Onnistuneita uusperheitä

Kolmas-kierros

Hei!
Onko kaikilla uusperheillä aina niin haastavaa ja vaikeeta, kuin palstoilta lukee, vai pysyvätkö onnelliset ja tyytyväiset vain vaiti omasta onnestaan?
Haluaisin uskoa, että asiaan vaikuttaa myös yleinen elämänasenne. Eli jos suhtautuu yleisesti asioihin positiivisesti ja rakentavasti, niin myös onnistuu paremmin uusperheenä niin kuin muissakin asioissa.
Pliis kertokaa onnistumistarinoita uusperheistä!

23

4609

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Raision.mies

   Olisihan niitä, mutta lapset äidistään tarkoitushakuisesti vieraannuttavat lasten"suojelu"viranomaiset rikkovat perheet antamalla valheeellsia lausuntoja lapsen olosuhteista tuomioistuimissa.

   • Raisionsairas.sossu

    Olisihan niitä, mutta lapset isästään tarkoitushakuisesti vieraannuttanut "lastensuojelun-" sairaat vieraannuttaja viranomaiset- ja lapsen äiti" rikkovat perheet antamalla perättömiä selvityksiä, lausumia tuomioistuimessa lapsen olosuhteista vainotessaan lapsia- ja lapsen isää-


  • sossupaholainen

   Hyvin harvassa erossa joudutaan oikeuteen asti ja tarvitaan sosiaalitoimen lausunto. Silloin välit ovat todella huonot ja vanhemmat eivät pysty keskustelamaan ja päättämään lastensa asioista. Normaalisti vanhemmat miettivät keskenään (tai lastenvalvojan avustuksella) lasten asiat lapsen parasta ajatellen ja lastenvalvoja vahvistaa sopimukset. Ei tarita oikeuden päätöksiä eikä sosiaalitoimen selvityksiä.

   • sossuääliöpaholainen

    Hyvin harvassa erossa joudutaan oikeuteen asti ja tarvitaan lapsia tarkoitushakuisesti vieraannuttavan "lastensuojelun-" sairaiden-, luonnehäiriöisten vieraannuttaja viranomaisten/ sosiaalitoimen "lausunto-". Silloin välit ovat todella huonot
    ja "lastensuojelun-" sairaat-, luonnehäiriöiset vieraannuttaja viranomaiset eivät pysty oikeudenmukaisesti-/ laillisesti,
    asiallisesti, rehellisesti keskustelamaan- ja "päättämään-"
    lapsen isän kanssa lastensa asioista. Normaalisti "lastensuo-jelun-"sairaat-, luonnehäiriöiset vieraannuttaja viranomaiset miettivät omaa käytöstään keskenään- (tai lastenvalvojan avustuksella) hakiessaan itselleen myös vieraannuttamis sai- rauteensa, ongelmiinsa esim. ammattiauttajan apua, jota
    isäkin on heille perustellusti, asiallisesti suosittanut selvittä-mällä lastensa asiat lapsen parasta ajatellen. Lapsia tarkoitus hakuisesti vieraannuttava "lastenvalvoja-" ei vahvista mitään sopimuksia; unohditko TAAS sossupaholaisääliö, ettei lasten-valvojalla ole oikeutta edes ottaa kantaa vanhempien välisiin lapsiansa koskevin kesinäisiin- ja vapaahtoisiin mahdollisiin sopimuksiin "viran-" hoidossaan, ei ole oikeutta ottaa kantaa sopimuksen sisältöön ja/ tai laatia vanhempien lapsiansa koskevia keskinäisiä- ja vapaaehtoisia sopimuksia. Sosiaali-
    toimi/ "lastensuojelu, lastenvalvoja-" EI OLE LAPSIA KOS-KEVASA ASIASSA ASIANOSAINEN- JA SOPIMUSOSAPUO-
    LI. MAHDOLLISET SOPIMUKSET VANHEMPIEN NIIN HA-
    LUTESSA VAHVISTAA MOLEMPIEN VANHEMPIEN YHTEI-SELLÄ HAKEMUKSELLA KÄRÄJÄOIKEUS. EI TARVITA SIIS
    SOSIAALITOIMEN/ "LASTENSUOJELUN, LASTENVALVO-
    JAN" YM. SAIRAIDEN-, LUONNEHÄIRIÖISTEN VIERAAN- NUTTAJA VIRANOMAISTEN PERÄTTÖMIÄ SELVITYKSIÄ, LAUSUMIA NS. "PÄÄTÖKSIÄ" LAPSEN OLOSUHTEISTA.
    MENIKÖ NYT JO JAKELUUN; TARVITAANKO" KOVALE-
    VYN-" PÄIVITYS ???


  • sossupaholainen

   Hyvin harvassa tarkoitushakuisessa erossa joudutaan Raision käräjäoikeuteen asti ja tarvitaan sosiaalitoimen "viramomaisten" lausunto. Silloin välit ovat todella vieraannutetut ja "äiti" ei pysty keskustelamaan ja päättämään "lastensa" asioista. Normaalisti "vanhemmat" miettivät keskenään (tai lastenvalvojan "avustuksella") lasten asiat lastensuojeluviranomaisten parasta ajatellen ja lastenvalvoja vahvistaa sopimukset. Ei tarita oikeuden päätöksiä eikä sosiaalitoimen selvityksiä, sillä toimenpiteet tehdään ilman selvitetään tilanne ja päättämättä virallisesti mitään.

   Tämän prosessin nimi on teknokraattinen mielivalta.

   Oikeesti sossupaholainen, puolustelet toimenpiteitä, jotka 1) tehdään selvittämättä mistä on kyse ja 2) ilman oikeuden päätöstä. Tuo on viranomaisten mielivaltaa.

  • Uusperheennoita-akka

   En voi kertoa omasta uusperheestä, koska en lähtisi tähän enää jos tietäisin millaista on, mutta siskoni on elänyt uusperheessä onnistuneesti 12 vuotta. Lapset ovat jo täysi-ikäisiä, mutta alusta asti heillä on ollut tiivis porukka. Jokaisessa uusperheessä on jotakin ongelmia, mutta siskoni on hienosti osannut käsitellä kyllä asiat. ja ihan yhtä iso ihailu kuuluu siskon miehelle, joka on omalla asenteellaan mahdollistanut perheen onnistumisen. On sielläkin jouduttu puremaan kieltä ettei puutu tai sano asioista, mutta jos se ja pitkä pinna onnistuu, mikä ettei.

   Itse en usko että yksikään uusperhe selviää koko elämästään ilman mitään ristiriitoja. Mutta tärkeämpää on se, miten ne selvitetään. Jos kumpikin pitää omia lapsiaan jalustalla ja ei näe realistisesti omiaan, on siinä jo ongelmien alku. Itse koen, että uusperheen haastavin osuus on se, että mukaan pitää myös laskea exät ja heidän mahdolliset uusperheet. Sääntöjä on siis kymmeniä ja osa hyvinkin erilaisia kuin ehkä omassa kodissa. Siinä viidakossa sitten pitää osata seilata ilman, että ketään tuomitsee, arvostelee tai astuu varpaille. Etälasten kasvatukseen on vaikeaa puuttua. Jos itsellä ei ole lapsia, väittäisin että vain säilyttämällä ns. oman elämän, uusperheestä voi selvitä. Jos on myös omia lapsia, täytyy pystyä kohtelemaan kaikkia tasapuolisesti. Kaikenkaikkiaan todella vaikea yhtälö ja nostan olemattoman hattuni todella korkealle niille, jotka uusperheestä selviävät ja vieläpä voivat sanoa nauttivansa siitä. Itse elän sitä vain ja ainoastaan sen vuoksi, että rakastan miestäni todella paljon. Vaihtoehtoina kun on kestää tai olla ilman häntä.

   • Kolmas-kierros

    Kiitos asiallisesta vastauksestasi :)

    Eihän ydinperheetkään selviä elämästään ilman ristiriitoja :) Ei elämä koskaan pelkkää onnea ja auvoa ole. Ristiriidat kuuluu elämään. Niin kuin sanoit tärkeintä on miten ne selvitetään.


  • Väsynyt-ja-pettynyt

   Elän uusperheessä, yhteistä eloa saman katon alla pian 3 vuotta. Tunnelma on minulle ahdistava. Mieheni ei hyväksy lapsiani. Komentelee ja kontrolloi aikatauluilla, säännöillä...Antaa minulle toimintaohjeita miten toimia lasteni kanssa. Olen huono äiti ja huono kasvattaja. Lapseni myös tämän lopputuosta. Hänellä omia lapsia joita kohtelee kauniisti ja krsivällisesti. Kohtelu lapsia kohtaan on meillä epäoikeudenmukaista. Ajattelin noin 1.1/2 vuotta sitten että tämä on ohimenevää, mutta ei ole. Tilanne pahenee. Minun nahkani paksunee ja lapsteni myös. Alussa suhtausuin kauniisti ja suhdetta rakentavaksi mieheni lapsia kohtaan. Edelleen käyttäydyn heitä kohtaan kauniisti ja kunnioittavasti, mutta en jaksa keskittyä heihin. On puuduttavaa antaa huomiota toisen lapsille kun tajuan millaista kohtelua omani saavat osakseen.Olen kallistumassa hiljalleen lopputulokseen jossa muutan lapsineni omaan asuntoon. Aia on kuitenin vaikea ratkaista. Lapsemme tulevat hyvin toimeen. Lasten elämästä puolet olemme olleet yhdessä ja tunteneet. Lapset ovat kasvaneet hyvin yhteen. Lasten takia jaksaisin, mutta omieni ja itseni takia en jaksa enää pitkään. Mieheni oli kaksi päivää poissa kotoa. Tunnelma oli ihanan leppoisa ja rauhallinen...Luulen että kun tämä kaikki on joskus ohi, haluan mennä lasteni kanssa perheneuvolaan pitkille istunnoille rakentamaan itsetuntoa ja keskustelemaan asioista ulkopuolisen kanssa...

   • eiperheneuvolaan

    sovi asioista lastesi isän kanssa- lapset isän huoltoon,
    asumaan myös omalla isällään-


   • Väsynyt-ja-pettynyt
    eiperheneuvolaan kirjoitti:

    sovi asioista lastesi isän kanssa- lapset isän huoltoon,
    asumaan myös omalla isällään-

    Lapset taåaavat isäänsä säännöllisesti joka toinen vkl. Isä asuu toisella paikkakunnalla. Asiat OK isän kanssa minulla ja lapsilla. Näihin uusperheongelmiin ei liity lasten isä millään tavoin.


   • Väsynyt-ja-pettynyt
    Väsynyt-ja-pettynyt kirjoitti:

    Lapset taåaavat isäänsä säännöllisesti joka toinen vkl. Isä asuu toisella paikkakunnalla. Asiat OK isän kanssa minulla ja lapsilla. Näihin uusperheongelmiin ei liity lasten isä millään tavoin.

    sovi asioista lastesi isän kanssa- lapset isän huoltoon,
    asumaan myös omalla isällään- ei elatusta


   • MontaKysymystä

    "Mieheni ei hyväksy lapsiani. Komentelee ja kontrolloi aikatauluilla, säännöillä...Antaa minulle toimintaohjeita miten toimia lasteni kanssa. Olen huono äiti ja huono kasvattaja. Lapseni myös tämän lopputuosta. Hänellä omia lapsia joita kohtelee kauniisti ja krsivällisesti. "

    Oletko koskaan keskustellut tästä, että mielestäsi sinun ja miehesi lapsilla on miehen puolelta erilaiset säännöt?
    Vai onko niin, että säännöt on samat, mutta lapsesi eivät ole niihin sääntöihin tottuneet? Pystytkö tarkastella asiaa subjektiivisesti vai onko ulkopuolisetkin huomanneet eriarvoisuuden?
    Jos hän kohtelee omia lapsiaan kauniisti ja kärsivällisesti, niin tarkoittaako tämä, että hän kohtelee sinun lapsia rumasti ja kiivastuen vai kohteletko sinä lapsiasi siten?
    Miksi miehesi on edes sinun kanssasi parisuhteessa, jos pitää sinua huonona äitinä ja kasvattajana? Eikö parisuhteessa pidä kunnioittaa toinen toistansa, eikä arvostella? Silloin jos arvostelu on päälimmäisenä, on aika lähteä - ehkä se on lasten etukin tässä tapauksessa?

    Älä välitä tuosta "eiperheneuvolaan" kirjoittajasta. Hänellä ei ole kaikki muumit laaksossa. Hän ei ymmärrä, että asiat eivät ole mustavalkoisia, eikä ota esimerkiksi huomioon sitä, että lapsesi pitää miehesi lapsia jo sisaruksinaan. Varmaan kannattaa nyt keskustella lasten kanssa myös siitä, onko isäpuolen käytös heistä niin epäoikeudenmukaista, että se ylittää lasten sietokyvyn. Mten miehen lapset suhtautuvat siihen, että he ovat toista kastia?
    Raision miehellä on tuo patenttiratkaisu kaikkeen, että lapset isän huoltoon ja huom. tuo elatusasia on hänellle hyvin tärkeä pointti. Hän ei ajattele lasten hyvinvointia vain ja ainoastaan RAHAA, RAHAA, RAHAA.


  • Eioleuusperhettä

   Ei sellaista olekaan kuin uusperhe. On perhe johon kuulutaan avioliiton kautta ja synnyttämällä /siittämällä yhteiset biologiset lapset. Sitten on kämppäkaveruutta. Jonkinlaisia kotiapulaissysteemejä. Lapseton aviopari ei ole perhe. Onhan ne kamutkin ihan ok ja niiden lapset mutta ei se niistä perhettä tee vaikka ne tunkisi asumaan perheen kotiin ja rikkoisi sen ainoan oikean PERHEEN.

   • Uusperheellinen

    Miten niin ei ole uusperheitä, me olemme avioliitossa ,minä ensimmäistä kertaa mieheni toista kertaa ja miehelläni on yksi lapsi entisestä liitosta, joka päättyi puolisonsa kuolemaan , ja meillä yksi yhteinen lapsi , kyllä me olemme perhe.
    Kämppäkaverit nyt ei tietenkään ole perhe minun siskoni joka opiskelee Espoossa ,asuu serkkulikkansa kanssa kimpassa ja molemmat saa opintotukea ja asumistukea he ovat samassa korkeakoulussa.
    Kotiapulainen taas on palkkasuhteessa ja harvemmin edes asuu samassa työnantajiensa kanssa ja näitä kotiapulaiset ei taida enää oikeen missään edes olla tai he ovat ns henkilökohtaisia avustajia.
    Ystävät voi tilapäisesti asua toisen ystävänsä luona , mutta ei kukaan nyt mihinkään tartte tunkea yhteiskunnalta saa kämpän jos ei ole asuntoa.


   • vainydinperheitä

    Ei ole uusioperheitä olemaassa on vain ydinperhe, ja kun sen joku ulkopuolinen rikkoo on vain yh perhe jäljellä. Säälittävää että on naisia jotka tahalteen rikkoo toisten perheen ja lapset jäävät ilman isää. Mutta ei ne naiset ajattele pääasia on että on kiva rikkoa ja se on kivaa että naikkonen näkee miten lapset kärsii. Surullista ettei kaikilla ole aivoja. Peitä ei ole kuin ydinperhe. Mut ovat rikkon tuleessa kuvioihin pelkkiä miehen ja naikkosen yhdessä asumista johon ei kuulu miehen lapset lainkaan.


  • Yksiesimerkki

   Meillä on hyvin onnellinen uusperhe.😊 Minulla on 2 lasta, miehelleni 1. Kaikki lapset 3 vuoden sisään syntyneitä, eli suht saman ikäisiä. Tutustuimme kun lapset olivat ihan pieniä, taaperoita. Lapsilla ei ole muistijälkiä elämästä ennen meitä. Useita yhteisiä vuosia.😊 Niin ja molemmat olimme sinkkuja kun tapasimme, vanhat suhteet olivat tyystin ohi.

   Meillä on yhteiset pelisäännöt, kuten millä tahansa toimivalla perheellä. Lapsia kasvatamme samalla tavoin, riippumatta biologiasta. Kaikilla lapsilla on erilainen tilanne, eli sen suhteen paljonko ovat meillä. Lomat ym pyritään tietenkin olemaan koko perhe yhdessä.

   Lapset ovat kasvaneet yhdessä, ja ovat toinen toisilleen tärkeitä.

   Keskinäisiä ongelmia meillä ei ole. Rakkautta, arvostusta ja naurua riittää. Niin aikuisten kesken kuin koko perheessä.

   Yhden lapsen toisen vanhemman suuntaan olemme saaneet kohdata rankkojakin ongelmia, käsittämättömiä ja ilman syytä. Mutta ne haasteet ollaan kohdattu yhdessä. Omalla tavallaan sellaiset parisuhteen ulkopuolelta tulevat vastoinkäymiset jopa tiivistää, ja avaa silmiä arvostamaan entistä enemmän sitä mitä meillä on. Niin monilla ihmisillä kun tuntuu olevan paha olla.

   Yhdessä jatketaan, onnellisesti.😊

  • Kokemustalöytyy

   Muistakaa tämä: Onnistuneita uusioperheitä ei olekaan, ei kaikki oikeat perheet eli ydinperheet aina onnistu mutta uusioperheet eivä ikinä !! Eniten ongelmia aiheutuu lasten välillä mm. eriarvoinen kohtelu ja ihan oikeasti, siis tosiaan oikeasti ei voi rakastaa toisen edellisiä lapsia koska ne eivät ole sinun ja eivät ne tule ikinä sinuakaan rakastamaan.

   • Hurjaatouhua

    Uuioperheitä ei ole olemassakaan, on vain ydinperhe ja yh perhe, josta mies on lähtenyt lätkimään tai joku vuttura on vienyt perheen isän. On kummallista että uus sutturat kuvittelevat toisten perheen olevan hänen???? Puhuu kuin omistaisi koko talon ja asukkaat???
    Jos haluaa perheen, se on tehtävä itse, ei sitä keneltäkään voi viedä. Tietysti jos älyssä on jotain vikaa, niin voihan sitä kuvitella että kaikki toisten omat ovat hänenkin omia, ei järki ihminen ajattele niin että voi viedä kenen tahansa talon, perheen ja omaisuuden ja pitää niitä ominaan.
    Rip ihme että lasten mielenterveysongelmat on moninkertaistuneet, kun lapsi parat eivät pieninä tiedä mihin kuuluvat kun kaikenmaailman sutturat tunkee heidän elämään väkisin.
    Olisi kauheeta kokea itse moinen uhka lapsia kohtaan, onneksi ei tarvi pelätä semmoista.
    Sääliksi vaan käy toisia lapsia jotka joutuu keskelle sutturoiden kateellista , toivottavasti edes äiti pitää lastensa puolta, etteivät joudu kokemaan tuommoista.


   • Mietinytvähän
    Hurjaatouhua kirjoitti:

    Uuioperheitä ei ole olemassakaan, on vain ydinperhe ja yh perhe, josta mies on lähtenyt lätkimään tai joku vuttura on vienyt perheen isän. On kummallista että uus sutturat kuvittelevat toisten perheen olevan hänen???? Puhuu kuin omistaisi koko talon ja asukkaat???
    Jos haluaa perheen, se on tehtävä itse, ei sitä keneltäkään voi viedä. Tietysti jos älyssä on jotain vikaa, niin voihan sitä kuvitella että kaikki toisten omat ovat hänenkin omia, ei järki ihminen ajattele niin että voi viedä kenen tahansa talon, perheen ja omaisuuden ja pitää niitä ominaan.
    Rip ihme että lasten mielenterveysongelmat on moninkertaistuneet, kun lapsi parat eivät pieninä tiedä mihin kuuluvat kun kaikenmaailman sutturat tunkee heidän elämään väkisin.
    Olisi kauheeta kokea itse moinen uhka lapsia kohtaan, onneksi ei tarvi pelätä semmoista.
    Sääliksi vaan käy toisia lapsia jotka joutuu keskelle sutturoiden kateellista , toivottavasti edes äiti pitää lastensa puolta, etteivät joudu kokemaan tuommoista.

    Eikö teillä ole tehty ositusta, jossa omaisuus puolitetaan ja sen puolikkaan omistat sinä ja toisen puolen exäsi oikeudenmukaista, eikö vaan.
    Ja joka ainoa ihminen saa tehdä omaisuudellaan mitä lystää vaikka jois kaiken tai antaa hylätyille kissoille.
    Onko sulta joku pöllinyt jotain kun noin kiukkuisena kirjoitat?
    Ihmisiä ei voi omistaa tiedätkö sen ?
    Perheenisiä ei voi pölliä, kyllä ne lähtee ihan itse omasta tahdosta lätkimään kuka kenenki matkaan .
    Eikä lapsiakaan voi pölliä se on rikos, samoin jos pöllii jonkun omaisuutta, tee rikosilmoitus jos sulta on jotain varastettu äläkä täällä poraa, sen voi tehdä netissä.
    Jos vielä tiedät kuka varasti nosta syyte.


  • jkuyo

   Hyvä kysymys voiko täysin onnellista tai tasapainosita uusperhettä ollakaan. Kyllä se hyvin harvinaista on.
   Jo ajateltuna lähtökohtaa uusperheelle, takana on hajonnutta elämää ja lisäksi vielä eron aiheuttamat taloudelliset ja lapsiin kohdistuvat asiat.
   Jo ilman uusperhettä on ristiriitoja. Lasten kasvatus jää paljolti lähivanhemmalle, samoin taloudellinen vastuu ja aika usein se lähivanhempi on vielä se pienempi tuloinen äiti, joka joutuu tekemään oman ja lastensa elannon eteen kahta, jopa kolme työtä. Pakosta lapsille jää vähempi aikaa ja väsymyskin painaa.

   Sitä on saattanut väsyä puolisoonsa, joka elää "sinkkuelämää" ja haluaa pois, mutta liian usein jää ajattelematta se mitä tilalle tulee. Ensinnäkin nyt täysi vastuu on lapsista suurimman ajan ja jos siihen sitten se uusi henkilö tulee, josta on unelmoinut, että hän ottaa vastuuta ja elämä näin helpottuu. Sekin jää unelmaksi, sillä mies ei kovin helpolla toisen miehen lapsia ota vastaan, saatikka elätä heitä tai muutoinkaan tuhlaa aikaansa heihin. Ristiriitoja riittää, lapset ovat hänen mielestään kasvattamattomia ja rumia eli täysiä tolloja, joten miten äiti voi hyväksyä tätä uudelta kumppaniltaan, ei ainakaan saisi hyväksyä.
   Eli eihän se niiden unelmien mukaan mene, nyt on sitten taakkaa melkein kaksin kerroin.
   Helposti siinä onnen haussaan saattaa kuvitella, että tärkeintä on se uusi kumppani ja lasten pitää sopeutua ihan kaikkeen mitä tämä vaatii.
   Tästä seurauksena meillä on hirvittävän paljon nuoria aikuisia, jotka eivät saa elämäänsä luistamaan, kun kasvaessaan alkavat ymmärtää heille tapahtuneita asioita ja mieleen nousevat nuo rankat vuodet lapsena.
   Pieni lapsi ei osaa reagoida, mutta kasvaessa tulee esiin se toisen vanhemman puuttuminen voimakkaasti.

   Uusperheessä kaksi kulttuuria törmää voimakkaasti, eiväthän ne lapset ole sen enemmän tolloja kuin rumiakaan, vaan toimivat sen tavan mukaan miten heidän kodeissaan on toimittu. Jokaisessa kodissa on omia tapoja. Miksi pitää vääntää kaikesta.

   Puhumattakaan talouden asioista, joilla kaikista puheista huolimatta on suuri merkitys elämässä, sillä jos talousasiat ovat huonosti , silloin rakkaus kävelee ulos ovesta ja uusperheen varat eivät voi olla yhteisiä, siihen liittyy valtavasti erilaisia tekijöitä.

   Unelmoinnit ovat unelmointeja, mutta ei totuutta, jonka mukaan kuitenkin elämä menee. Jos siellä pilvilinnoissa eletään pian on asiat niin solmussa, että niihin ei auta muu kuin uusi ero aina uudelleen ja entistä pahempi olo.

  • jfjfjfjf

   Kaikkea ne epätoivoiset perheenrikkojat sitten kuvitteleekin. En ole koskaan tavannut uusioperhettä, sillä kaikki perheet ovat biologisia, äiti isä ja lapset, tai sitten yh perhe jossa se mies on lähtenyt ja vaihtanut lapset naikkosiin, Ei semmoinen mies ansaitse lapsia, pitäkööt ne naikkoset turha lähtä lastensa elämiä enempi rikkomaan, Järkyttävää jos joku mies pakottaa omat lapset näkemään sutturansa, huh huh, semmoinen isä ei ole isä vaan idiooti, joka ei rakasta omia lapsia vaan laittaa ne kärsimään kaikenmaailman huithalpi idiooteista. Onneksi en tunne ketään tuommosta, joten ei tarvi ojentaa ketään.

  • Kammottavauusioperhe

   Uusperhe pitää sisällään ristiriidan. Siinä on lätkimään lähtenyt isä uusiomuijansa kanssa ja toisaalla äiti yleensä enempi pienine lapsineen. Lapset oirehtii. kaipaavat isää. Kun menevät katsomaan isää vaikka harvoin aloittaa uusiomuija kiukuttelen ja teatterin. Rahasta jatkuva vääntö kun lapsiin rahaa ei saisi mennä ollenkaan. Uutta miestä on äidin vaikea löytää kun harva mies innostuu toisen miehen lapsista ja heidän kasvattamisesta.

  • lapsetsäälittää

   Uusmuija sotkee koko miehen perheen ja suvun aina. Se on uusmuijan tehtävä näyttää miten hän saa miehen ja miehen perheen ja suvun hallintaan. Kiroja ovat joten olisi parempi jos mies tajuisi kieltää uusmuijan näkemästä hänen lapsiaan, sen vuoksi monet lapset oirehtivat kun isän suttura kiusaa ja hankaloittaa heidän elämää ja sotkee ja haukkuu koko suvun.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   8
   3157
  2. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   168
   2899
  3. Isosisko ajoi 1 vuotiaan kuoliaaksi Tyrnävällä, olivatko Lestoja ?

   Eikö tämä laiton lahko voitaisi jo julistaa täysin rikolliseksi ja kieltää laissa, kuten kaikki muukin vahingollinen lopetetaan ? Tämä lapsia tuhoava
   Maailman menoa
   111
   2518
  4. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   1863
  5. Kuu kaipaa tähtiään...

   mutta nalle kaipaa tähtisilmäänsä vielä enemmän. Runoa ei täksi illaksi viel ole, mut toivottavasti pidät tästä laulusta :) olen vähä epävarma onko tä
   Ikävä
   171
   1026
  6. Kerran vielä...

   Minä tiedän ja sinä tiedät...Anteeks omasta puolesta🤗... toivon oikeasti sulle kaikkea hyvää, vaikka viisaasti et toiminutkaan, mutta mä alan olla ta
   Ikävä
   53
   988
  7. Kiira Korpi ja wanha Pekka

   Järjenvastainen suhde, ei mitään tolkkua.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   878
  8. Sanna on aivan sekaisin Venäjästä, auringonpistosko?

   Sannan mielestä tavallinen venäläinen ei saisi matkustaa Euroopassa ja käydä katsomassa nähtävyyksiä. Tällä hetkellä hävettää olla suomalainen, niin t
   Maailman menoa
   248
   866
  9. Miksei Martinaa kutsuttu Leppilampi en häihin

   Pelättiin varmasti että jos käyttää siellä "äidillisiä otteita" muihin vieraisiin tai nuolee jonkun miehen korvaa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   833
  10. Mies, kudoin sulle villahaalarin

   Sellasen kirjavan, jossa on huppu ja avattava lappu takalistossa. Laitathan sitten joka päivä sen töihin. ☺️
   Ikävä
   112
   753
  Aihe