Kokemuksia Gateway hotel Bur Dubai

Burdubai2018

Hei!
Olen menossa Gateway hotelliin Bur Dubaihin. Millaisia kokemuksia ko. hotellista? Paljon maksaa lounas/ päivällinen erikseen ostettuna? Joistakin arvosteluista olen lukenut että hotellista ilmainen kuljetus lentokentälle? Hotellin sivuilta en huomaa tätä mahdollisuutta.

7

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dubai3x

      Ilmeisesti ei yhtään hassumpi hotla, lue Tripadvisoria. Keskitasoa. Jos hinnalla on merkitystä, hotellissa ei yleensä kannata syödä. Ympäristössä on kohtuuhintaisia ravintoloita, mallien food courteissa on hyvä hinta-laatusuhde. Ilmaiseen kuljetukseen eli shuttle-bussiin ei kannata luottaa, taksilla pääsee heti hotlaan ja kohtuuhintaan, koska ei ole mitenkään kaukana kentästä. Ei tarvi odotella kuljetusta ja arpoa, tuleeko vai ei. Paluukyyti on eri asia kun voi sopia asiasta hotlassa. Dubai on väärä matkakohde jos pitää jokaista senttiä venyttää...

      • RAKrantaloma

        Useasti Dubaissa käyneenä voisin sanoa että on paikka jossa todellakin kannattaa katsoa mitä maksaa ja mistä. Lähestulkoon kaikki palvelu dubaissa on laadukasta ja toimivaa hintaan katsomatta.


      • Dubai3x

        Samaa mieltä, kunhan varoo menemästä ryssien paikkoihin tai menoon mukaan.


    • Burdubai2018

      Kiitos tiedosta! Täällä viisihenkinen perhe lähdössä reissuun joten jos vain voi joihinkin kuluihin vaikuttaa niin kannattaa huomioida asioita. Olen olettanutkin että ruokapaikkoja on lähistöllä ja kentältä varmaankin saatavilla tilatakseja johon koko poppoo mahtuu.

    • Dubai3x

      Juu, siellä kentällä on pomo jolle sanoo että on viisi matkustajaa, niin kaveri viittoo paikalle pikkubussin. Dubai on täynnä etnisiä ruokapaikkoja, varsinkin Deirassa ja Malleissa todellakin löytyy edullista ja hyvää ruokaa joka makuun.

    • 452metriä

      Hotelli on sopivasti lähellä vanhaa kaupunkia, linja-autoasemaa ja metropysäkkejä. Carrefour ruokapaikkoineen 5 min. kävelyn päässä. Hotellin katolla oleva uima-allasalue oli riittävän suuri ja uima-allaskin aivan uimakokoinen. Huoneen ikkunanäkymä oli ahtaalle sisäpihalle, mutta toisaalta ei kuulunut lainkaan liikenteen ääniä. Huoneen laitteet: ilmastointi, tallelokero, suihku ja jääkaappi toimivat erinomaisesti. Sängyt olivat mukavan tanakat. Läheisyydessä paljon aasialaisperäisiä ruokapaikkoja ja päivämatkojejn tarjoajia. Henkiölökunta oli ystävällistä. Aamupala oli varsin runsaslajinen ja munatkokki teki mieleiset omeletit ja munakkaat.
      Tosin aamupala hieman liikaa painottunut intialaistyyppiseen ruokaan. Tavallista viipalejuustoa ja jugurttipurkkeja jäi kaipaamaan. Aamiaismehut eivät olleet täysmehuja.

    • Burdubai2018

      Kiitokset hyvästä kuvauksesta! Hyvillä mielin lähdemme ko. hotelliin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe