Lehtimyyjät

loploplop

Mitä ihmeen huijausta on sellainen määräaikainen lehtitilaus, joka kestää aikansa ja lehtimyyjä ilmoittaa, että hän laittaa lehden tilauksen loppumaan, mutta kuitenkin tulee uusi jakso, joka on kestotilauksena jatkunut? Eikö tämä ole suoraan sanoen "valehtelemista". Minä ainakaan en tilaa enää yhtään lehtea, kun voi kirjastossakin niitä lukea. Ja vielä väkistenkin täytyy kaupata, vaikka kuinka sanon en tilaa mitään lehteä. Lyön kyllä tällaisessa tilanteessa puhelun loppumaan. Tällaiseen käytökseen on lehtimyyjän ajateltava maalaisjärjellä, että miksi puhelu loppuu.

15

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lehtimyyjjä

      Miten ääliö asiakkaan pitää olla, jos ei tilausvahvistuksesta osaa lukea tilauksen olevan kestotilaus?

      Vitun sokea kusipää.

      • hermoota

        Jos puhelinmyyjä itse sanoo, että laittaa lopettamaan sen määräajan loputtua niin ei se ole oikein reilua, että se kestotilaksena jatkuu. Puhelinmyyjän syys se on. Turha sitä on kirota. Minä ainakin katkaisen puhelun heti, kun lehtiä kaupataan.


    • Kenenkä kustantajan lehdistä on kysmys. Jos tilaus paljastuu kestotilaukseksi vaikka myyjä on sitä määräaikaiseksi väittänyt niin silloin reklamaatiota kustantajalle.

      Oikeastaan kaikissa puhelinmyyntipuljuissa on tänäpäivänä puhelunnauhoitus.

      Tuollaisessa kiistanalaisessa tilanteessa asiakasreklamaaation tultua voi aina kuunnella puhelusta mitä myyjä on asiakkaalle luvannut.

      Olen nähnyt miten muutama puhelinmyyjä on saanut kenkää puhelunkuuntelun ansiosta. Muutaman se on taas pelastanut potkuilta.

    • tympääntynyt

      Minä ja yli 20 tuttuani ovat lopettaneet lehtien tilauksen nimenomaan lehtimyyjien takia, jos yhden tilaa niin heti aletaan kauppaan lisää niin silloin minä sanoin että nyt loppuu se viimeinenkin lehtitilaus eikä tartte teidän puljusta enää soitella sillä minä katson sen vainoamiseksi ja onhan se mullakin aina nauhoitus päällä.

    • hgfdtghuikj

      Kaikki puhelinmyyjäthän on ikusella koeajalla joten niitä voi potkia pois millon huvittaa.

      • WhaaatTheF

        Jos tarkoitat sitä, että jos myyjä on ollu talossa yli 4kk, niin sitä ei voi irtisanoa. Kyllä voi jos asiakkaalle törkeästi valehdellaan esim. väitetään kestotilausta määräaikaiseksi.

        Ei sitä Ärrän kassallakaan voi asiakkaalle valehdella.


      • sarcasm.wtf

        Sarkasmi on joillekin vaikeasti ymmärrettävää.


    • what12

      whaaaaaaat

    • fghgfhgfh

      Raivostuttaa vain tuo vanhuksien painostaminen kun asiasta kyllä keskusteltu keskenään kun ikäluokan tapoihin kyllä kuuluu nuo aikoinaan kovasti painotetut käytöstavat ja jonkin jyrkkä kieltätyminen sitten niin kovasti epäkohteliasta mihin myyjät tarttuu kun ihmettelee kun keskustelu vain sitten jatkuu kun kohtelias kieltäytyminen vain sitten heille epäröintiä.

    • Koviamyyjia

      Lehtimyyjät ovat kovia.

      • Anonyymi

        Muistisairasta äitiäni puhelinmyyjät vainosivat. Äitini kuoli yöllä keskusairaalassa yhden maissa puhelinmyyjä oli myynyt lehden vielä yöllä kahden jälkeen, Poliisia ei kuiinnostanut isäni tuitkintapyyntö asiasta. Juoksutti isääni jotta luopui asiasta isäni oli perunut satoja lehtitilauksia viimeisten vuosikymmenten aikana. Syynnynäiseti vajakkia poliisia kiinnostaa vain perseenuolu jossa hän onkin pitäjänsä huippu. Tälläinen poliisi on paljastanut geenisä poliisia vain ei valvo kukaan mediakin peittelee tekijöiden kuvia oaitteita kun kyseessä vallanpitäjä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistisairasta äitiäni puhelinmyyjät vainosivat. Äitini kuoli yöllä keskusairaalassa yhden maissa puhelinmyyjä oli myynyt lehden vielä yöllä kahden jälkeen, Poliisia ei kuiinnostanut isäni tuitkintapyyntö asiasta. Juoksutti isääni jotta luopui asiasta isäni oli perunut satoja lehtitilauksia viimeisten vuosikymmenten aikana. Syynnynäiseti vajakkia poliisia kiinnostaa vain perseenuolu jossa hän onkin pitäjänsä huippu. Tälläinen poliisi on paljastanut geenisä poliisia vain ei valvo kukaan mediakin peittelee tekijöiden kuvia oaitteita kun kyseessä vallanpitäjä.

        Joopajoo. Keksitty tarina jossa vihapuhutaan poliisia kohtaan.
        Ei ole myyjän vaan kustantajan syytä, jos muistisairas tai kuollut saa puheluita.
        Ilmoitin kirjoituksesi ylläpidolle asiattomana, virkavaltaa uhkaavana.

        Taidat olla persu.


    • Riepoo

      Niin sanottu "vastuullinen valtamedia" on nyt kovilla kun kuluttaja asiamies vähän ärähti näiden myyntiperseilyistä. Jotenkin tulee aina pieni oksennus kurkkuun näiden hyväveli kerhojen itse itselleen myöntämät laatustandardit kuten "vastuullinen" jotka ovat täsmäohjattuja vaikuttamaan vain heikkomielisten ja vähän hitaammin ajattelevien sekä auktoriteettiuskovien ostopäätöksiin.

    • Asianttuntija

      Ala on suosittu ns. opiskelijoiden piirissä. He ovat tyyliin 2kk määraaikaisessa työsuhteessa ja tämän jälkeen eivät ikinä alalla tule enään toimimaan. Ovat saaneet korkea-arvoisen opiskelupaikan jonnekin lääkikseen yms. paikkoihin. He voivat kusettaa asiakkaita miten lystää ja heitä ei kiinnosta, koska he eivät enään alalla koskaan tule toimimaan. Sen sijaan nämä kusetetut asiakkaat kyllä tulevat jossain taas uudelleen vastaan ja eivät enään ikinä tilaa mitään.

      Nämä "opiskelijat" ovat yleensä puhelinmyyntifirmoissa korkeassa asemassa sillä ovathan he menossa "lääkikseen" ja kauppa määrät ovat yleensä kovia, sillä kyllähän se naapurin mummo siihen lääkäriin luottaa.

      Toinen asia on se, että kun näissä puhelinmyyntifirmoissa on yleensä aina joku kilpailu...tai kun se naapurin Juha-Petteri on nyt saanut 8 kauppaa, kun minä olen saanut vain 7. No mitä minä seuraavaksi teen....no huijaan tietenkin sitä seuraavaa asiakasta. Yleensä tällainen kilpailu vain heikentää tulosta ja lisää reklamaatioiden määrää.

      Yleisin huijauksen kohde on juuri tämä, että tilaus on oikeasti kesto, mutta myyjä sanoo sen olevan määräaikainen. Isoilla lehdillä puhelinmyyjä ei voi lopettaa kestotilauksia asiakkaan puolesta. Jos näin puhelinmyyjä sanoo, on se huijaamista. Kerran olen kohdannut sellaisen tilanteen, missä puhelinmyyjä soitti uudelleen asiakkaalle ikään kuin tällaisen muistutussoiton, että nyt pitäisi tilaus katkaista.

      On tullut vastaan tapauksia, missä teknillistä lehteä on myyty hengellisenä lehtenä ja ihan tällaisia käsittämättömiä huijaustapauksia.

      Ylipäätänsä puhelinmyyntifirmoja ja puhelinmyyjiä ei kukaan arvosta missään niin sen takia niiden päälle voi kaikki kusta ja kukaan ei välitä mitään.

    • Anonyymi

      Puhelinmyynnin kauhukaksikko J.u Ja A.K ovat tällä hetkellää myynitpäälliköinä eråässä hyväntekeväisyysjärjestössä, jonka toimitalo sijaitsee Helsingissä bussivarikon vieressä. He jatkavat terrorisointiaan entiseen malliin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2398
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1912
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1373
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1260
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1235
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1171
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1101
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1055
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 15
      1014
    Aihe