Suomalaiset taas yhä rasismin kohteena ja uhreina!

Suomalaiset-ovat-hyviä

Suomalaiset taas yhä rasismin kohteena ja uhreina!


Rasistinen ajattelu on selkeässä ristiriidassa periaatteiden kanssa, jotka korostavat inhimillisyyttä ja tasapuolisuutta. Syrjinnän ehkäiseminen on osa perustoiveitamme.

Rasismi on ajattelutapa, joka lietsoo vihaa ja luo eriarvoisuutta ihmisten välille sekä kieltää jokaiselle yhtäläisesti kuuluvat ihmisoikeudet. ... Rasismi jopa tappaa ihmisen ja jopa ihmisiä!!

Rasismi vahingoittaa paitsi sen kohteiksi joutuneita myös koko yhteiskuntaa.
Rasistinen ajattelu on selkeässä ristiriidassa suomalaisten periaatteiden kanssa, jotka korostavat inhimillisyyttä ja tasapuolisuutta.
-Rasismi on ajattelutapa, joka lietsoo vihaa ja luo eriarvoisuutta ihmisten välille sekä kieltää jokaiselle yhtäläisesti kuuluvat ihmisoikeudet. Rasismi vahingoittaa paitsi sen kohteiksi joutuneita myös koko yhteiskuntaa.
Suomalaisten toiveissaa tuodaan esille jokaisen mahdollisuutta luoda yhdenvertaista, turvallista ja kaikille avointa yhteisöä ja yhteiskuntaa.
Kaikkia ihmisiä rohkaistaan kertomaan, miten hyvien päätösten, positiivisten mielikuvien, tarinoiden, ystävyyssuhteisen ja kohtaamisten kautta luodaan syrjimätöntä ilmapiiriä kaikille.
Kerro somessa, miten toiveyhteiskuntaa rakennetaan käytännön tekojen ja päätösten kautta.

14

150

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Raiskaamalla

   häpäistyjen naisten on vaikea puhua siitä,
   koska viha kuristaa kurkkua.

   • Jos-TOTUUS-nyt

    poisteaan taas, se todistaa tämän Allersin VALEHTELIJAKSI , SENSUROIJAKSI.
    -
    Ruotsin hullut kuninkaat yrittivät tehdä Ruotsista suurvaltaa. Ruotsi alisti kolmella sodalla
    Suomen alusmaakseen, siirtomaakseen, riistettäväkseen.
    Vain suomalaiset pantiin tuleen.
    Ruotsi otti resurssit sotiinsa Suomesta.
    -
    Putinkin sanoi että Ruotsi on aina sotinut viimeiseen suomalaiseen.
    -
    Suomen väkiluku väheni Ruotsin vallan aikana v.1155 - 1809 alle puoleen entisestään,
    kun miehet perheistä vietiin ja tapettiin sodissa, kansaa verotettiin ankarasti, määrättiin rusthålleja, eli hevostenpitotiloja ja n.s. aatelisille taxvärkkejä ja palvelijoiksi .

    Kansa köyhtyi ja kurjistui, sairaudet tulivat, kansaa kuoli paljon.

    -

    Rasistisessa Ruotsissa elettiin leveästi.

    -

    Ans kattoo ny , kuin tässä käy.... jos tämäkin tosi asiallinen fakta kirjoitus poistetaan.
    Niin sitten....

    Tulee vähän tietoa siitä, millaista Ruotsin firmaa
    suomalaiset veronmaksajat joutuvat
    veroillaan ylläpitämään.


   • RKP-

    RKP on käytännössä yhden asian liike. Sellaista puoluetta ei saisi päästää hallitukseen, saatika sen jäsentä oikeusministeriksi. Valinta kertoo paljon myös nykyajan hallituksen oikeustajusta, jota ei ole.


  • Se-on-niin-väärin

   Vaarallisen hyvän pestin sai rkp:läinen. Siitä pääsee valvomaan lainsäädännöllä ruotsinkielisten etuja.

   Samoin puolustuministerin paikka on rkp:lle luvattu siksi, että dragsvik saa olla rauhassa kun varuskuntia lakkautetaan.

   Aikovatko he sitten sotia omaa sotaansa??

   Ainoa mikä jäi puuttumaan on opetusministeriö. Siitä pääsee valvomaan kätevästi sen, että on riittävät kielikiintiöt "syrjitylle vähemmistölle".

   Onkohan uusi opetusministeri samalainen lapanen kuin Henna virkkunen, joka palvoi ruotsinkielisiä. Näitä palvojia on erityisen paljon kokoomuksessa.

   • Niisku-neiti

  • Mitä-opimme-tästä---
  • Suomi on ollut rasistinen aina ja tulee olemaan----koska kansa tavallaan on nolla.

   • Kuka muu valtio on auttanut Suomea enemmin kuin Ruotsi????


   • ruottilaiset-ei-pärjää
    xx9 kirjoitti:

    Kuka muu valtio on auttanut Suomea enemmin kuin Ruotsi????

    Kuka esti Neukkujen menon Ruotsiin ? SUOMI !
    Olisi sopinut hyvin se ruåttalaisten siperiaan meno, mutta kun me olimme välissä.
    Ruåttalaiset yhä etsivät sukellusveneitä yms. peloissaan.


  • Metsien-mies-

   Tässä alkaa radikalisoitua suomalainenkin mies kohta,
   kun maa päästetään täyteen tuota valehtelevaa ja työtä vieroksuvaa porukkaa.

   Nimi valehdellaan, väärällä identiteetillä ikä valehdellaan, syy tuloon valehdellaan...jne....

   "Millaiset miehet ja naiset täällä oikein ovat johdossa?

   Jihadistit ovat sodassa meitä vastaan, halusimmepa uskoa tätä tai emme.

   Olemme hankalien kysymysten äärellä. Vapauksiamme ja sinänsä hienoja pehmeitä arvojamme käytetään meitä vastaan. Tavoitteena on vapauksiemme ja pehmeiden arvojemme tuhoaminen.

   Hätäiset ratkaisut voivat myös johtaa vapauksiemme heikentymiseen ja arvojemme kovenemiseen.

   Jos haluamme tehdä viisaita päätöksiä, meidän pitäisi ainakin ymmärtää, minkälaisen ilmiön edessä olemme."

   • Naisen-asema-vaarassa

    Raiskausrikokset, varsinkin joukkoraiskaukset ovat Suomessa jyrkässä nousussa.

    >>Karu totuus raiskauksista - jopa 13-kertainen ero
    Lauantai 14.3.2015 klo 16.47
    Tutkijan mukaan ulkomaalaistaustaisten henkilöiden tekemien raiskausrikosten suurta määrää on vaikea selittää.

    Helsingin käräjäoikeus vangitsi perjantaina viisi ulkomaalaistaustaista nuorta törkeästä raiskauksesta epäiltyinä.
    Helsingin käräjäoikeus vangitsi perjantaina viisi ulkomaalaistaustaista nuorta törkeästä raiskauksesta epäiltyinä. (JOHN PALMÉN)
    Helsingin Tapanilassa maanantai-iltana tapahtunut nuoren naisen joukkoraiskaus on nostanut raiskausrikokset jälleen suurennuslasin alle.

    Helsingin käräjäoikeus vangitsi perjantaina viisi 15-18-vuotiasta ulkomaalaistaustaista nuorta todennäköisin syin törkeästä raiskauksesta epäiltyinä.

    Tutkinnanjohtaja Jyri Hiltunen Helsingin poliisista kommentoi aikaisemmin Iltalehdelle pitävänsä tapausta monessakin mielessä hyvin poikkeuksellisena.

    - Useamman tekijän juttuja tapahtuu joskus, mutta en muista, että tämänkaltaisissa olosuhteissa olisi tapahtunut sellaista edes ihan lähivuosina, Hiltunen sanoi.

    Poliisiammattikorkeakoulun mukaan raiskauksia on tapahtunut viimeisten vuosien aikana yhä enenevissä määrin - ainakin tehtyjen ilmoitusten perusteella.

    Poliisi kirjasi viime vuonna yhteensä 940 ilmoitusta raiskauksesta, törkeästä raiskauksesta tai niiden yrityksestä. Vuonna 2013 ilmoituksia kirjattiin 792.

    Valtaosa viime vuonna tehdyistä ilmoituksista (778) koski perustekomuotoista raiskausta. Törkeistä raiskauksista tehtiin kaiken kaikkiaan 52 ilmoitusta.

    Ilmoitusten määrä on lähes kaksinkertaistunut vuodesta 2009, jolloin ilmoituksia kirjattiin yhteensä 503.

    Määrä on noussut kuudessa vuodessa peräti 87 prosenttia.

    Huomattava ero

    Oikeusministeriön vuonna 2012 teettämän selvityksen mukaan joka kolmas raiskausrikoksesta tuomittu on ulkomaalaistaustainen.

    Selvityksen pohjana käytettiin pääosin tuomioistuinten tuomioita vuosilta 2006-2010.

    Perustekomuotoisissa raiskauksissa ulkomaalaistaustaisten tekijöiden osuus oli selvityksen mukaan 34 prosenttia ja törkeissä tekomuodoissa 41 prosenttia.

    Tilastokeskuksen mukaan Suomessa asui vuoden 2013 lopussa 301 524 ulkomaalaistaustaista henkilöä. Tämä on 5,5 prosenttia koko väestöstä.

    Ulkomaalaisten ja maahanmuuttajien rikollisuuteen perehtyneen tutkijan mukaan ero rikollisuustasoissa näkyy selvimmin nimenomaan raiskausrikoksissa.

    - Maahanmuuttajaryhmien välillä on huomattavan suuria eroja kaikissa rikostyypeissä, mutta raiskausrikoksissa kaikkien tutkittujen maahanmuuttajaryhmien rikollisuustaso oli korkeampi kuin suomen- tai ruotsinkielisen kantaväestön, tutkija Martti Lehti Helsingin yliopiston Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutista sanoo.

    Lehti oli tekemässä viime vuonna julkaistua selvitystä, jossa käsiteltiin Suomessa asuvia maahanmuuttajia sekä tekijänä että rikoksen uhrina.

    Selvityksessä tarkasteltiin kantaväestön ja Suomessa vakituisesti asuvien ulkomaalaistaustaisten henkilöiden tekemiä pahoinpitelyjä, raiskauksia, ryöstöjä ja varkauksia vuosina 2010-2011.

    Mistä se johtuu?

    Selvityksessä otettiin huomioon neljä rikollisuustasoa perinteisesti selittävää tekijää: väestön ikäjakauma, sukupuolijakauma, tulotaso sekä asuinkuntatyyppi.

    - Maahanmuuttajaväestön ikärakenne on huomattavasti nuorempi ja miesvaltaisempi kuin suomalaisen väestön. Lisäksi maahanmuuttajaväestö asuu lähinnä suurimmissa kaupungeissa. Nämä ovat alhaisen tulotason ohella periaatteessa rikollisuustasoa lisääviä tekijöitä, Lehti sanoo.

    - Väestön ikä- ja sukupuolijakauma (nuoruus ja miesvaltaisuus), alhainen tulotaso ja asuminen suurkaupungeissa ei kuitenkaan selittänyt tätä eroa raiskausrikoksissa.

    Lehden mukaan Afrikassa syntyneiden Suomessa asuvien henkilöiden raiskausrikosten taso oli edellä mainittujen neljän tekijän huomioimisen jälkeenkin 12-kertainen kantaväestöön verrattuna.

    Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa syntyneiden henkilöiden kohdalla taso oli vieläkin korkeampi, peräti 13-kertainen.

    Mistä tällainen ero voi johtua?

    - Yhtenä selityksenä on käytetty kantaväestön raiskausrikosten alhaisempaa ilmoitusastetta (korkeampaa ilmoituskynnystä), Lehti sanoo.

    - Se voi pitää paikkansa, mutta ei se selitä tätä ilmiötä tyhjentävästi. Se on korkeintaan osaselitys.

    Naisten asema

    Lehden mukaan suomalaisten ja eurooppalaisten miesten tekemät raiskausrikokset poikkeavat muutenkin ulkomaalaistaustaisten miesten tekemistä rikoksista.

    - Suomalaisten ja eurooppalaisten miesten raiskausrikokset tehdään yleensä alkoholin vaikutuksen alaisena. Afrikkalaisten ja aasialaisten taas hyvin harvoin.

    Lehden mukaan tätä saattaa selittää kyseisten väestönryhmien suhtautuminen alkoholiin sekä ainakin jossain määrin suhtautuminen ylipäätään naisiin.

    - Ainakin naisten asema on varmasti näissä maissa aika erilainen kuin täällä meillä. Sitä voi tietenkin kysyä, että vaikuttaako se tähän asiaan, Lehti sanoo.<<
    <<


   • Vihersuvakeille

    mamuväkivallasta:


    Tuhannet suomalaiset ovat joutuneet 90-luvulta lähtien "turvapaikanhakijoiden", "pakolaisten" ja muiden haittamamujen uhreiksi eri tavoin.

    Te haluatte, että rajat kehitysmaalaisille sosiaalipakolaisille pysyy auki, sillä vetoatte siihen, että suomalaisetkin tekevät rikoksia.

    Tekevät kyllä, eikä se ole parempaa väkivaltaa yhteiskuntaa ja sen ihmisiä kohtaan lainkaan, mutta eihän meidän tieten tahtoen pidä sosiaaliperäistä, kouluttamatonta taakkaa vastaanottaa toisilta mantereilta tänne.

    Meidän tulee saada omien asiat kuntoon, jokainen vastuullinen kansa huolehtii rangaistuksensa omille rikollisilleen, eikö niin !?

    Vihervassarisuvakit muuttakoot tutustumaan vuosiksi Afrikan ja Lähi-idän miesten kulttuureihin lähempää, jos pitää heitä yhtä hyvinä ihmisinä naisia kohtaan kuin suomalaismiehet naisia suomessa !

    Tuhannet suomalaiset ovat joutuneet 90-luvulta lähtien "turvapaikanhakijoiden", "pakolaisten" ja muiden haittamamujen uhreiksi eri tavoin.

    Te haluatte, että rajat kehitysmaalaisille sosiaalipakolaisille pysyy auki, sillä vetoatte siihen, että suomalaisetkin tekevät rikoksia.

    Tekevät kyllä, eikä se ole parempaa väkivaltaa yhteiskuntaa ja sen ihmisiä kohtaan lainkaan, mutta eihän meidän tieten tahtoen pidä sosiaaliperäistä, kouluttamatonta taakkaa vastaanottaa toisilta mantereilta tänne.

    Meidän tulee saada omien asiat kuntoon, jokainen vastuullinen kansa huolehtii rangaistuksensa omille rikollisilleen, eikö niin !?

    Vihervassarisuvakit muuttakoot tutustumaan vuosiksi Afrikan ja Lähi-idän miesten kulttuureihin lähempää, jos pitää heitä yhtä hyvinä ihmisinä naisia kohtaan kuin suomalaismiehet naisia suomessa !


  • IS_uutisen_luin

   ajatellessani sulkea koneen, mutta näin tämän:

   JUURI NYT
   Mielenosoittajat saartoivat poliisit vastaanottokeskuksessa – kuusi lisäpartiota sai tilanteen hallintaan
   Julkaistu: 4.9. 14:20
   Jyväskylän vastaanottokeskuksessa on käynnissä poliisioperaatio, johon osallistuu seitsemän partiota.
   Vastaanottokeskuksessa osoitettiin mieltä ulkomaalaisten kiinniottamista ja maastapoistamista vastaan.

   Poliisin tiedotteen mukaan viranomaiset joutuivat kuitenkin perääntymään mielenosoittajien edestä kiinniotettavien asuntoon. Sen jälkeen mielenosoittajat estivät poliisin pääsyn pois asunnosta.

   Paikalle jouduttiin hälyttämään lisää virkavaltaa ennen kuin tilanne rauhoittui.

   Nyt maanantaina iltapäivällä poliisin partiot varmistavat virkatehtävän suorittamista. Paikalla on seitsemän yksikköä.

   IS seuraa tilannetta.
   IS

   • Vieläkö.muuta

    Tilanne on hallinnassa että se siitä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

   Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
   Maailman menoa
   271
   2606
  2. Muistatko kun kerroin...

   että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
   Ikävä
   41
   1421
  3. En sitten aio sinua odotella

   Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
   Ikävä
   73
   1421
  4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

   Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   1179
  5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

   Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
   Ikävä
   7
   1154
  6. En vain ole riittävä

   Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
   Ikävä
   27
   1143
  7. Kuka sinä oikeen olet

   Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
   Ikävä
   48
   1136
  8. Kellä on rumin tukka?

   Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
   Haapavesi
   9
   1131
  9. Oon pahoillani että

   Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
   Ikävä
   46
   1083
  10. Kuinka paljon nalle harmittaa

   Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
   Ikävä
   6
   1042
  Aihe