Itämeren pohjassa edelleenkin ???

PeterL-skepticco

70 metriä leveä oudon epäluonnollisen näköinen objekti on herättänyt monenlaisia teorioita. Hurjin lienee ufo-teoria, jonka mukaan pohjassa makaa avaruusalus.

Israelilainen geologi Steve Weiner tutki aluksesta Ocean X -ryhmän keräämiä näytteitä. Weiner väitti, että näytteistä löydettyjä metallleja ei voisi syntyä luonnossa itsestään.

Ocean X -ryhmän jäsen puolestaan sanoi, että heidän elektroninen laitteistonsa lakkasi toimimasta 200 metrin päässä objektista.

- Olemme kokeneet asioita, joita en olisi voinut kuvitella ja olen ollut ryhmän suurin skeptikko, sukeltaja Peter Lindberg puolestaan tuumi.

18

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • avaruudestatipahtanut

      tähtien sotaa kun käytiin (näin tv:stä) niin silloin varmaan tipahtanut itämereen tämä objeti.

    • fhg.fhh

      Ufo se ei ilmeisestikään ole, koska rakennelmassa on varsi alla ja jonkinlaiset rappusetkin johtavat objektin päälle. Se ei oikeastaan voine olla kuin jokin todella vanha (yli 10 000 vuotta) rakennelma, mutta keiden rakentama se on?

      • kor.jaus

        Niin, siis puhutaankin peräti 140 000 vuoden ikäisestä objektista. .


    • tätäminäarvelinkin

      Hurraa!Kadonnut Atlantis on löydetty!

    • Kiinttoisaa

      Mielenkiintoinen tapaus. Tutkijat erimielisiä löytyneestä metallista? Tapausta pitää ilmeisesti enemmänkin tutkia ja lähettää lisänäytteitä israelilaisille.

    • R_aamattu

      Mitäpä siinä turhia nuukailemaan vaan kustennetaan israelilainen tutkijaryhmä ihan paikan päälle suorittamaan tutkimuksia.Lopputulos olisi varmaan se,että he toteaisivat meren pohjalla olevan täysin normaalin muodostelman.Mutta tuhti nippu dollareita muuttaisi tutkimustuloksen loppupäätelmäksi sen,että meren pohjalla pötköttää Mooseksen ajoilta peräisin oleva härveli.

    • "Israelilainen geologi Steve Weiner tutki aluksesta Ocean X -ryhmän keräämiä näytteitä. Weiner väitti, että näytteistä löydettyjä metallleja ei voisi syntyä luonnossa itsestään."

      Onko geologilla jäänyt peruskoulu kesken? Mitään metalleja ei synny luonnossa itsestään ellei luonnolla tarkoiteta tähtiä joissa sitten taas kaikki litiumia raskaammat alkuaineet ovat syntyneet. Kaikkein raskaimmat supernovissa ja ihan itsestään.

      • Päätin sitten vielä piruuttani ja aikani kuluksi kaivella lisää tietoa tästä Steve Weineristä ja hänen tutkimuksistaan. Ajattelin että jos kaveri olisi löytänyt vaikka jotain mielenkiintoista seosmetallia, mutta niin siinä sitten kävi ettei hänen viimeaikaisista tutkimuksistaan kertovalla webbisivullaa mainita sanaakaan Ocean X -ryhmästä. Kaikkea muuta mielenkiintoista kaveri kertoo mikroarkeologian ja biomineralisaation saralla tutkivansa. Taidan vielä laittaa sähköpostia ja kysyä suoraan onko hän uutisessa mainittuja tutkimuksia tehnyt ja jos on, niin mitä niistä on selvinnyt. Sivuiltaan kun näkyy sähköpostiosoitekin löytyvän.


      • No nyt on sähköpostia lähetetty. Se ei ainakaan heti pompannut takaisin joten sähköpostiosoite todennäköisesti on vielä käytössä. Jos sieltä vastausta tulee, niin kerron siitä sitten täällä.


      • Ufo_Kysyjä
        VCO kirjoitti:

        No nyt on sähköpostia lähetetty. Se ei ainakaan heti pompannut takaisin joten sähköpostiosoite todennäköisesti on vielä käytössä. Jos sieltä vastausta tulee, niin kerron siitä sitten täällä.

        Onko tullut vielä vastausta?


      • Ufo_Kysyjä kirjoitti:

        Onko tullut vielä vastausta?

        Pahoittelut että vastaaminen vähän kesti, tässä on ollut työkiireitä eikä ole ollut aikaa ufosteluun. Ei ole vastausta kuulunut, mutta posti ei pompannut takaisin eli vastaanottavassa päässä tuntuu olevan toimiva postilaatikko. Saattaa kaveri saada aiheesta niin paljon kyselyitä että on kyllästynyt vastailemaan. Eräs kaverini tuntee sällin kuulemma paremmin joten yritän sitä kautta saada vastauksia.


    • Rooe

      Ei noilla tiedoilla, mitä tästä löydöksestä on julkaistu pysty päättelemään juuri mitään. En ole yhtäkään kunnon kuvaa edes nähnyt. Kyllä tuosta nyt jo luulisi kunnon kuvia olevan, mutta mikä "kuka" maksaa?

      Käsittääkseni löydös on kansainvälisellä vesialueella, tarkemmat koordinaatit ainoastaan löytäjien tiedossa. Mutta jos paikka tiedossa niin sitä voisi mennä tutkimaan kuka tahansa. Kyllä luulisi kiinnostusta olevan, ja taitaa ollakkin, vaan sitä kiinnostusta ei toisille näytetä.

      Meteoriitista voisi muodostua tuommoinen möykky jota olisi vaikea tunnistaa.
      Jos meteoriitti olisi pudonnut jääkauden aikaan jäätikölle ja sulattanut itselleen tien aina maankamaraan saakka ja pysähtynyt siihen. Jäätikkö ottanut mukaansa ja kuluttanut sitä molemminpuolin. Meteoriitti ei olisi päässyt pyörimään vaan olisi kulunut litteäksi.

      Meteoriittiin tulee yleensä ilmakehän vaikutuksesta sulamiskuori ja virtauskuviota, Jos näistä on vielä jotain jäljellä niin oudolta näyttää. Lisäksi nopea jäähtyminen on voinut saada pinnan hauraaksi ja halkeilemaan mikä sitten olisi irronnut jään voimasta.

      Näyttää siltä että löydös olisi piirtänyt merenpohjaan viivan, jos tuo viiva poikkeaa kovasti jäätikön kulkusuunnasta niin tämän saa unohtaa. Koepala kertoisi jo paljon mutta kun näin sukeltajan oudon kommentin "ottamamme näyte ei ollut itse kohteesta vaan sen vierestä" en käsitä tämän tapauksen tutkimuksia alkuunkaan.

    • kerty

      ois otain antaa Jumalallekkin ja nostaa hattua!

    • hfg.hfh
      • hfg.fhf

        Media oli ensin innoissaan tuosta Itämeren löydöksestä ja siitä kerrottiin lähes päivittäin, mutta sitten tulikin hiljaisuus...ja ehkä sen jälkeen, tai siitä johtuen, kun saatiin tieto, että objektissa on valmistettua metallia.


    • sadfgshtjyyty

      Oliko pakko tehdä uusi aloitus vanhasta jutusta?

      Kyseessä joko laavapurkaus tai mahdollisesti suurikokoinen sieni, mikäli orgaaninen. Ei avaruusalus. Ei metallia.

      Tai jos haetaan oikein hakemalla avaruusaasinsiltaa, niin voisihan kyseessä olla vaikka MIR avaruusaseman romun mukana alas tullut mutanttisieni, joka on juurtunut merenpohjaan. MIRillä kuulemma oli kasvanut outoja sieniä. Tuossa artikkeli:
      https://tekniikanmaailma.fi/tiede/nasan-astronautti-jarkyttyi-vuonna-1998-avaruusaseman-seinapaneelin-takana-leijaili-koripallon-kokoinen-vesipisara-taynna-alkuelaimia/

    • Epäonnistunutprojekti

      Tai sitten natsien upottamia lautasia kun eivät saaneet lentämään,niin johonkinhan ne piti saada hinattua ja upotettua Peenemyndestä , tilaa viemästä ,jos on kerran jotakin valmistettua metallia löytynyt.
      Hitler on tietysti käskenyt,ja varmaan tapatti myös niitä kehitelleitä tiedemiehiäkin sodan lopulla,syytettynä valtionvarojen ja ajan tuhlaamisesta turhuuksiin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe