Hotellisuositus

Kertaensimmäinen

Tarkoitus olisi levätä Los Angelesissa pari yötä lennon jälkeen. Mikä olisi kiva hotelli, mihin helppo ajaa LaXilta ja mistä pääsisi sujuvasti poistumaan kaupungista juuttumatta ruuhkiin?

8

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaksi_kertaa_Losissa

      Viimeksi abt 10 v. vuotta autoiltiin Kaliforniassa ja tykästyttiin La Quinta-ketjun hotelleihin. Huippusiistejä, kohtuuhintaisia, reilu aamiainen jne. - tuskinpa liikeidea on muuttunut niistä ajoista. Helppoa kun oli muksut mukana. LAXin lähellä on pari Quintaa, lisää kauempana. Kolarista aiheutunut ruuhka voi yllättää missä tahansa ja liikenne sujuu ihan siedettävästi kun välttää ruuhka-aikoja.

      • Järkyttävää

        Muksujen kanssa ei pitäisi matkustaa ollenkaan. Saatanallisia häiriökäpiöitä ovat. Olette toiminnallaan pilanneet useiden ihmisten matkan. Itselläni on todella karseita kokemuksia Eurooppa Amerikka lennoilla lapsista jotka kirkuu ja räyhää koko ajan. Aivan vitun karseeta touhua.


      • Ota_huomioon
        Järkyttävää kirjoitti:

        Muksujen kanssa ei pitäisi matkustaa ollenkaan. Saatanallisia häiriökäpiöitä ovat. Olette toiminnallaan pilanneet useiden ihmisten matkan. Itselläni on todella karseita kokemuksia Eurooppa Amerikka lennoilla lapsista jotka kirkuu ja räyhää koko ajan. Aivan vitun karseeta touhua.

        Se lapsi maksaa sinunkin eläkkeesi.


    • fdsk

      LAXilta on helppoa ajaa Santa Monicaan pikkuteitäkin pitkin, jos interstateilla sekoilu ei nappaa heti pitkän lennon jälkeen. Olen yöpynyt näissä:

      http://www.travelodgesantamonica.com
      http://www.gatewayhotel.com

      Jälkimmäinen on nostanut viime aikoja näköjään hintoja aika reippaasti, mutta näyttää myös remontoidulta viime käynnin jälkeen. Molemmista pääsee suoraa tietä rantaan, mutta pysäköintialueet on noissa vähän ahtaat. Losissa tulee tosin teiden leveyden takia sorruttua helposti valtavan kokoisiin vuokra-autoihin. Ruuhkissa kannattaa kyllä varautua seisomaan, sillä navigaattorit tahtoo väkisin ohjata moottoritielle, mikäli määränpää näyttää olevan puolta kilometriä kauempana.

    • Käynyt

      Pari kolme vuotta sitten oltiin JW Marriott Los Angeles L.A. LIVE:ssä pari päivää, ennen lähtöä autolla tien päälle. Hotellista saa hyviä tarjouksia, jos L.A. LIVE:ssä ole mitään menossa. Samassa korttelissa on muutama ravintola, joihin voi mennä kävellen.

      Motarit eivät ole huono vaihtoehto LA:ssa, jos ei tiedä, missä vältettävät alueet ovat. Esimerkiksi (ulkomuistista) L.A. LIVE:stä itään on ihan ok aluetta, voi vaikka kävellä, mutta länteen jengialueet alkavat parin korttelin päästä.

      • Käynyt

        Haulla los angeles gang map saa useita vaihtoehtoisia esityksiä erilaisista kartoista. Niitä kannattaa oikeasti vähän vilkuilla. Kannattaa olla tarkkana, mitä kartta näyttää. Joistakin puuttuu mm. etnisiä ryhmiä. Ainakin sellainen tuli vastaan, josta puuttuivat hispanojengit kokonaan.


    • LH456

      Los Angeles on sen verran laaja ja iso kaupunki että ei välttämättä ole järkevää olla samassa paikkaa useampaa yötä, koska tällöin tulee turhaa edestakaista ajoa kaupungin sisällä. Toiseksi yöksi voisi harkita myös suuntaamista kaupungin ulkopuolelle sinne mihin on sitten tarkoitus ajella Los Angelesin jälkeen. Yleensä kaupungin ulkopuolella on myös majoitus edullisempaan.
      Olen ollut La Quinta ketjun paikoissa yötä mutta viime aikoina olen enemmän suosinut USA matkoilla Holiday Inn Express, Hampton Inn ja Hilton Garden Inn.

    • Käynyt

      Onko kenelläkään kokemusta Disneylandin tai Universal Cityn hotelleista? Olen käynyt molemmissa huvipuistoissa, mutta en ole majoittunut noissa hotelleissa. Varsinkin Universal Cityn hotellit olisivat ihan järkevässä paikassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe