Aihe

Susilauma tappoi ja söi naisen Kreikassa

loppasuut

Susilauma tappoi ja söi brittinaisen Kreikassa "syrjäisellä polulla".

Varmaan alkavat sudet Suomessakin vähitellen olla niin tottuneita ihmisiin, että pistävät kohta poskeensa. Varmasti sudet olisivat jo syöneetkin lapsia, elleivät ihmiset vaara-alueilla olisi ryhtyneet kuljettamaan lapsiaan kouluun autolla, vaikka matkan puolesta voisi mennä jalkaisin tai pyörälläkin.

http://m.iltalehti.fi/ulkomaat/201709272200423065_ul.shtml

36

793

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • puhelu1

   "Hollingworth ehti ennen kuolemaansa soittaa hädissään kännykällään perheenjäsenelleen ja sanoa, että hän on joutunut kulkukoirien hyökkäyksen kohteeksi."

   • Et_sitten_kuitenkaan

    lukenut koko artikkelia ????


   • Anonyymi

    Samoinhan se thaimaalainen marjastaja Lapissa soitti kavereilleen ja sanoi, että isot koirat ahistelee. Että kun kyseiset henkilöt eivät tunne Suomen petoeläimiä, susia, niin koiriksihan ne sudet luokittelevat..


  • kreikassatuskin

   edes on susia. Eihän siellä kuivalla mantereella ole niille edes sapuskaa. Eli, jos tappoivat naisen, niin todennäköisesti olivat liian nälkäisiä.

  • niinpähän

   Autolaima tappoi v. 2016 n. 400 suomalaista. Noin 10 lasta kuoli taas v. 2016 Suomessa omien vanhenpiensa toimesta. - Näin voisi uutisoida paria tosiasiaa. Mutta ketä kiinnostaa+

   • juupahan

    Miten sattuukin joka susi uutiseen aina joku muu kuoleman tilastoja pätemään. Sanohan miten nämä liittyvät susiin? Jos uutiseen jossa kerrotaan että perhe keräsi valkokärpässieniä herkkusieninä ja menehtyi myrkytykseen miten asiaa muuttaa se että sinä tulet sellaiseen omine noppitietoinesi "mutta kuoleehan moni kolareissakin ja vielä enemmän hukkumalla kun sieniin"


  • HukkasuomestaHukassa

   Katsokaa noita suomen susiksi kutsuttuja eläimiä, kuvia löytyy netistä ja verratkaa puhtaisiin venäjällä tavattuihin susiin.Samaa geeniperimää niissä pitäisi olla, sutemmehan venäjält tulevat, mutta ulkonäkö ei vaan täsmää.Verratkaa susien tunnusmerkkeihin.Venäjältä tulee myös koirasusia, ja rajan lähellä on koirasusia luontoon irti laskettu, jo vuosia sitten.
   Venäjällä osaavat erottaa suden koirasudesta, siellä on tutkijoita joilla on tietotaitoa siihen.

   Eivät nämä meidän mitään puhtailta susilta näytä, niiltä puuttuvat susien tunnusmerkit, mustat viirut etujaloista, mustat kynnet, pitkänomainen vartalo, niillä väärän malliset päät jne.
   Koiran ja suden risteytyksiä, joita on luontoon päästetty jo kauan aikaa sitten.Kiima-ajatkin on erit kun oikeilla susilla.Ja tuo ulkonäkö, seropeiltahan ne oikeasti näyttävät.....

   Suojelaan nyt niitä susina, kun ei parempiakaan ole.Susien suojeluun ja tutkimiseen varmasti saadaan jotain eu-rahoitustakin.Harmi vaan, etteivät eu-sta tule testaamaan susiemme puhtautta.

   Joku väitti, että niistä sekoituksista tulisi ajan saatossa ihan oikeita susia.Ihmetyttää vaan, että mihin ne koirien geenit sitten häviäisivät, vaikka aikaa kuluisikin vaikka ja kuinka.

   Koirasusi ei pelkää ihmistä luonnostaan kuten oikea susi, siksihän nuo ihmisten nurkkiin tuppaavat.

   • Anonyymi

    Hyvä juttu, että meillä ei olekaan susia, vaan vapaaksi laskettuja hauvoja.

    Nyt voimme vapaasti tappaa kaikki hauvelit, jotta oikeat sudet saavat elintilaa.


  • jalattomathännättömät

   Pistäkää muuten merkille, että lehtikuvissa ei susiemme jalkoja/hännänpäätä näytetä.Juurikin siksi, etteivät puuttuvat tunnusmerkit ole nähtävissä.Etujaloissa ja hännänpäässä pitää olla mustaa, muuten ei ole susi kyseessä ;)

  • Dinggu

   Oli hyvä että tappoi ettei elävänä syönyt

  • Anonyymi

   venäjällä on irtokoiria jotka laimentaa suden perimää. näissä suomen susissa on suurin osa sekuleita. ovat petoja kuin sudet mutta ihmispelkoa niillä ei ole. niiden kanssa voi tulla vahinko.

  • Anonyymi

   Mä ja mun kaverit täällä Kalliossa ja Punavuoressa ollaan kyllä tosi ihmeissään.

   Sudethan on kivoja, ei ne ketään oikeesti syö. Jos syövät, on siihen varmaan hyvä syy, esim se, että niillä on niin kova nälkäkun ei kukaan oo niitä ruokkinu. Kyllä pitää perustaa hiilineutraali susitarkkailijan virka meille Suomeenkin.

   Sitäpaisi se nainen ois helposti voinu karkottaa ne susirukat, kun vaan olis ojentanu kädet päättäväisesti kämmenpuoli ulospäin, kilistänyt avainnippua tai maannut kuollutta näytellen paikoillaan. Nyt kyl pitää lopettaa, latte jähtyy.

  • Anonyymi

   On se ihme ettei susikantaa voi pienentää ,vaan odotetaan että jotain kamalaa sattuu.

   • Anonyymi

    Ka sitä kamaluuttahan kaikki juuttaat vuottaa.. Van kenenkä penska 'uhrataan'.. Löytyisikö mahollinen hyvä 'uhrilammas' Itärajan tuntumasta, vai olisiko piäkaapuntista Kolin kansallispuistossa lomailijan penskasta syötiksi.. Olisiko tarkoitukseen käypänen joku ns. vihervassarikommarin penska, tai joku ns. ituhipin kakara, vai olisiko jonkun pilvenpössyttelijän jälkikasvu siihen sovelias..

    Sanokaahan susihyysärit vastaus asiaan..


  • Anonyymi

   Susi ei ole ihmiselle vaarallinen.

   Jos sudeksi väitetty eläin tappaa ihmisen, se ei ole oikea susi, vaan koirasusi tai häiriintynyt susi. Sitä paitsi uhriksi joutuminen on täysin oma syy: mitäs menee häiritsemään eläimen reviirirauhaa.k

   Terv. Suojeluhörhö Kalliosta

   • Anonyymi

    Ethän syö lihaa,tai juo maitoa?
    Vihreet rehut,pavut,soijat pitää aivosolut sumeena.Ja elämä kai janottaa.Ked
    seskhuskustan baarissda voi kerttooa, ettei pelotta yhtään, ja nauraa päälle jos joku jaksaa viellä kuunnella tai muuten vaan.


   • Anonyymi

    On se myös ihmisille vaarallinen, sillä se on villi petoeläin. Eikä sen pörröinen ulkomuoto tee siitä laisinkaan vaaratonta, vaikka hämää Kallion Suojeluhörhöäkin.


  • Anonyymi

   Eihän suden ampumiseen mitään lupaa tarvita vaan tarpeeksi tehokas ase. heheh

   • Anonyymi

    Näin on. Suden istutuksia minä kannatan myös. Täytyy istuttaa vaan noin 70 cm syvyyteen, niin kukaan ei hoksaa. Ei ole vuosiin näillä seuduilla suden jälkiä näkynyt saati susivahinkoja esiintynyt. Hirvi- ja peurakanta on täällä vallan erinomainen.
    Täällä myös suden suojelijat ovat olleet varsin tyytyväisiä kun mitään suojeltavaa ei ole näkynyt.
    Olen pohtinut sudelle jonkinlaista tarkoitusta Suomen metsissä. Olen päätynyt siihen tulokseen että susihan on selvästi metsästettävä riistaeläin. Siihen se on tarkoitettu ja muuta hyötyä saati iloa siitä ei ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näin on. Suden istutuksia minä kannatan myös. Täytyy istuttaa vaan noin 70 cm syvyyteen, niin kukaan ei hoksaa. Ei ole vuosiin näillä seuduilla suden jälkiä näkynyt saati susivahinkoja esiintynyt. Hirvi- ja peurakanta on täällä vallan erinomainen.
    Täällä myös suden suojelijat ovat olleet varsin tyytyväisiä kun mitään suojeltavaa ei ole näkynyt.
    Olen pohtinut sudelle jonkinlaista tarkoitusta Suomen metsissä. Olen päätynyt siihen tulokseen että susihan on selvästi metsästettävä riistaeläin. Siihen se on tarkoitettu ja muuta hyötyä saati iloa siitä ei ole.

    Ei tartte mitään kuoppia kaivaa, kun silipasee nahan veks ja jättää raadon metsään. Paikalle osuva susilauma pistelee kyllä raadon poskeensa, eikä ees karsasta ja nikottele lajitoverinsa syömistä. Se raato on energiaa, jota ei tarvitse itse ajaa ja tappaa. Senkun pureksii vaan. Ja noinhan se näläkä siirtyy kauvemmas.


  • Anonyymi

   Saattaahan ne sudet Suomessakin jopa puraista ihmistä, jos tulee sellainen tilanne eteen, ettei susi pääse perääntymään sinne ns. 'takavasemmalle', tai se puolustaa pentujaan. Mutta yleensä susi kyllä väistää ihmistä. Eikä siihen tarvita mitään erityisiä käsien läpsytyksiä tai isoja karjahduksia avuksi. Ja kun susi juosta porhaltaa omaan suuntaansa ja ihminen juoksee paskat housussa omaan suuntaansa, niin jo vain hajurako kasvaa ja molempien on taas yhen kerran turvallista käyskennellä omissa oloissaan metsänsiimesten hämyisissä maisemissa..

  • Anonyymi

   Susi keskustelut käyvät kiivaana ja ihan vaan siksi kun metsästäjät pelkäävät susia.
   Siksi sattuu näitä maastopyöräilijöidenkin ampumisia yms kun passissa ollet metsästäjät luulee että susi hyökkää. Vetelät on eräänkin metsästysseuran metsästäjien housuissa ollut monta kertaa.

   • Anonyymi

    Mistäpä Sinä olet saanut päähäsi, että metsästäjät pelkäävät susia?

    Lärpätätkö Sinä asiasta samalla nuotilla sen seurauksena, että muutkin kaltaisesi lärpättävät susipelosta, vai onko sinulla siitä myös tosiasioihin perustuvaa näyttöä siitä, että metsästäjät tosiaankin pelkäävät susia, tai pelkästään ivaamismielessäkö syyttelet susipelosta?


   • Anonyymi

    Eivät metsästäjät suinkaan pelkää susia, vaan suden näkeminen pistää niin vihaksi, että tekee mieli ampua. Miksi suden näkeminen pistää vihaksi, johtuu eduskunnan löperöpolitiikasta suden kannanhoidollisissa metsästysasioissa. Vetkutellaan selvissä tosiasioissa, joissa olisi tehtävä päätös.


  • Anonyymi

   Kyllähän se on niin, että jos Kreikassa joku käy iinni niin se on kulkukoiralauma, siellä niitä puörii enemmänkin. Luotan yhtä paljon kreikkalaiseen "tutkijaan" kuin veroasiantuntijaankin.

   • Anonyymi

    Jo vain. Ja Kreikastahan on pitkä matka Suomeen. Monen valtion takana ja välissä vielä meri. Jotenka eipä ne ihmisten tappajasudet nyt aivan lähiaikoina varmaankaan ehdi tulemaan Suomen kamaralle. Ja koska aina ja poikkeuksetta toitotetaan sitä, ettei susi ole Suomessa tappanut ketään 'ihmistä' ainakaan sataan vuoteen, niin hätäkös tässä on vihellellessä.


   • Anonyymi

    Kreikassa on vahva susikanta, 300-600 yksilöä. Että kyllä siellä susilauma voi tosiaankin nälissään syödä vaikka ihmisen, sillä lihaahan ihmisetkin ovat susille.


  • Anonyymi

   Kyllä ovat nälkäisiä otuksia.
   Tässä taannoin sudet pistivät poskeensa Halsualla hevosen ja rattaat. Todisteena jäi vain ruunan kengät. Ei ollut sudella raudanpuute. Ja tämä on tosi...

   • Anonyymi

    Joku tiesi palstalla kertoa tässä joku aika sitten, että söiväthän sudet Kanadassakin yhden metsätyömiehen, josta ei jäänyt muuta jäljelle kuin jalkaterät nahkasaappaisiin. Kyseinen tapaus saattaa olla fiktiota..

    Mutta kun Venäjän Permissä vanha naarassusi tappoi ja söi eräältä eläkemummolta yhden jalan kokonaan ja toisen jalan polveen saakka, niin tämä on faktaa..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joku tiesi palstalla kertoa tässä joku aika sitten, että söiväthän sudet Kanadassakin yhden metsätyömiehen, josta ei jäänyt muuta jäljelle kuin jalkaterät nahkasaappaisiin. Kyseinen tapaus saattaa olla fiktiota..

    Mutta kun Venäjän Permissä vanha naarassusi tappoi ja söi eräältä eläkemummolta yhden jalan kokonaan ja toisen jalan polveen saakka, niin tämä on faktaa..

    "Söi jalan". Keksi nyt jotain muuta, ei mikään syö pelkkää jalkaa joka on täynnä isoja luita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Söi jalan". Keksi nyt jotain muuta, ei mikään syö pelkkää jalkaa joka on täynnä isoja luita.

    Turha siinä on räpättää. Käy lukemassa tuo jutska suden tekemistä tapoista Venäjällä, niin tiedät. Löytyy googlettamalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Söi jalan". Keksi nyt jotain muuta, ei mikään syö pelkkää jalkaa joka on täynnä isoja luita.

    Tyhmäkö olet. Jalassa on sentään lihakset ja nahkaa desimetrittäin. Ja polvessa sekä nilkassa pehmeät rustot. Sudelle kelpaa lihat ja luutkin. Se ei nirsoile ruuan suhteen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tyhmäkö olet. Jalassa on sentään lihakset ja nahkaa desimetrittäin. Ja polvessa sekä nilkassa pehmeät rustot. Sudelle kelpaa lihat ja luutkin. Se ei nirsoile ruuan suhteen.

    Ei varmasti syö luisinta osaa jos pehmeämpää on tarjolla


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei varmasti syö luisinta osaa jos pehmeämpää on tarjolla

    Ei tuossa Permin jutussa kerrottu sitä, mitkä kohdat susi jätti eläkemummon jaloista syömättä. Kerrottiin vaan, että susi tappoi mummon ja söi mummolta toisen jalan ja toisesta puolet.


  • Anonyymi

   Susilauma tappoi ja söi naisen Kreikassa

   • Anonyymi

    Söivätköhän suset naisen kokonaan, vai jäikö pää ja paksummat luut syömättä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   616
   15874
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   357
   12150
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   8024
  4. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   7925
  5. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   4045