Imaamikeissin poliittinen vastuu

Uuteliaas

Milloin Porvoon keskustapuolue kantaa poliittisen vastuunsa ja reagoi imaamicaseen? Vaikka imaami itse vähättelee tapausta, niin jokaisen saatavilla olevista käräjäoikeuden papereista voi selkeästi lukea, että imaami oli tappamassa veljeään. Kuten niin usein ennenkin näiden ulkomaalaisten kanssa, niin mukavan bussikuski-esiripun takaa löytyikin ei niin mukava todellisuus. On aivan päiväselvää kaikille, ettei näin vakavista rikkomuksista tuomittu henkilö voi toimia valtuustossa kaupunkilaisten yhteisiä asioita edustamassa. Etenkään kun tekoa ei ole vielä edes sovitettu, vaan tuomio on edelleen päällä. Porvoolaiset tuskin äänestivät valtuustoon väkivaltarikollista, äänestystulos olisi todennäköisesti ollut vallan toinen, mikäli keskustapuolue ei olisi salannut rikosta. Imaami valittiin valtuustoon arvalla, samalla äänimäärällä oli joku toinen, jonka arpa ei voittanut. Imaami ei ole osoittanut luottamusta äänestäjiään kohtaan salatessaan vakavaan rikokseen syyllistymisensä. Keskustapuolueen hyllyttäessä imaamin epäluottamukseen vedoten nousee tämä toinen henkilö valtuustoon. Muistaako kukaan, kuka oli tämä arpajaisissa hävinnyt henkilö?

37

712

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MitenOnUskaltaako

      Uskaltaako sen kyytiin mennä?

    • OutiL

      Porvoon Keskusta ei ole salannut ehdokkaiden tai kaupunginvaltuutettujen taustaa. Kun maanantaina 26.9. selvisi, että yhdellä valtuutetulla on rikostuomio, niin selvitimme asian välittömästi ja tiedotimme lehdistölle. Ritva Kilpirinne hävisi valtuustopaikan arvalla.

      • Uuteliaas

        Kiitos tiedosta. Nauttiiko imaami valehtelustaan ja rikostuomiostaan huolimatta edelleen keskustapuolueen ja äänestäjiensä luottamuksesta vai astuuko Kilpirinne hänen tilalleen?


      • oisko.totuus.tarpeen

        Tämä imaamin valehtelu kuuluu heidän kulttuuriin.
        Juuri näinhän tekevät 70-80% hänen maamiehistään laittomasti tännä maahantunkeutuessaan
        valehtemalla nimensä ja ikänsä.
        Imaami on meillä löytänyt kepu:sta poliitisen kotinsa, koska kuten yleisesti tiedetään, kepu pettää=valehtelee aina.


    • Uuteliaas

      Muistuttaisin vielä, että Kilpirinnehän on teidän oman puolueen ehdokas, joten tuolinvaihto ei sinänsä ole teille mikään iso juttu. Sillä voi kuitenkin olla erittäin iso merkitys äänestäjien luottamuksen suhteen, asiahan nousee aivan varmasti esille seuraavien kuntavaalien aikana.

    • lisääpersettärättipäille

      Tämä imaami/bussikuski oli Saddam Husseinin turvallisuuspalvelun everstiluutnantti. Jopa lepositeissä makaava vammainen tajuaa, ettei siihen arvoon ylene kukaan millään rakkauden teoilla. Tajuaako Porvoon Keskusta?

    • Aldino

      Kun ottaa huomioon, että imaami on palvellut Saddam Husseinin turvajoukoissa ja sen jälkeen melkein tappanut veljensä ja uhannut tämän perhettä, niin on täysin selvää ettei keskustapuolue uskalla reagoida asiaan.

    • MiksiHiljaisuus

      Ja OutiL vaikenee?

      • Kukatietänee

        Jos on häntäkin uhkailtu..?


      • tästä.syystä

        Kepu yrittänee vaieta asian kuoliaaksi, onhan kysymys kunniakansalaisesta.


      • Joopasjooo

        Ei onnistu, asiaa pidetään niin kauan tapetilla, että väkivaltarikollinen vaihdetaan pois. Istuuhan hän jossain lautakunnassakin, mikä tekee asiasta vieläkin törkeämmän. Nyt katsotaan, paljonko kepu on valmis olematonta mainettaan menettämään tämän tapauksen tiimoilta. Ei onnistu asian vaikeneminen, ei...


      • oisko.totuus.tarpeen
        Joopasjooo kirjoitti:

        Ei onnistu, asiaa pidetään niin kauan tapetilla, että väkivaltarikollinen vaihdetaan pois. Istuuhan hän jossain lautakunnassakin, mikä tekee asiasta vieläkin törkeämmän. Nyt katsotaan, paljonko kepu on valmis olematonta mainettaan menettämään tämän tapauksen tiimoilta. Ei onnistu asian vaikeneminen, ei...

        Niinpä, nyt on kuukausi mennyt ja väkivaltarikollinen istuu edelleen valtuustossa ja voi paksusti.
        Nyt kaivataan oikeita tekoja, ilmeisesti rehtien kansalaisten taholta, että tämä "tappaja" valehteleva imaami saataisiin valtuustosta ulos.
        Jos nykyisellään jatkuu, käy juuri kuten ennustit, asia vaietaan ja imaami pääsee kuin koira veräjästä, eli ilman mitään seuraamuksia.


      • Öögulli

        Suomen laki on Suomen laki, emme tarvitse "sharia-poliiseja" Suomessa.


      • oisko.totuus.tarpeen
        oisko.totuus.tarpeen kirjoitti:

        Niinpä, nyt on kuukausi mennyt ja väkivaltarikollinen istuu edelleen valtuustossa ja voi paksusti.
        Nyt kaivataan oikeita tekoja, ilmeisesti rehtien kansalaisten taholta, että tämä "tappaja" valehteleva imaami saataisiin valtuustosta ulos.
        Jos nykyisellään jatkuu, käy juuri kuten ennustit, asia vaietaan ja imaami pääsee kuin koira veräjästä, eli ilman mitään seuraamuksia.

        Ja nyt mennyt lähes kolme kuukautta ja imaami vain vieläkin valtuustossa, siis missä vika?
        Myös kevarin "keskuksessa" helvetillinen mölinä perjantaisin klo. 12 jälkeen.
        Mitähän sinne pitäisi viedä, että tuosta mölinästä päästäisiin, olisiko esim. sianpää oivallinen lahja?
        Siitähän saisivat keitettyä kunnon aladoopia, ettei tarvitsisi(nälissään?) persepystyssä mölistä käsittämöttömiä.


    • PelkääImaamiaNyt

      HUI!

    • eimitäänuutta

      Mikä imaami? Kepulainen on kepulainen ja kepulaiset sen on sinne äänestäneet.

      • Merkityksellinenasia

        Eivät he sinne väkivaltarikollista ole äänestäneet. Ei varmasti olisi päässyt läpi jos tuomio olisi rehellisesti tuotu esiin ennen vaaleja.


    • nusander

      Mitä on imaami-everstiluutnantin taustalla, kun läksi ulkomaille. Pelkäsikö vastuuseen joutumista salaisen palvelun hommistaan vai tuliko Suomeen suorittamaan jotain tehtävää?

      • paljon.selvittämättä

        Siinäpä hyvä kysymys niin migrin kuin paikallisen kepu:n selvitettäväksi.
        Täysin selvää on, että tekemisensä kotimaassaan ei päivänvaloa kestä.
        Aikoiko veli paljastaa imaamin kotimaan todellisesta toiminnasta jotain sellaista jonka salaamiseksi imaami uhkasi jopa tappamisella?

        Niin, ohan imaami täällä jo useamman vuoden ajan toiminut mm. islamin opettajana jne.
        Mitä tosiasiassa opettaa, tai suorittaako jotain muualta anettua tehtävää, ei ole kenenkään tarkistettavissa.


      • Anonyymi

        Kannattaa varmaan nyt ottaa se foliohattu pois päästä ja ottaa selvää hieman asioista. Minä vuonna Imaami perheineen tuli suomeen? Kun olet löytänyt tähän vastauksen niin seuraavaksi voit selvittää, mitä sinä samaisena vuonna tapahtui Irakissa. Tämän jälkeen voit huokaista helpotuksesta kun saat mielenrauhan sielullesi, ehkä itsekin olisit valinnut toisenlaisen elämän vaimollesi ja lapsillesi. Ehkä....


    • KannattaaKatsoaTämä
    • Kysymyskirkolle

      Miksi seurakunnan papit ovat hiljaa? Nehän tekevät yhteistyötä imaamin kanssa myös Porvoossa.

    • PitääErotaKohta

      Kirkko on ihan kuutamolla nykyään - onko muuta vaihtoehtoa enää kuin äänestää jaloillaan eli erota? Jos touhu ei muutu, niin tulee kyllä kato kirkon jäsenistössä!

    • Bena2

      Turpaan minäkin olen veljelleni antannut ja saannut takas.Eiköhän jätetä nämä keskustelut tähän.

      • Turbulinssi

        Kumma tyyppi, kun hyväksyt väkivallan. Kyseessä oli vähän muutakin kuin pelkkä turpiin antaminen. Imaamihan yritti tappaa veljensä. Veli on joutunut hakemaan pitkäkestoisen lähestymiskiellon, koska pelkää edelleen. Uhkaukset ovat olleet rajuja. Kyllä tuollainen mies on täysin väärä mies hoitamaan yhteisiä asioita. Muut puolueet olisivat kenkäisseet äijän pihalle jo aika päivät sitten, mutta kepu ei uskalla.


    • Porvoossatapahtuu
    • Jihadistitosaa

      Koko juttu näytti olevan melkoinen sumutus. Niin kutsuttu "rasismin vastustaminen" oli niin kova juttu, että sekoomus päätti ottaa kaverin ääniharavakseen vain sen takia. Samalla saatiin yksi ylimääräinen äänestysnapin painaja toistamaan ryhmäpäätöksinä ennalta sovittuja äänestyksiä. Osalle kaupunkilaisista kun on tärkeätä ainoastaan se, että joku ulkomaalainen päättää heidän asioistaan. Muulla ei ole väliä. Suomen kielen taito on niin heikkoa, ettei sillä juurikaan oteta kantaa mihinkään. Palopuheita on nyt joka tapauksessa pidettävä ryhmäpuheenvuoroilla, jännä nähdä, millaisen nimen mies valitsee yhdenmiehen valtuustoryhmälleen.

      Mutta kuka tässä sumutti ketä..? Jos ette vielä ole huomanneet, niin imaami huijasi kaikkia, jopa kepu isona puolueena astui miinaan. Rasismin vastustajat äänestivät imaamia vain koska rasismi. Tyhmästä päästä kärsii yllättävän moni. Nyt kun kävi miten kävi, niin imaami perustaa oman valtuustoryhmän. Se tarkoittaa sitä, että hän pääsee ryhmien välisiin neuvotteluihin omana valtuustoryhmänään ja näin hänen tosiasiallinen valta vain lisääntyy. Samalla katkesi myös keskustapuolueen kahleet, joten mies pääsee äänestämään mitä tahtoo. Näinhän sen oikeasti kuuluisi mennäkin. Kun ottaa huomioon sen, että muslimiyhteisöissä on juuri nyt trendinä soluttautua kaikkiin valtaa pitäviin elimiin, niin on itsestään selvää, ettei imaami lähde tuolta kulumallakaan.

      Mitä tästä sitten opimme..? Ainakin sen, että rasismin vastustamisen käyttäminen keppihevosena tuo puolueelle enemmän huonoa kuin hyvää mainosta. Taustat tulevat aina esiin ja jos kepu olisi yhtään seurannut poliittista kenttää, niin se olisi tämän osannut ennakoida. Sen verran kun on muilla puolueilla, etenkin SDP:llä, ollut ongelmia näiden ulkomaalaisten ehdokkaiden kanssa,

      • ulos.ja.nopeasti

        Ainoa oikea menettely olisi saada valehteleva rikollinen imaami ulos valtuustosta.
        Ei puutteelisella kielitaidolla ja ja jopa tappamaan valmiilla mielenlaadulla sovi yhteisten asioiden hoitajaksi, ei edes kuntapolitiikassa.


      • Shake_a_spear

        Youre damned if you do and youre damned if you dont. Irakimaami vai vittusperusbättrefolk, kas siinä pulma.


    • killeJ

      Imaami erotettiin keskustan valtuustoryhmästä. Mikä tulee olemaan imaamin kosto?

      • ans.kattoo.ny

        Tai siis virallisesti erosi itse. Toki tosiasiassa erotettiin.
        Pitäisi ehdottomasti erottaa koko valtuustosta, ei vaan taida onnistua.
        Varmaan kostaa kepu:lle äänestämällä kaikkia kepu:n esityksiä vastaan, sikäli kun heikolla kielitaidollaan ymmärtää, että mikä on kenenkin tekemä esitys.

        Nähtäväksi jää perustaako imaami oman valtuustoryhmän kuten ylempänä muuan kommentoija arveli.


      • ans.kattoo.ny

        Kittilässä muutamat kunnanvaltuutetut on rikostutkinnassa ja nyt oikein ministeritaholta vaaditaan heidän valtuustosta erottamista.
        Meillä imaami on vakavasta rikoksesta tuo-mit-tu ja valehtelusta kiinnijäänyt, silti on edelleen valtuustossa.
        Hakematta nousee mieleen kysymys, miksi näin?
        Eihän vain kysymys ole siitä, että imaami on näitä kunniakansalaisia joiden jopa vakavat väärinkäytökset yritetään selitellä parhainpäin syystä, ettei vaan joku "kansanryhmä" tuntisi itseään loukatuksi?
        Itsestään selvää on, että jos kantasuomalainen henkilö kunnanvaltuutettuna, olisi toiminut imaamin tavoin, niin aikoja sitten olisi olisi valtuuston ovet sulkeutuneet takanaan, pysyvästi.


    • Ahmedby
      • oliko.näin

        Mahtoiko puukottaja olla imaamin uskonveli?


    • Ahmedby

      Näin minäkin epäilin, mutta eipä ole. Karibialta kotoisin olevaksi rastafariksi sitä jotkut nimittävät eli vähän tummempaa paahtoa.

      • oliko.näin

        Juu. oikeassapa taidat olla.
        Mutta niin "rastafarin" kuin imaamin teotkin osoittavat sopimattomuutta meidän oloihin.


      • sopinee.kysyä
        oliko.näin kirjoitti:

        Juu. oikeassapa taidat olla.
        Mutta niin "rastafarin" kuin imaamin teotkin osoittavat sopimattomuutta meidän oloihin.

        Muuten, miksi imaami ei ole ottanut kantaa puistosurmaan?
        Hyväksyykö imaamin uskonto ko. tapahtuman ?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe