Karman kunnianhimo

Seneestäänlöytää

Nyt kun täällä aina jaksetaan piipittää ahneiden kasvattajien sairaista, rumista koirista niin katsotaanpas mitä siellä kulisseissa oikeasti tapahtuu...
Viime vuonna eräs ERITTÄIN kunnianhimoinen harrastelija (joka itsensä tituleeraa lähiaikoina tulevansa kasvattajaksi) oli lähdössä baltianmaiden näyttelyihin tuttavan ja hänen koiransa kanssa...
Näin ollen seurueen saapuessa Viroon, oli ystävätren matkassa ollut koira (sininen doggiuros) sairastunut (halvaantunut takapäästä).
Tämä edellä mainittu ERITTÄIN kunnianhimoinen harrastelija, nuori nainen, oli vaatinut että matka jatkuu, halvaantunut koira takakontissa! Tähän oli jostain käsittämättömästä syystä koiran omistaja suostunut...!?!!
Koiraparkaa oli kuljetettu 2-3 vuorokautta mukana jotta jo maksetut näyttely maksut eivät menisi harakoille ja niiiiiin tärkeät ruusukkeet ja tittelit jollekkin muulle...
Kun seurue saapui Suomeen, se vietiin eläinlääkäriin ja lopetettiin välittömästi, tutkimatta.
Halvaantuneen koira omistaja ostettiin hiljaiseksi kunnianhimoisen näyttelyttäjän kasvattaja kaverin lahjomalla pennulla ja niin kaikki on taas hyvin...

Sitä tarina ei kerro, että minkä tittelin huippu näyttelyttäjämme tämän halvaantuneen koiran kustannuksella sai loistavalta matkaltaan, voit vaikka itse J kertoa kuinka menestykäs reissunne oli!

P. S. Kerrotko vielä senkin, että kun marttyyrinä selvitit että JOUDUITTE koiran katetroimaan matkan aikana, niin teitkö sen itse, vai raaskitteko päivien saatossa missään kohtaa koiraa eläinlääkärissä käyttää?

Tässä nyt vähän aivoriiheä kaikille, missä raja kulkee?

23

2368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiertyivaihalvaus

      Casperhan kiertyi? Paluu matkalla?

      • Dikkijatukka

        Ei kiertynyt, halvaantu jo menomatkalla. On vielä hehkutettu kuinka on osattu katetri laittaa koiralle joka vaan makaa takaluukussa odotaen viimeistä piikkiä. Näyttelystä näyttelyyn koira halvaantuneena ja katetri laitettu, kukakohan senkin koiraraasulle laittanut!
        Tunnottomat titteleiden perässä juoksijat, pitäisi räkästä naamaan kun näkee nämä moraalittomat sankarittaret!


      • Putoskelkasta

        Whooot? Miten tää liittyy tähän topikissa esiintyneeseen härskiin toimintaan?!?


      • minelan

        Siis puhun nyt toisesta tumarista, joka arvosteli lauantaina. Tämä toinen tuomari arvosteli sunnuintaina Riikassa.


    • Loistavuustärkein

      Hyshys, nyt on sentään kyse kaikkein tärkeimmästä: näyttely titteleistä

    • Sivustaseurannut

      Tää on tekstistä päätellen joku lajin kasvattaja koska hänen kertomansa mukaan asia on vuoden vanha ja nyt vasta ottaa asian puheeksi koska vituttaa(pärjääkö tämän toisen koirat paremmin kehässä?) (niinkö)???(ja ihan samaa olen huomannut kissojen keskustelupalstoilla) halvaantunut koira jonka eläinlääkäri lopettaa ilman tutkimista? Kuinka se on mahdollista ? Mahdollista sanoa halvaantuneeksi koiraa jota ei ole "tutkittu" NIIN KUIN ALOITTAJA VÄITTÄÄ??? Onko oikeesti näin että täällä solvataan toinen toisiaan ilman että kukaan näkis läpi ja sokeesti uskois joka sanan...???tää tarina ontuu pahan kerran, jos asiasta on jo vuosi aikaa ja toi teksti NYT?? Onko jäänyt jotain hampaan koloon??? Ja se et epäilet onko katetroitu ite??? Hei haloo ja höpön löpön... ei oikein vakuuta aika lapsellista... ps. En omista ainoatakaan koiraa enkä tule ikinä hankkimaankaan, koska näemmä solvaatte aina toinen toisianne yrittämällä sillä saada lisää myyntiä omillenne ja kiillotettua sädekehäänne oli sitten rotu kuin rotu!!!! Näemmä rankkaa olla rotukasvattaja... Jumalalle kiitos on muitakin eläimiä kuin koirat ja kissat! Jeesus perkele ku te ootte hirviöitä toinen toisillenne ja ennenkaikkea lapsellisia hyi!!

      • Sivustaseurannut

        Ja toinen juttu on se että porukka arpoo pirusti sitä että ois kiva ostaa koira, noh miltä kasvattajalta ostan???, noh tää ei oo hyvä ku toi sanoo näin ja näin, noh ei oo tääkään kun tai sanoo näin ja näin ehkä vaihdan rotua/lajia... te ite aiheutatte tänne sosiaaliseen mediaan tätä paskaa toinen toisistanne haukkuen ja solvaten ja kohta ei oo ketään ketä haluis tätä teidän koira rotua, koska saatatte puheissanne myös paskaa näemmä myös niille jotka on viattomia koiran ostajia.... ei tarvi kun peiliin katsoa miksi ei kauppa käy???


      • minelan

        en allrékirjoita tuota. tai mistäs minä tiedän, mutta en usko, että minulle tullaan ensimmäiseksi kertomaa eläinrääkkäyksistä
        äläinrääkkäyskoiristä, otan nimittäin välittömäst yhteyttä eläinsuojeluihmiseen,kerran olen toiminut täällä
        KOTKASSA


        ja koira oli aivan liian aliravittu ARKA. ILMEISESTI HAKATTU. poliisit ottivat heti huostaansa.


    • Seneestäänlöytään

      Ai miksikö vasta nyt? SIKSI kun asiaa on "eliittipiireissä"( lue:näyttelyfriikit) hyshytelty alunperin ja ollaan niiiiin lojaaleja toisiaan kohtaan! Minun korviini saapui vasta viikkoja sitten, asiaa aikani pöyristelleenä totesin että julkihan ne on näittenkin asiat tuotava. Onhan täällä jaksettu sitä kivikautista tietoa erään kasvattajan kiertymäleikattua kehäraakkia vetää pöydälle, niin mun mielestä tämä halvaantuneen koirapolon raahaus vuorokausi tolkulla baltian maissa on vähintäänkin samalla tasolla ja VAIN vuoden vanha tieto!
      Seuraaavaksi otetaan nimiä esiin.

    • raastuvassa

      Seneestäänlöytää

    • Seneestäänlöytää

      No nyt on kyllä ihan turha raastuvalla uhkailla, ei mitään tehoa voin sanoa sen. Julkisesti SAA kirjoittaa tosiasioita. Ja nimiä SAA mainita. Jos ihmiset kavahtaa kenetta kennelin pitäjän uhkauksia niin ei päde tässä topikissa, sori.
      Tämä tapaus on Niiiiin roisi että tämä ei todellakaan jää tähän.
      Minä olen ainakin valmis lähtemään selvittämään tässä tapauksessa esiintyvää ELÄINRÄÄKKÄYSTÄ, että käräjille vaan!

      Ja ihan pakko ottaa kantaa "sivustaseuranneen" pohdintoihin...
      Hienosti funtsit, olet oikeen suurempaa aikaa käyttänyt arvailuihin olenko kasvattaja vai en, jatka samaan malliin hieno tyttö, kyllä se siitä selviää.

      Ja sitten TAAS tähän TÄRKEIMPÄÄN kysymykseesi: onko vastustajan koirat pärjänneet paremmin näyttelyssä ja että se v.. ituttaisi, vastaus :EI.
      Katsos minä henkilökohtaisesti EN PIDÄ NÄYTTELY TULOKSIA TÄRKEIMPÄNÄ koiraharrastuksessa, ymmärrätkö?!?

    • Hillfield

      Melkoinen tarina, liekköhän tottakaan.
      Ettei nyt aloittaja pelkäisi kilpailua ja löytänyt värikynän laatikosta. Käsittääkseni kanssasi kilpaileminen ei vaadi suuren suuria ponnisteluja?

    • omistajavasuussaaina

      Jokainen on vastuussa omista koirista,jos tarina on tosi.Ihmettää,miksei omistaja vienyt koiraansa lääkäriin jo aikaisemmin?
      Niin itse olisin tehnyt,virossakin varmasti lekureita,jotka olis voinut tutkia,tai lopettaa,jos omistaja niin haluaa.Eli,omistaja laiminlyönyt velvollisuutensa,kun odotuttanut sairaan koiran el päästyä.

    • Suljensilmät

      kyl ihan tosi on....ei auta vaikka voissa paistais

    • Käsittämätöntä

      Onko tämä asia viety eteenpäin. Kyseessähän on ollut eläinrääkkäys.

    • hannkikaaapua

      Tämä se on juuri oikea paikka tätäkin vatvoa!

    • Yksikitaitaaollaliikaa

      Ottakaahan lisää kuppia nii tulee lisää järkeviä juttuja,taitaa olla alkkismuorit asialla.

    • Kuulopuheita

      Minusta on ikävää että nykypäivänä kun on puhelimet keksitty niin miksi ei soiteta ja kysytä asioista sen sijaan että lähdetään kuulo puheiden perusteella tänne asiaa vatvomaan ja sanomaan todeksi..???. melko rankkoja syytöksiä minusta... Kyseisen koiran omistaja on aina pitänyt hyvää huolta omista koiristaan ja tämäkin koira sai asian mukaista hoitoa eläinlääkärissä ja varmasti teki kaiken voitavan koiran eteen... Voisiko Jokainen nyt mennä itseensä edes sen verran ja miettiä, että miltähän moinen ryöpytys mahtaa tuntua koiransa menettäneenä ja väite että hänet on ostettu hiljaiseksi uudella pennulla?? siis täh ja anteeks? kyllä se on kuulkaas ihan itse tämän uudenkin koiransa maksanut... se että JOS jollain on erimielisyyksiä koiran kasvattajan kanssa (EN TIEDÄ???TOIVOTTAVASTI EI) niin koittakaa hoitaa riitanne keskenään, älkää sotkeko tähän ketään muita ja ymmärtäkää sekin että joillekkin se koira on koko elämä ja sen eteen on tehty kaikki mahdollinen mitä vaan on voitu ja sit tällästä joutuu täältä lukea! tuntuu pahalta kyseisen ihmisen puolesta...JA MÄ EN TÄTÄ ASIAA HALUA ENEMPÄÄ KOMMENTOIDA, ENKÄ LÄHTEÄ ASIASTA RIITELEMÄÄN! mutta tämän edesmenneen dogin omistaja sen rakkaus koiraansa kohtaan on aitoa ja jokainen joka koskaan on nähnyt hänet ja hänen koiransa voi sen rakkauden aistia ja se on molemmin puolista... mutta jos tästä nyt isommin joutuu lähteä pyörät pyörimään niin varmasti dokumenttiakin löytyy et hoidossa koira on ollut... joten aikuiset ihmiset ihan ystävällisesti haluan sanoa ,että antakaa jo olla... <3 Tän koiran omistaja on aina antanut kaikkensa koiransa vuoksi ja jatkossakin tulee näin tekemään <3

    • koulutettuviskipullo

      Ihan dogumenttia löytyy myös siitä miten koira TODELLAKIN on HALVAANTUNEENA raahattu mukana ääärettömän tärkeässä näyttelyissä mihin TOISEN MUKANA OLLEEN IHMISEN on ollut PAKKO päästä.

    • kuulopuheita

      koulutettuviskipullo, dokumentti??? missä vaiheessa se on ollut näyttelyssä mukana?? Kun koira on minun tietääkseni ollut eläinlääkärissä tutkimuksissa jo edellisenä päivänä ja haettu pois vasta näyttelyiden jälkeen???

      • Vissyviski

        Kuulopuheita: yeah right😉😘😂


    • Eneiko

      Niin mikä koira tämä on ollut??

    • Sininenenkeli

      Sininen grandegremlins

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5369
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4785
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3036
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1653
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe