Biohit ostokohteena?

Jahnsson

Sijoittaja.fi spekuloi:
'' Suhteellisesti paras oli yllättäen Biohit. Biohitin liiketulos oli 7,4 M€ ja ennuste -2,1 M€. Suuri ero johtuu siitä, että liiketulos sisälsi yhteisyrityksestä irtautumisesta kirjatun 8,4 milj. euron suuruisen tuoton. Biohitin liikevaihto oli 4,1 M€ (vertailukausi 3,8 M€). Liikevaihdon kasvua vauhdittivat GastroPanel ja pikatesti. Liikevaihdon kasvuun vaikutti negatiivisesti euron vahvistuminen suhteessa puntaan sekä tietyistä Kiinan tullimuodollisuuksista johtuvat toimitusten viivästymiset, joiden seurauksena merkittäviä asiakastoimituksia siirtyi toiselle vuosipuoliskolle, jonka aikana liikevaihdon kasvun odotetaan nopeutuvan. Johdon mukaan ensimmäisellä vuosipuoliskolla yhtiö sai erinomaiset tutkimustulokset tupakoinnin lopettamistutkimuksesta.
Biohitin läpilyöntiä on odotettu vuosikausia. Yhtiö liikkuu nyt oikeaan suuntaan. Ehkä ensi vuonna on Biohitin läpilyöntivuosi. On myös mahdollista, että yhtiöstä tehdään ostotarjous.''

13

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tietäväinen

      Yrityksen johto on sanonut etteivät isot ole kiinnostuneita ennen kuin on näyttöä myynnistä. Sitä näyttöä myynnistä Biohit ei toistaiseksi/ei vieläkään omaa. Vaikea siis nähdä yrityksen ostoa tällä hetkellä. Noihin yhtiön sanomiin merkittäviin myynnin siirtymisiin H2 ei voi luottaa. Paljon mahdollista ettei niistä mainita yhtään mitään kun seuraava raportti julkaistaan. Näinkin mielestäni on käynyt että luvataan jotain, mutta jatkossa ei sanota halaistua sanakaan mitä oikein tapahtui.

    • Kyrvi

      Olen Tietäväisen kanssa samaa mieltä, yhtiö on paskaa ja tyhjää hypetystä täynnä. Nyt tosin ovat tajunneet olla hiljaa kun kai itsekin huomasivat suoltamansa paskan määrän.

    • Superbio

      Noussee 10 euroon ennen itsenäisyyspäivää.

      • Osakemies

        10 euroa vaatisi tiedotteen tuloksen nousemisesta plussalle ja tiedotteen Kiinan Gastropanel-masseseulontojen alkamisesta.


      • Sveatar

        Voi tulla myös sopimus globaalin jätin kanssa Acetiumin hyödyntämisestä tupakanpolton lopettamisessa. Silloin 10 euron yli mennään heittämällä.


    • Joppas

      Acetium toimii hyvin jos juo alkohoolia niin ei ole krapula

    • Poltaton

      Harvinaisen vähän tuosta tupakoinnin lopetuksesta saa huomiota. Itselläni auttoi ainakin imuacetiumin käyttö. Vähitellen menee vähemmän tupakkaa. Vuodessa pääsin kokonaan eroon.
      Jos vaikka miljoona ihmistä käyttää vuoden acetiumia, kertyy siitä lkv jo noin 300-400 miljoonaa.

      • Tietäväinen

        Odota 2018. Ei ole tupakka tuotetta vielä markkinoilla. Vaara tietysti on, että hinnoittelu menee metsään ja tuote jää hyllyyn.


    • Jaakobie

      Taitaa mennä Biohit konkkaan, bisnes hiipuu vähitellen, ei tiedotteita, väki vähenee ja kassa pienenee.

    • Ydshubang

      Nykytilanne tiedotteiden puolesta sucks. Mutta mutta GP : tä ei saa tiedottaa koska on kiinalaisten omistuksessa. Niistä tulee sitten nesteiden myynnistä aikanaan, kun päästään vauhtiin. Shubang, kun katsoo ydshubang.com sivusta ja niitä jälleenmyyjien määrää , huh huh myymälöitä on satoja isoja apteekki ym terveystuoteketjuja. Niistä voisi kai tiedottaa ?? Biohittihän saa noista lisenssimaksuja.

      • Osakemies

        Lisenssimaksu todennäköisesti n.15% tasolla. Eli 10 miljoonan myynnistä kilahtaisi vain 1.5 milliä kassaan. Tuskinpa ollaan edes lähellä tuota.


    • Norjastako

      Hmmn kuviot selkiytyy ? R kiskoja Suomessa 600kpl, niistä vähint. 1 milj vuodessa nettoa. Mutta mutta, Norjalaisethan tuon ärrän omistaa. Niiillä on myös mm. ruokakauppoja saman yritysryppään omistuksissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1773
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1357
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1168
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1138
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      997
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      964
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      67
      881
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe