jäteyhtiö renonordenin konkurssi

tervemenoa70

Suomessakin toimiva norjalainen jäte/pörssi firma on tehnyt konkurssin norjassa.Saa nähdä kauanko tanska, ruotsi sekä suomi pysyy pystyssä kun emo yhtiö kippas, vielä parivuotta sitten piti muka olla hyvä sijoitus kohde. Minäkin pöljä sijoitin kyseiseen firmaan mutta menetin kaikki."Mitä tästä opin??"Seuraavalla kerralla perehdyn yrityksiin paremmin, ei riitä että on alalla joka on ns tulevaisuuden bisnes.Renonorden on ottanut suurimman osan urakoista pilkka hintaan vallatakseen markkinat ja jos yrityksen johto kuvittelee että firmaa pyöritetään vain sijoittajien varoilla niin täytyy sanoa että melko tonttua porukkaa..mutta minä se päätonttu olin kun panin rahani kyseiseen läävään enkä ottanut asioista selvää.Tällaisten firmojen johtajien pitäisi mennä itse keräämään jätteitä mutta autoa näille ei pidä antaa.. tekevät vain vahinkoa, aasi ja kärry olisi paljon parempi ja ympäristö ystävällisempi vaihtoehto.

18

3276

  Vastaukset

  • Vaikea uskoa pelkän jätekuskauksen olevan Suomessakaan mikään pusiness, Kuntaliittymät, tuottajanvastuuyhtiömonopolit ja kauppakiinteistöjen omistajaketjut ynnä muut kyykyttäjät kilpailuttaa hengiltä ja muutama tai yksi vahva kuskaaja dominoi ja savustaa tunkeilijat pian pois alueiltaan. Jos saa jotain hyvää materiaalia itselleen ja myyntiin, pystyy hallitsemaaan vaikkapa jätteiden vastaanottopisteitä ja/tai lajittelulaitoksia, myymään innovatiivisesti ylimääräisiä, tosin aika tarpeettomia, lisäpalveluja niin sitten saattaa pärjäillä joten kuten. Kiertotalouden ympärillä kerrotaam älyttömästi kuutamoproosaa, joten ei ole mikään ihme jos haksahdit - harmi.

  • Pelkkien kuntaurakoiden varassa toimiminen ei ole tulevaisuuden pisnes. Siinä ei ole mitään ns. omaa liiketoimintaa, vaan urakat päättyvät, jonka jälkeen ei mitään jää. Paitsi ehkä uusia kannattamattomia kuntaurakoita, joissa ainoa voittaja on kunnallinen jäteyhtiö, liikelaitos tms.

   • Onko sitten yksityinen monopoli yhtään ymmärtäväisempi urakan jakaja. Mikä on tulevaisuuden tuottoisin jätepisness renonordenin seuraajille?


  • Miten Suomen Renonordenilla menee? Kyllähän jätettä aina riittää kuskattavaksi, joten luulisi työtä riittävän ja bisnestä.

   • Suomen Reno tulee kohta myyntiin osana konsernin pesänhoitoa. Alustavia tarjouksia jo tehty mm kaupan omistamat tuottajan vastuu ryhmittymät haluaa omaa kuljetustoimintaa polkemaan hintoja sekä jakamaan hommia kavereille, joiden fyrkat muuten menisi konkassa,


  • no sijoitin myös itse, joka ei tehnyt kotiläksyjä kunnolla.. pääoma meni 2 vuodessa

  • Kuljettajien palkat romahtaneet muutamassa kuukaudessa...

  • ei ne voi enää paljoa romahtaa.

  • Kovasti ainakin etsivät kokoajan uusia kuljettajia..taitavat täälläkin ottaa kaikki urakat pilkka hintaan ja toivovat vain parasta?

  • Espanjanlainen yhtiö osti tämän ja kiinalainen omistaa tästä espanjalaisesta

  • RenoNorden Oy:n uusi omistaja on Espanjalainen Urbaser S.A. Yritys on ostanut myös Ruotsissa toimivan RenoNorden Ab:n.

  • Reno maksaa tes: n mukaisen palkan + 5 % paskalisän...että sillai

   • Joo ja siihen se jääkin.....


   • Antwrooiii kirjoitti:

    Joo ja siihen se jääkin.....

    Maksavat myös suoritelisää.


   • Todellinen roska firma tämä urbaserkin kun vilkaisee yhtiön tulosta ja VOITTOA.
    vaikka finderistä.


   • Renold kirjoitti:

    Maksavat myös suoritelisää.

    Joka on aivan naurettavan pieni ihan sama kuinka kovaa painaa menemään


   • Taidat olla oikeassa! Nuo Urbaserin kuskit ovat täällä Jalasjärven alapuolella niin "hemmoteltuja kermaperseitä", että eivät uskalla ajaa kun ensimmäiset lumihiutaleet syksyllä maahan tulee, mänty kenossa ojan päällä tai hiekkatiellä on kuoppia!

    Silloin soitetaan Etapin ajojärjestelijälle ja voivotellaan että jää paikat tyhjentämättä, kun liukasta, ei mahdu ajaa tai auto särkyy! Lenkki lyhenee ja aikaa säästyy?


  • Mitä, onko Reino Nordin mennyt konkurssiin?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4906
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   106
   3379
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   99
   3011
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   38
   1600