velipoika on lukenut raamatun 5 kertaa läpi

Se on hurahtanut 80 kynnyksellä silleen
Ilmianna
Jaa

17 Vastaustamiksei lue koraania ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
koraani kuuluu ISISeille. Itse olen lukenut Raamattua jo yli kymmenen kertaa läpi ja huomaan, ettei sen lukemiseen kyllästy. koraani on taas ISIS joukkojen innoittaja.
https://www.youtube.com/watch?v=acK73UeQq5k
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Hourupäisen paimentolaisen horinoita. Lisäsi sääntöjä omien tarpeittensa mukaan ja ylitti vielä nekin säännöt: 4 vaimon sijasta 9. Niin kuin Heikki Kinnunen muinoin nakkimainoksessa: Montas söit? Yheksän!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen aikonut tehdä saman, vaikka yksi kerta varmaan riittää, elon aika loppuu kesken, jos liian pitkän rupeaman aloitan.
Nykyisin ollaan niin kiivaasti islamin vastaisia, mutta kuinka moni riviseurakuntalainen itse asiassa on perehtynyt kristinuskoon? Kuka voi sanoa lukeneensa Raamatun kannesta kanteen?
Onko luulo tiedon väärti?
1
Ilmianna
Jaa
Kuka hurahtaa mihinkin kirjoittajaan. Takavuosina oli Kalle Päätalon kirjat monenkin lukijan suosiossa ja tulipa jotkut niistä luettua 2-kertaankin. Anna velipoikasi lukea raamattua jos hän tulee siitä hyvälle mielelle, ja minä en ainakaan ole mikään sanomaan kenellekään minkälaista kirjallisuutta täytyisi lukea :)
1
Ilmianna
Jaa
Olen lukenut,,,ja uskon siihen,,,,,milloin sitten luettaisiin,,ellei elämän illassa,,kun matkan pää jo häämöttää?
1
Ilmianna
Jaa
On kyllä hienoa että on hurahtanut. On suurta armoa että on vielä järjen voimissa ja edes elossa tuossa iässä. En ole paljoa päälle 60 vuotta, mutta viimeisimmässä paikallislehdessä oli kaksi minusta nuoremman henkilön kuolinilmoitusta. Suosittelen tätä hurahtamista toisellekin veljelle. Kannattaa lukea 1 Mooseksen kirjan 10 lukua ja siirtyä sitten Uuteen testamenttiin. Jeesus Kristus on lain täyttymys.
Ilmianna
Jaa
Pitää pyytää Jeesusta tulemaan sydämmeen ja Hän tulee jokaisen sydämmeen, joka vain sitä pyytää ja silloin tämä ihminen uudestisyntyy ja tulee Jumalan lapseksi, Muutenhan se Raamatun luku on turhaaa. Tässä linkissä lisää. http://www.ristintie.com/1980-luku.html
Ilmianna
Jaa
Jos uskoo luomistarinaan niin kannattaa lukea 100 kertaa läpi.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Lukeminen kannattaa aina!
Raamatun teksti on hienoa sanataidetta. Moni lukee paljon huonommin kirjoitettuja romaaneja, sanomalehtikirjoituksia, keskustelupalstoja. Uskovatko he kaiken lukemansa? Sitäkö varten luetaan, että uskotaan joka sana? Eikö sanoista saa nauttia, hyvistä kielikuvista, mielikuvista, jotka avautuvat tekstin myötä?
Mitä ylenkatsottavaa siinä on, että lukee Raamatun kannesta kanteen. "Hurahtanut"?.
Moni on kirjaa lukiessaan oppinut ajattelemaan ja etsimään tarkoitusta elämälleen.

Niin paljon muuhun turhaan ihminen lankeaa.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Lue enemmän luulet vähemmän on sanonta ja se pitää paikkansa.
Raamattu on kirjojen kirja, jota meidän kaikkien kannattaisi lukea.
Siellä on elämän ohjeet neuvot ja opetukset. Raamatun luku on itselleni hidasta mietin mitä se tahtoo sanoa. Jatkan lukemista ja kuinka ollakkaan seuraava luku voi jo valaista edellistä. Vaikka on paljon kohtia joita ei ymmärrä, niin silti kannattaa jatkaa.
Rukous ja hiljntyminen avaa mielen vastaanottamaan Raamatun sanomaa.
1
Ilmianna
Jaa
Raamattu on Jumalan sanaa ja rakasta luettavaa kaikille. Sääli on, kun tuo musta maailma on tullut muotiin, pakanamaailma ja ihmiset eivät usko meidän valkeutemme Jumalaan ja Jeesukseen Kristukseen. Se on sääli ja niin moni näkee pakanuutta päivittäin.
Ilmianna
Jaa
Mie en taas lukenut kun Hesekielin 23 kap.
1
Ilmianna
Jaa
Koraani on vain lauluja rakkaudesta.
Ilmianna
Jaa
Luin raamatun kertaalleen alle parikymppisenä. Oli siitä hyötyä johtopäätösteni teossa. Siitä on yli 60 vuotta kun erosin kirkosta, olen uskonnoton. En tunne tarvetta uusia vieläkään ko. lukukokemusta. Kuitenkin olen sitä mieltä, että jokainen tehköön mielensä mukaan.
1
Ilmianna
Jaa
Olisiko tuo unohtanut, mitä siellä alkupäässä sanottiin?
Ilmianna
Jaa
Siitähän on jo vuosi. Eikö ole aloittanut kuudetta varvia?
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

velipoika on lukenut raamatun 5 kertaa läpi

Se on hurahtanut 80 kynnyksellä silleen

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta