NOIDANKEHÄSSÄ

Noidankehässä

Tuhkarokko nosti rokotefanaattisuuden äärimmilleen. Jopa vihreiden kansanedustaja TV:ssa puolusti pakkolääkintää. Rokotepakolaisuus saattaa hyvinkin olla todellisuutta myös meidän maassa. Terveydenhoidossa rokotteita suojellaan nyt ihmisen sijaan ja rokotehaittojen hoetaan olevan minimaalisia.

Rokotekattavuus on maassamme hieman laskenut, mikä tietää tämän teollisuusalan bisnesten heikentyneen. Vanhemmat ovat alkaneet kiusallisesti kysellä, miksi heidän lapsensa täytyy allergisoitua monille ruoka-aineille kuin myös ympäristössä esiintyville tekijöille, kärsiä koulussa oppimisvaikeuksista ja sairastua lukuisiin immunologisesta heikkoudesta johtuviin sairauksiin vain siksi, että jotkut pitävät jumalaleikeistä, eivätkä piittaa kanssaihmistensä hädästä. Pakkopiikityksiä kannattavat eivät ole kiinnostuneita rokotteiden kokonaisvaikutuksista. He eivät kysy, miksi lasten diabetes suorastaan räjähtää käsiin tai mistä johtuu, että keskushermostoperäiset sairaudet käyvät lääketieteellisesti yhä mielenkiintoisemmiksi tai miksi lapset ja nuoret lisääntyvässä määrin turvautuvat mielialalääkkeisiin. Eivät kysy, koska heidän toivoaan hallitsee fanatismi ja pelko opillisen heikkouden paljastumisesta. Diabetes korjataan tietenkin siten, että lapset altistetaan uudelle tulolähteelle, diabetesrokotteelle. Kun rokotteet aikaansaavat sairauksia, virallisen kannan vastaus on uusi rokote eli samalla periaatteella edellisten haittoja vastaan.

Rokotebisnekset ovat hieman laskeneet, mutta aikaisempaan nähden, jolloin tuotto propagandan seurauksena vuosi vuodelta jatkuvasti kasvoi, ilmiö on tietenkin huolestuttava. Ilman rokotevastaisuutta tuhkarokko olisi kuulemma jo voitettu sairaus. Median mukaan se tappaa ihan oikeasti. Aikaisemmin se ei ollut kummoinenkaan sairaus, mutta nyt kun kansamme immuunipuolustusta yleisen rokoteohjelman puitteissa on olan takaa jo neljäkymmenluvulta alkaen pommitettu, saattaa hyvinkin olla, että tuhkarokkokin on käynyt kohtalokkaaksi. Sitäpaitsi pelko tarttuu ja pysäyttää elintoiminnot ja pelkoahan meillä osataan ohjata niin, että se taloudellisesti kannattaa. Käsirysyt rokotejonoissa kertoivat aikoinaan karua kieltä siitä, millaisiin tekoihin pelästynyt uskova voidaan saattaa. Monet rokotetutkin ovat sairastuneet tuhkarokkoon, mutta rokotefanaatikkoja moinen "disinformaatio" ei ole jaksanut innostaa. He informoivat vain niistä tapauksista, joissa rokotevastainen on sairastunut. Joissain tapauksissa tämän rokotteiden vapaaehtoisuutta painottaneen ja tähän oikeuteen turvautuneen kerrotaan saastuttaneen jopa rokotetutkin. Tällöin rokotteessa ei tietenkään ole ollut mitään vikaa, vaan rokotevastaisen ymmärtämättömyydessä tulkita laumaimmuniteettia. Näin ollen rokotevastaiset ovat kaikin osin vastuussa kansakuntamme tulevaisuudesta aivan samoin kuin keskiajan noidat, jotka lopulta vastasivatkin tulevasta hengellään. Kun verhoa hieman raottaa, vuosisadatkaan eivät ihmistä miksikään muuta. Sama noituus eilen, tänään ja huomenna.

Terveydenhoito lähestyy mielenkiintoista ihmiskäsitystä, jossa kaikki ihmiset ovat samaa massaa. Kaikkia voi kemiallisesti käsitellä samalla tavoin ja opin mukaan tämä on todellista tasa-arvoa. Terveydenhoidon ammattilaiset kertovat, että pysyt terveenä, jos lääkitset kuten valtio määrää ja jos sairastut, syy ei ole sinun, eikä edes mikrobien, vaan sen lääkitsemättömän. Tämä filosofia on joillekin hyvin tuottoisa. Jotta se olisi elinvoimainen, pelkoa, kauhua ja syyllisyydentuntoa tulee päivittäin lietsoa. Kansalaiset on saatava vastakkain, jotta syylliset voidaan paljastaa. Niin kauan kun kaikki tanssivat rokoteteollisuuden tahtiin vapaaehtoisuus on kiva leikki, mutta jos jotkut kuvittelevat vapauden olevan oikeasti totta, vaikeudet tulevat ajankohtaisiksi ja leikki voi saada jopa väkivaltaisen lopun, kun vapaaehtoisesta lääkkeestä vastoin luvattua tehdäänkin yllättäen pakollinen.

Jos terveydenhoidon ammattilaiset joutuisivat vastuuseen rokotteista, kärsimään kärsivien kanssa, esiintymisen varmuus katoaisi saman tien. Vaikka taloudellinen seuraamus ja viran menetys olisivat verrattain pientä sen rinnalla, että rokotteesta kokonaiset ihmiselämät tuhoutuvat, olisivat nuokin toki jotain. Nyt kun mistään ei seuraa yhtään mitään, voi rauhassa propagoida mitä kulloinkin mieleen juolahtaa. Viime aikoina yllättävän paljon on juolahtanutkin. Ripulimatkat Woodoo-Beniniin, lasten diabeteksen taltuttaminen suomitieteellä ja pakkorokotusaatteen asteittainen kehitteleminen. Ei päivääkään ilman rokote-rokote-rokote -idealismihurmiota. Ilmankos lasten hiljattaiset mystiset elämää tuhoavat neurologiset rokotesairaudet eivät ole jaksaneet motivoida. Onneksi muutama lääkäri sentään jo julkisuudessakin on rohjennut nostaa rokotteet ongelmien todennäköiseksi lähteeksi. Myös punkkirokoteinnostusta on joidenkin lääkärien toimesta yritetty hillitä ja varoittaa haitoista. Toivon mukaan nämä lääkärit saavat pitää leipätyönsä.
Ilmianna

7

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ApuaTarvitsevaSkepo

      Yritän noitia itseni vaihtoehto oli kaksi!
      Se on niin vaikeaa!
      Auttakaa nyt vaihtoehto veljet!

      • Noituus_vaihtoon

        Vesikari mainosti vesirokkorokotetta erittäin turvalliseksi. Oikein olet noituuden oivaltanut. Apu on tarpeen.


    • Noita-akkanen

      Rokotteet ovat meidän noitien keksimiä.

    • Roope-setä

      Eikö rokotteilla enää tienaa hyvin?
      Jos ei, niin mun täytyy myydä noi Leiraksen ja Orionin osakkeeni!

    • Vaarallisetrokotteet

      https://www.youtube.com/watch?v=AkyjgY70yPA
      Videossa käydään läpi gardasil rokotteen pakkausseloste. Ja tämähän pitäisi lukea ennen jokaista rokotusta!!! Siellä lukee paljon sellaista mitä tavan tallaaja ei tiedä. Siellä mainitaan haittavaikutuksena jopa kuolema. En ikipäivänä antaisi ruiskuttaa tuota ainetta lapseeni/itseeni.
      Hulluinta on se, että rokotteella on enemmän haittavaikutuksia mitä sillä on oletettuja syövältä pelastamisia.

    • Skepponen

      Olen skeptikko Skepponen ja tanssin noidankehässä parantavaa tanssia, aivan kuten inkkaritkin.

    • Skepponen

      Olen VV, TL, KD, Kymenlaaksosta, rovasti, lahkolainen, kirkonmies, reikihoitaja ja syntynyt Kehä III:n sisäpuolella. Ja olen käynyt peruskoulua ja olen ikuinen tekniikan ylioppilas.
      Kommentoi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2163
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1821
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1669
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1597
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1576
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1494
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      125
      1425
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1347
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1306
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1203
    Aihe