Rahaa demareiden jäsenkirjalla?

Nyt kun kaikkialla lukee miten Lipposet ja muut kurittavat valtion kukkaroa toverieläkkeellä, niin tuli mieleen riittääkö jäsenkirja verorahan nostoon? Jos kolmekin tonnia saisi kuussa, niin kyllä se demarina olemisen häpeää jo lievittäisi kummasti. Jopa voisi laulaa Sorron yöstä laulua pari kertaa kuussa demumiitissä.
Ilmoita


Odottele rauhassa sillä sos.luukku auki taas huomenna. Siihen asti älä ajattele.
5 VASTAUSTA:
Demariksi pitää olla sopivasti ahne, eikä omaatuntoa.
Ei oikeastaan väliä ottaako sossun luukulta vai demarieläkkeenä. Vai onko työkkärissä suojatyöpaikassa. Kaikki samalla demarikassalla.
Luukku on perzuikki sinua varten.
Luukku on meille demareille, sieltä tulee jäsenkirjalla ilmaista verorahaa. Maiskis!
Kuka käänsi kansan kassan.
Yksi tuttu demu sanoi että tyhmiä duunareita voi kusettaa mielin määrin. Ja oma lompsa lihoaa samalla.
+Lisää kommentti
Kannattaa lähteä HassisJorman oppiin. Jorma opettaa kuinka "yleishyödyllisillä" hankkeilla kartutetaan omaa varallisuutta ja kansa vielä pitää sankarinaan.
Ilmoita
Kun äänestätte tätä "työväenpuoluetta" niin muistelkaa samalla kuinka köyhä Lipponen nosteli sopeutumiseläkettä eduskunnasta. Samalla muistelkaa kun Johannes Koskinen, Filatoff, Ja Hassinen myivät HML Energian ruotsalaisille. Nämäkin kolme oli näitä "työväenpuoluuen"valtuutettuja.Luojan kiitos että näistä kolmesta jatkaa valtuustossa vain yksi. Huhu kertoo että Jorma olisi saanut hallipäällikön paikan kun oli yksi pääpukareista tässä myynnissä, uskokoon ken haluaa. Mutta se on varmaa että me Hämeenlinnalaiset ollaan maksettu se myynti kalliisti.
2 VASTAUSTA:
Energialaitoksen myynti järkevää, olisi vaan yksi rahastaja lisää sähkökaupassa. Jos haluat idiootti kallista sähköä osta sitä.
Pekka Haavisto valmisteli Caruna -kaupan, oli silloin kehitys- ja ohjausministerinä hallituksessa. Nyt saadaan kallista sähköä ja voitot valuu ulkomaille, sijoittajien taskuihin... ja haluavat tietty nostaa energian hintaa jatkuvasti, kun heillä on luonnollinen monopoli...

Demarit on samanlaisia ketkuja myös, tunnetusti...
+Lisää kommentti
Hämeenlinnassa Suomen kalleinta kaukolämpöä. Kaukolämpö oli Suomen halvinta vuoteen 2000 asti. Sen jäkeen kun kaupunki myi sen hurreille niin hinta rupesi nousemaan pilviin. Eikä tämä nykyinen sijoitusyhtiö Elenia ole pekkaa pahempi. En väitä että hinta olisi enään halvinta vaikka kaukolämpö olisi Energialla, mutta se kaamea rahamäärä jäisi kaupungin kassaan, sillä kaupunkihan oli ainoa joka omisti Energian osakkeita. Sitten nämä pöllöt päättäjät eivät tajunneet vuonna 2000 että katuvaloverkko kuuluu tähän kauppaan. Se jouduttiin ostamaan takaisin kaameaan hintaan. Mutta olihan meillä siihen aikaan kun tämä kultakaivos myytiin kaksi viisasta ministeriä jotka olivat myynnin kannalla. Siitä me maksamme kalliisti. Jos Energialla olisi ollut ajantasalla oleva johtaja niin Energiaa ei olisi myyty. Mutta valitettavasti oli hissukka joka ilmeisesti sai kultaisen kädenpuristuksen. Sen aikainen Energian hallituksen jäsenhän oli kuulemma sanonut että johtaja lähtee myydään tai ei.
5 VASTAUSTA:
Laitos myytiin kalliilla hinnalla oikeaan aikaan. Oikein viisas päätös.
Hidasälyisiä hölmölinnalaisia rahastetaan aina vähintään kahdesti, kuten tässäkin.
Ja valtuusto taputtaa kuin kurrekurredutmaan kuninkaan kultaraha-aarteelle.
Aha.
Tota noin
+Lisää kommentti
Jälkeenpäin osa näistä Energian myynnin puolesta äänestäneistä tajusi että tuli tehtyä virheliike ja äänestettyä myynnin puolesta. Mutta minkäs sille voi kun ei yksittäisellä valtuutetulla ole päätösvaltaa, vaan nämä hyvätveljet kertoo mitä nappia painetaan. Surullista mutta totta.
4 VASTAUSTA:
Valehtelet. Sd-ryhmä oli hajalla ja niin myös kok. Jokainen sai ottaa kannan minkä halusi eikä kukaan ole virheestä puhunut koska oikea ratkaisu.
No ethän sä pääse päättämään jos et tottele hyviäveljiä. Näin se menee. Politiikassa kannattaa huolehtia omista eduista ja jättää isommat asiat fiksumpien hoidettavaksi.
En ole huomannut artikkelia tällaisesta kaupasta jotta onko se salassa hoideltu ?
Eipäs ihme, koska myytiin n. 20 v sitten eikä valtuustossa ole kaupan tekijöitä. Muutama vanhus sai sieluvamman kaupan suhteen.
+Lisää kommentti
Valtuustossa on ainakin yksi myynnin pääpukari Filatoff. Tämä rouva ja Koskinen tulivat kesken kokouksen ajamaan myyntiä vastustavat varavaltuutetut pois kesken kokouksen. Näitten kahden senaikaisen ministerin ei pitänyt edes tulla kokoukseen, mutta kun varavaltuutetut olivat myyntiä vastaan niin nämä myynnin puolesta olevat hälytettiin vattenfallin kyydillä kokoukseen. Näitten kahden ansiosta maksamme kovaa hintaa sähköstä. Hyvä työväenpuolue.
2 VASTAUSTA:
Koska päätös muka tehtiin käpy?
n. 20v. sitten
+Lisää kommentti
Energia myytiin kesäkuussa 2000.
5 VASTAUSTA:
En tiedä mitä energiaa myytiin mutta todella tuore asia.
Täällä on jälleen kiukuttelemassa harvat itsekkäät joiden mielestä kaupungin tehtävä olisi hoitaa heille halpaa sähköä keskustan alueella mikä on vielä mahdottomuus. Myynnistä saadut sijoitetut varat hyödyttävät jokaista kaupunkilaista.
Enemmän olisi kaupunki tienannut korottamalla siirtohinnat edes lähelle nykytasoa. Vähä-älyisiä demareita vain joku jekutti. Demarithan ovat kuin isoja vauvoja joita on helppo viilata linssiin bisneshommissa.
Denutjymäytettiin kirjoitti:
Enemmän olisi kaupunki tienannut korottamalla siirtohinnat edes lähelle nykytasoa. Vähä-älyisiä demareita vain joku jekutti. Demarithan ovat kuin isoja vauvoja joita on helppo viilata linssiin bisneshommissa.
Juurihan sinä vaadit kaupungilta halpaa sähköä idiootti. Hinta halpenee mielestäsi kun hinta nousee.
Kaveri on tyypillinen demari. Ahne, kaupungin etu saa väistyä oman edun tieltä ja ajattelu umpiluuta.
+Lisää kommentti
Aivan. Kaupungin etuhan olisi ollut kun tätä lypsylehmää ei olisi myyty.
1 VASTAUS:
Jauha sinä ikivanhaa ratkaisua niin minä iloitsen kauppahinnan tuottojen pian 100 milj. ekun tuotoista. Se on kaupunkilaisten etu.
+Lisää kommentti
Nyt on joku nähnyt taas kerran unta. Älä sinä usko mitä nämä demarit jauhaa näistä tuotoista. Vielä tästä myynnistä. Aika monta demaria katui jälkeenpäim kun olivat myynnin kannalla. Reppanat kun eivät ottaneet asioista selvää vaan uskoivat Kokoomuksen juoksupoika Hassista.
1 VASTAUS:
Itke käpy mennyttä. Kiitos hyvästä päätöksestä ja kymmenien miljoonien sijoitustuotot on nykyisyyttä.
+Lisää kommentti
Tässä lista niistä jotka myivät hyvän lypsylehmän.

SDP
Filatov Tarja
Hassinen Jorma
Koskinen Johannes
Lahtinen Timo
Niemi Raija
Pullola Ulla
Ratava-Laine Arja
Tamminen Pete

Kokoomus
Alkio Sirkus
Hauhtonen Keijo
Hutu Sirkka
Ikonen Kirsti
Kallioinen Ruut
Korpimaa Antti
Leiponen Marja
Lintumäki Harri
Louhio-Järvinen Sari
Rantanen Maija-Leena
Rehunen Seppo (sit.)
Rissanen Maire
Talikka Kalevi
Tamminen Kari
Tuomi Juha
Vekka Matti
Walkamo Mika
Lehtelä Vesa (krist.
2 VASTAUSTA:
Kiitos heille. Hyvä päätös.
Kyllä, demarien kerma elää nyt makeasti.
+Lisää kommentti
http://www.iltalehti.fi/politiikka/201708102200318093_pi.shtml

Voi helvetti tätä Demarien touhua. Nyt itketään että rikkaat talkoisiin. Jumankekka kun itese olivat hallituksessa niin köyhien lukumäärä kasvoi. Yrittävät kalastaa ääniä meiltä heikompiosailta. Demareita ei äänestä kun vanhat muummut ja papat jotka eivät enään ymmärrä mistään mitään. Dementia osastolla käydään tervehtimässä ennen vaaleja, sen jäkeen paskaaka välitetään. tämmöinen on työväenpuolue. Rouva Lipponen antoi siitä muistutuksen. Toivotaan että tämä puolue ei pääse enään hallitukseen tekemään enempää kurjuutta.
Ilmoita
Herranjestas, hiljattain kaupunkiin muuttaneena sain kuulla, että Tarja Filatov on yksi niistä onnettomista, jotka olivat myymässä energiayhtiötä. Toki muitakin surkimuksia joukossa oli. Sepä oli varsinainen temppu, ja vielä hymyillään kuin Hangon keksi.
3 VASTAUSTA:
Näyttää pakotetulta irvistykseltä.
Eipä tarvitse irvistää koska myyntihinnan sijoitukset ovat tuottaneet yli 80 miljoonaa euroa kaikille veronmaksajille kaupungin tilille. Täällä nurisevat hörhöt jotka kuvittelevat että laitos voisi myydä heille halpaa sähköä. Kukaan ei ole kertonut sähkö markkinoiden avautumisesta.
Sähkömarkkinat on yhdyssana.
+Lisää kommentti
Mutta kyllähän nämä hörhöt kuvittelevat että Hämeenlinna saisi sähkö edelleen ilmaiseksi sähköpörssistä sekä verkonrakennus hoituisi ilmaiseksi.
Ilmoita
Ei kukaan kuvittele että sähkö olisi ilmaista mutta paljon halvempaa kun nykyään. Vaikka olisi saman hintaista niin raha jäisi kumminkin meidän Hämeenlinnalaisten tuhlattavaksi. Nythän se kauhea rahamäärä menee sijoitusyhtiölle. Tämä hatusta vedetty 80 miljoonaa euroa on pieni summa siihen nähden mitä Energia olisi tuottanut kaupungille tässä 17 vuodessa, näillä nykyisillä hinnoilla.
5 VASTAUSTA:
Täytyy olla sdp:n vanha toveri. Laitoksella ei ollut tuotantoa, se olisi yksi lenkku myyntiketjussa lisää. Toverin mielestä laitos kuitenkin tuottaisi valtavasti ja myisi halpaa sähköä. Lisäksi jokainen saa ostaa mistä haluaa sähköt.
Näistä sanotaan ihan vaan hölmöiksi.
ToverinHölmöyttä kirjoitti:
Täytyy olla sdp:n vanha toveri. Laitoksella ei ollut tuotantoa, se olisi yksi lenkku myyntiketjussa lisää. Toverin mielestä laitos kuitenkin tuottaisi valtavasti ja myisi halpaa sähköä. Lisäksi jokainen saa ostaa mistä haluaa sähköt.
Siirtohinta on useinmiten laskusummassa korkeampi kuin kulutussähkö konsanaan.
Näin on kun on pimeässä ja kylmässä.
2467 kirjoitti:
Näin on kun on pimeässä ja kylmässä.
Itutuksesi lämmitää mieltä.
+Lisää kommentti
Kiitos Hämeenlinnan vuoden 2000 päättäjät että ymmärsitte myydä tuottavan yhtiön Vattenfallille. Kiitos vielä kerran että sähkön perusmaksut ovat nousseet pilviin. Kiitos Syyrakin johtamalle porukalle että saamme maksaa reilua hintaa sähköstä, että nämä sijoitusyhtiöt saavat kunnon korvauksen huijattuaan näitä tyhmiä päättäjiä. Mutta pääasia että Jorkke joka oli johtava analyst myyntitohussa sai päällikön paikan kunnan yhtiössä. Kiitos vielä kerran.
2 VASTAUSTA:
Kiitos itselles aivopieru. Suomessa sähkö olisi halvempaa ellei kaupungin energialaitosta olisi myyty. Tätä väität ja kiitos vielä kerran.
Pieruuu kirjoitti:
Kiitos itselles aivopieru. Suomessa sähkö olisi halvempaa ellei kaupungin energialaitosta olisi myyty. Tätä väität ja kiitos vielä kerran.
Ottipa se demarille koville kun puhutaan totuuksia. Mutta Jorkke eihän kansakoulupohjalla kaikkea voikkaan ymmärtää.
+Lisää kommentti
Kannattaisko vesilaitos myydä Monsantolle? Varmaan HPK sais sponssirahaa?
1 VASTAUS:
kannattaa myydä koska laitosta ei ole. ota hyvä hinta.
+Lisää kommentti
Demuthan myyvät vaikka oman äitinsä.
Ilmoita
http://www.iltalehti.fi/politiikka/201708172200331874_pi.shtml
Päivä pelastettu kun luin tämän ilouutisen. Se on niin että eihän tätä "työväenpuoluetta" äänestä kun dementoituneet vanhukset. Se on aivan sama kuka siellä kaatuvassa laivassa on puheenjohtaja. Onneksi Suomalaisilla on tullut järki päähän.
Ilmoita
Missä ovat nämä suupalttidemarit. Missä viipyy työväenpuolueen kommentit.
Ilmoita
Demaripamput ovat rahastaneet jo ihan tarpeeksi. Vaihda puoluetta jos meinaat rahaa saada.
Ilmoita
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005393050.html

Onhan siellä Hämeenlinnan edustajakin ollut käsi ojossa.
1 VASTAUS:
Härskiä menoa. Ai niin Suomessahan ei ollut korruptiota.
+Lisää kommentti
Näitä henkilöitä kiittäminen että meillä on näin kovat verkkomaksut. Nyt nämä rahat menee näille veroparatiisien sijoittajille.

Lista Energian myyjistä
SDP
Filatov Tarja
Hassinen Jorma
Koskinen Johannes
Lahtinen Timo
Niemi Raija
Pullola Ulla
Ratava-Laine Arja
Tamminen Pete
Kokoomus
Alkio Sirkus
Hauhtonen Keijo
Hutu Sirkka
Ikonen Kirsti
Kallioinen Ruut
Korpimaa Antti
Leiponen Marja
Lintumäki Harri
Louhio-Järvinen Sari
Rantanen Maija-Leena
Rehunen Seppo (sit.)
Rissanen Maire
Talikka Kalevi
Tamminen Kari
Tuomi Juha
Vekka Matti
Walkamo Mika
Lehtelä Vesa (krist
Ilmoita
Vuodesta toiseen nämä tollot äänestää tätä työväenpuoluetta. Turha narista hinnankorotuksista sähkön suhteen. Eikös nämä kolme ensimmäistä demaria olleet niitä pääpukareita siinä Energian myynnissä.
Ilmoita
Kiitos demarit että olitte pääpukareita kun Hämeenlinnan Energia myytiin.
Ilmoita
Niin ei ainkaan kokoomuslaiset pääse heittämään ensimmäistä kiveä (lääkäri Nurmi Lahdesta ym.). Persujen Saarakkala ajellut taksilla kesällä (siis eduskunnan loma-ajalla!) 3 000 euron edestä. Ja mitähän työasiaa polliisimies Pakkaleenilla on ollut juhannuksena yöaikaan? Samaa touhua joka poliitikolla ja kaikilla puolueilla (muistissa vielä Väyrysen jalasmökkikin)
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Tässä lista näistä Energian myyjistä.
Onneksi näistä myyjistä ei taida olla enään valtuustossa kun yksi "työväenpuolueen" edustaja. Onneksi.

SDP
Filatov Tarja
Hassinen Jorma
Koskinen Johannes
Lahtinen Timo
Niemi Raija
Pullola Ulla
Ratava-Laine Arja
Tamminen Pete
Kokoomus
Alkio Sirkus
Hauhtonen Keijo
Hutu Sirkka
Ikonen Kirsti
Kallioinen Ruut
Korpimaa Antti
Leiponen Marja
Lintumäki Harri
Louhio-Järvinen Sari
Rantanen Maija-Leena
Rehunen Seppo (sit.)
Rissanen Maire
Talikka Kalevi
Tamminen Kari
Tuomi Juha
Vekka Matti
Walkamo Mika
Lehtelä Vesa (krist.)
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Rahaa demareiden jäsenkirjalla?

Nyt kun kaikkialla lukee miten Lipposet ja muut kurittavat valtion kukkaroa toverieläkkeellä, niin tuli mieleen riittääkö jäsenkirja verorahan nostoon? Jos kolmekin tonnia saisi kuussa, niin kyllä se demarina olemisen häpeää jo lievittäisi kummasti. Jopa voisi laulaa Sorron yöstä laulua pari kertaa kuussa demumiitissä.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta