KAS. KUMMAA !

Vapaapakko

Kas kummaa tuhkarokkoon sairastuvat myös tätä sairautta vastaan rokotteella suojatut. Rokotefanit eivät voi uskoa tätä todeksi, vaikka asia on ollut päivänselvä jo vuosikymmeniä. Jotta totuus ei kirpaisisi liian syvältä propagandisteilla on jo sepitelmät valmiina. Tauti olisi varmaankin kohdellut pahemmin, mikäli sairastuneita ei olisi rokotettu tai mahdollisesti olisivat jopa kuolleet ilman rokotetta. Kenties myös useampi rokotekerta olisi säästänyt sairastumiselta. Toki muitakin sepitelmiä kekseliäs luovuutta omaava bisnesvainuinen varmaankin löytää. Se että nykyisin myös tuhkarokon sairastanut voi uudelleen sairastua samaiseen rokkoon hämmensi joitakin. Olisikohan jatkuvilla rokotekampanjoilla jotain tekemistä sen kanssa, että ihmisen immuunivaste ei oikein tahdo toimia, olipa sitten kyse mistä sairauden muodosta tahansa. Ja varmennettakoon vielä, että viranomaisemme eivät usko tuhkarokkorokotteen enempää kuin muidenkaan rokotteiden tai näiden yhteisvaikutusten aikaansaavan autismia. Tähän uskovat ne muut tahot, joista tutkijoidemme ei tarvinne välittää, eikä muutoinkaan moisilla aivojaan rasittaa.

Senhän kesän mittaan olemme jo oppineet, että tuhkarokko on äärimmäisen tappava sairaus, jonka jokaisesta yksittäisestä tapauksesta media THL:n ohjailemana hetimmiten suurieleisesti tiedottaa, ja minkä rinnalla lasten viimeaikaiset erittäin vakavat neurologiset sairaudet tuskin ylittävät uutiskynnystä. Rokotetutkijoiden lisääntyvänä ongelmana näyttäisivät olevan myös käännyttämättömät kollegat, joille oikean opin vääntäminen vuosi vuodelta käy yhä työläämmäksi.

Kuinka pitkään kansa antaa hullutella rokotteilla on mielenkiintoinen seikka. Jos ihmiset tahtovat pettää sekä itseään että muita viimeaikojen järjettömillä uutiskynnyksen ylittäneillä lääkeopillisilla päätelmillä, miksikäs ei. Vapaa maahan tämä on, ja erikoisesti tämän vapauden seurauksena ovat syntyneet myös vapaaehtoiset rokotukset, joiden suhteen meitä tosin tarpeen tullen ojennellaan ja ihmeellistä kyllä aina vaan yhä hullumpaan suuntaan. Nyt kun kesäiset leijonatiedotteet eivät ylitä uutiskynnystä, sen tekee joku syrjäseudun tuhkarokkotapaus. Tosin päämotiivina näyttäisi olleen sairastuneen rokottamattomuus, jolloin se on omiaan herättämään liiketaloudellisen bisnesvaiston uransa rokotteilla luoneessa.

Tuhkarokon sijaan rokotetutkijat voisivat kiinnittää huomionsa herpesviruksen aikaansaannoksiin. Tämä virus on synnynnäinen voittaja, joka päihittää mennen tullen muut vähäpätöisemmät eikä jää edes kiinni. Herpesvirus kiittää kaikkinaisia rokotekampanjoita, jotka turvaavat sen monipuolisen muuntumisen ja menestymisen. Ja vielä erikoismaininta brittitutkijoille, jotka havaitsivat ko viruksen ansiot Alzheimerin suhteen. Rokotteista tämä veijari on hyötynyt valtavasti. Tosin viimeaikaisen rokotekiihkeyden huomioiden eiköhän joku sentään keksi ehdottaa lisää rokotteellista herpesvastaisuuttakin. Pienokaisemmehan on jo suojattu vesirokkoa vastaan. Mikäli herpeksen kanssa todella tahdotaan vetää köyttä, tuon suhteen meillä ovat erinomaiset rokotteelliset bisnesnäkymät, kunhan tutkija vain malttaa pysytellä ahtaan suppeassa putkinäössä, eikä erehdy kokonaisvaltaisempiin virologisiin päätelmiin. Näillä muodoin rokotteilla on mahdollista rahastaa vielä pitkään ennen kuin kansa viimein herää karuakin karumpaan todellisuuteen.

7

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dkepoaforismi

      Kas kummaa!
      Sanoi skeptikko , kun rokotteesren kuoli.

      • Kummakantaa

        Luuletko, että voisi myöntää? No ehkä kuolemansa jälkeen siellä jossain tiukan paikan tullen. Sairastuminen tarjoaisi enemmän. Mikä tilaisuus etsiä vapaamatkustajat ja päivitellä heitä ajankohtaisohjelmissa. Kutsua ystävät, poliitikot barrikadeille. Suomi nousuun, liike-elämä kukoistukseen. Järjen äänellä. Järjellä rokotepakkoon.


    • Skepponen

      Hölökynkölkyn, sanon minä näin sunnuntaina ja otan krapularyypyt!

    • Filosofi-Hessu

      Elämä on niin ihmeellistä!

    • Hyvinvaarallista

      https://www.youtube.com/watch?v=AkyjgY70yPA
      Videossa käydään läpi gardasil rokotteen pakkausseloste. Ja tämähän pitäisi lukea ennen jokaista rokotusta!!! Siellä lukee paljon sellaista mitä tavan tallaaja ei tiedä. Siellä mainitaan haittavaikutuksena jopa kuolema. En ikipäivänä antaisi ruiskuttaa tuota ainetta lapseeni/itseeni.
      Hulluinta on se, että rokotteella on enemmän haittavaikutuksia mitä sillä on oletettuja syövältä pelastamisia.

    • Mitenlienee

      Mulla tällainen kokemus: meidän naapurin lapsi oli saanut hinkuyskärokotteen ja tulivat kohta meillä käymään. Silloin tuo naapurin vauva jo yski kovasti. Hän sairastui hinkuyskään, kuten tuona vuonna moni muukin. Myös meidän rokottamaton vauva sairastui. Naapurin vauva ja muutama muukin tuttu lapsi joutui sairaalahoitoon, meidän vauvalla tauti oli hyvin lievä. Vuosi oli 2003. Eli ainakin tuolloin rokottamaton selvisi paljon vähemmällä kuin rokotetut. Kaikki tuttavapiirin sairastuneet lapset olivat saaneet rokotteen.

      Aiemmin täällä oli pienimuotoinen sikotautiepidemia, kukaan meidän rokottamattomasta perheestä ei sairastunut, kaikki sairastuneet olivat rokotettuja. Yhdellä lastemme kavereista oli sikotautitartunta, kun oli meillä pari päivää kylässä, ei siltikään tarttunut.

      • SkeptikkoMatti

        Minulla on aivan samanlaisia kokemuksia tuttavapiirissani!
        Rokotteet ei auta ! Sent on vaan main!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1981
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      143
      1458
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    Aihe