Anonyymi Columbon blogissa 2010

Hannu.ääneen

"Varsinkin Aamulehti sai turpaansa oikein kunnolla kailajärven vankilakirjeen valheellisesta uutisoinnista, eikä aiheetta, mutta en ainakaan itse ole nähnyt heidän mitenkään oikaisseen vääriä väittämiään, kuten hyvän journalistiikan harjoittamisessa on itsestäänselvyys yleensä? Katsotaanpa kuinka valehtelijoiden käy, kun Hannu pääsee vapauteen. Jokainen kivi käännetään sano Hannu!"

18

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anomyyni1

      Koetapas nyt valkku rauhoittua! Sinulle ei tee hyvää vanhan Columbon blogin selailu.

      Ps. Muista tunnistaa oikeus vääryydestä ja oikea väärästä.

    • Uudis.raivaaja

      Minkähän kiven alla Hannun WinCapita rahat ovat? Miten niille valehtelijoille kävi?

      • Eritetoimisto

        Ne kävi rikkomassa sieltä ikkunan.


    • Rahat_män

      Hannulla on ollut nyt vähän kiireitä todistevideon kuvaamisessa. Heti kun video on saatu kuvattua, niin alkaa kivien kääntely. Näillä näkymin joskus vuosina 2050-2060.

      • Totuuslukijanvastuulla

        Eilinen sekoomuksen Aamulehti kirjoitti Pilkingtonin omistavan Lahden lasitehtaan, Valetta sekin.


    • BuuAAaHHhhhaaaaaaaaa

      Hannulle patsasTampereelle , Hannu on kuin Jeesus, Hannu on rehellinen vaatimaton yrittäjä ym. höpinää. Nämä kaikki edelliset kirjoitukset ovat vielä tosia, eikä mitään huumoria. Näinhän pökäleet kirjoittivat suuresta mestaristaan, yksi pökäle vielä itki tv ruudussa Kouvolan ABC:llä Hannun kohtaloa. Mites nyt kun Hannu olikin Juudas? Ulosottomies on ainut joka käy vielä pökäleen luona kylässä.

    • Meidän.eok.vahva.eok

      Miten WinCapitan tiedottajan takatukan rikosilmoitus KRP: tä vastaan etenee? Voi KRP :n pojat vapista vielä, kyyti on kylmää köräjillä tavataan.

    • historia.on.mukavaa

      Kansanedustajaehdokas, Rovaniemen kaupunginvaltuutettu Hemmo Koskiniemi kirjoitti marraskuussa 2010, siis jo kolme kuukautta ennen Vantaan oikeudenkäyntien alkua, omassa blogissaan:

      "Täytyy tosiaan olla jollakin pokkaa ja röyhkeyttä puolustaa byramidihuijareita. Ameriikoissa moiset olisivat jo linnassa. Suomessa vain hyyssätään."

      "KRP saattaa oikeuden eteen ensin päärikolliset ja vasta sitten pienemmät huijarit. Vyyhti on niin suuri ja moniportainen, että sitä ei kerta paukulla selvitetä..... Keskusrikospoliisilla on tiedossa nyt myös määrä henkilöistä 600, jotka huijasivat rahaa ja henkilöistä, jotka tulivat huijatuksi 11 000 - 12 000."

      "Olisi mielenkiintoista tietää näiden 600 ihmisen eli huijareiden nimet ja ennekaikkea se millaisessa yhteiskunnallisessa asemassa pelurit ovat..... Päähuijari Hannu Kailajärven asianajajana toimii EOK:n hallituksen puheenjohtaja Petteri Kavonius, joka kiertää maata jakamalla EOK rahoja eri puolueiden ehdokkaille. Petterin listalla on kuulemman useampi puolue ja ehdokas. "

      Hemmo Koskiniemi erotettiin myöhemmin persuista, Hemmon blogi Uudessa Suomessa poistettiin sen vuoksi, että hän uhkasi ampua erään toisen kirjoittajan.

      Hemmo Koskimies, nim. Valuuttakauppias, nim. Ada Flink, nim. Cluso, nim. huomenna aukee ja nim. Tummelimies: kyllä te olette toistenne kanssa vielä paremmassa seurassa kuin Winkkarin jäsenet konsanaan! ;)))

      • pottukellarista

        Mitä kaikkea mukavaa historiasta Columbon blogi avaakaan linkkeineen....

        Blogissa on ruodittu mm. Hemmo Koskiniemeä, Ada Flinkiä sekä "euroopantalousrikos-uhrienkomitean" puheenjohtaja, pääkiusaaja Uolevi Pöntistä. Sääli, ettei Columbon listalle päässyt yksi silloisista pääkiusaajista eli nim. Rautalankakauppias aka Valuuttakauppias (Vallu) aka Terveperse aka.... Tuhansien nikkien ja kymmenien sinisten nikkien mies olisi ansainnut tulla listatuksi.

        Vallun ja perussuomalaisten kansanedustajaehdokas, Rovaniemen kaupunginvaltuutettu Hemmo Koskiniemen tekstit ovat kuin samasta muotista! Pakko nostaa pöydälle epäily siitä, että nuo kaverukset ovat jossakin vaiheessa elämäänsä viettäneet paljon aikaa yhdessä; kenties heitä yhdistää sama puoluenäkemys tai yhteinen lapsuus jossakin Pohjois-Pohjanmaalla, josta Hemmo matkasi pohjoiseen ja Vallu etelään. Toisesta tuli diplomi-insinööri ja toisesta tuli yhteiskuntatieteilijä.

        Vallu ja Hemmo - veljekset kuin ilvekset - arvostetut koulutukset ja mitkä mielipiteet! Ei mitään tavallisia tuulipukuhemmoja, vaan keskivertoa koulutetumpia ja paremmin toimeentulevia kansalaisia, aivan kuin olisivat molemmat Winkkarin jäseniä. Olisiko heille molemmille ainakin tarjottu jäsenyyttä sukulaismiehen toimesta?

        Olisipa hauska nähdä heidät samassa valokuvassa kaulailemassa ja jakamassa niin rakkaita ja arvokkaita mielipiteitään. Hemmo Koskiniemi on valmis tekemään Suomesta osan Venäjän valtiota, ja on valmis ampumaan muut kirjoittajat; Vallu on tässä kohdin pidättynyt sanomasta mitään...

        Hemmo kertoo: "Täytyy tosiaan olla jollakin pokkaa ja röyhkeyttä puolustaa byramidihuijareita. Ameriikoissa moiset olisivat jo linnassa. Suomessa vain hyyssätään."

        Vallu ja Ada Flink kertoivat samoihin aikoihin, että kymmenet tai parhaiten sadat jäsenet joutuvat vankilaan rikoksestaan. Vallu jatkoi, että on vain tarkoituksenmukaista (eli halvempaa) päästää suuri osa rikollisista sakoilla. Tuomittuja kuitenkin piti tuleman useita satoja tai jopa muutama tuhat.

        Edellinen lausuntohan - Vallu, Hemmo ja Ada yhdessä - on hyvin sopusoinnussa sen kanssa, mitä johtaja Jouni Laiho oli kertonut asiasta jo syksyllä 2007. Johtaja Laihohan oli lausunut, että kaiken Wincapitassa saastuneen rikollisen rahan levittäjien joukossa saattaa olla muutama aidosti "sinisilmäinen".

        Hemmo kertoo: "KRP saattaa oikeuden eteen ensin päärikolliset ja vasta sitten pienemmät huijarit. Vyyhti on niin suuri ja moniportainen, että sitä ei kerta paukulla selvitetä."

        Vallu kertoi ja opasti meitä muita siten, että valtionsyyttäjä Koiviston käyttämä termi "koepallo" on yhtä kuin "sponssi". Vallu jatkoi, että juridisessa mielessä "sponssi" on sama kuin "syyllinen". Vallu jatkoi, että ihmisoikeudellisessa merkityksessä "koepallo" on yhtä kuin "tavallista ahneempi lähimmäinen".

        KRP - päärikollinen - pienemmät huijarit - moniportainen - valtionsyyttäjänvirasto - valtionsyyttäjä - koepallo - sponssi - syyllinen - tavallista ahneempi.

        Hemmo tukeutui lausunnossaan Keskusrikospoliisiin ja Vallu valtakunnansyyttäjänviraston valtionsyyttäjä Ari-Pekka Koivistoon. Molempien lausunnoille toi arvovaltaa vedota auktoriteetteihin ja olla yhtä mieltä viranomaisen kanssa. Vanha kikka.

        Hemmo kertoo: "Olisi mielenkiintoista tietää näiden 600 ihmisen eli huijareiden nimet ja ennekaikkea se millaisessa yhteiskunnallisessa asemassa pelurit ovat."

        No toive kävi sekä Vallulle että Hemmolle todeksi. Mutta ei pelkästään 600 huijarin nimet vaan peräti 3200 huijarin nimet. Sekä Hemmo että Vallu hykertelivät tyytyväisinä. Jopa yhteiskunnallinen asema selvisi, ja Vallu omissa tutkimuksissaan päätyi toteamaan: ahne, tyhmä, tuulipuku ja rikollinen. Tämän Vallu selvitti sukulaismieheltään saamilta DVD-kopioilta.

        Vallu opastaa meitä muita siten, että lakia ei tietenkään levykkeiden julkaisun osalta rikottu, ja oli vain jäsenistön, yhteiskunnan ja KRP:n etu että nimet ja hetut julkaistiin. Se oli vain oikeus ja kohtuus. Hemmo muistuttaa meitä, että esitutkintapöytäkirja ei ole henkilöstörekisteri. Vallu jatkaa, että henkilötietolaissa edellytetään henkilötietojen käsittelyssä huolellisuutta ja henkilön yksityisyyden kunnioittamista. Sekä Hemmo että Vallu vakuuttavat yhteen ääneen, että KRP:n toiminta oli kuin suoraan oppikirjasta.

        Samalla pelurien yhteiskunnallinen asema, osoite, pankkitilinumerot sekä henkilötunnukset saatiin julkaistua ja vieläpä rahaa vastaan!

        Vallu ja Hemmo - veljekset kuin ilvekset. Oikeuden ja totuuden puolesta. Muista äänestä<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<ä perussuomalaisia.


    • Tuuli.vei

      Hannulta on tubee pudonnut Pirkkalan ABC aseman seutuville. Löytäjälle palkkio.

      • abcdefghijklmnopqrs

        sinulla ei ainakaan ole varaa maksaa mitään koska hannu vei rahasi


    • katkeruus.pois.jo

      //Hemmo kertoo: "KRP saattaa oikeuden eteen ensin päärikolliset ja vasta sitten pienemmät huijarit. Vyyhti on niin suuri ja moniportainen, että sitä ei kerta paukulla selvitetä."

      Vallu kertoi ja opasti meitä muita siten, että valtionsyyttäjä Koiviston käyttämä termi "koepallo" on yhtä kuin "sponssi". Vallu jatkoi, että juridisessa mielessä "sponssi" on sama kuin "syyllinen". Vallu jatkoi, että ihmisoikeudellisessa merkityksessä "koepallo" on yhtä kuin "tavallista ahneempi lähimmäinen".

      KRP - päärikollinen - pienemmät huijarit - moniportainen - valtionsyyttäjänvirasto - valtionsyyttäjä - koepallo - sponssi - syyllinen - tavallista ahneempi.

      Hemmo tukeutui lausunnossaan Keskusrikospoliisiin ja Vallu valtakunnansyyttäjänviraston valtionsyyttäjä Ari-Pekka Koivistoon. Molempien lausunnoille toi arvovaltaa vedota auktoriteetteihin ja olla yhtä mieltä viranomaisen kanssa. Vanha kikka. //

      Tähän on vielä huomautettava, että Vallun ja Hemmon lausunnot tukeutuivat asiassa virallisesti julkaistuun tietoon. Vallu ja Hemmo luottivat KRP:hen, VKSV:oon sekä johtaja Laihon antamiin lausuntoihin.

      Laiho kertoo, että sponsoreiksi nimitetyt värvärit ovat houkutelleet tuttaviaan mukaan. He ovat ilmeisesti hyvin ymmärtäneet toiminnan luonteen ja lainvastaisuuden. Värvärien toiminnan motiivina on Laihon mukaan ollut hyödyn tavoittelu.

      Laiho epäilee, että myös suurin osa pelien toiminnassa mukana olleista on ymmärtänyt toiminnan laittomuuden. Kymmenien miljoonien eurojen sijoittaminen epämääräisiin peleihin herättää kysymyksiä ja epäilyksiä rikollisesta rahasta, Laiho jatkaa. Miten suomalaisilla voi olla näin paljon sijoitusvarallisuutta; voi olla, että tässä ei ihan säästörahoilla olla liikenteessä, Laiho toteaa lakonisesti.

      Kyse on ehdottamasti ahneudesta. Sekin on mahdollista, että joku sinisilmäinen on tullut aidosti huijatuksi. - Mutta näiden joukko on todella pieni, Laiho lopettaa.

      Vallu ja Hemmo vain muunsivat valtionsyyttäjä Koiviston ja johtaja Laihon antaman viestin omakseen. Sisältö on kuitenkin yksi-yhteen täysin sama kaikilla näillä neljällä herralla Vallu, Hemmo, Laiho ja Koivisto. Vallu on irtonikki, muut olivat kansanedustajaehdokas, tutkinnan käynnistyksestä vastaava johtaja sekä valtionsyyttäjä.

      Vallu: edellisin perustein emme voi olla sinulle katkeria. SItä mitä isot edellä, sitä pienet perässä.

    • ilakoitse.Trölli.nuori

      Katoppa. Trölli on penkonut ihan Isovihan aikaisia juttuja. Minä jo ehdin suositella Tröllille, että heitä, veli hyvä, näiden vanhojen juttujen vatvominen ja tule nykypäivään. Ei uskonut.

      2011 eduskuntavaalien alla Hemmo siellä Rovaniemellä pisti Junttua pataan. Junttuparka poltti hihansa täysin. Junttu oli ehdokkaana ja höynät täällä jo öyhöttivät, että Juntusta tulee sitten oikeusministeri. No ei tule tuohesta takkia eikä Juntusta oikeusministeriä.

      Kaksoiveljeni Hemmo opetti siis kuria ja Herran nuhdetta Rovaniemellä, minä opetin täällä.
      Hyvin se meni, Trölli muistaa vieläkin opetukseni ihan sanasta sanaan.

      ”Sääli, ettei Columbon listalle päässyt yksi silloisista pääkiusaajista eli ...Rautalankakauppias...”. Mitäpä minä siellä olisin tehnyt. Jopa Columbo ymmärsi sen, että minä pysyin tiukasti faktoissa ja vältin menemästä henkilökohtaisten herjojen asteelle, toisin kun eräät tämänkin ketjun kirjoittajista.

      ”Vallu kertoi ja opasti meitä muita...”
      Näinhän minä tein, mutta olisiko kuitenkin aika jo astua nykypäivään, sen iloihin ja suruihin.

      Aika parantaa haavat ja sossu tyhjän lompakon. Kirkkokuoroon pääsee pöllömpikin laulajaksi:
      Soita somer, helkä hiekka, laula laine huoleton...

      • sinä.saat.anteeksi

        //Trölli on penkonut ihan Isovihan aikaisia juttuja.//

        Avauksen tekijähän penkoi asioita vuodelta 2010, joten nämähän liittyivät mukavasti siihen. En viitsinyt uuttakaan ketjua avata.

        //Aika parantaa haavat,//

        Siihen juuri viittasin.

        Sanoit meille muille, että valtionsyyttäjä Koiviston käyttämä termi "koepallo" on yhtä kuin "sponssi". Vallu jatkoi, että juridisessa mielessä "sponssi" on sama kuin "syyllinen". Vallu jatkoi, että ihmisoikeudellisessa merkityksessä "koepallo" on yhtä kuin "tavallista ahneempi lähimmäinen".

        Hemmo tukeutui päärikollis-lausunnossaan Keskusrikospoliisiin ja Vallu valtakunnansyyttäjänviraston valtionsyyttäjä Ari-Pekka Koivistoon. Molempien lausunnoille toi arvovaltaa vedota auktoriteetteihin ja olla yhtä mieltä viranomaisen kanssa. Tähän kun liitetään johtaja Laihon lausumana: "Kyse on ehdottamasti ahneudesta. Sekin on mahdollista, että joku sinisilmäinen on tullut aidosti huijatuksi. - Mutta näiden joukko on todella pieni.", niin kyllä asia alkaa olla pulkassa.

        Edellisin perustein emme voi olla sinulle katkeria, Vallu. Sinä olet vain kopioinut sitä, mitä muut olivat jo virkansa puolesta sanoneet.


      • Lähdetään.sieneen.ystävä
        sinä.saat.anteeksi kirjoitti:

        //Trölli on penkonut ihan Isovihan aikaisia juttuja.//

        Avauksen tekijähän penkoi asioita vuodelta 2010, joten nämähän liittyivät mukavasti siihen. En viitsinyt uuttakaan ketjua avata.

        //Aika parantaa haavat,//

        Siihen juuri viittasin.

        Sanoit meille muille, että valtionsyyttäjä Koiviston käyttämä termi "koepallo" on yhtä kuin "sponssi". Vallu jatkoi, että juridisessa mielessä "sponssi" on sama kuin "syyllinen". Vallu jatkoi, että ihmisoikeudellisessa merkityksessä "koepallo" on yhtä kuin "tavallista ahneempi lähimmäinen".

        Hemmo tukeutui päärikollis-lausunnossaan Keskusrikospoliisiin ja Vallu valtakunnansyyttäjänviraston valtionsyyttäjä Ari-Pekka Koivistoon. Molempien lausunnoille toi arvovaltaa vedota auktoriteetteihin ja olla yhtä mieltä viranomaisen kanssa. Tähän kun liitetään johtaja Laihon lausumana: "Kyse on ehdottamasti ahneudesta. Sekin on mahdollista, että joku sinisilmäinen on tullut aidosti huijatuksi. - Mutta näiden joukko on todella pieni.", niin kyllä asia alkaa olla pulkassa.

        Edellisin perustein emme voi olla sinulle katkeria, Vallu. Sinä olet vain kopioinut sitä, mitä muut olivat jo virkansa puolesta sanoneet.

        ”...emme voi olla sinulle katkeria...”
        On hyvä, jos osaat luopua turhasta katkeruudesta. Menneiden vääryyksien – kuviteltujen tai todellisten – vatkuttaminen vaan näivettää sielua.

        Mailmassa on paljon hyvää ja mielenkiintoista. Kotikyläni Martat järjestävät opastetun sieniretken viikonloppuna. Ajattelin työntyä mukaan, syön sujuvasti sieniruokia, miksipä en opettelisi niitä keräämäänkin. Tule sinäkin mukaan. ;)))


      • pois.katkeruus

        //On hyvä, jos osaat luopua turhasta katkeruudesta.//

        Juuri näin. Avaajan esille tuoma Columbon blogi palautti minut(kin) sillä tavoin sopivasti historian lehdille, että kaiken alku palautui muistiin. Siis se, mitä vuosia sitten oikeasti tapahtui.

        Sinä olet puhunut jo vuosia ahneista ja tyhmistä rikollisista, samoin puhui kansanedustajaehdokas (PS) Hemmo Koskiniemi. Mutta te ette todellakaan keksineet tätä asiaa itse, vaan taustalla olivat lopultakin valtionsyyttäjä Koivisto ja ase- ja arpajaisosaston osastopäällikkö Jouni Laiho.

        Laihon mukaan kyse oli ehdottamasti ahneudesta. Sekin on mahdollista, että joku sinisilmäinen oli tullut aidosti huijatuksi. - Mutta näiden joukko on todella pieni, Laiho lopettaa. Tosin sanoen kaikki jäsenet olivat ahneita, ja koska jäsenet tietoisesti antoivat varansa huijaukseen, se teki kaikesta rahasta rikollista ja saastunutta rahaa. Laihohan myös kertoi faktana, että klubiin sijoitettu raha oli jo alunperin hyvin todennäköisesti saatu rikollisesta toiminnasta. Rikollinen raha siis "sijoitettiin" toiseen rikolliseen toimintaan.

        Wincapitan kohdalla asian vahvisti valtionsyyttäjä Koivisto. Jo ennen oikeudenkäyntien alkua syyttäjä kirjallisesti totesi, että WC on mitä ilmeisin pyramidipetos ja että pääprosessin tuomio tulee olemaan (ilmeisen) langettava. Koepallot ja valtakunnallinen kohdetorjuntakohde eli valtakunnanmaaliksi siunasivat yleisen ilmapiirin asiassa.

        Edellisin perustein emme voi olla sinulle katkeria, Vallu. Sinä vain Hemmon kanssa totesit ääneen sen, mitä muut olivat jo virkansa ja virka-asemansa puolesta ja palkkansa edestä lausuneet.


    • usva.illan.nousee

      Meneepä pahasti jankutuksen puolelle. ;)))

      • pois.katkeruus

        Voi Vallu sinua. Tämähän on positiivinen asia.

        Yllä kuvatuin ja siis hyvin perustein me emme mitenkään voi olla sinulle katkeria, Vallu. Sinä vain Hemmo Koskiniemen kanssa toistit ääneen sitä, mitä muut - - siis johtaja Jouni Laiho ja valtionsyyttäjä Koivisto -- olivat jo virkansa ja virka-asemansa puolesta sanoneet ja palkkansa edestä panneet liikkeelle.

        Nyt positiivisuutta mukaan. Avaajalle kiitos siitä, että avasi tuon tietolähteen, jonka itse olin jo hetkeksi kokonaan unohtanut.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe