MUMMOMYRSKY!

Isovaaris

Ruusussa on tiedossa mummomyrsky, siksi menen sinne tanssimaan. Mummot nauttii tanssimisesta, eivätkä nyrpistä nenäänsä vaikka en olekaan mikään parkettien partaveitsi.

17

333

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NainenIsollaNllä

      Kuuleppas "isovaaris" mikä ja kuka on sinulle mummo? Minä olen mummo vain lapsenlapselleni. Muuten ole nainen isolla N:llä. En nyrpistä nenää jos sattuisit hakemaan vaikka kärsisin siitä, että et osaa tanssia. Hymyilisin ja käyttäysin niin, että et voisi kärsimystäni tietää. Toivoisin kuitenkin, että et enää hakisi, et voisi sitä toivetta mistään tietää ja olisi minun tappio jos toistamiseen hakisit. Toden näköisesti hakisit niin miehet yleensä tekevät. Kestäisin tuon kun tiedän, että aina tulee niitä tanssi-illan pelastajija jotka saavat korvattua nuo osaamattomien haut ja saan nauttia ihanasta tanssintunteesta.

      • Ukkikosiinä

        Nainen isolla. Sitten Mää heräsin


      • NainenIsollaNllä
        Ukkikosiinä kirjoitti:

        Nainen isolla. Sitten Mää heräsin

        Jatka unia ja kun heräät - mene peilin eteen ja sanot itsellesi- taitaa olla vikaa omassa asenteessa- seuraavissa tansseissa näet sitten niitä Naisia😍.


      • daadirlandaada

        Kuulehan Nainen ja tee minulle palvelus. Jos erehdyn osaamattomana hakemaan sinua, niin voisitko ystävällisesti sanoa vain ei kiitos. Kun se haluttomuus tulee kuitenkin siinä tanssiessa läpi, enkä minä kaipaa näitä evvk-hetkiä kenenkään kanssa.


      • NainenIsollaNllä
        daadirlandaada kirjoitti:

        Kuulehan Nainen ja tee minulle palvelus. Jos erehdyn osaamattomana hakemaan sinua, niin voisitko ystävällisesti sanoa vain ei kiitos. Kun se haluttomuus tulee kuitenkin siinä tanssiessa läpi, enkä minä kaipaa näitä evvk-hetkiä kenenkään kanssa.

        Voihan, et tosiaankaan sitä evvk:staa tunnetta saisi jos itselläsi on iloinen asenne. Minä en kenenkään tanssi iltaa halua pilata mieltä näyttämällä. Ainaha nämä haut ei kohtaa sehän tiedetään ja ne ei iltaa pilaa. Joten se en ole minä jos joku sinulle tuon tunteen saa aikaiseksi. Tuo mumottelu ketjun alussa ei vaan ole kivaa, mutta ymmärrän nämä provosoinnit joillakin on tarve niihin.


      • rekisterin

        Ha haa, tunnistan sinut. Aina naistenrivissä ensimmäisenä. Sinun ja sinukaltaisten takia naistenrivi on nykyisin parketin puolessavälissä. Yrität aina ottaa katsekontaktia nuoriin hyviin tanssijoihin ja kun ne eivät ole sinua huomaavinaankaan on vanha ryppyinen naamas norsunvitulla.


      • NainenIsollaNllä
        rekisterin kirjoitti:

        Ha haa, tunnistan sinut. Aina naistenrivissä ensimmäisenä. Sinun ja sinukaltaisten takia naistenrivi on nykyisin parketin puolessavälissä. Yrität aina ottaa katsekontaktia nuoriin hyviin tanssijoihin ja kun ne eivät ole sinua huomaavinaankaan on vanha ryppyinen naamas norsunvitulla.

        Olitpas sinä fiksu tuossa kommentissa varmaan nyt rinta rottingilla myhäile. Onneksi en tanssi etelän lavoilla, meilläpäin arvostetaan Naisia. Sinultakin menis haku ohi kun et sais silmiä irti niin nätti olen. Rohkeimmat ennättäis viedä kun sinä vaan mietit, että uskaltaisitko. Ei tarvitse eturiviin rynnätä kun aina on hakija ennen kun toinen ennättää edes kiitokset sanoa.


    • Ruusumummoko

      Olen nelikymppinen nainen, enkä pidä itseäni "mummona" silti viihdyn Ruusulinnassa tanssimassa.
      Mistä tämä mummopuhe oikein tulee. Eikös kaikilla tanssilavoilla valtaosa tanssijoista ole 40 ikäisiä.

    • NainenIsollaNllä

      "Ruusumummoko" Se mummopuhe tulee huonosta itsetunnosta, peiliin katsomisen paikka. Onneksi nämä kirjoitukset ei tanssi-intoa vie koska tuo "mummottelu" on vain joidenkin päässä enkä ole lavolla kokenut että "mummous" olisi tanssimaan pääsyä estänyt😊.

    • mummolamum

      Eikös tuo ollut positiivisessa hengessä kirjoitettu avaus. Joku menee Ruusuun kun siellä on luvassa mummomyrsky. Siis mummoja on luvassa pilvin pimein. Sieltähän voi saada mukaansa vaikka Ruusumummon.

    • Provosointia

      "Mummolamum" voihan se olla positiivinen, mutta enemmän se on provosoiva koska aloittaja on sen siksi tarkoittanut. Tietää, että naiset ei pidä tästä "pilkka" nimittelystä. Tätä mumottelua on ollut jo ihan tarpeeksi.

    • sataavanhoja

      Aatelkaa 35 v tai no 36 v iässä voitte olla jo mummoja. Varmaan moni alle 40 v ja mummo.
      Eipä ihmekään jos mummomyrskyä luvataan säätiedotuksessa.

    • Kuulostaaviisaalta

      Kuulostaa aloittaja kerrankin viisaalta vaarilta, joka hakee oman ikäpolven seuraa, eikä kiinnostu nuorten tyttöjen ahdistelusta ja aivopesusta koko illaksi. Ei nyt siinä mitään vikaa ole kuka tanssii minkäkin ikäpolven kanssa, mutta se kaikenlainen ehdottelu, ahdistelu ja liian kiltin tytön liiallinen kiltteyden hyväksikäyttö aivopesemällä koko illan seuraks on liikaa. Mutta toivotan hauskaa iltaa aloittajalle Ruusutansseissa ja tsemppiä oman ikäpolven mummon iskemiseen ja toivottavasti aloittaja viisas vaari pääsee myös saatille oman ikäpolven mummon suhteen. Viisaat vanhemmat sedät ja tädit kiinnostuvat vain omasta ikäpolvesta ja ei yhtään kiinnostu liian nuorista, kun ajattelevat viisaasti että nuoret pojat ja tytöt haluavat mielummin tanssia oman ikäpolven kanssa ja varsinkaan koko illan seuraks omiminen ja ehdottelut ei tule mieleenkään. ;) Olispa enemmänkin tällaisia viisaan kuuloisia vanhempia, kun nuorten ilta on mennyt pilalle, kun vanhempi sekaantuu liikaa nuorten seuraan.

    • parillinenoon

      Minkä takia se naisten hakurivi pitää olla keskellä? Muutenkin täyttä ja toiset haluaa tanssia kun musiikki alkaa soida. Tanssi siinä sitten kun keskilattia on täynnä naisia jotka odottavat sitä hakijaa ja eivätkä luovuta ennen kuin viimeinenkin mies on parinsa valinnut.

      • Tanssietiketti

        Tanssietiketin mukaan pitää tanssia tila huomioiden. Ruuhkassa pienemmin liikkein toiset huomioiden, näin välttyy törmäilyltä.
        Täälläpäin hakurivit seinustoilla jos paljon naisia niin keskilattiallehan se ylettyy.
        Eipä sieltä ulkoa tai kahvilan perukoilta tule juuri haettua.


    • Ilovemummot

      Tanssitan ensi lauantaina Ruusussa kaikki mummit mummot ja mummonkaimat.

    • Buldokinnäköinen

      Se kun on laatu tasoa tarkkailtava oman tasonsa mukaan kuten mummut joutuu sitä tarkastamaan ikänsä ja ulkoisen tasonsa mukaan. Näin se elämä meitä kaikkia opettaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe