Billnäsin liian rankka pesu - mikä avuksi?

Tekevällesattuu

Vanha Billnäsin (tai vast.) todennäköisesti tamminen rekisteri/rulokaappi pestiin epähuomiossa Fairy-vedellä, ja siitä syystä pinnan väri on nyt muuttunut hieman keltaisemmaksi/punertavammaksi. Ilmeisesti pinnasta on irronnut lakkaa tai jotakin muuta ainetta, sillä myös kaapin tuoksu on nyt melko voimakas ja hieman pistävä.
Kaappi on entisöity 90-luvun alussa, mutta en tiedä, onko se siinä yhteydessä käsitelty jollakin aineella; ollut kuitenkin täysin hajuton viime vuosikymmenet (tähän asti pölyt pyyhitty kuivalla mikrokuituliinalla).

Miten kaappi kannattaisi nyt käsitellä, jotta pinta palautuisi ja tuoksu häviäisi?
Kiitos vastauksesta jo etukäteen.

2

<50

Vastaukset

 • Nyt ehkä kannattaisi kiikuttaa kaappi jollekin entisöijälle. Hän osaa varmaan paremmin neuvoa, kun näkee mööpelin ja pinnan. Siihen päällehän on voitu laittaa ties mitä 90-luvun alussa. Lakkoja ei pesemällä saa pois, ellet sitten käyttänyt juuriharjaa tai painepesuria siinä hommassa. Ehkä pesu poisti liat ja sävyt tulivat esiin ;)

  Ota entisöijään yhteyttä. Lähetä ainakin sähköpostia ja kuvat.

  • Kiitos, näin tein :)


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  179
  3539
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1084