Turhuuden jumalat ja chatti

lemikalle

Poistakaa nyt tämäkin ennenkuin kukaan ehtii lukemaan ,pitäisi vaan kehua ,ei saa arvostella näitä...missä sananvapaus?

30

1038

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turhuudenjumalatar

      Ystävä kallis, olen omanlaiseni kulkija. Ei tarvi vastata jos et tykkää! Arvostella saa ja pitää, itse en huomioi tylyttäjiä

      • SanusPerAquam

        Spa-nimen alkuperästä liikkuu seuraavanlainen kansanetymologia. Sen väitetään perustuvan latinan sanoihin ”sanus per aquam” tai "sanitas per aquam", joka tarkoittaa ”terveyttä vedestä”. Todellisuudessa näyttää siltä, että Spa-nimitys on levinnyt belgialaisen kylpyläpaikkakunnan nimestä englannin kieleen, jossa se jo 1600-luvulla sai yleismerkityksen kylpylä, kylpyläpaikkakunta. Nykyään Spa-sanaa käytetään kansainvälisesti merkitsemään kylpylää. Nämä tiedot sanan alkuperästä löytyvät ruotsinkielisestä artikkelista, jossa tutkitaan myös ruotsin kielessä esiintyvä Spa-sanan etymologiaa.

        Monilla on kotonaan panostettu pesutiloihin ja saunoihin ylellisyyksin, joten kotienkin märkätiloja on alettu nimittää koti-spaksi.

        8 helppoa niksiä: Näin järjestät koti-spa-illan
        Kotispa Oletko kutsunut viikonlopuksi naisystäviä kylään? Järjestä herkuttelun sijaan hemmotteluilta.
        Tarkan euron aikana kylpylä- ja kauneushoitolakäyntejä täytyy harkita entistä tarkemmin. Mukavan ja hemmottelevan kotispa-illan voi pienin keinoin järjestää kotonakin, vaikka vain parhaan ystävättären kanssa, neuvoo TeenVogue-verkkolehti.

        1. Luo oikea tunnelma

        Sytytä muutama kynttilä, osta leikkokukkia, tai suihkauta ilmaan mieluista tuoksua.


        2. Muista rento asu

        Kylpylöissä tarjotaan pehmeät froteekylpytakit. Pukeutukaa sellaisiin, tai kietoutukaa suuriin pyyhkeisiin. Hätätapauksessa puhdas, valkoinen lakanakin käy.

        3. Tarjoa pientä naposteltavaa

        Osta hyvä juusto, suolakeksejä ja hedelmiä. Jo ne tuovat hieman ylellisyyttä iltaan. Vielä parempi, jos rahaa riittää kuohuvaan tai erikoisteehen.


        4. Hanki mieto, kaikille ihotyypeille sopiva kuorintavoide

        Puhdistakaa iho meikistä ja kuorikaa iho. Olo tuntuu heti kevyemmältä.

        5. Naamiot kosteuttavat ja näyttävät hauskoilta

        Kasvonaamioita saa myös edullisesti. Osta mahdollisuuden mukaan sekä kosteuttava että virkistävä naamio. Voit käyttää niitä vielä useasti myöhemminkin.


        6. Helli jalkoja

        Upottakaa jalat veteen, johon on lisätty merisuolaa. Tämä on helppo tapa virkistää jalkoja.

        7. Ja sitten väriä varpaankynsiin

        Jokainen voi tuoda mukanaan oman lempivärinsä.

        8. Vielä kosteutta kasvoille

        Kun kuorintavoide ja kasvonaamio on pesty pois, voidelkaa kasvot runsaalla rasvalla. Nyt ei ole väliä, vaikka kasvot kiiltäisivät.


      • Parfymisti

        INSPIROIDU TUOKSUSTA
        http://www.colgate.fi/app/PalmoliveEU/Equity/FI/fragrances.cwsp

        Miellyttävä tuoksu voi viedä meidät moniin paikkoihin, joissa olemme ehkä olleet vain unelmissamme... Ympäröivät tuoksut voivat auttaa meitä pakenemaan tilassa ja antaa meille inspiraatiota unelmoida.

        Parfymisteille inspiraation lähteitä on kaikkialla, sillä parfyymien kehittely on harvinainen taidemuoto, jossa luonnontuoksuja vangitaan pulloon ja luodaan niistä miellyttäviä tuoksukokemuksia. Tuoksun matka kertoo Givaudanin kokeneen parfymistin Daniele Escanon inspiraation lähteistä.

        Luonto on inspiraation lähde parfymisteille.

        Löydä aistillisten tuoksujen inspiraation lähde: luonto. Matkaa ja unelmoi, koe uusien paikkojen aikaansaama ilo, aisti maagisuus ja löydä inspiraatio.


      • peräteippi

        Kylpyläsanastoa osa I
        Akuhieronta ja akupainanta
        Akupunktiofilosofian mukaisesti painellaan akupunktiopisteitä, tavoitteena tiettyjen elintoimintojen parantaminen. Akupainanta on yksittäisen akupunktiopisteen käsittelyä.

        Akupunktio
        Itämainen, 5000 vuotta vanha hoito, jossa kehon energiakiertoon vaikutetaan neulojen avulla. Akupunktiopisteitä on noin tuhat ja sopivat valitaan potilaan vaivojen perusteella. Suositellaan erityisesti tuki- ja liikuntaelinten sekä neurologisten sairauksien hoitoon.

        Aromaterapia
        Aromaterapiassa käytetään eteerisiä öljyjä, yleisimmin ne hierotaan ihoon. Käsittely kestää puolisen tuntia. Aromaterapiasta voidaan nauttia myös kylpyinä ja tuoksuina. Eri öljyillä on erilainen vaikutus, esimerkiksi virkistävä tai rentouttava.

        Fysikaaliset hoidot
        Fysikaaliset hoidot, esimerkiksi sähköterapia, toteutetaan erilaisilla laitteilla. Tavoitteena on oireiden lievittyminen ja rauhoittuminen sekä kipujen ja särkyjen väheneminen tai poistuminen. Fysikaalinen hoito on lääkinnällistä ja siihen pääsee lääkärin lähetteellä.

        Fysioterapia
        Yksilöllisesti tai ryhmässä toteutettua ohjausta, neuvontaa, liikuntaa tai terapiaa. Ohjaajana toimii fysioterapiakoulutuksen saanut henkilö. Hoito edellyttää lääkärin hoitosuositusta.

        Hierova kylpy
        Hierovassa kylvyssä veden liike samanaikaisesti rentouttaa ja kohottaa energiatasoa. Kylpy lieventää lihasten jäykkyyttä ja kipuja. Pyörteinen vesi hieroo vartaloa lempeästi, ja veden paine herkistää hermoratoja. Hierova kylpy on omiaan lihaskipujen hoitoon.

        Kajavaterapia
        Professori Yrjö Kajavan kehittämä menetelmä, jossa hieronta kohdistuu ääreisverenkierron, hermoston, jänteiden, hermoratojen ja lihasten kiinnityskohtiin. Käytetään vilkastuttamaan verenkiertoa, lymfakiertoa ja aineenvaihduntaa.

        Kasvohoidot
        Kasvohoidot-nimikkeen alle kuuluu lukuisa joukko erilaisia hoitoja. Tarkoituksena on puhdistaa, virkistää ja ravita ihoa. Esimerkkejä ovat ihonpuhdistus sekä erilaiset naamiot.

        Kirkasvalohoidot
        Kirkasvalohoito on kaamosajan masennukseen ja mielialan kohottamiseen tarkoitettua hoitoa.

        Lymfahieronta
        Lymfahieronnassa sormien tai koko käden avulla kevein spiraalimaisin liikkein pumpataan kehon imusuonia ja imusolmukkeita. Tehokas ja kivuton hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja imunestekiertoa, jolloin ylimääräistä nestettä poistuu kehosta. Lymfahierontaa suositellaan lihassairauksien sekä reuman ja fibromyalgian hoitoon, ruoansulatusvaivoihin, erilaisten turvotustilojen hoitoon sekä leikkausten jälkitiloihin.


      • TERAPEUTTI

        SPA: Kylpyläsanasto osa 2

        Magneettikenttäterapia
        Magneettikenttäterapia kuuluu sähköhoitoihin. Se on lääkinnällistä terapiaa, jolla lievitetään vaivoja.

        Mineraalikylvyt
        Mineraalikylvyt ovat erityiskylpyjä. Harvinaisia ovat luonnonvaraisesta tai lähdevedestä valmistetut kylvyt. Yleisemmin kylpyveteen sekoitetaan mineraaleja nesteenä tai jauheena. Jo vesi itsessään on ihon kannalta pehmeyttä ja kimmoisuutta luova sekä uudistava elementti. Lisäksi mineraalit tuovat tähän oman edullisen lisävaikutuksensa. Esimerkki mineraalikylvystä on ns. Kuolleen meren kylpy.

        Savihoito
        Kokovartalosavihoidossa iho peitetään lämpimällä savella, kiedotaan folioon ja peitetään peitolla. Vaikutuksen jälkeen savi pestään pois. Hoidon ansiosta olo on erittäin rentoutunut ja kuona-aineiden poisto tehostuu. Savi-parafiinihoitoa suositellaan käytettäväksi ennen hierontaa lihasten rentouttamiseen. Koska savihoito on raskas, se ei sovellu sydänsairauksista kärsiville. Myös kuntoutettavien ja huonokuntoisten on syytä neuvotella hoidosta henkilökunnan kanssa.

        Shiatsu
        Noin tunnin kestävä, vuosituhantiset perinteet omaava hoitomenetelmä, jossa ihmisen akupisteitä käsitellään sormin, kämmenin ja kyynärpäin. Energiapatoutumien avautuminen ja energiavirtausten asettuminen tasapainoon aikaansaa hyvän olon tunteen.

        Turvehoito
        Turve sisältää monia aineosasia, joista tärkeimmät ovat kasviflavonidit ja humushapot. Turvehoito elvyttää tehokkaasti ihokudoksen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Lisäksi sillä on kuoriva ja kosteuttava vaikutus. Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä, kiinteältä ja virkistyneeltä.

        Vesihieronta
        Kylpyihin kuuluva vesihieronta voi olla manuaalista tai automaattista. Manuaalisessa vesihieronnassa hoitaja suuntaa vesisuihkun hierottaviin kohtiin. Automaattisessa vesihieronnassa hierovat suuren ammeen seinämässä olevat vesipisteet. Yksilöllinen vesihieronta tapahtuu aina hoitajan valvonnan alaisena.

        Vyöhyketerapia
        Menetelmä perustuu ajatukseen, jonka mukaan kaikilla kehon elimillä on heijastealueet jalkapohjissa. Vyöhykkeiden hierominen aktivoi vastaavien elinten toimintaa. Vyöhyketerapia normalisoi kehon toimintoja antamalla sille alkukäskyn, jonka pohjalta keho alkaa parantaa itse itseään. Vyöhyketerapialla on saatu hyviä tuloksia hoidettaessa päänsärkyä, selkä-, vatsa- ja virtsavaivoja, niska- ja hartiakipuja, aineenvaihdunnan ja hormonitoiminnan häiriötiloja sekä stressin ja uupumuksen aiheuttamia vaivoja.

        Yrttikylvyt, yrttiporekylvyt
        Yrttikylvyssä yhdistyy veden ja yrttien yhteisvaikutus. Yrttiporekylvyssä mukaan tulee lisäksi poreilevan ilma-vesiseoksen mekaaninen hierontahoito. Vesi on rentouttava ja mielialaa rauhoittava elementti. Myös sen lämpö vaikuttaa rentouttavasti. Kylpyveteen sekoitetut eteeriset öljyt vaikuttavat sekä ihon kautta imeytymällä että hengityksen kautta niiden haihtuessa ilmaan. Eri öljyillä saavutetaan erilainen vaikutus, kuten rentouttava tai virkistävä. Kylvyn kesto on 15–20 minuuttia eikä ihoa sen jälkeen huuhdella vedellä.


    • 77loksu77

      Ihmisiä kuolee autojen alle ja puukotuksiin vanhimmat huoneessa jutellaan vain valokuvista ja ruoka resepteistä,kuvastaa paljon mikä meininkin siellä on ja älykkyysosamäärää.

      • murhejasuru

        Ei omat murheet ja ongelmat katoa minnekään, vaikka muilla olisi miten paljon pahemin ja isompia ongelmia. Omat surut on surtava, vaikka toisella olisi isompi suru. Ei se ole tyhmyyttä.


      • wediwerbi

        "Omat surut",ovatko ne ruoanlaitto ongelmia vaiko valokuvien tulostus ongelmia?


    • tuskastunutchattilainen

      Hyvä aloitus,vieläkö saisi puolueettoman luotsin sinne jonka perseen nuoleminen ei vaikuttaisi päätöksiin eikä vippikruunun antaminen olisi niistä kiinni vaan ylläpidon.

      • sananvapaudestaYms

        "Poistakaa nyt tämäkin ennenkuin kukaan ehtii lukemaan ,pitäisi vaan kehua ,ei saa arvostella näitä...missä sananvapaus?"
        -poistakaa
        -pitää kehua
        -ei saa arvostella
        -sananvapaus
        Sinun hengentuotoksiasi on pyydetty poistamaan. Miksiköhän?
        Et siis ole ainakaan kehunut. Miksi pitää sanoa mitään, jos ei ole hyvää sanottavaa?
        Olet arvostellut. Katso edellä.

        Sananvapaus ei ole sitä, että suoltaa sosiaaliseen mediaan mitä sontaa päässä liikkuu. Hyvät tavat, moraali ja tietenkin laki pitää ottaa huomioon täälläkin. Ei loanheitto ole mitään sananvapautta. Sananvapaus ei silti tarkoita, että netissä tai muualla voi kirjoittaa tai sanoa julkisesti mitä tahansa.

        Rasistisen tai ihmisryhmää kohtaan hyökkäävän tai väkivaltaan kehottavan aineiston julkaisu on laitonta. Kunnianloukkaus ja toisen yksityiselämään liittyvien tietojen levittäminen ovat rangaistavia tekoja.

        Kunnianloukkaukseen syyllistyy, jos esittää toisesta julkisesti perättömän väitteen, joka voi vahingoittaa kohdehenkilöä. Kunnianloukkaus on rikos myös internetissä, ja siitä voi jäädä kiinni, vaikka käyttäisi nimimerkkiä.

        Ihmisillä on oikeus yksityiselämän suojaan. Toisen ihmisen yksityiselämään liittyvän tiedon levittäminen on rikollista, jos tiedon levittäminen vahingoittaa toista tai saattaa hänet halveksittavaan asemaan.

        Kuvaaminen yksityisellä paikalla, esimerkiksi jonkun kotona, on kiellettyä ilman lupaa. Julkisella paikalla kuvaaminen on sallittua, paitsi julkisten tilojen yksityistiloissa, kuten pukukopeissa. Yksityishenkilöä loukkaavien kuvien tai videoiden julkaiseminen ilman lupaa on silti kiellettyä.

        Kuvassa esiintyviltä henkilöiltä tulee aina kysyä lupa ennen kuvan julkaisua netissä. Alle 18-vuotiasta henkilöä esittävän kuvan julkaisemiseen tarvitaan lupa myös tämän huoltajalta.


      • ylensankia

        Kuka hemmetti tässä mitään kuvia on ottanu tai kunniaa loukannut,mihin ihmeeseen taas eksyit ?Kaikenmaailman ajatustumpeloita sitä onkin olemassa,missä kohtaa aloittaja on kirjoittanut rasismista, tai kuvaamisesta ,onko kiva kirjoitella kopioituja tekstejä tänne? Ole hyvä ja opettele ymmärtämään lukemasi.Missä vaiheessa aloittaja on levittänyt yksityiseen elämään liittyvää materiaalia? On meillä näitä perhanan "älykääpiöitä" liikaa ,jos olisit vastannut johonkin rasistiseen aloitukseen tuo voisi toimia ,älä hyökkää jos et tajua mistä on kysymys,istu siellä koneen ääressä ja lue aloitukset moneen kertaan jotta ehkä voisit ymmärtää mistä on kyse tai sitten täytä vain niitä ristikoita ja päästä koira/kissa pihalle jotta edes niillä olis hetken rauha.


    • Hyihyi

      Taisi olla oma aloituksesi, kateellinen ja ilkeä ihminen olet. Häpeä. Jos sinut ruksitaan, olet sen itse omalla käytöksellään aiheuttanut.

      • tuskastunutchattilainen

        Miksi niin luulet ja sitäpaitsi luulet väärin,en ole aloittaja ,vastasin vain ,kun oli niin hyvä aloitus.


      • zikzakzikiö

        Pilkun käyttö "vammaisuus" paljastaa paljon.


      • järkevä67

        oliko opettajalla muuta ilmoitusluontoista asiaa kuin pilkun nussiminen?Jos nikki tuollainen niin varmaan aivotkin melkoista zikzakkkia lääkkeineen.


      • tuskainenkulkia

        Älä välitä niitä on kiva härnätä pilkuilla ja pisteillä se on empiiristä mukaelmaa..... ,,,,, ---,,,


      • Hyizyiz
        järkevä67 kirjoitti:

        oliko opettajalla muuta ilmoitusluontoista asiaa kuin pilkun nussiminen?Jos nikki tuollainen niin varmaan aivotkin melkoista zikzakkkia lääkkeineen.

        Huomaatko nyt kuinka ilkeä olet? Sinä paljastit itsesi ja vedät herneet nenuun, kun et pysty enään valehtelemaan. Kukapa ei sinua chatissä ruksaisi tuollaisen ala-arvoisen kielenkäyttösi takia. Opettele kommunikoimaan toista ihmistä kunnioittaen. Opettajaa sinä todellakin tarvitset.


      • tuskastunutchattilainen

        zixzaxziks kiroittaa haukkuen itsekkin kuten on huomattu,haukkuen keihitysvammaisia pilkate kirjoitustaidottomia,et ole yhtään parempi koska osallistut tähän ajojahtiin täällä,olet vielä isompi taakka yhteiskunnalle kuin nämä "pilkkaajat"koska sinun jos olet akateeminen pitäisi osata olla vaiti jos olet senvarran sivistynyt,varmaan oletkin ,mutta olet turhan yksinäinen ja hyljeksitty mielipiteinesi koska pidät itseäsi muita parempana.


      • namipo

        Ei päivää ei yötä ettei joku räksytä chatissa,olen se mikä olen mutta en aina istu koneen ääressä ja tuijota vanhimmat huoneen chatruutua,pilkut laita jos huvittaa pisteet jos kiinnostaa niistä et minua voi tunnistaa.


      • tuskainenchatpolku
        Hyizyiz kirjoitti:

        Huomaatko nyt kuinka ilkeä olet? Sinä paljastit itsesi ja vedät herneet nenuun, kun et pysty enään valehtelemaan. Kukapa ei sinua chatissä ruksaisi tuollaisen ala-arvoisen kielenkäyttösi takia. Opettele kommunikoimaan toista ihmistä kunnioittaen. Opettajaa sinä todellakin tarvitset.

        Minua ei kiinnosta pätkääkään onko minut ruksinut joku vaiko ei ,ei sitten sen taivaallisen pätkääkään,enemmän kiinnosta muut asiat ,chatti ja ne henkilöt ovat minulle yhdentekevää saatika sitten jonkun ruksiminen.


      • Kaikkeanäkee
        tuskastunutchattilainen kirjoitti:

        Miksi niin luulet ja sitäpaitsi luulet väärin,en ole aloittaja ,vastasin vain ,kun oli niin hyvä aloitus.

        Peukuttaa itseään....ja keskustelee itsensä kanssa....voi luoja mikä älykkyys.....


      • kukakukinon10
        Kaikkeanäkee kirjoitti:

        Peukuttaa itseään....ja keskustelee itsensä kanssa....voi luoja mikä älykkyys.....

        Sinun älykkyydellä ei tietenkään ole rajaa on vain olemassa sinä ja sinun mielipiteesi jonka tänne hetken hehkulampun päässä syttyessä kirjoitat,olisiko aika katsoa peiliin taas kerran?


      • eurasmodel
        Kaikkeanäkee kirjoitti:

        Peukuttaa itseään....ja keskustelee itsensä kanssa....voi luoja mikä älykkyys.....

        Haukutko täällä usein muita Kaikkeanäkee? Onko elämäsi pelkkää negatiivista ja epätoivoista rämpimistä?Miksi täällä keskusteluissa purat pahan mielesi?


      • vapaasana
        zikzakzikiö kirjoitti:

        Pilkun käyttö "vammaisuus" paljastaa paljon.

        Pilkun käyttö ja pisteet ,täällä on joku kielinatsi joka kyttää toisten virheitä kirjoituksista.Kielinatsin tapana on aina iskeä kiinni siihen pilkun tai pisteen ja yhdyssanojen käyttöön.


    • wallenchatti

      On selvää että kaikkien "vanhusten"kirjoitustaito ei ole sitä luokaa kuin näillä ns. oppineilla jotka viettävät tietokoneella 24/7 chattaillen tai muuta touhuten, eikä chattailupuhekieltä mukaillen tai keskusteluissa kirjoitetut ajatukset ole kieliopillisesti samaa luokkaa siksi älkää arvostelko heitä siitä .

    • lissukissu

      ”Haloo, onko eläinlääkärillä?” mies kysyi puhelimessa.
      “Chattivaimoni tulee sinne ihan kohta meidän kissanrontin kanssa. Antakaa sille vanhalle raadolle sellainen piikki, että se nukkuu rauhassa pois”
      “Hyvä on”, eläinlääkäri vastasi. “Mitäs me sitten sen kissan kanssa tehdään? ”

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4080
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3942
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      608
      3835
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      18
      2588
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2425
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      338
      2048
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2032
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1879
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1559
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1402
    Aihe