ROKOTTEET VASTATUULESSA

viiltäväveitsi

Tuhkarokko nosti rokotefanaattisuuden äärimmilleen. Jopa vihreiden kansanedustaja TV:ssa puolusti pakkolääkintää. Rokotepakolaisuus saattaa hyvinkin olla todellisuutta myös meidän maassa. Terveydenhoidossa rokotteita suojellaan nyt ihmisen sijaan ja rokotehaittojen hoetaan olevan minimaalisia.

Rokotekattavuus on maassamme hieman laskenut, mikä tietää tämän teollisuusalan bisnesten heikentyneen. Vanhemmat ovat alkaneet kiusallisesti kysellä, miksi heidän lapsensa täytyy allergisoitua monille ruoka-aineille kuin myös ympäristössä esiintyville tekijöille, kärsiä koulussa oppimisvaikeuksista ja sairastua lukuisiin immunologisesta heikkoudesta johtuviin sairauksiin vain siksi, että jotkut pitävät jumalaleikeistä, eivätkä piittaa kanssaihmistensä hädästä. Pakkopiikityksiä kannattavat eivät ole kiinnostuneita rokotteiden kokonaisvaikutuksista. He eivät kysy, miksi lasten diabetes suorastaan räjähtää käsiin tai mistä johtuu, että keskushermostoperäiset sairaudet käyvät lääketieteellisesti yhä mielenkiintoisemmiksi tai miksi lapset ja nuoret lisääntyvässä määrin turvautuvat mielialalääkkeisiin. Eivät kysy, koska heidän toivoaan hallitsee fanatismi ja pelko opillisen heikkouden paljastumisesta. Diabetes korjataan tietenkin siten, että lapset altistetaan uudelle tulolähteelle, diabetesrokotteelle. Kun rokotteet aikaansaavat sairauksia, virallisen kannan vastaus on uusi rokote eli samalla periaatteella edellisten haittoja vastaan.

Rokotebisnekset ovat hieman laskeneet, mutta aikaisempaan nähden, jolloin tuotto propagandan seurauksena vuosi vuodelta jatkuvasti kasvoi, ilmiö on tietenkin huolestuttava. Ilman rokotevastaisuutta tuhkarokko olisi kuulemma jo voitettu sairaus. Median mukaan se tappaa ihan oikeasti. Aikaisemmin se ei ollut kummoinenkaan sairaus, mutta nyt kun kansamme immuunipuolustusta yleisen rokoteohjelman puitteissa on olan takaa jo neljäkymmenluvulta alkaen pommitettu, saattaa hyvinkin olla, että tuhkarokkokin on käynyt kohtalokkaaksi. Sitäpaitsi pelko tarttuu ja pysäyttää elintoiminnot ja pelkoahan meillä osataan ohjata niin, että se taloudellisesti kannattaa. Käsirysyt rokotejonoissa kertoivat aikoinaan karua kieltä siitä, millaisiin tekoihin pelästynyt uskova voidaan saattaa. Monet rokotetutkin ovat sairastuneet tuhkarokkoon, mutta rokotefanaatikkoja moinen "disinformaatio" ei ole jaksanut innostaa. He informoivat vain niistä tapauksista, joissa rokotevastainen on sairastunut. Joissain tapauksissa tämän rokotteiden vapaaehtoisuutta painottaneen ja tähän oikeuteen turvautuneen kerrotaan saastuttaneen jopa rokotetutkin. Tällöin rokotteessa ei tietenkään ole ollut mitään vikaa, vaan rokotevastaisen ymmärtämättömyydessä tulkita laumaimmuniteettia. Näin ollen rokotevastaiset ovat kaikin osin vastuussa kansakuntamme tulevaisuudesta aivan samoin kuin keskiajan noidat, jotka lopulta vastasivatkin tulevasta hengellään. Kun verhoa hieman raottaa, vuosisadatkaan eivät ihmistä miksikään muuta. Sama noituus eilen, tänään ja huomenna.

Terveydenhoito lähestyy mielenkiintoista ihmiskäsitystä, jossa kaikki ihmiset ovat samaa massaa. Kaikkia voi kemiallisesti käsitellä samalla tavoin ja opin mukaan tämä on todellista tasa-arvoa. Terveydenhoidon ammattilaiset kertovat, että pysyt terveenä, jos lääkitset kuten valtio määrää ja jos sairastut, syy ei ole sinun, eikä edes mikrobien, vaan sen lääkitsemättömän. Tämä filosofia on joillekin hyvin tuottoisa. Jotta se olisi elinvoimainen, pelkoa, kauhua ja syyllisyydentuntoa tulee päivittäin lietsoa. Kansalaiset on saatava vastakkain, jotta syylliset voidaan paljastaa. Niin kauan kun kaikki tanssivat rokoteteollisuuden tahtiin vapaaehtoisuus on kiva leikki, mutta jos jotkut kuvittelevat vapauden olevan oikeasti totta, vaikeudet tulevat ajankohtaisiksi ja leikki voi saada jopa väkivaltaisen lopun, kun vapaaehtoisesta lääkkeestä vastoin luvattua tehdäänkin yllättäen pakollinen.

Jos terveydenhoidon ammattilaiset joutuisivat vastuuseen rokotteista, kärsimään kärsivien kanssa, esiintymisen varmuus katoaisi saman tien. Vaikka taloudellinen seuraamus ja viran menetys olisivat verrattain pientä sen rinnalla, että rokotteesta kokonaiset ihmiselämät tuhoutuvat, olisivat nuokin toki jotain. Nyt kun mistään ei seuraa yhtään mitään, voi rauhassa propagoida mitä kulloinkin mieleen juolahtaa. Viime aikoina yllättävän paljon on juolahtanutkin. Ripulimatkat Woodoo-Beniniin, lasten diabeteksen taltuttaminen suomitieteellä ja pakkorokotusaatteen asteittainen kehitteleminen. Ei päivääkään ilman rokote-rokote-rokote -idealismihurmiota. Ilmankos lasten hiljattaiset mystiset elämää tuhoavat neurologiset rokotesairaudet eivät ole jaksaneet motivoida. Onneksi muutama lääkäri sentään jo julkisuudessakin on rohjennut nostaa rokotteet ongelmien todennäköiseksi lähteeksi. Myös punkkirokoteinnostusta on joidenkin lääkärien toimesta yritetty hillitä ja varoittaa haitoista. Toivon mukaan nämä lääkärit saavat pitää leipätyönsä.

7

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • parantaja

      LANGOILLA ON TAAS VÄÄRÄN YÖRYTMIN OMAAVA HÄRIÖ-PERSOONA! Kun ihmisellä on pahoja henkisiä häiriöitä, yörytmi muuttuu: Valvotaan yöllä, nukutaan päivällä. Yöllä häriöt ovat pahimmillaan ja tekstiä tulee pahanolon laukaisemiseksi. Ei taida olla litiumannos paikallaan.

      • mministeri

        voi olla eri aikavyöhykkeellä kirjoittaja jolloin kirjoittajalla on päivä vaikka Suomessa on yö koska Internet yltää koko maailmaan


      • Sikafarmarit

        JOS, JOS JA JOS!!! Jos sialla ois siivet, niin ne lentäis!!! Eikös siellä ole taas TOIVO?


      • Kanafarmarit

        Olet toivoton tapaus!


    • Kolikärrynakseli

      Taas tämä häiriintynyt ja ahdistunut yövalvoja purkaa ahdistustaan. Opettele oikea unirytmi!

      • Tohtorisi

        Sinä olet tuo kirjoittelija , joka sairastat skitsofreniaa.


      • mministeri

        ja on mahdollista että joku kirjoittava on yötyössä tai myöhäiseen iltaan työssä ja nukkuu sitten aamupäivällä tai puolipäivään astikin ja se ei ole nykyisessä yhteiskunnassa mikään virhe eikä se ole häpeän aihe vaan pitäisi olla ahkeruudesta kaikkien kiitollisia koska tulee verorahoja työpalkasta sillä tämä on nyky-yhteiskuntaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      45
      3213
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2043
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      18
      1502
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1385
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1351
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1261
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1171
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1105
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      8
      1066
    10. 22
      1047
    Aihe