Mitä kaipaisitte sims 4 peliin?

Siminsuhteet

Itse kaipaisin näitä kolmosesta tuttuja juttuja:
"Tunnusta pettäminen" valintaa ja
Sitä tapaa lukita ovet esim muilta perheenjäseniltä. Eli esim vanhempien huone: vanhemmat voivat avata oven, mutta lapset eivät voi. Jos muistatte sen "määritä ovea käyttävät simit" ja sitten valitsit ketkä voivat käyttää ja ketkäveivät. Jälkimmäistä ei ainakaan luulisi olevan vaikeaa laittaa takas! >:(

12

1089

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä kaipaisin sims neloseen jonkin verran järkeä, syvyyttä, toimivaa tunne-elämää, monipuolisempaa pelattavuutta (eikä vain kauniita kulisseja) ja muutamia pikkujuttuja kuten esimerkiksi:
      - murtovarkaita
      - poliisia
      - palokuntaa
      - jänniä lomakohteita ( se camping-touhu tuntuu tylsältä pelleilyltä )
      - eri pituisia simejä
      - toimivampia luonteenpiirteitä. (Laittaa simille melkein mitä hyvänsä, niin samalta sillä tuntuu pelata - ja jos vaihtaa, niin ne usein vonkaa vielä edelleen samoja juttuja. Kova sählääminen että saa ne vanhat piirteet pois.)
      - vuodenaikoja
      - sanomalehtiä
      - lisää tontteja, ammatteja, ostovaatteita (joita ei saa ilmaiseksi CAS:issa. Mitä järkeä on niissä kaupan mallinukeissa, jos samat kuteet saa ostamattakin?)
      - monipuolisempaa rakentamista. (kierre- ja kulmaportaita yms.)
      - bändejä (simien orkestereita tai soittoporukoita)

      Kun TS4 tuli, olivat pelaajat pettyneitä sen pelattavuuteen. No olivat kai, kun toivoivat kehittyneempää kolmosta ja saivatkin karsitun kakkosen.

    • Simsimsim

      Kerros ja parvisänkyjä lasten huonekalupuolelle!!

      • "Kerros ja parvisänkyjä lasten huonekalupuolelle!!"

        Robotti poisti viestini linkin takia. Se on varmaan vieläkin niin vihainen, etten uskalla enää kertoa miten tuo kerrospeti helpoimmin saadaan TS4:ssä toimimaan. Vihjeenä kuitenkin, että eräällä hyvin tunnetulla ulkomaisella sivustolla löytyy tuohon modi ja "punkat" saa kyllä esimerkiksi koodin avulla päällekkäin ilman modiakin.


    • Simsimsim

      Lapset voisi reagoida vanhempien eroon. Edes jotenkin!

      • "Lapset voisi reagoida vanhempien eroon. Edes jotenkin!"

        Joo. Kiteytit hienosti tuossa yhdessä ainoassa esimerkissä sen, mikä mua on vaivannut siitä asti, kun aloin pelata sims 4:ää. Simien paljon mainostettu tunne-elämä puuttuu joiltakin osin kokonaan. MTS:n keskustelussa ihmeteltiin takavuosina aika tavalla ettei fiksuiksi luonnehditut simit näytä tajuavan joitakin (useimpia pelaajia) järkyttäviä tragedioita. Siihen sitten joku varmaan mua paljon älykkäämpi tuumasi, että simit on kai niin fiksuja ettei ne lainkaan näytä tunteitaan.

        Mä olen yrittänyt pelatessa paikata omalla mielikuvituksella nuo oudot tuntemusten puuttumiset tyyliin: "On se simi-raukka varmaan tosi murtunut, mutta onneksi se näyttää selviytyvän ihmeen hyvin tuostakin jutusta..." ja samalla toisaalta hiukan nauttinutkin siitä, ettei joka asiasta synny hirveetä draamaa. "Apua mä en kestä, kun joku laittoi mulle TÄMMÖSET inhottavat kuteet ja TOSI TYPERÄN kampauksen ja sitten vielä tunki mut asumaan noiden inhokkien kanssa!" Samaten silloin, kun mä jostakin syystä töppään pahan kerran pelin rakentelussa, olis aika rasittavaa että mun simit sekoais totaalisesti ja vaatis pitkiä kuntoutusjaksoja shokista toipumiseen. "Iiiiiiik! Mun KOTI on tuhottu ja koko kaupunki on häippässyt jonnekin huitsin himputtiin!"

        TS4:n simien tunne-elämä on matalampi kuin lasten kahluuallas, mut on siitä etunsakin. Ne edut vaan mun mielestä pitää löytää ja käyttää hyväksi. Samalla kun moitin pelin puutteita olen hissuksiin iloinnut siitä, että yllättävästi kuitenkin löydän joka pelikerralla asioita joista ihan oikeasti pidän. Jos joku vaikkapa edellisistä peliversioista tuttu asia puuttuu, niin okei, sitä ei ole, mut mä teen sitten jotain muuta. Tämän ja hiukan muutakin huomioiden mua kyllä ottaa pikkasen päähän, kun peli viisastelee mulle "Tee tai älä tee, Simahtanut. Yrittämistä ei ole!" Ei ne EA:ssa kai sitten ole viitsineet oikein yrittää tällä kertaa.


    • Simiparka

      Joku deittisivusto tietokoneelle... toi mun simi reppana ei löydä ketään.

      • Hyvä huomio toi deittisivusto. Vois ihan hyvin olla pelissä tai tulla. En ekaks oikeen kyllä tajunnu (tyhmä kun oon tai ainaskin hidas) et miks deittisivustoo tarvis, kun mun uusillakin simeillä on keskimäärin heti joku soittelemassa ovikelloo taiks lähettelemässä tekstareita, mut kokeilin nyt tänään pelata semmosta hiljaisen tapaista simiä, joka kuitenkaan ei oo luonteeltaan mikään yksinäinen susi. Voi se ollakin hankalaa löytää kamuja, ellei painele joka puolelle tutustumaan porukkaan - taiks on silleen kriittinen tai pitää rimaa korkeella.
        No okei, yllytin simin vaan kyläileen pariinkin paikkaan ja tutustumaan niin normaalisti kuin osasin. Kun simi oli pikkasenkin ittensä tapaisen simin löytäny, niin laitoin vaan sitkeesti jutteleen ja chattaamaan. Rakkauskirjeet tietskalta oli ainaskin mun simin tapauksessa tosi tehokkaita. Ei oo tietenkään yhtään sama kuin deittisivusto, mut hiukan sinnepäin. Tää suosikki pyysi nyt mukaan johonkin esitykseen. Ei tietoo miten menee, mut semmosista ne usein on mun simien jutut alkaneet.


    • S1mpsuli

      Mä kaipailen peliin seuraavia
      -Murtovaras
      -Poliisi
      -Palokunta
      -Lisää tontteja
      -Kierre ja kulmaportaat
      -Rumpusetti
      -Kierre ja kulmaportaat
      -Vuodenajat
      -Leikkipuisto kamaa kuten keunuja, hiekkalaatikkoa ja sen sellasta
      -Myymälän tai ravintolan perustaminen omaan kotiin (voi vain perustaa yhteisötontille)
      -Lisää uria
      -Lomakohteita
      -Rantatontteja ja rantataloja
      -vesiliukumäki
      -sanomalehti
      -Bändin perustaminen
      -Deitti sivusto tietokoneelle
      -Hautajaiset
      -Lisää häämekkoja, huntuja.... ja sellasta häihin sopivaa tavaraa
      -Hautausmaa
      -Kerros ja parvisängyt

    • playfulplayer

      Mä kaipaan
      -vapaata maailmaa eli sitä että voi vapaasti liikkua niinku Sims kolmosessa.
      -sellaista että koko pelissä on vaan se mun tekemä sim eikä muita simejä ellen itse niitä tee eli voin aloittaa koko maailman ihan itse tyyliin Aatami ja Eeva. En tykkää kun peli tekee simejä.
      -veskikäynnit ja syömiset voisi hoitua nopeammin
      -mä haluaisin peliin sellaisen toiminnon että voisin jotenkin ohjelmoida että kauanko ohjaan yhtä simiä ja sitten sen ajan päätyttyä otan seuraavan simin taloudessa ohjattavaksi
      -peli voisi ottaa automaattisesti valokuvan jokaisesta talouden simistä tietyn väliajoin välein jos haluaa.

    • SimsRules

      -simiä tehdessä, että voi arpoa luonteenpiirteet ja tavoitteen
      -kun hakee galleriasta simin ja se tulee siminluontiin ja hakee galleriasta toisen simin, että se sivu jää siihen kohtaan, mistä sen ensimmäisen haki, ettei tarvi kaikkia taas selata läpi sieltä alusta asti
      -toi on surkea toi siminluonnissa se galleriasta haku, kun aina tulee ne samat simit sinne, vaikka miten arpoo
      -kun hakee simiä galleriasta, niin voisi olla enemmän hakukriteerejä, että esim. ikä, sukupuoli, hiustenväri, silmienväri jne.
      -että olisi sellainen yhteinen peli kaikkien sims-pelaajien kanssa, että mä voin ohjata mun simiä ja sitten toinen pelaaja voi ohjata sen simiä ja me kaikki pelattaisiin siinä samassa maailmassa. Tulisi hienoja tarinoita, kun esim. itse ajattelee perustaa perheen jonkun simin kanssa, mutta se toinen peljaaja ajatteleekin, että toi ei oo sopiva ja ottaa eron jne. jne.

      • S1mpsuli

        Joo. Tuo luonteen piirteen arpominen olisi hyvä. Myöskin yhteispeli :)


    • Nimimerkki playfulplayer kirjoitti 12.11.2017 19:12 mm:
      " -sellaista että koko pelissä on vaan se mun tekemä sim eikä muita simejä ellen itse niitä tee eli voin aloittaa koko maailman ihan itse tyyliin Aatami ja Eeva. En tykkää kun peli tekee simejä."

      Toi sopis mulle. Jos joku tietää miten tuo kannattaa tehdä, niin sais kertoa sen mullekin. Ei se mitenkään mahdotonta ole laittaa rajoitusta peliin. Ainakin Shimrodilla ja AKL-simmerillä on ollut modit tuohon tarkoitukseen, mutten ole ehtinyt kokeilla niitä, enkä siksi tiedä toimiiko ne enää.

      Pelihän "tarvitsee" simejä hoitamaan baaria tai kahvilaa yms. ja se generoi niitä jatkuvasti lisää, vaikka jo luotuja olis paljonkin ja ihan puuhaan sopivia. Se on mun mielestä aika ärsyttävää.

      (MC Command Center-modilla voi rajoittaa sitä miten monta simiä peli luo, muttei lopettaa kokonaan. Mä laitoin taannoin 80 kpl rajaksi [kodittomia 0 kpl] ja peli valitti et mulla on liikaa "omia" simejä, kun niitä oli 65 ja sillä "vain" ne 80. Heh. Nyt se ehdi valittamaan, kun se luo innoissaan kulkukissoja ja -koiria.)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2576
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1176
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe