Deko-talo ei kerro muuttovalmiin talon hintaa

HintaaEiKerrota

Tuntuu kummalliselta että Deko-talon taloesittelyssä ei kerrota muuttovalmiin talon hintaa vaikka kaikki esittelyssä käyneet samaa asiaa kysyivät. Kuulemma toinen edustaja on talon myynyt eivätkä toiset edustajat tiedä hintoja. Kun he vielä keräsivät näytöllä kävijöiden yhteystiedot ja lupasivat laittaa puuttuvat hintatiedot sähköpostilla eikä niitä kuitenkaan sähköpostilla toimitettu niin uskottavuus meni tähän firmaan saman tien.

Tosin samalla kertaa oman rakennusprojektin osalta homma helpottui kun yhden talotoimittajan voi jättää pois laskuista.

10

2919

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puunmyyjä

      Dekotalo pyrkii rajoittamaan myyntiä, kun tilauskirjat pullistelee.

      • Lestalesta

        Just joo! Bull shit! Y-tunnus vaihdettu, kuluttajansuoja ei toteudu, hinnoittelu ei ole läpinäkyvää. Törkeää lestavedätystä kuten designtaloillakin. Välttäkää ystävät hyvät!


    • Kusetusta

      Ei tietenkään kerro. Halvalla hinnalla asiakkaan nimi kauppasopimukseen ja myöhemmin lisäkuluja päälle kun se ja tämä puuttuikin sopimuksesta...

      • Pilvilinnapoks

        Samanlaista se on kaikilla talomerkeillä. Eipä taida kukaan talotoimittaja kertoa rehellisesti valmiin talon hintaa minkäälaisella asiallisella tarkkuudella. Tyypillisin tapaus on että myyjän mukaan talon hinnan lisäksi tarvitaan ainoastaan - ja sitten on kolme-neljä ranskalaista viivaa. Ei se ihan sillä keinoin mene. Kyllä niitä kustannuslajeja ja diilattavia tai muuten huolehdittavia työ- ja kustannusvaiheita on kymmenittäin. Talopakettien, tai pakettitalojen myyjät ovat tyypillisimmin vuokrahuoneessa asuvia merkonomeja, joilla ei ole rakentamisesta muuta kokemusta kuin omakohtainen sammunut innostus. Provisiopalkkaus takaa sen että kaupanteon jälkeen myyjä ei vaivaa, eikä ostajan ongelmat ole myyjän ongelmia, vaikka olisi tullut lupailtua sivumennen yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista.


    • DekoHeko
      • kaikkeeviel

        Deko ja desingtalo on samaa kakkaa.Älkää missään nimessä hankkiko näitä alaarvoisia taloja. Hometaloja kaikki noin 5vuoden sisällä.


      • mnmmnbbn

        samaa lestadiolaista paskaa.tosiaan homehtuu pystyyn.näitä kohteita on paljon tutkimuksen alla ja osa menossa oikeuteen.lestat saakin en kesänä tosiaan rukoilla äänekoskella


    • Anneli67

      Meidän Dekotalo valmistui 3/2017. Talofirman osalta kaikki meni hyvin. Aikataulu piti, hinta piti, lupaukset piti. Ongelmien ilmetessä oltiin yhteydessä meidän projektista vastaavaan henkilöön Oulussa ja asiat ratkaistiin. Tänä vuonna on tehty takuukorjauksia, joita on ollut hyvin vähän: kodinhoitohuoneen yksi nurkka ratkennut n. 1 metrin matkalla ja ulkovaraston ovi vaihdettiin. Nekin ovat sujuneet asiallisesti. Itse on tehty terassit ja pihahommat, siinä se. Rakentamisessa tärkeimmät henkilöt olivat vastaava mestari ja KVV-vastaava, jotka olivat meillä todella hyviä. Näkivät mahdolliset ongelmat ja ohjeistivat mitä toimittajalta kysytään. Osan hoisivat itse ja osan hoidin minä. Ei tullut ongelmia ja talotoimittajalla oli aikaa hoitaa asiat kuntoon kun ajoissa informoi. Ainoa huono oli maanrakennusurakoitsija, jonka tekemisiä sai korjailla perästä. Kulungit kaivurimiehestä olivat noin 3000 €:n luokkaa. Maaurakoitsija ei tietenkään ollut talotoimittajan vastuulla, vaan huono ja kallis valinta meiltä.

    • oulustalöytyykyllä

      kannattaa ostaa sellainen paketti aina missä maatyöt mukana, muuten et saa vastuuseen ketään

      • Ensuosittele

        Mitä järkeä on enää rakennuttaa itse taloa jos maatöistä lähtien tilaa kaiken muualta ja itse ei tee mitään. Toimitushan tulee maksamaan 20% enemmän kuin itse projektoimalla ja silti saa kantaa kaiken vastuun ja saa todennäköisesti halvinta bulkkipaskaa... Samalla hinnalla saisi todennäköisesti paremmalta paikalta muutaman vuotta vanhan valmiin talon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      283
      2968
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1562
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1330
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      261
      1152
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1011
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      951
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      814
    Aihe