Exän siskoa 2-1

misterfuckdick

Tämä tapahtui noin 4 vuotta sitten edellisen eukon aikoihin. Olimme viettämässä viikonloppua mökillämme jossa järjestimme juhlat kavereille. ilta meni alkoholilla läträtessä. kun vieraat oli hyvää ystävääni Kallea ja Exän siskoa Riikkaa lukuunottamatta lähteneet. istuin mökin sisällä seurustellen ja juoden. Exäni nuokkui jo sohvan reunalla ja lopuksi sammui, vein sänkyyn nukkumaan. kysyin Kallelta että pitäiskö vielä käydä saunanassa katsomassa vieläkö irtoaa löylyt. Riikka ilmoitti tähän samantien lähtevänsä mukaan. nappasimme kaljaa mukaan, pyyhkeet lantiolle ympärille ja suuntasimme saunamökille. Riikka käveli edessäni saunalle. Riikka 26v pienen vesimelonin kokoiset tissit oli verhottu tulenpunaisiin bikinin yläosiin ja pyöreä isohko peppu samanlaisiin punaisiin bikineihin jossa oli säästelty kankaassa. bikinien alaosa oli jatkuvasti peppuvaossa, kiimasena kävelin Riikan perässä saunalle ja törmäsin Riikkaan takaanpäin kun en huomannut hänen pysähtyvän. Taisi Riikka tunnistaa kovana jököttävän kyrvän., sen verran viekkaasti vilkuili ja vinkkasi silmää.
Riikka päätti käydä järvessä pulahtamassa niin tässä välissä sanoin Kallelle että tota muijaa laitetaan tänään. Kalle sanoi että selvä homma, niinkuin ennen vanhaa. Olimme varmaan parikymmentä kertaa Kallen kanssa nussineet kolmen kimppaa naisen kanssa.
heitimme pyyhkeet tuvan naulakkoon ja suuntasimme lauteille. Riikka tuli saunaan bikinit märkänä ja nännit nöpöttäen. Oli kuulemma ollut kylmää vettä. Heitimme löylyä ja kiusottelimme Riikalle että ottaa vain bikinit pois ettei tule kuuma. puhuimme Kallen kanssa panemisesta ja aikaisemmista kolmen kimpoista ihan kuin Riikkaa ei olisi ollut välissämme. olimme ihan kiinni Riikan kyljessä. Riikan mies ja lapsi oli jäänyt pohjoiseen, liekö sattumaa? aikamme tuhmia puhuessa siirsin käteni Riikan reidelle samalla kun Kalle nappasi Kainaloon ja käsi rinnalle lepäämään. Kalle aloitti nännin pyörittelyn johon Riikka vastasi pienellä säpsähdyksellä. Minä siirsin käteni pillulle ja hieroin bikinien alaosan läpi. Riikka vaikeroi ja mutisi että ethän sä Harri voi, oot mun siskon kanssa. vastasin tylysti että ei siltä saa kunnon seksiä makaa kuin lahna sen takia tarvii välillä käydä toisaalla ja että sä saat tänään sellaset kyydit että mietit huomenna katoitko pornia vai oliko totta.
Kalle nykäisi siinä vaiheessa bikinien yläosan irti, itse nousin alalauteelle ja nappasin Riikan jaloista kiinni nostin olkapäille ja tempasin bikinien alaosan pois. laskeuduin polvilleni lauteille ja aloin nuolemaan tuota karvaista pillua, otin etusormen mukaan kiusaamaan työnsin sisälle ja hieroin klitoriksen takaa. Kalle puristeli, näykki ja imu tissejä samalla ohjausi Riikan käden isolle kyrvälle. Kalle mulkku on varmaan jotain 20cm pitkä, itselläni muutaman sentin lyhyempi mutta hiukan paksumpi. hetken nuoltua ja Riikan mentäessä märäksi nousin seisomaan ja otin jalat olkapäille, rupesin sovittamaan kyrpää pilluun. työnsin pohjaan saakka jolloin Riikka nytkähteli lauteilla. huohotus ja voihke alkoi kun aloin paukuttamaan niin että koko saunamökki natisi. En ollut pitkään aikaan saanut pillua joten spermat lähti nopeasti pienen karjaisun kera. Nopeimmat lensi Riikan sisälle mutta ulos vetäessä ruiskutin loput Riikan pömpöttävälle mahalle ja rinnoille. Sanoin Kallelle että sun vuoro laitan tuvan pedin valmiiksi. Siirryin tuvan puolelle laittamaan vuodesohvaa levälleen koska kohta tässä nussitaan eikä rakastella. kuulin kuinka saunassa lauteet natisi. levittelin lakanaa kun kuulen saunan oven käyvän ja Kallen käskyttävän Riikkaa. Avasin oluen ja otin siitä huikkaa kun alan kuulemaan saunasta kuinka ihot läiskyy yhteen, kurkkaan pesutuvan ovesta niin nään kuinka Riikka on kontillaan pesutuvan lattialla ja Kalle panee hirveällä temmolla takaapäin. Riikka voihkii ja valittaa, Paljon kiihottavammin kuin siskonsa mietin. tissit hölskyy yhteen.
Kalle päästää kaikki tavarat Riikan sisälle läiskästen vielä perseelle että Harri sun vuoro.
Laitan kaljan sivuun ja nappaan Riikkaa kädestä vieden hänet sängylle selälleen makaamaan, kömmin Riikan päälle ja työnnän mulkun sisään. Riikan voihke ja valitus on niin kiihottavaa kuultavaa että innostun vain enemmän ja enemmän. nostan jalat olkapäille, Riikka ei pysty laittamaan vastaan kun panen koko kyrvän mitalla. Kalle ottaa vieressä huikkaa oluesta.
Otan munan pois pillusta joka ihan märkänä loistaa. menen makaamaan sängylle ja komennan Riikan päälle. Riikka nousee ratsaille mutta taitaa olla vähän naisesta puhti lopussa kun ei pylly vatkaa, lyön perseelle muutaman kerran kovemmin ja voihkaisee kuuluvasti. Kalle työntää kyrpänsä Riikan suuhun hetkeksi ja sen jälkeen hakee saippuan pesuhuoneesta. saippuoi kyrpänsä ja Riikan peppu reiän. Riikka sanoo tomerasti että ette te voi tota tehdä! Kalle sanoo huikkaa takaisin että menee jo, samalla työntäen valtavan kyrpänsä Riikan perseeseen. "ei vittu saatana, ei mahdu" kuuluu Riikan suusta. kuiskaan Riikan korvaan että on se muillekin mahtunut...

3

8820

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • misterfuckdick21

      ....Joten mahtuu sullekin. liikutan mulkkua hitaasti Riikan sisällä kun Kalle työntää omaansa perseeseen. Alamme nussimaan pikkaisen kovemmin kun tunnemme kuinka Riikan paikat alkaa vertymään. Riikka ei laita enään niin paljoa vastaan kuin aikaisemmin tuntuu rentoutuneen kunnes saa taas orgasmin kroppa alkaa tärisemään ja vatkaamaan välissämme. tunnen kuinka Riikan pillusta valuu nestettä kasseilleni, jatkan työntämistä samalla kun Kalle rankaisee perseeseen. tunnen kuinka Kalle läiskii Riikkaa perseelle, Riikka tainnut vajota omiin mailmoihinsa kun voihkiin uikuttaa välissä. Kalle alkaa örähtelemään Riikan selässä ja päästää osan lasteista perseeseen ja loput ruikkiin selälle. Itsellä kassit hakee jo muotoa että kohta lentää lastit. Käännän Riikan päältäni sängylle mahalteen laittaen ison sohvatyyny vatsan alle jolloin Riikan perse jää tarjottimelle eteeni. Riikka on varmaan jossain tajuttomuuden rajamailla kun asetun Riikan taakse sovittaen kyrpää anukseen. Kalle ruikkii lisää saippuaa perseelle, työnnän kyrvän perseeseen, menee suhteellisen helposti, on kallen mulkku venyttänyt Riikan suolen. Panen rauhallsiin työnnöin pikkaisen kokoajan nopeuttaen tahtia Riikka uikuttaa pää tyynyyn upottautuneena. tunnen kuinka lasti lähtee tulemaan sisältä. vedän kyrvän pois ja päästän lastit Riikan selkään ja perseen päälle. Riikalta pääsee kova voihke ja selkänousee kaarelle kunnes lysähtää sängylle makaamaan, heitetään tässä Kalle kanssa ylävitoset ja naureskelemme perään. käymme pesulla ja tulen takaisin tupaan niin Riikka makaa edelleen samassa asennossa. kysymme Riikalta onko kaikki hyvin niin kuorsaus vain kuuluu vastaukseksi. Nappaamme oluet matkaan ja siirrymme talolle, naureskelemme matkalla talolle.
      aamulla herään ja mietin ohkohan Riikka päässyt saunamökistä liikkeelle yön aikana tai siis aamuyöstä. Muija oli jo keittänyt aamukahvit ja kattanut pöydän. istun pöydän ääreen kun Kalle kömpii alas aamukahville. Kunnes Riikka avaa terassin oven ja toivottaa huomenet, muijani ihmettelee ääneen että mistäs sitä tullaan ton näköisenä. pyyhe vain ympärillä hiukset aivan sekaisin ja takulla, mietin vain mielessäni että kyllä se voi tukakka mennä sekaisin kun 2miestä kiskotaan takaapäin hiuksista.
      Riikka tokaisee siskollensa että oli yöllä päättänyt vielä käydä uimassa kun muut menneet nukkumaan.
      Käydään varmistamassa että saunamökki on siisti, öisten orkioiden jäljiltä. Kalle sanoo että näitkö Riikan hiukset? joo, oli spermat lentänyt hiuksiin, ja taas naureskelimme.
      Kotimatkalla vielä muija ihmettelee miten ses Riikka nyt uimaan siihen aikaan olis voinut vaikka hukkua ja että oli aikamoisen sekaisen oloinen koko sisko. mietin taas mielessä että mites sinä olisit jos kaks miestä olis nussinut sua parituntia taukoamatta kyrpä sisällä.

      • Löylyämpäri

        Vedä homo käteen! :D


    • seksinovelleja

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe