Finnair Vol. VI

Jatketaan keskustelua tänne, nyt kun aiempi hakukierros näyttää päättyneen ja seuraavan piti käynnistyä syys-lokakuussa.

Nettitehtäviä odotellessa... ...itse jätin hakemuksen kesäkuun lopulla.
Ilmoita

Täällä yksi samassa tilanteessa. Lähetin myös hakemuksen kesäkuun loppupuolella ja odottelen yhä nettitehtäviä. Kiva tietää että muitakin samassa tilanteessa. Toivottavasti ei jouduta odottelemaan enää kauaa.
Ilmoita
Laiton hakemuksen 2vk sitten. Eli varmaan teht ei oo tulossa lähiaikoina. Ootteko hakeneet muualle?
Ilmoita
Mä en ole hakenut muualle kun Finskille.:) Harkitsin Norralle hakua, mut näin niiden ilmoituksen niin myöhään etten ehtinyt enää väsäämät hakemusta kun kaikki CV:t ja hakukirjeet olis pitänyt ehtii väsätä suomeksi ensin. Onko kellään tietoa muista firmoista, jotka hakee työntekijöitä tällä hetkellä?
1 VASTAUS:
Norralla on ymmärtääkseni uusi haku meneillään. Vuoden loppuun asti.😊
+Lisää kommentti
Niin siellä kyllä lukee, mutta siis en löytänyt mitään "hakulinkkiä".
Ilmoita
En ole hakenut muualle, olen Norran koneisiin liian pitkä (ilmoituksessa 157-180cm). Mulla ihan hyväpalkkainen vakiduunikin on jo, siksi olen hieman valikoiva firman suhteen.
2 VASTAUSTA:
Norralla tuplasti parempi liksa ku Finskillä.
Rahatonemo kirjoitti:
Norralla tuplasti parempi liksa ku Finskillä.
Missä unelmissa elät, ei todellakaan ole tuplasti parempi palkka, itseasiassa ei ole YHTÄÄN parempi palkka. Osaatko verrata tuntimääriä ja palkkoja samanaikaisesti?
+Lisää kommentti
onko ketään hieman alle 160cm hakeneet saati päässeet jatkoon? onko tietoa kuinka tarkka tuo pituusraja on, haittaako jos jää pari senttiä alle?
3 VASTAUSTA:
Päättele: raja on 160 cm, pääseekö sitä lyhyemmät jatkoon?
Jos ikäraja on 18, saako 17 v 8 kk ostaa kaupasta alkoholia?
Raja on raja. Mutta Norralla se on 157cm, kannattaa hakea sinne.
Tuo minimipituus on ihan käytännön syistä, paikoitellen 170cm pitkätkin joutuvat kurkottelemaan aikalailla että ylettävät koneissa kaikkiin luukkuihin jne.
+Lisää kommentti
Onko kenellekään tullut nettitestiä lähiaikoina? Hain heinäkuun lopussa ja sain kuukausi sitten vastauksen, että syys/lokakuussa käynnistyy uusi rekry. Vielä ei ole testejä tullut tehtäväksi.
3 VASTAUSTA:
Sama täällä...Mahtaako mitään kuulua nyt sitten...?🤔 Jos tietoa jollain, niin kiinnostunut olisin myös kuulemaan...
Täällä myös sama juttu. Olettaisin, että kukaan ei ole vielä saanut minkäänlaista viestiä puoleen tai toiseen. Kyllä sieltä varmaan kohta puoliin tietoa tulee. :)
Täällä kans odotellaan! "Hyvä merkki" ettei kukaan muukaan oo vielä saanut mitään :) Toivottavasti kohta tulis jo!
+Lisää kommentti
Nyt tuli mulle ainaki nettitehtävät!!!
2 VASTAUSTA:
Samoin - nettitehtävät kolahtivat juuri emailiin klo 14.52. Tätä on odotettu melkein 4kk. Jeeeesh!
Täällä sama.😊
+Lisää kommentti
Jee tännekin tuli tänään klo 15 aikaan nettitehtävät! :)
Ilmoita
Sama täällä, laitoin hakemuksen noin 2-3vk sitten.
tsemppiä kaikille :)
Ilmoita
Tänne tuli kans tehtävät :) laitoin hakemuksen 1,5 viikkoa sitten. Pystyn tekeen tehtävät vasta ensviikon lopulla kun oon olkomailla nyt , mut onneks on viel aikaa 17.10 asti :)
Ilmoita
Tänne tuli nettitehtävät myös! Happy days.😊
Ilmoita
Mietin myös mahtaakohan tehtävät tulla kaikille jotka hakevat sinne?
1 VASTAUS:
Mun yks ystävä laitto hakemuksen samaan aikaan kun mä, ehkä pari päivää ennen mut hän ei saanu vielä mitään.
+Lisää kommentti
Itse hain vasta reilu viikko sitten, tehtävät tulivat eilen :) Mietin myös tuota, että tulevatko ne kaikille hakijoille, vai onko jo tässä vaiheessa suoritettu karsintaa.
1 VASTAUS:
Ei ilmeisesti tule kaikille. Itse jäin viimekerralla ulos (ei tullut tehtäviä), tosin oli vielä ammatillinen tutkinto kesken...
+Lisää kommentti
tanne kilahti myos nettitehtavat! onko kenellkn ksityst montako vaihetta koko prosessiin kuuluu? :)
3 VASTAUSTA:
*kenellakaan kasitysta
Käsittääkseni prosessiin kuuluu ensin nämä nettitehtävät. Sen jälkeen ryhmä-ja yksityishaastettelu. Tämän jälkeen voi tulla hyväksyntä kurssille, mutta edessä on vielä lääkärin tarkastus, jonka takia jotkut eivät ole päässytkään kurssille. Mutta jos on perusterve niin sitten on mahiksia!! Mutta good luck for everyone. Mun mielestä saa nostaa hattua itselleen, jos tulee valituksi kurssille, koska niin paljon käsittääkseni hakijoita plus tämä prosessi ei ole sieltä yksinkertaisemmasta päästä.
Käsittääkseni nettitehtävien jälkeen tulee ensin terveysselvitys, sitten se arviointipäivä ja vikana vielä lääkärintarkastus.
+Lisää kommentti
Nettitehtävät tulikin sitten heti kun aloin täällä kyselemään 😉 eli torstaina.
Ilmoita
Nettitehtävät suoritettu nyt loppuun ja mielestäni menivät ihan hyvin. Nyt jään odottelemaan sitä terveysselvityskyselyä. Onko muita nettitehtävät suorittaneita?
1 VASTAUS:
MED001 tulee jos pääsee tehtävien ja videohaastattelun jälkeen jatkoon. 😊
+Lisää kommentti
Mä suoritin noi nettitehtävät eilen, ja eivät kyllä menneet kovinkaan hyvin. :( Olin ihan super-hidas, kun se aika alkoi jotenkin siinä ahdistamaan ja tuntui, etten voinut keskittyä oikein mihinkään. Harmittaa kyllä ihan tuhottomasti, koska tuntuu, että tällä suorituksella ei kyllä jatkoon mennä...
1 VASTAUS:
Sama juttu myös täällä, varsinkin kun tulokset näki heti miten meni :(
+Lisää kommentti
Mä tein myös tehtävät viikonloppuna, tosin videota en vielä lähettänyt. Tuntui, että tehtävät menivät ihan hyvin, mutta kun näki tuloksen niin olisivat ne voineet paremminkin mennä... Keskitasoa näytti tulos olevan molemmissa.
Ilmoita
Mä sain myös tehtävät ja videohaastattelun tehtyä eilen.😊 Nyt vaan jatketaan odottelua. Hurjasti tsemppiä kaikille!
Ilmoita
Mulla molemmat tehtävät arviolla "relatively slow /extremely accurate". Pidän ihan hyvänä tuloksena - ainakin teen huolella ja tarkasti sen mitä teen. Logiikassa olin keskivertoa parempi, tekstissä keskivertoa. Toivottavasti riittää jatkoon.
Ilmoita
Kuinkakohan nopeasti selviää pääseekö näistä tehtävistä seuraavaan vaiheeseen eli MED001?
2 VASTAUSTA:
Joskus lueskelin noita aiempia ketjuja - niin olisko porukalla mennyt viikko tai pari? Osa sai muutamissa päivissä, mutta riippuu varmaan ruuhkasta.
mmm2017 kirjoitti:
Joskus lueskelin noita aiempia ketjuja - niin olisko porukalla mennyt viikko tai pari? Osa sai muutamissa päivissä, mutta riippuu varmaan ruuhkasta.
Okei! No tsemppiä odotukseen sitten! :-)
+Lisää kommentti
Saitteko erilliset viestit suoritettuanne sekä kirjalliset että haastattelun? Suoritin ensin kirjalliset, ei tullut sähköpostia, mutta haastattelun jälkeen sain viestin. O
1 VASTAUS:
Haastattelusta tuli viesti, ei muuta.
+Lisää kommentti
Tänään olis lähetetty haastattelut eteenpäin. Ei oo kyl ollenkaan vakuuttunu olo ottaen huomioon että tehtävät ei menneet todellakaan nappiin. En ihmettele ollenkaan jos tässä vaiheessa on tipahdus tiedossa. :(
Ilmoita
Kuinka niin tänään? Deadline tämän valintakierroksen tehtävillehän on 17.10
1 VASTAUS:
Hah, eiköhän unelmanalentoemo tarkottanu et laitto omat videohaastiksensa finskille ;-)
+Lisää kommentti
Onkohan kukaan saanut vielä viestiä jatkoon pääsystä tai hylsyjä tehtävien ja videon palauttamisen jälkeen..?
1 VASTAUS:
Eipä ole kuulunut, luulisi että ne viestit tulee sitten 17.10 jälkeen, sinne asti oli aikaa tehdä nuo tehtävät.
+Lisää kommentti
Millainen nettihaastattelu oli ja oliko se suomeksi vai englanniksi? :)
Ilmoita
Mitä saitte loogisesta tuloksia? Itselläni näytti hidasta (en ehkä uskonut muutaman vastauksen olevan niin helppo). 25 minuutin Mensan testistä jonka tein harjoituksena älykkyysosamääräkseni tuli parempi kuin 94%. Yllättävän suuri ero siis puolen tunnin aikana.
Ilmoita
Mulla ei mennyt kovin hyvin testit, videohaastattelusta taas sitten jäi parempi fiilis, saa nähdä miten käy!
Ilmoita
Mitä vastasitte videohaastattelun tokaan kysymykseen? Olin ite varmaan omassa vastauksessa liian jyrkkä, ja aloin jälkikäteen miettimään, ettei varmaan ollut asiakaspalvelutilanteellisesti ehkä se paras vastaus...
2 VASTAUSTA:
Vastasin samalla tavalla miten toimisin tämänhetkisessäkin paikassa. :)
Totesin, että sillä mennään, mitä on luvattu...☺
+Lisää kommentti
Koskakohan voisi olettaa saavansa vastauksia ja medi kyselyä?
Ilmoita
Mulla tuli toisesta tulos että keskimääräistä nopeampi ja 20/20, toisesta vaan että 18/28 vai oliko se 17/27. Silti väitti että keskitasoa. Mitä muut?
1 VASTAUS:
Eikös toisessa testissä ollut lähemmäs 50 kysymystä? Jos oot saanut niistä vastattua ”vaan” alle kolmeenkymmeneen ja niistä 17 oikein niin kyllähän se on varmasti keskitasoa tai alle.. ite sain vastattua 34 kysymykseen ja niistä 29 oikein ja olin keskivertoa nopeampi/tarkempi
+Lisää kommentti
Miten voi olla keskiverto jos vastaa vaan puoliin kysymyksiin ja niistäkin puolet väärin?
1 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Riippuu mihin verrataan. Ymmärsin niiden vastausten perusteella et verrataaan muihin jotka on tehny sen saman testin :) eli jos keskimääräsesti ihmiset vastaa vaikka 30 kysymykseen ja saa oikein 19 ni se on keskiverto ja sitä paremmin/ huonommin vastanneet on sit parempia ja huonompia :) vaikeeta selittää :D
Tsemppiä kaikille odotteluun ! :)
+Lisää kommentti
Keskiverto taitaa olla aika 'sopiva' tulos tai mielestäni sopii tähän ammattiin. Meinaan että ei ehkä paras työ huippuälykölle, siis onhan tässä paljon haasteita ja uuden oppimista mutta voi kuitenkin käydä hieman liian tylsäksi henkilölle joka on 'nero'. Eli ei kannata vielä menettää toivoa vaikka ei tullutkaan huipputulosta, taitaa kuitenkin karsinta mennä niin että sekä huonoimmat että parhaat karsitaan :)
3 VASTAUSTA:
No toivotaan näin, eka testi meni kuitenkin huippuhyvin. Mitä vastasitte siihen tokaan videokysymykseen? Mä sanoin että sillä myydään mitä on luvattu.
Mä vastasin et pahoittelen asiakkaalle et pyysin väärää hintaa juomasta ja lukisin vähän asiakasta et miten ottaa asian. Jos asiakas on valmis maksaan loput kiittelisin mut jos suuttuis tai ei haluis maksaa, en alkas marisemaan vaan ilmottasin et uusi juoma olis sen 10 euroa ja pahoittelelisin et kämmäsin :) kuullostaapa kirjotettuna sekavalta :D sain videolle sen parempaan muotoon :)
Yleensä videotehtävien tai arviointipäivien sisältöjä ei ole kerrottu julkisesti, että haku on reilu kaikille (hakukierroksia on useita!).
+Lisää kommentti
Ööö ne videotehtäväthän voi katsoa etukäteen ennen kuin ne tekee.... eli eiköhän oo ihan reilu kaikille? Niinku millä tavalla haku ei ois reilu?
1 VASTAUS:
Näin juuri :)
Plus eihän niihin videohaastattelujen kysymyksiin oo mitään oikeita vastauksia :)
Kattoo varmaan luonnetta enemmän ku mitä vastaa niihin :)
+Lisää kommentti
Alkaisikohan jo ensi viikolla kuulumaan niille, jotka valittu seuraavaan vaiheeseen....:-)
Ilmoita
Mitä näihin testeihin sun muihin tulee, niin itse olen sitä mieltä, että motivaatiota ja hyvä asenne pitää olla, mutta jos perushommat alkaa menemään liian "rakettitieteeksi" niin tulee vain sellainen olo, että niin mihin olinkaan nyt hakemassa/ missäs minä nyt työskentelinkään.. Olen ollut yllättynyt,kun olen huomannut,kuinka ns. pikkurilli-ihmisiä matkailuallalla on.. Ei tietenkään kaikki :) Mutta hotelleissa on ainakin tullut törmättyä niin "hienosto" ihmisiin, että voi että.. Eli mitä näihin testeihin tulee, niin sanonpa vaan,että voi Jeesus,jos keskitaso ei ole tarpeeksi lentoemännän työhön... Toki hakijamäärä voi vaikuttaa päätöksiä tehdessä, mutta kuitenkin....
Ilmoita
Mulla meni se lukemis tehtävä ihan päin helvetttiä luulen, että mulla kaatuu siihen :(. Vastasin kai siihen tokaan videohaastatteluun kanssa väärin. Sanoin, että olisin pahoillani mutta muistin hinnan väärin. Mutta eihän sitä toisaalta kassat täsmää jos antaa "omaa alea" ja alkoholista ei saa antaa tollee alennusta. Mitä luulette etsiikö ne enemmän sellasta tilanne tajua vai Oliks toi ansa, ettei saa ite alentaa alkoholin hintaa ?
1 VASTAUS:
Luulen et haettiin tilannetajua mut enempi uskon et videohaastattelun vastaukset ei olis se tärkein vaan varmaan arvioi myös luonnetta yms :)
+Lisää kommentti
Odotatteko kuulevanne jatkoonpääsystä jo tämän viikon aikana? Jännittää!
2 VASTAUSTA:
Jos arviointipäivien piti olla joskus marraskuussa (kai?), niin luulisi että tällä viikolla tulisi sitä MED001 kyselyä jatkoon päässeille.
No ois kyllä kiva että pian kuuluisi! Iiik :)
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Tää odottamisen tuskaa, Jännittää!😬
2 VASTAUSTA:
Sanos muuta, tuntuu typerältä jännittää näin paljon ja päivittää sähköpostia jatkuvasti 😂
Sama täällä, sähköposti on jatkuvassa seurannassa ja jännitys katossa :D Tulisipa nyt äkkiä jotain tietoja!
+Lisää kommentti
Onko täälä kaikki 100% suomalainen? itse en ole niin sen takia kiinostaa
2 VASTAUSTA:
Itse vain isän puolelta
Mä oon puoliksi mutta syntynyt Suomessa. Koen olevani enemmän suomalainen kun tätä toista kansallisuutta
+Lisää kommentti
Miltä alalta ootte hakenut tähän työhön ja mitä kieliä puhutte ? Itse oon ihan kaupan alalla (ei koulutusta) ja puhun 3 kieltä sujuvasti.
4 VASTAUSTA:
Mä oon ravintola-alalla ja puhun 4 kieltä + parin muun kielen alkeet :)
Jännittävää tää odotus :D kokoajan päivitän sähköpostia :D
Elainell kirjoitti:
Mä oon ravintola-alalla ja puhun 4 kieltä + parin muun kielen alkeet :)
Jännittävää tää odotus :D kokoajan päivitän sähköpostia :D
Ite oon hotelli/matkailu/ravintola-alan töitä tehnyt viitisen vuotta matkailualan taustoilla ja puhun äidinkielenä suomea ja englantia sekä asiakaspalvelutilanteissa selviän venäjäksi, espanjaksi ja italiaksi. JÄNNITTÄÄ!
Puhun sujuvasti suomea, englantia, venäjää sekä ranskaa. Pärjään hyvin espanjalla ja ruotsilla. Ja olen koulutukseltani KTM.
Ainakin Maran mallitalli ja Seiskan tähtityttöehdokkuus kannattaa mainita CV:ssä. Entinen salarakas kannustaa kovasti suojattejaan valitsemallaan uralla lentoemäntäkouluun???!!!
. Buahhahhaa :DDDDD
+Lisää kommentti
Kauhee kidutus tää odottaminen😭
Ilmoita
Täällä kans tehtävät tehnyt ja vastauksia odotteleva! Toivotaan että tulis pian tietoa jatkosta:)
Itse opiskelen ammattikorkeessa liiketaloutta ib-puolella. Kielistä menee Suomi, englanti, ruotsi ja Saksan, Espanjan ja Ranskan alkeet :)
Ilmoita
Matkailuala ja kielistä äidinkielen lisäksi englanti, ruotsi sekä italian ja ranskan alkeet.. Tulisipa kohta tietoa mahdollisesta jatkoon pääsystä..
Ilmoita
Huhhuh onneks huomenna työpäivä :D
Menee aika nopeemmin eikä muista jännittää niin paljoa :D
Ilmoita
Jatkossa!
1 VASTAUS:
Sama (Y)
+Lisää kommentti
Tuliko teille viestiä jo jatkosta? Susususisu?
1 VASTAUS:
Joo, tuli viestiä med001 ja arvointipäiväk about ajankohdasta
+Lisää kommentti
Okei! Mihin aikaa sähköposti tarkalleen tuli? Varmaan niille jotka pääsi jatkoon niin vois kuvitella että tuli samaan aikaan? Itselle ei oo vielä tullut mitään viestiä.
4 VASTAUSTA:
14.26 tuli viestiä
itselle tuli myös 14:26 viesti jatkoon pääsystä :)
samaan aikaan tuli täälläkin.
16:25 tuli tänne😍
+Lisää kommentti
Minä myös !!!
Ilmoita
Ja minä!!
Ilmoita
Jatkossa!!!😍😍😍
Ilmoita
Jatkossaa myös 😊
Ilmoita
Jatkossa myös tämä tyttö!😊
Ilmoita
Täällä myös jatkossa !
Ilmoita
Osaisiko joku sanoa, onko seuraava arviointihaastattelu sekä ryhmä, että yksilöhaastattelu? Vai jompi kumpi? Vai korvasikin videohaastattelu jonkin osion? Mitä veikkaatte, kuinka moni hakenut/saa pääsee sisälle?
1 VASTAUS:
Arviointipäivässä on sekä ryhmä, että yksilöhaastattelu. Paljon on varmaan hakijoita ja ei hajuakaan kuinka moni pääsee sisälle..
+Lisää kommentti
Onko täällä ketään lentoemäntänä nykyisin työskentelevää joka tietäisi, että onko kerran vuodessa esiintyvä migreeni esteenä työlle?
2 VASTAUSTA:
Ei ole :) keskustelimme lääkärin kanssa asiasta ja oli ok!
Eihän epäsäännöllinen työ aikaerorasituksineen migreeniä ainakaan paranna; päinvastoin, voi siis olla laukaiseva tekijä. Jos on mahdollisuus valita täysin " terveen" ja satunnaisen migreenioireilijan kanssa, kumman otat? Eiköhän noi saikuttelijat yritetä karsia minimiin, kun firman tulos lopultakin saatu niukasti plussan puolelle!! Eihän kaikkea voi ääneen sanoa, kun joku taas pahoittaa mielensä... Huomaa, että täälläkin osalla aivan väärät oletukset lentoemännän työstä...Herätkää pahvit unelmistanne. ;D
+Lisää kommentti
Onko kellään tietoa, milloin tulee viestiä jatkosta? MED001 täytetty! Jännittää hirveesti!!
1 VASTAUS:
Samaa mietin mäkin, toivottavasti mahdollisimman pian! :)
+Lisää kommentti
Ei vitsi jännittää kyllä aika paljon. Eikö niin, että myös tästä medistä tulee ne pisteet Jan tässä vaiheessa voi myös pudota vaikka olisikin perusterve? Oliks teillä mitään siinä medissä mikä jännittää ??mulla oli pari juttua mihin vastasin kyllä ja kirjoitin pitkät tarinat, mutta pelkään että olis este. Tiedättekö mihin kannattaa valmistautua haastattelussa jos siihen pääsee ? Tsemppiä kaikille 👍🏻
Ilmoita
Mua jännittää kans ihan mielettömästi, koska myös mulla tuli muutamaan kohtaan "kyllä" merkinnät. Vaikkei mistään sen vakavammasta ookaan kyse, niin silti varmasti mun edelle menee sellaset hakijat joilla on suora rivi pelkkää "eitä". Käyn kurkkimassa sähköpostia vähän väliä ja yritän ajatella jo valmiiksi että en pääse, ettei sit mahdollinen karsiutuminen harmittais niin paljoa. Positive thinking ja niin edelleen... :D
3 VASTAUSTA:
Harmittaa vähän oma rehellisyys, ettei vain nyt kävisi niin ettei pääse sen takia :/ teinityttönä ollut kaikennäköisiä ongelmia, mutta nyt aikuisiällä olen henkisesti ja fyysisesti erittäin terve! Mitä nyt vähän astmaa, mutta siinä erittäin hyvä hoitotasapaino :D ääähh toivottavasti pian sähköposti kilahtaa!!!
JännäriEmo kirjoitti:
Harmittaa vähän oma rehellisyys, ettei vain nyt kävisi niin ettei pääse sen takia :/ teinityttönä ollut kaikennäköisiä ongelmia, mutta nyt aikuisiällä olen henkisesti ja fyysisesti erittäin terve! Mitä nyt vähän astmaa, mutta siinä erittäin hyvä hoitotasapaino :D ääähh toivottavasti pian sähköposti kilahtaa!!!
Mulla ihan sama. Kauan jo tasapainossa ollut astma. Oireilisi oikeastaan vaan joskus, jos olisin ilman lääkettä pidempään kissojen kanssa tekemisissä. Jouduin myös olemaan raskausaikana levossa monta kuukautta supistelun ja pahoinvoinnin vuoksi...Mahtaakohan tällaiset nyt kaataa homman...:/
Mä en usko että ainakaan noi raskausajan jutut tulis vaikuttamaan sulla nyt. :)
+Lisää kommentti
Vois kyllä jo se seuraava sähköposti tulla.. Ekaa kertaa oon haussa päässy tänne asti ("paperikarsinnasta" eteenpäin) ja toivon niiiiiin paljon että tällä kertaa toteutuisi tää unelma ja pääsisin kurssille! :) Toisaalta oon ihan varautunu hylkyyn just noiden edellisten hylkyjen takia, mut silti toivon parasta :D Monetta kertaa haitte nyt?
1 VASTAUS:
Ekaa kertaa hain.😊 Tuntuu, että olen tiennyt jo vuosia, että tämä on mun juttu, mutta nyt vasta oli oikea hetki edetä. Ei kaikista helpoin ura perheelliselle, mutta unelmien eteen on valmis näkemaan vaivaa, jotta onnistuu.
+Lisää kommentti
Jännää jännää. Täällä odotellaan myös medin tuloksia ja että pääsenkö jatkoon :)
Ilmoita
Ensi vuoden puolella alkavilta kursseilta valmistuneet kuulemma lentää ensin koko inexp ajan vain pikku busseja. Vasta 6kk jälkeen tulee sitten koulutukset isoihin busseihin ja sitä myöten kaukolennot.
1 VASTAUS:
Ja tämä perustuu faktaan vai kuulopuheeseen? Luottamus sanaan "kuulemma" ei ole kovin vahva.. :D
+Lisää kommentti
Kuulin kaverilta joka on nyt kurssilla että tarjoavat ns. nollasopimuksia eli tunteja voi olla hyvin mutta myös 0. Varaudutaan siis siihenkin :(
1 VASTAUS:
Mä taas kuulin sellasta, että into piukeana olevia on niin runsaasti tarjolla, että ovat valmiita tulemaan duuniin vaikka ilman palkkaa . Pääasia, että voi kertoa naapurin Urpolle tai Annikille olevansa lentoemäntä tai stuertti, joka pääsee työnsä puolesta näkee maailmoo.
+Lisää kommentti
Mä en kestä tätä jännitystä! :( Muita samanlaisia, jotka käy tsekkaamassa sähköpostia vartin välein? :D
2 VASTAUSTA:
Ei mene edes varttia :D voisko se jo tulla????
Haha sama täällä! Ei ole kuulunut vielä mitään :)
+Lisää kommentti
Onko joku vielä saanut vastausta, että Medi ois menny läpi ja pääsisi varaamaan aikaa haastatteluun? Mietin vain, kun ajat ovat jo auki, ja siellä on yksi varaus jo... Onkohan joku lähtenyt vähän etuilemaan, vai onkohan saanut jo myöntävän vastauksen :)
3 VASTAUSTA:
Ei oo tänne ainakaan kuulunut vielä mitään... Ja mistä nuo haastatteluajat edes näkee, luulin että sinne tulee erikseen linkki JOS med-menee läpi?
varaaheti.fi/finnair <- tuolta näkee kaikki varattavissa olevat ajat :) Luulisi, että pitäisi odottaa ensiksi medin hyväksyntää, että voi varata aikaa haaastatteluun. Ei varmaankaan luo tuo varauksen tehnyt henkilö hyvää kuvaa kun toimii jo omin päin :(
Joo, aika erikoista jos joku lähtenyt vaan tuolleen omin päin varailee aikoja, ainakin on kova luotto itteensä jos ei muuta! :D Mutta kiitos, mä en ookkaan tienny tollasen sivun olemassaolosta! :) Toivotaan että pian kuuluis jotakin! :)
+Lisää kommentti
nyt alkoi tulemaan yhteydenottoa. Pyydettiin lisäselvityspyyntöä koskien kerran vuodessa ilmenevää migreeniä koskien. Toivottavasti ei nyt tähän tyssää minun osalta. Onko muut saanut yhteydenottoa vielä?
2 VASTAUSTA:
Kaikki vanhaan maennukseen liittyvät potilasasiakirjat pyydettiin tänään. Onko sullakin 29.11. määäräaika?
Juu, lähetin jo lisäselvityksenkin. Ihmeellistä vain, että tulokset valmistuvat vasta 1.12. Ja kuitenki haastattelut alkavat jo 17.11.
+Lisää kommentti
On varmaan testanneet ajanvarausta. :D Muistaakseni edellisissä ketjuissa puhuttu tästä myös. Toivottavasti pian kuuluisi medin tulokset..
Ilmoita
Mulla kanssa pyydettiin masennukseen liittyviä lisätietoja. Mistä ihmeestä Mä saan nää potilastieto jutut ? Tietääkö kukaan :)
1 VASTAUS:
Saat ne Sinua hoitaneelta terveyskeskukselta.
+Lisää kommentti
Hei ihkut tulevat lentoemot!!! Mä oon niin onnellinen, kun tulin valituksi. Onnea myös kaikille muille valituille. Olen kuullut paljon positiivista palautetta siitä, kun uusia ja nuoria kokelaita riveissä. Pidetään tsemppi yllä , jookos 😉
1 VASTAUS:
Arviointipäivään mars!😍
+Lisää kommentti
Jeee😍😍 kutsu tuli😊
Ilmoita
Tänne myös!!
Ilmoita
pitääkö paikkansa, että meidät uudet koulutetaan vain kaukolennoille? Siksi suomen kielitaidoksi riittää tyydyttävä.
4 VASTAUSTA:
Uudet koulutetaan 2018 lähtien ensin lentämään vain kotimaata ja Eurooppaa.
Mutta firma panostaa nimenomaan Aasian lentoihin, joten lähilentäminen varmaan satunnaista. Porukkaa jää myös eläkkeelle, ja nuoret jaksaa paremmin...😊
OnneaKaikille kirjoitti:
Uudet koulutetaan 2018 lähtien ensin lentämään vain kotimaata ja Eurooppaa.
Ja mistähän tällainen ”tieto” on tullut?
Epäilen123 kirjoitti:
Ja mistähän tällainen ”tieto” on tullut?
Eiköhän ole näitä hevosmiesten tietotoimiston uutisia tai takakeittiön ämmien turinoita 😉
+Lisää kommentti
Arviointipäivä varattu 👍🏻 Jännittää jo nyt vaikka pari viikkoa vielä aikaa :D
Ilmoita
Laskin nopeasti, että 243 on haastatteluaikoja ja ei varmaan montaa kymmentä valita. Jännää...
Ilmoita
Tietääkö kukaan kuinka monta suunnilleen tullaan valitsemaan tällä hakukierroksella? :)
1 VASTAUS:
Voin olla väärässä, mut yhdellä kurssilla on varmaan aina n. 20 henkeä. Riippuu monta kurssia meinaavat järjestää, mun veikkaus on et varmaan pari nyt ainakin. (: Eli varmaan ainakin ~40-60 valitaan? Paremmin tietävä voi korjata, nää tiedot täysin arvauksen varassa.
+Lisää kommentti
Mua kanssa kiinnostaisi tietää, kuinka monta valitaan kurssille. Kenelläkään mitään tietoja? ☺️
Ilmoita
Tietääkö kukaan että miten edellisillä on ollut töitä? :)
1 VASTAUS:
Kevään, kesän ja syksyn jo töissä alottaneilla se vakituinen 110 h soppari, kuten oli luvattu.
+Lisää kommentti
voisi melkein jo päätellä, että medin lisäselvityksen saaneet eivät ole jatkossa kun lähes kaikki haastatteluajat on jo varattu ja arvioinnin tulokset valmistuvat vasta 1.12. Tulee vähän kyllä harmillinen olo... :/
Ilmoita
Onko jollain tietoa milloin uudet kurssit alkaisivat? Olen varaamassa tammikuulle matkaa....
Ilmoita
Onko joku ollut jo arviointipäivässä? Millainen fiilis jäi? :)
2 VASTAUSTA:
Takana on ja aika ristiriitaiset fiilikset. Toisaalta meni hyvin, mutta olis kyllä voinut mennä paremminkin 😊 Mites muilla?
nenkoi kirjoitti:
Takana on ja aika ristiriitaiset fiilikset. Toisaalta meni hyvin, mutta olis kyllä voinut mennä paremminkin 😊 Mites muilla?
Itelleni jäi todella positiiviset fiilikset päivästä ja porukka oli ihanaa. Kaikki muutkin hakijat vaikuttivat todella päteviltä :)
+Lisää kommentti
Hei! Olen pitkähiuksinen nuori mies ja en oikein tiedä pitäisikö minun leikata hiukseni ennen kuin tulen sinne, ryhmähaastatteluun ? Olen melko hämmentynyt koska en tiedä kannattaako leikata hiukseni, mitä sitten jos en pääse stuertiksi? Toki jos saan paikan niin sitten olen valmis leikkaamaan hiukset, mutta en tiedä kannattaako tämä hiustenleikkaus työhaastattelua varten? Onhan totta etten ole ikinä nähnyt pitkähiuksisia stuertteja, mutta silti tosi vaikea päättää jos kannattaa leikata hiukset ennen kuin saan tietää varmasti että pääsen. Mitä sanotte?
2 VASTAUSTA:
Varmasti kannattaa leikata. Klassinen ulkonäkö on edukseen 😊
Itse ehkä jättäisin leikkaamatta ja haastattelussa painottaisin että olen valmis leikkauttamaan hiukset jos jatkoon pääsen ja sitä vaaditaan.:) Jos siis haluat pitää pitkät hiuksesi siinä tapauksessa että työpaikka jää saamatta.
+Lisää kommentti
Sanottiinko teille muille et sopimukset olisi 40-90h/kk ensimmäisen vuoden ja vasta sen jälkeen 110h eli kokoaikainen?
4 VASTAUSTA:
Mulle sanottiin että kevät osa-aikaisena, kesä täyttä päivää kuukausipalkalla ja syksyllä tilanne katsotaan uudestaan
Joo näin sanottiin. Ja että kesällä voi tehdä 110h.
hui! Ai 40-90h/kk, eihän sillä palkalla meinaa nytkään pärjätä jos on 110h :o aikas tiukkaa tekee...
Juu, näin sanottiin mullekin. Ja peruspalkkahan nyt on mitä on...
+Lisää kommentti
Kesällä voi tehdä vai on pakko tehdä täyttä listaa?
Ilmoita
Itse mietin samaa... Melkein pitäs toista työtä tehdä samalla, mutta voi mennä kyllä hankalaksi
2 VASTAUSTA:
Sain jotenkin sellaisen kuvan, että tämä nyt olisi alkuun hyvä ns. kakkosduuni. Kysymys kuuluukin, että mitä muuta työtä voi/haluaa/jaksaa tehdä lentoemoilun lisäksi.
Ei mitään !!
+Lisää kommentti
Ennen joulua pitäisi tulla tieto. Millä fiiliksellä porukka?
3 VASTAUSTA:
Välillä toiveikkaana, että jospa pääsenkin, välillä ihan varma, ettei ole mitään mahdollisuuksia. Tosi vaikea sanoa miten käy. D: Toivotaan parasta..
Jotenkin luovuttanut olo, vaikka toiveissa tämä toki vielä onkin kovasti. Tuntuu, että jännitti sen verran, että englannin kieli siksi takkusi. Ja sitä miettii kanssa, oliko liian puhelias vai mikä oli sopivasti...Noh, kohtahan se selviää...Kaikille tsemppiä vielä!:)
Gia1 kirjoitti:
Jotenkin luovuttanut olo, vaikka toiveissa tämä toki vielä onkin kovasti. Tuntuu, että jännitti sen verran, että englannin kieli siksi takkusi. Ja sitä miettii kanssa, oliko liian puhelias vai mikä oli sopivasti...Noh, kohtahan se selviää...Kaikille tsemppiä vielä!:)
Pääsitkö?
+Lisää kommentti
Koskakohan tulee tietoa pääseekö kurssille? Onko yleensä tullut heti viimeisimmän arviointipäivän jälkeen vaiko myöhemmin?
1 VASTAUS:
Meille sanottiin, että aikaisintaan 14. päivä.
+Lisää kommentti
Huomenna vika arviointipäivä! Saisipa tietää tulokset jo tällä viikolla..

Mites onko muilla Hkiin päin muutto edessä, jos kutsu käy, vai oletteko niillä suunnilla jo valmiiksi? Mietityttää tuo pieni tuntimäärä keväällä, että miten sillä eläisi. Tarviisi varmaan jonkun kakkosduunin lisäksi. D: Vuokratkaan kun ei hirveän edulliset pk-seudulla ole.
2 VASTAUSTA:
Miten niin "mietityttää kevät"? Mulle ainakin sanottiin että eka vuosi osa-aika työ, paitsi kesä kuukaudet. Ja sen jälkeen jos tarve niin täysi tuntimäärä.
Lentooooonko kirjoitti:
Miten niin "mietityttää kevät"? Mulle ainakin sanottiin että eka vuosi osa-aika työ, paitsi kesä kuukaudet. Ja sen jälkeen jos tarve niin täysi tuntimäärä.
Niin. Mulle sanottiin että kevät osa-aikaisena, kesä täyttä päivää kuukausipalkalla ja syksyllä tilanne katsotaan uudestaan. Joten ei tässä toistaiseksi mietitytä kuin juurikin tuo kevät, kun muusta ei vielä tietoa. Ei tuolla 40-90h/kk pärjää, jos tekee ainoana työnä. Sitä tässä mietin, en muuta. ✌🏻 Mutta turha sitä nyt stressata, kun ei vielä tiedä pääseekö vai ei.
+Lisää kommentti
Mä asun Helsingissä. Jännittää kyllä tosi paljon, viimeistään ens viikolla saadaan tietää! Mua vähän mietityttää myös se osa-aikaisuus. Siinä olis kyllä pakko tehdä jotain toistakin työtä.
Ilmoita
Kylläpäs jännittää! :D
4 VASTAUSTA:
Tuntuu että jatkuvasti päivitän sähköpostia :D Ilmoittaisivatpa jo tänään, vaikka epäilen..
Voi ihan hyvin ilmoittaakin. Minulle sanottiin haastattelussa, että 14.päivä luultavammin tulee ilmoitus :)
Ei taida tulla tänään :(
Eipä varmaan tänään enää. Huominen sitten postin äärellä päivystäessä...😊
+Lisää kommentti
Toivottavasti ilmoittaisivat tänään, niin ei tarvitsisi viikonlopun yli kärvistellä. :D Jännittää!
Ilmoita
Tää odottaminen on kauheeta😭😭😭
Ilmoita
Mulle taas ei mainittu mitään tosta osa-aikaisuudesta. Ei sanallakaan. Oon kylläkin kokenut lentoemäntä, jos se vaikuttaa...? Viimeksi kesti todella kauan vastauksen tulo että pääsikö läpi. Olisko mennyt pari viikkoa jopa.
2 VASTAUSTA:
Miksiköhän uusille tulisi osari ja muualla lentäneille täysiaikainen? Eipä olisi mullekaan sanottu asiasta, jos en olisi itse ottanut sitä puheeksi...
Minulta kysyivät jos kelpaa pelkkä osa-aika, muuta eivät nyt tarjoa. Ja olen siis kokenut lentävä...
+Lisää kommentti
Tiedättekö tuleeko sekä hyväksytty että hylky ilmoitus meilillä? Vai soittaako kurssipaikan saaneille? Olisi kiva tietää riittääkö vaan meilin jatkuva päivystäminen :DD
1 VASTAUS:
Edellisssä hauissa ainakin tuli sähköpostiin molemmat. :) Luulisin nytkin olevan niin.
+Lisää kommentti
Tiukoille mene mikäli tulee valituksi kurssille ehtiä ennen joulua lääkäritarkastukseen. Lentäneiden kurssihan alkoi 9.1 eiks se níin ollut? Ei uskalla kuitenkaan irtisanoa itsensä, jos kutsu tulee, ennen kun on sata varma...
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Kurssilla ollaan!! :)
1 VASTAUS:
Onneksi olkoon! Tuliko tänään viesti Finnairilta? Minulle ei vielä tullut mitään.
+Lisää kommentti
Jee kurssilla ollaan
Ilmoita
Kiitos paljon! Joo reilu tunti sitten tuli sähköpostia :) Tätä on odotettu!!
Ilmoita
Tännekään ei ole tullut mitään. Luulisi, että kaikille laitetaan hyväksytyt/hylyt samaan aikaan..
2 VASTAUSTA:
Luulen, että eka hyväksytyt ja sitten lähtee hylyt. Mitään ei vielä, joten hylkyä valitettavasti odottelen...🙁
Sitten on varmaan hylky tulossa tännekin. :(
+Lisää kommentti
Millä kurssilla aloitatte? Ootteko ennen lentäneet? Onneksi olkoon jo hyväksytyille!
Ilmoita
Olen PK 5 kurssilla, vielä tosin on lääkärintarkastus edessä joten eihän tämä tietenkään ole 100 % varma vielä :) En ole lentänyt aikaisemmin.
2 VASTAUSTA:
Millaisilla taustoilla tulitte valituksi?
Eikö edelleenkään hylkyä ole kukaan saanut??? Tosi omituista toimintaa... Ja hyväksyttyjä täällä foorumilla n.2? Ei toki kerro mitenkään koko totuutta, mutta on se, jos aamupäivällä tullut kutsu jollekin ja hylyt esim. vain uupuu...
+Lisää kommentti
Kurssilla ollaan! PK 1, näillä näkymin.😊
1 VASTAUS:
Monelta sait tiedon? Onnea!
+Lisää kommentti
Ehkä he odottavat 22.12 asti jolloin kurssille pitää ilmoittautua ja lähettävät sitten hylätyt ja varapaikoille tervetuloa kurssille viestit
1 VASTAUS:
Saattaa hyvinkin olla...eli suurella todennäköisyydellä leikki loppui tähän, jos ei kutsua tänään tullut...:/
+Lisää kommentti
Toisaalta täällä ilmoittaneet kursseilla 1 ja 5, joten kaikkia ei välttämättä ole vielä täytetty. Tai sitten joku vaan provoaa. Eiköhän meille lähipäivinä selviä!
Ilmoita
Trolleja.
1 VASTAUS:
Haha ei ole trollia 😊
+Lisää kommentti
Mustakin vahvasti tuntuu siltä että nyt on trolleja liikkeellä.
1 VASTAUS:
Voi harmi kun teillä on tuollainen olo että huijaisimme. Sähköpostia minulle tuli tänää 11:45 ja Pk 5 kurssi. Ehkä he lähettävät porrastetusti tietoja? Onhan tämä kyllä minustakin hieman outoa että ei lähetä kaikille hyväksytyille tietoa, vai eikö tosiaan kukaa muu halua sitä tänne julkaista? :/
+Lisää kommentti
Mä sain aamupäivällä tiedon kurssille pääsystä myös!
Ilmoita
Onko kaikki valitut täällä menossa pk5? Poislukien yksi, jolla pk1?
1 VASTAUS:
Mulla eri pk :)
+Lisää kommentti
Te ketkä on valittu niin koska kävitte haastiksessa? Mietin vaan vastataanko täälä sen mukaan🤔
Ilmoita
Mullekkaan ei vielä oo tullu tietoa.... toivottavasti ilmottavat ennen joulua.. :/
Ilmoita
Täällä PK6 :)
Ilmoita
Hei! onnittelut kaikille suomalaisille? Kuulin, että siellä oli joitain kansainvälisiä ehdokkaita.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Oliskohan se sit nii et kaikki hyväksytyt on jo valittu....?
1 VASTAUS:
Kyllä näin vahvasti uskon. Harmi juttu...:( Mutta ehkä se ei olisi onnistunutkaan, kun eivät ilmoituksesta huolimatta olleetkaan valmiit tarjoamaan kokoaikaista työtä...Millä ihmeellä sitä olisi sitten elänyt...? Näin ainakin omalla kohdalla...Pitänee katsoa vielä tuo Norskin haku. Josko se olisi seuraava etappi...Kaikille valituille onnea!
+Lisää kommentti
Onko kukaan saanut tänään mitään viestiä pääsystä tai hylystä?
1 VASTAUS:
Ei, joten alan uskoa siihen, että pe tulee hylyt ja varasijoilta pääseville kutsut.
+Lisää kommentti
Hyvä, suomalainen. Olen Etelä-Koreasta ja kokenut matkustamomiehistö. Olen vienyt tulokset 7 päivän ajan, koska 3 arviointia ja videoita oli lähetetty. Onko joku, joka on lyhyt luettelossa tarkkuus on vähän alhainen, mutta nopeus oli erittäin nopea, kuten otin 46 kysymystä ja oikea vastaus oli 24 verbaalisen päättelyn ja epätarkkuuden jälleen Inductive-looginen ajattelu liian .. Videot oli melko hieno oletan ja toivon, että he antavat minulle mahdollisuuden osallistua todellista haastatteluun Helsingissä.

Toivon myös, että he ystävällisesti antavat etuja aiemmille lennoille.
2 VASTAUSTA:
sinun on kysyttävä tämä Finnairin toimistosta. ei täällä. ja tiedän, että epätarkkuus tarkoittaa, että verkkoarviointi epäonnistui.
ei edellisellä lennolla ole plusmerkkiä. koska tämä ei ole ex-matkustamomiehistö. sinun täytyy tietää itsestäsi ... ja uskon, että epätarkkuus tarkoittaa ..... epäonnistui .......
+Lisää kommentti
Hylky tuli😭
4 VASTAUSTA:
Sama.
kun sait haastattelun
Samma här.
Hylky myös.. kauhee pettymys☹️
+Lisää kommentti
Onko joku kurssipaikan vahvistanut saanut mitään vahvistusviestiä?
Ilmoita
en ole saanut vahvistusviestiä, eikä terveystarkastuksestakaan ole vielä kuulunut. Tulee varmaan joulun jälkeen vasta.
2 VASTAUSTA:
Onko kurssipaikan vahvistaneille tullut vielä viestiä terveyspalveluilta? Tai vahvistusta hyväksymisestä automaattiviestin lisäksi?
Tuskinmaltanodottaa kirjoitti:
Onko kurssipaikan vahvistaneille tullut vielä viestiä terveyspalveluilta? Tai vahvistusta hyväksymisestä automaattiviestin lisäksi?
Ei oo tullut vielä mitään hyväksymisen lisäksi
+Lisää kommentti
Te jotka ootte käyny terveystarkastuksen? saitteko heti tietää vastauksen? vai lupasiko he että lähettvät tekstiviestin ?
Ilmoita
Minulla ei ole mitään sanomaa hylkäys tai onnittelut 😭😭😭.... Onko ketään sellainen kuin minä?
Ilmoita
Hylky tuli ja rekrytointi on myös loppunut. Koskakohan allaan taas että voi hakea uudestaan?
Ilmoita
Miksiköhän tämä keskustelu on ihan hiljentynyt tulosten tultua? Onko niin paljon hylkyä tänne kirjoittaneille tullut? ihan muutama vaan kertonut saaneensa paikan kurssilta. Itse ainakin odotan todella innolla alkavaa kurssia, ja tietenkin toivon, että terveystarkastuskin menee läpi :) Ihanaa päästä uusiin haasteisiin.
1 VASTAUS:
Eipä tässä tiedä, mitä jutella. Odottavan aika on pitkä
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
mitä tapahtuu Arviointipäivä?
Ilmoita
Oletteko saaneet viestiä terveyspalveluista tai muuta viestiä lähetettyänne vahvistusviestin kurssille osallistumisesta?
1 VASTAUS:
Ei ole vielä kuulunut mitään.
+Lisää kommentti
uinko arviointipäivänä?
Ilmoita
Uutta matoa koukkuun: Norran haku on käynnissä 14.1. saakka ja Finnairin lentoja Norrakin lentää. http://flynorra.com/avoimet-tyopaikat/
Ilmoita
Täällä myös yksi kurssille hyväksytty! :) En uskalla kuitenkaan vielä liikaa intoilla, kun pitää vielä selvittää se terveystarkastus testeineen. Jostain syystä jännitän sitä ihan hirveästi (vaikka alustavassa terveyskyselyssä olinkin täysin rehellinen). Pelottaa että löytyykin joku ihan pikku juttu, mihin kaikki sitten kaatuukin. :( Kohtalotovereita? :D
Ilmoita
Kurssi mulla vasta ens kuussa ja odottelen että kutsu terveystarkastukseen tulisi. Kohta loppuu irtisanomisaika mulla... onko kukaan jo saanut meiliä? Ja koska teillä kurssit alkaa? Ja joo tarkastus kyllä jännittää enkä uskalla irtisanoutua ennen kun sieltä päässyt viel läpi :)
Ilmoita
Moikka kaikki terveystarkastukseen menijät!

Onko teillä hepatiittirokotteet voimassa? Itseltäni puuttuu tuo 3 annos ja ensi viikolla selviää pitääkö kolmen rokotteen sarja aloittaa alusta, koska sain nämä 2 rokotetta jo 7 vuotta sitten. Rokotesarjassahan kolmas rokote annetaan vasta puolen vuoden kuluttua ensimmäisestä, joten kaikkia kolme annosta ei mitenkään ehdi saamaan ennen kuin kurssi alkaa. Ovatkohan huomioineet tämän terveyspalveluissa?
1 VASTAUS:
Ei sitä varmaan ennen kurssin alkua tarvita?
+Lisää kommentti
Niin en tiedä kun sinne työhöntulotarkastukseen pitää ottaa mukaan rokotuskortti ja oletin että siinä pitäisi sitten nuo kaikki rokotukset jo olla voimassa. Mutta toivotaan että on noin :) ei tosiaan auta kun sen kolmannen annoksen voi ottaa vasta 6kk kuluttua, eli sitä ei ehdi sitten myöskään ennen kurssin alkua saamaan.
Ilmoita
kyllä Mä uskon että se on ihan ok jos sen sarjan on esim aloittanut niin kyllähän se on selvä juttu että se vika otetaan sit kun sen kuuluu ottaa, ei siinä mitään ongelmaa varmastikaan ole :) Itse mietin että mistä lähtisin kyselemään muiden rokotusten perään, en yhtään muista milloin ja mistä olen niitä joskus saanut. Ainoastaan tuo hepatiitti on ylhäällä.
Ilmoita
Moi! Kannattaa soittaa omalle terveysasemalle, sieltä lähettävät sulle rokotuskortin kotiin :) kaikki nuo jäykkäkouristukset ym on mun ymmärtääkseni ilmaisia ja jos ne eivät ole voimassa sulla niin niitä voi kysellä vaikka työterveyshuollosta ! Tai yksityisiltä joissa olet käynyt :)
Ilmoita
No Mä en ole ainakaan omalla tämän hektisellä terveysasemalla saanut mitään rokotuksia, Mä asun tällä hetkellä viidennessä kaupungissa elämäni aikana joten on aika vaikea muistaa missä olisin joskus saanut jotain rokotuksia muuta kun tietty ne mitä pienenä on saanut :)
Ilmoita
Mäkin oon asunut eri paikoissa, mutta soitin tämän hetkiselle omalle terveysasemalle ja sieltä osasivat kertoa ja lupasivat lähettää dokumentit kotiin :)
Ilmoita
Onko muita, jotka olivat tällä viikolla haastattelussa? Mitkä fiilikset jäi?
1 VASTAUS:
Olin! 11.1 ja englanti ei ollut joka kerta kovin sulavaa kun jännitys vei sanat ja muuten olin ehkä liian pirteä ja innokas😭 tavallaan jäi superhyvä fiilis
+Lisää kommentti
Itselleni oli järkytys kuulla etteivät tarjoa kokopäiväistä sopimusta vaan ensi vuoden kevääseen asti osa-aikaisella. Ei mulla ole rahaa sellaiseen tai pitää ottaa toinen duuni...;(
Ilmoita
Onko kenellekään tullut pk 6:sen uutta aikataulua?
Ilmoita
Onko sille joku uusi aikataulu, PK6:lle siis?
2 VASTAUSTA:
Joo kun siitä tehtiin kokeneiden kurssi niin lyhenty kahdella viikolla
Ahaa! Alkaakohan se silti samaan aikaan vai kummasta päästä meinaavat ottaa sen pari viikkoa... varmaan pian lähettävät sitten uudet ajat...
+Lisää kommentti
Terveystarkastukset edessä ja opintovapaa sovittuna kurssin ajaksi, mutta sen jälkeen täytyy vielä laskea tarkkaan pystyykö noilla tuloilla maksamaan edes vuokraa vai jääkö lentoemännän työ ikuiseksi haaveeksi. Miten te muut meinaatte rahoittaa elämisen etenkin ensimmäisten kuukausien aikana?
Ilmoita
Mulla semmonen homma, että joudun kurssin ajaksi hakemaan jotain tukia pakosti jos siihen ryhdyn. Tämän hetkinen palkka paljon parempi mitä Finskillä tarjoavat... vaikea päätös. On kumminkin tuo lentoemon työ ollut pitkäaikainen haave. Vielä tuo, kun eivät tarjoa alkuun kuin osa-aikaista sopparia.
Ilmoita
Onko kaikki jotka on päässy arviointipäivästä eteenpäin puhunu siellä hyvää englantia? Se oli mun ainoa heikkous ja oon kyllä hyvä englannissa mut tuntu et sanat oli jännityksen takia kadoksissa :(
Ilmoita
Tuloksia odotellaan..
1 VASTAUS:
minä myös. Odotan tulosta: D Kysyin rekrytointitiimiltä, ​​jos epäonnistuin? he sanoivat "ei, olet nyt prosessissa", joten odotan. he haluavat minua.😝😝
+Lisää kommentti
Moikka kaikki jo terveystarkastuksessa käyneet!

Miten teillä meni? Olin hiukan hämmentynyt koska kuvittelin, että sopivuuslausunnon saa jo heti tunnin kestäneen tarkastuksen päätteeksi. Ilmailulääkärihän on jo tässä kohtaa tehnyt oman arvionsa. Terveydenhoitaja kuitenkin sanoi kaikkien dokumenttien menevän vielä Finskin oman ilmailulääkärin tarkistettavaksi ja voi tulla edelleen lisäselvityspyyntöä tarpeen vaatiessa.

Hiukan turhauttaa kun olin tänään kuvitellut voivani huokaista helpoituksesta ja asennoitua rauhassa että olen kurssilla. En myöskään löytänyt mitään tietoa mistään että paperit menevät vielä toisen lääkärin tarkastukseen. Ymmärtäähän tämän, mutta odottelua on kestänyt aika kauan ja pahimmillaan siinä menee vielä yli viikko. Onko kohtalontovereita? En ole kyllä missään vaiheessa hakuprosessia ollut näin malttamaton.
1 VASTAUS:
Oletko ennen lentänyt?
+Lisää kommentti
En oo ja ymmärrän täysin että tää prosessi on näin tarkka, harmittaa vaan kun olin kuvitellut että oisin saanut tiedon jo eilen :D mutta ei tässä auta kun odotella :)
Ilmoita
Ymmärrän täysin, onhan tässä odoteltu jo aika kauan eri vaiheita niin alkaa olla jo liian malttamattomana!! Muutama päivä siihen vastaukseen varmaan menee...
Ilmoita
Itse olin tällä viikolla ilmailulääkärin tarkastuksessa, edessä vielä Finnairin oma työhöntulotarkastus. Ilmailulääkäriltä sain sen cabin crew medical reportin ja kaikki ok. Mulla on taustaa rauhallisesta migreenistä ja sitä puitiin myös tässäkin tarkastuksessa. Vaikka itse tiedän ettei migreeniä pitkään aikaa ole ollut eikä tule, niin silti kuumottaa niin pirusti, että joku vielä finskin päässä on sitä mieltä etten sovellu... ja joku katkasee tän mun onnen 😁😭 mitenhän tieto tulee lopullisesti sitten että on soveltuvainen kurssille? Se ilmoitetaan erikseen vissiin? Ja suomeksi sanottuna ilmailulääkärin lausunto ei paina siis vielä mitenkään?

Hohhoijaa stressitasot korvissa asti
1 VASTAUS:
Oletko ennen lentänyt jos olet tulossa PK6-kurssille? :) Mietin vaan, että sulla ei siis ollut attestation voimassa? Mulla on ja mietin että tapaanko lääkärinkin siellä vai pelkän hoitajan.
+Lisää kommentti
Ei ennen ainakaan päässyt läpi medicaalista jos oli ollut tai oli migreeni. Tosin nykyään kuulemma seula on harvempi. Toivotaan parasta!
Ilmoita
Onko kukaan vielä saanut hyväksyntää tai kielteistä vastausta Terveyspalveluista jotka odottavat vielä?
Ilmoita
Onko kukaan vielä odottava saanut jo viestiä Terveyspalveluista?
Ilmoita
Moikka kurssille tulevat! :)

Oletteko saaneet ensi viikolla alkavasta kurssista vielä mitään lisätietoa? Itse en ole, kovasti täällä odotellaan jo :D
1 VASTAUS:
En ole minäkään saanut vielä mitään ja aloitan kanssa ensi viikon kurssilla :)!
+Lisää kommentti
Jee jee! Toivotaan että tulee pian :)
Ilmoita
Muita, jotka tulossa maaliskuun kurssille? Missä vaiheessa teidän prosessi on?
Ilmoita
Onnea kaikille jotka aloitatte. Tonni ja toimeentulotuki, se on nykyisin uuden lentoemännän ja stuertin kuukausiansio.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Finnair Vol. VI

Jatketaan keskustelua tänne, nyt kun aiempi hakukierros näyttää päättyneen ja seuraavan piti käynnistyä syys-lokakuussa.

Nettitehtäviä odotellessa... ...itse jätin hakemuksen kesäkuun lopulla.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta