakala

  • neljättäodotellessa

   Ny Start

   Pitkänsillankatu 10 a
   67100 Kokkola   www.nystart.fi

   Helluntaiseurakunta • Uskonnollinen yhteisö

   Miehet ja Ihmiset tykkäävät myös

   3 :s Helluntaiseurakunta paikassa Kokkola

  • kirkkouskova

   dopet frälser kaste pelastaa ei mitään hätää. luterilainen kirkko ja sen messu ja sakramentit ovat ainoita oikeita jos teet ratkaisun ja otat uuden kasteen joudut helvettiin

  • Anonyymi

   Eihän nämä pienet tai osittain kuolleet seurakunnat hyydy ,

   Nyt on niin paljon Adoptoitavia Narkkareiden ja Homojen

   lapsia ,että kyllä se siitä . Hah hah haaa !!!...

   • Anonyymi

    Voi tätä maailman menoa


  • Anonyymi

   Eikö se ole hyvä asia että nämä harhaopit joutuu lopettamaan toimintansa, sillä Jumala pysyy aina ja hänen sanansa on horjumaton ja ne seurakunnat, jotka perustuu Jumanan sanaan pysyy aina ja iankaikkisesti eivätkä horju, sillä nämä huuhaa jutut on rakennettu ihan pelkän olettamuksen varaan ja kun illuusio alkaa pettämään niin alas tullaan kovaa ja rytisten. tämä on tosi mitä Jumala sanassaan sanoo.

  • Anonyymi

   Voi voi näitä KD ihmisiä, itse olen PESUNKESTÄVÄ DEMARI ja vannon, että ei meillä ole mitään näihin verrattavaa soppaa Kokkolassa, joen unohda KRISTILLISET ja tule meidän riveihin, niin on ainaki puhtaat jauhot pussissa.

  • Anonyymi

   ens vuonna kaikki kd läiset pride marssiin kokkolassa

  • Anonyymi

   Ite erosin kirkosta 20 vuotta sitten enkä ole kaivannut leipäpappeja elättämään, ylläpitämään tai kahvittamaan.

   Silloin tuntemani papit osasivat hyödyntää etujaan monella tavalla: eivät koskaan taida maksaa mistään, tyhmät seurakuntalaiset maksavat lystin.

   Joku pappa jäi leskeksi ja pyysi kainosti miespappia siunaamaan vaimoparkansa haudan lepoon. Arvatkaa miten kävi? Oli kesälomakausi, ei yhtään miespappia remmissä, vain naispapittaria tarjolla.

   Leski odotti KOLME kuukautta, ja sitten hän sai NAAPURISEURAKUNNASTA ikivanhan perhetutun papin, miehen, siunauksen toimittamaan.

   Tasapuolisuuden nimissä kysyin, oliko papan vaimo esittänyt kantansa eläessään. Ei ollut, mutta papalle se merkitsi paljon.

   Ikänsä kirkollisveroja maksanut kunnon kansalaiset eivät saaneet elämänsä ikävimmällä hetkellä sitä palvelua, mitä leski halusi. Vain miespapin, ei muuta kiitos.

   Tämä esimerkki on tosin etelän seurakunnista, mutta kertonee jotain. Toinen pappi, miesrovasti, eläkkeellä, vihaa kaikkia piispoja, tekee myyräntöitä minkä ehtii, meni kylään tuttunsa luokse. Kylässä ollessaan hän kysyi yösijaa. Melkoinen hyväkäs! N No, eihän tuttu voinut sitä estää, kun eläkerovasti oli tullut 150 kilometrin päästä.

   Tiedättekö mitä? Tuo yöpyjä meni aamulla naapurikuntaan taksilla jumalanpalvelukseen. Nautti yösijan ,ateriat ilmaiseksi, ei tietenkään tuonut muuta kuin virsikirjan tai raamatun, jotka oli saanut tietenkin ilmaiseksi.

   Molemmista hyväkkäistä riittäisi juttua vielä, mutta jos joku haluaa lisäesimerkkejä, hihkaiskoon. Eroa kirkosta aika pian, jos maksajan osa harmittaa. Harva haluaa taivaaseen tekopyhien sekaan ikuisuuttaan viettämään.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   193
   10015
  2. 600
   2675
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   132
   1674
  4. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   95
   1115
  5. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   85
   1013
  6. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   946
  7. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   249
   780
  8. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   206
   754
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   39
   748
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   354
   665
  Aihe