Veronkierto

olen voittanut alle 18-vuotiaana yli 34 000 euroa ja tällä hetkellä rahat ovat ulkomaisessa pankissa ja ne pitäisi saada suomeen. onko kellään ehdotuksia `?

11

958

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ffzdcd

      Miten se, että olet alle 18-vuotias liittyy asiaan? Ajattelitko sen olevan jokin oikeutus veronkierrolle?

      • Ei_saa_rötöstellä

        "olen voittanut alle 18-vuotiaana yli 34 000 euroa" - nettikasinolta vai mistä? Mistä maasta voitto tuli? Ja mihin maahan voitot siirsit? Voitto voi olla verovapaa jo valmiiksi, niin ei tarvitse veroja kiertää.

        Tai onko kyseessä joku nigerialaiskirjeen muoto, jossa sinun pitäisi maksaa pieni "käsittelymaksu" ennen rahojen saamista Suomeen? Voitto on jostain pelistä, johon et tiedä osallistuneesi. Tai sähköpostiosoitteesi on arvottu voittajaksi. Nämä kyllä tunnistaa helposti, aina ensin pitää siirtää rahaa voiton "maksajalle" tai "maksajan" pankkiin.


    • Veronkarsastaja

      MAKSA HETI KÄSITTELYMAKSU !!!
      ensin 50 €
      Sitten leimat 100
      Ulkomaanvaihtoraha 10 % 3400 e
      jne

      ÄLÄ maksa mitään.
      Mieti kannattaako ottaa rahaa edes omalle tilille, avaa tili esim Krillissä (ent. Moneybookers)..eivät pysty tyhjentää tiliäsi, kun se on tyhjä.
      https://www.skrill.com/en/

    • jljklljllj

      Mikä mahtaa olla se hyvä syy miksi rahat pitäisi saada ulkomaisesta pankista suomeen? Ei vaan ymmärrä.

      Omat rahat on tällä hetkellä virolaisessa ja saksalaisessa pankissa ulosoton ja kelan takia. Varat ovat pysyneet piilossa suomen viranomaisilta jo monta vuotta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PORVARIT: KD-KOK-LIIKE NYT-PERSUT
      MISSÄ ON NYT PORVAREIDEN HOKEMA ISÄNMAAN HYVÄKSI
      KOTI-USKONTO JA ISÄNMAA
      Tulevaisuudessa suomalaisten rahat, palkat ja eläkkeet siirtyvät ulkomaille, ulkomaisten yritysten kautta, koska (lääkärikeskukset, hoiva-, hoito-, palvelutalot ja vanhainkodit ovat ulkolaisten yritysten omistuksessa, joista monet eivät maksa veroja Suomeen, koska vähentävät omien isäntäyrityksiltä ottamien esim.15-20% ”TURBO-korkot”, saamista voitoistaan, näinä aikoina, jolloin korot ovat -0 ja marginaalikorotkin puolittuneet! joten näiden palveluiden käyttäjien rahat siirtyvät ulkomaille, siis Suomen talouden rahavarat ekonomia, luulisi isänmaasta huolissaan olevien nyt pitävän suomalaisesta taloudesta ja rahojen pysyvän Suomessa!

      Nyt jo monia vuosia suomalaisten rahat, palkat, eläkkeet ovat siirtyneet ulkomaille, ulkomaisten yritysten kautta, koska (lääkärikeskukset, hoiva-, hoito-, palvelutalot ja vanhainkodit ovat ulkolaisten yritysten omistuksessa, joista monet eivät maksa veroja Suomeen, koska voivat vähentävät omien isäntäyrityksiltä ottamien esim.15-20% ”TURBO-korkot”, saamista voitoistaan, näinä aikoina, jolloin korot ovat -0 ja marginaalikorotkin puolittuneet! joten näiden palveluita käyttäjien hoitomaksut siirtyvät ulkomaille, siis Suomen talouden rahavarat ekonomia, nyt luulisi isänmaasta huolissaan olevan Suomen, suomalaisesta ekonomiasta ja taloudesta ja rahavarojen siirtymisestä ulkomaille?!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veronmaksajat Suomessa
      Tulolistojen kärkeä ovat pitäneet nuoret veronmaksajat, hyvänä esimerkkinä voisi mainita peliyhtiöt, jotka ovat kertoneet, että heille on ollut kunnia-asia maksaa veroja Suomeen, esim. Supercell.
      Kokonaan toinen lista syntyisi niiden nimistä, joiden nimet pitäisi olla tulokärjessä, mutta puuttuvat sieltä. Verojen maksusta on tullu varakkainmille kauan sitten valintakysymys, koska he kieltävät ettei heidän tulojaan saa julkaista verotilastoissa. Kaikki eivät ole veroista innoissaan, monet varakkaimmat marisevat veroistaan, vaikka heidän veroprosentti on ollut matalampi kuin keskiverto palkansaajien. Varakkaimmat eivät kuitenkaan maksa Suomessa suhteellisesti korkeampia veroja, joiden veroprosentti oli 34% eli samoin kuin keskiluokan palkansaaja. Miten tämä on edelleen mahdollista Suomessa jossa verotuksen väitetään olevan progressiivista eli tulojen mukaan kiristyvään, joka ei pidä paikkaansa. Valtio verottaa palkkoja yhä progressiivisesti, mutta jo lähes puolet valtion verotuloista kerätään hintoihin lisättävästa arvonlisäverosta.
      On esitetty verotuksen painopisteen siirtämistä pieni-ja keskituloisten arvonlisä- ja palkkatulojen verotuksesta omistamisen verotukseen erilaisia varakkaiden verotukia poistamalla! Tämä olisikin Suomessa historiallinen veromuutos, jonka esti Kesk. Sipilän, Persu Soinin, Kok. Orpon hallitus.
      Kansainväliset toimet voivat pakottaa Suomen rukkaamaan verotustaan, jolloin EU-direktiivin vaatimuksesta Suomi joutuu rajoittaamaan korkovähennystä eli kansainvälisten yritysten oikeutta pumpata voittoja ulkomaille korkoina.
      Pääomatulojen verotus Suomessa on ollut 32-34%, mutta jos joku luulee, että varakkaat suomalaiset maksaa pääomatuloistaan ed. mainitun kolmanneksen veroja, niin erehtyy!
      Suomen osinkoveroetujen kummajainen ovat listaamattomat B-osakkeet, joihin esitettiin verohuojennuksen poistamista viimeksi v.2017 silloinen edellisen hallituksen, Persut/Kesk/Kok valtionvarainministeri Orpo totesi: ettei kajota ”Listaamattomien B-osakkeiden” veroetuihin.

    • Anonyymi

      VRT. Eläkeläisten, opiskelijoiden, työttömien sekä palkansaajien, pienyrittäjien verokohtelu, joiden verotus on epätasa-arvoinen, kohtuuton vertaillessa keskenään alla olevien verotusta, joka ei ole oikeudenmukainen!
      Yksi maksaa osingoista veroja melkein 30% ja toinen muutamia % kun taas kolmas ei mitään!? Sama käytäntö perintöveroissa, joten tätä voisi pitää perustuslain takaaman yhdenvertaisuuden vastaisena!
      Vanhemmilta omaisuutta perittäessä verot 19% kun taas yrityksien perintöverot ovat vain 3.5%
      •Yritys- yhteisöverotus, joihin on annettu veroihin alennuksia ja vähennyksiä
      •Maa- ja metsätalousverotus, joille on annettu sukupolvenvaihdosta veroale: verovähennykset
      •Osakeannit, A- ja B- osakkeet, pörssi, holding-, säätiö-, yritys- ja yhteisöjen verovähennykset.

      TÄHÄN ASIAAN ON PUUTUTTAVA JA HOIDETTAVA, VEROTUKSEN PITÄÄ KOHDELLA KAIKKIA KANSALAISIA SAMANLAILLA

      Tämä on suuri puhallus!
      Milloin tämä KUPLA puhkeaa ja puhkaistaan

      Missä on järki |Business Finland| Nyt on jaettu ilmaista rahaa, kansan yhteisistä verorahoista hyvinmenestyneille ja osakeanteja jakaneille yrityksille ja pörssi-yhtiöille! Blogi-sivuille, Huutokauppakeisareille, mainostoimistoille, Ano Turtiaisen voimaililusaleille ym.
      Kansalaiset ottakaa huomioon, kun valtion kassa tyhjenee niin tulette huomaamaan, silloin maksajina ovat tavalliset eläkeläiset, -perheelliset, -pienipalkkaiset, -pienyrittäjät ja työttömät, kun valtion verokassa huutaa tyhjyyttään!

    • Anonyymi

      Verokiertoa
      Muistaako kannattajat->äänestäjät kukaan enää KESKUSTAN edellisen hallituksen tekosia muistaako kannattajat->äänestäjät kukaan enää... Furetan Oy haki silloin kolmelle eri biojalostamolle yhteensä yli 650 milj. euron tukia työ- ja elinkeinoministeriöltä. Edellisen hallituskauden aikana pääministerinä Sipilä siirsi juuri silloin ennen vappua keskustalle omistajaohjausasiat elinkeinoministeriksi nostamalleen keskustan Mika Lintilälle. Elinkeinoministeri Lintilältä taas siirtyvät energia-asiat ympäristöministeri Kimmo Tiilikaiselle. Sipilän haaveilema tehtävä ”kasvurahasto” ajamaan perustettu valtion kehittämisyhtiö Vake Oy oli varautunut taas myymään valtio-omistuksia mahdollistaen tuntuvat sijoitukset m.m biotalousyritysten kasvun vauhdittamiseen.
      Vake Oy:n myytäväksi siirrettiin noin 2,5 miljardin euron edestä valtionyhtiöiden osakkeita, joiden myyntitulojen käytöstä silloinen Juha Sipilän hallitus päätti kävellä kyselemättä eduskunnan yli?
      Nyt ei siis enää pelata maakunnallista Teknoventure-sarjaa vaan valtakunnallista liigaa: Juha Sipilän itsensä toteuttama mallin mukaan tehden itsestä miljonäärin käyttäen valtion yhteisiä verovaroja ja näin mahdollisti käsinpoimituille kasvuyrittäjille miljoonien monistamisen. Rahojen käyttö on arvatenkin hallituksen liikesalaisuus ja samoin yritysten omistajatietojen heikentäminen vaikeuttaa rahankäytön seuraamista entisestään.
      LUKEKAA KOKO LEHTIARTIKKELI
      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

    • Anonyymi

      Valuuttakauppias saa Moktar.Gubta- tilillään 88c / viesti ja kaikki verottomana. Kannellako verohallinnolle vai ei?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8825
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2633
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe