Lennot Phukettiin

Mitentekis

Tääll usein puhuttu että halvempaa olisi varata itse lennot ja hotelli kuin pakettimatkat.

Niin nyt kysyn että jos haluan lennot vk ennen hiihtolomaa vkl lähteväksi ja paluu sitten hiihtoloman lopussa niin onko lennot edes silloin kummemmin halvempia sekä hotelli . Suora lento olisi tarkoitus ottaa

Lähtö olisi vasta 2019 helmikuussa. Finnair lentää suoraan . Saako kuinka paljon halvemmalla jos tilaa heti kun tulee myyntiin. Sitten pakettimatkatoimistojen kautta saa lentoja millasissa hinnoissa ne on ?

7

484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Faktajuttunäin

      Yleensä lennot on halvimmillaan kun ne tilaa ajoissa, viimeistään pari kk ennen lähtöä, mutta kun tiedossa on, että haluatte suorat lennot ja ajankohta on hiihtoloma, niin se tarkoittaa, että ei ne ole ihan niitä halvimpia kuitenkaan. Vuoden 2019 hintoja ei vielä ole, mutta budjetoi lentoihin noin 950 euroa/hlö.

      Hotellien suhteen puolestaan on niin, että hinnat ovat usein halvimmillaan melko lähellä lähtöä. Hotellin varaamisen voi jättää viime tippaan, jos ei ole niin kovasti väliä, missä hotellissa aikoo yöpyä. Vaatimattoman hotellihuoneen kahdelle voi saada jopa 15 e/yö, mutta noin 50 e/yö hintaan on jo valinnanvaraa. Budjetoi 50 e.

      Eli 14 vrk matkalle lennot ja hotellit kahdelle itse paketoituna noin 2600 e. Lisäksi lentokenttäkuljetus, joka yleensä sisältyy pakettimatkoihin.

      Pakettimatkojen hinnoista en tiedä mitään ... katsele matkanjärjestäjien sivuilta ja vertaile :-)

    • alkaen2250

      Eli tuohon hintaan saa myös valmiita matkoja, osa on kalliimpia ja on myös halvempia, riippuu hotellista.

    • thainautti

      Hiihtolomien aikaan lennot on yleensä kalliimpia kuin muuten. Joulun aika tietystikin kalleinta.

      Itse en ole koskaan maksanut yli 700€ lennoista Phukettiin. Äkkilähtönä jos ei niin päivän päälle, pakettilentoja saa jopa alle 500. Usein on halvempaa lentää bangkokin kautta jos, tiettynä päivänä haluaa matkustaa. Kannattaa liittyä finnairin plus asiakkaaksi, koska lentoja saa usein edullisemmin.

      Thai smileltä, nok airilta, ja air asialta , yleensä löytyy halpoja lentoja, Phukettiin. Tosin 2 viimeistä joutuu vaihtamaan kenttää. Bussi on ilmainen, ja vanillakin 100thb. eli n. 3€.

      Etsimällä bangkokista pääsee noin 30€- 50€ hintaan phukettiin. Ajoissa pitää olla liikkeellä. Yleensä n. 6kk- 7kk ennen matkustusajankohtaa lennot ovat edullisimmillaan. Tämä toki perustuu ihan vain mutu-tuntumaan. Mainoksista huolimatta yhtiöiden sivuilta voi löytää lentoja edullisemmin kuin mitä hakukoneet näyttäisivät.

      Hotellihuoneen metsästys on myös oma taiteenlajinsa. Koskaan en ole löytänyt trivagosta, parasta hintaa, momondostakin vain kerran. Sekin taisi olla väärä hinta. Heti varauksen jälkeen kun muuttivat sen hinnan ilman aamiaista olevaksi, joka olikin sitten samaa luokkaa kuin muillakin sivustoilla.

      Yleensä myös puolivuotta ennen tai viimehetkentarjuksena huoneet edullisimmillaan. Riippuen siitäkin kuinka paljon vaivaa haluaa nähdä. Hintojen vaihtelu kun on päivittäistä. Kirjautuminen kannattaa. Esim. agoda, booking,co, hotels.com jne. Agodalla yleensä itse aloitan. sitten momondolla. Usein myös hotellien facebook sivuilla on tarjouksia. Joskus thai-kielisillä sivuilla on edullisempia tarjouksia kuin englanninkielisillä. Varmaan toi 50€ hinta on ihan kelpo, ajankohtaan nähden. Hintaan tietenkin vaikuttaa vaatimustaso. Halpishotelli kun on sitten halpishotelli. Sijainti voi olla huono, Hintaa kertyy sitten siirtymistä. Aamianen voi olla tosi vaatimaton, tai ei ollenkaan. Vessa ei vedä, uima-allasta ei ole, aurinkotuoleja liian vähän jne... . Tämä siis niistä reilun kympin- kahdenkympin huoneista. Saattaa myös olla että muut asukkaat ovat enemmän häiriöksi kuin jo astetta kalliimmassa hotelleissa. Jokainen tietenkin itse päättää mistä haluaa maksaa.

      Itse varaamalla tarvittaessa hotellin vaihto sujuu helposti, jos varaa vain muutamaksi yöksi huoneen ja luottaa viimehetken tarjouksiin.

      Kahdestaan matkustavalle ei 2viikon matka omatoimisesti ole välttämättä edullisempi. Yksin matkustettaessa, tai pidempiaikaisesti se kuitenkin on huomattavasti edullisempaa.

    • EnnakoiKaikki

      18 kuukautta lähtöön.
      Tämä on todella täydellistä matkasuunnittelua ja valmistautumista että onnaa halvemmalla.
      Kannattaa myös että halvemmalla hoituu toimia Maijan muiden ohjeiden mukaan, eli tyhjiä vesipulloja mukaan, kahvinkeitin ja kahvit, että matkabudjetti ei pärähdä käsiin heti kun pitää ostaa vettä BKK:n kentältä.
      Myös Maija on kertonut nimenomaan Phuketissa ja myös Hua Hinissä vastoin Pattayaa toimivan taximafia, joten nyt kun on aikaa kannattaa harkita matkan siirtämistä Pattayalle halvemmuusnäkökanta huomioiden.
      Hua Hin Maijan mukaan on 100 % kalliimpi kuin Pattaya ja kaikkihan tietävät Phuketin olevan sitäkin kalliimpi, joten vain pöntöt matkustavat muualle kuin Pattayalle.

    • liisae

      Varattiin 2 hengen 2 viikon matkat marraskuun lopulla Phukettiin, 2600 eur. Tui-matkanjärjestäjä. On oltu omilla matkoillakin, mutta ei ne tule sen halvemmiksi.

      • HuaHin1

        Varaudu Tuilla myös myöhästymisiin, välilaskuihin Ryslandiaan, ym.kivaan. Tui ollut tapetilla epämääräisistä lennoistaan liian usein. Onnea matkaa ja sitä onnea todella tarvitset Tuilla Mmatkustaessa.


      • santtu.1975A

        Mikä teillä on hotellina? Kun tuosta katsoo Marraskuun lopun Finskin lentohintoja Phukettiin, niin vaikkapa 26.11-11.12 olleet lennot ovat 637€/hlö, eli kahdelta hengeltä 1274€, jolloin hotellille jäisi vielä "varaa" yli1300€


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2483
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2287
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2021
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe