suunnitteillaREISSU

matkalle2018

Moikka täällä olisi 5 henkinen perhe, joka olisi alkamassa mietiskelemään 2018 talvelle lomaa johonkin lämpöiseen. Mukana olisi 2 aikuista ja lapset 13v, 11v ja 6v. Reissu olisi 2-3 viikkoa ja matka ajankohta marras tai joulukuu. Mitäs turvallista, lämpöistä ja hyvää paikka suosittelisitte?

Uimaan ja aurinkoa menemme ottamaan ja tokii olisi kiva jos jotain nähtävääkin ja tekemistä kohteessa olisi. Kohteen hintataso olis kiva jos olisi suht edullinen.

2

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos johonkin kauemmas lähössä niin uskallan jopa suositella balia. Hinta nyt pääasiassa koostuu lentojen hinnoista kun hotellit ja ruoka todella halpaa. Lentoja en noin pitkälle löytänyt mutta, tässä joku osviitta hinnasta (tosin talvi ajankohta luultavasti halvempi, suosittelen!) http://fi.flypar.com/flights/HEL2508DPS08091

      Budjetin tullessa vastaan niin voin kyllä suositella Manariansaariakin, varmasti toimiva vaihtoehto, mutta kylmempää.

    • Intiassamatkanneet

      Me ollaan oltu samanlaisella porukalla useamman kerran Intiassa omatoimimatkalla, siis 2 aikuista 3 lasta. Tosi edullista ja lentoajat lyhyemmät pomppulennoillakin, kuin Thaimaahan. Halvimmillaan heitettiin koko reissu n. 2500€ (halpis lennot majoitus kerrostalossa safkat) ja kallein reissu hieman yli 3000€ (kalliimmat lennot ja vuokrattiin huvila meren rannalta asunnon lisäksi).
      Goalle ei kannata välttämättä mennä Intiassa, on kalliimpaa ja ihan turistipaikka. Hyviä paikkoja löytyy vaikka kuinka, kun pistää sormen kartalle silmät ummessa ja menee sinne.
      Halvimmat lennot saa hankittua Mumbaihin ja siitä sitten vaikka taksilla sopivaan paikkaan. Hintataso suomalaiselle pöyristyttävän halpa, talon vuokraa kuukaudeksi uima-altaalla n. 250€, kotiapulainen maksaa 100€/kk, kotiapulainen kokkaa paikallisen ruokakaupan ja torin tarpeista safkat ja pesee pyykit, siivoa ym. Vaatteet kuivuu hetkessä pihalla telineessä, joten suuria määriä vaatteita ei kannata edes roudata mukana. Halvimmat lennot meno/paluu saa alle 300€/nuppi.
      Intiassa lisäksi vaatteet halpoja, joten me tuotiin muksuille juhlavaatteet koulun kevätjuhliin yms. sieltä. Soittimet on halpoja, joten tuotiin muksuille niitäkin, kun soittavat koulun bändissä.

      Me lähdettiin ihan ekalle reissulle Intiaan hieman varauksella, mutta nälkä vaan kasvoi syödessä ja piti päästä uudestaa koko poppoolla, sekä pidemmäksi aikaa. Pienimmät lapset oppi uimaankin Intiassa! Joten varoitan, voi jäädä herkästi koukkuun Intiaan!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe