Halut on häipyneet

Vaihkaritar

Olen 46-vuotias vaihkareista kärsivä nainen. Ennen tätä kirousta halusin seksiä monta kertaa viikossa, mutta nyt tuntuu että alapään tavara on ihan kuollut :c

Olen kokeillut reseptittä apteekista saatavaa paikallisesti käytettävää hormonihoitoa, mutta ei sillä ole ollut haluihin mitään vaikutusta. Limakalvot on paremmassa kunnossa nyt, mutta halut on vaan poissa. Mies on ollut ymmärtäväinen ja on tykännyt kun olemme leikkinyt liukkarilla. Mutta minusta tuntuu, ettei edes liukkarileikit voisi enää vähempää kiinnostaa.

Onko jollakin halut vielä palautuneet vaikka "oikean hormonihoidon" avulla? Tai onko muilla halut edes kadonneet näin totaalisesti? Ei kai tämä voi olla tällaista koko loppuelämää?

11

724

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piupaus

      Eikö kenelläkään muulla vaihdevuosista kärsivällä ole todellakaan tätä ongelmaa? Vai ettekö ole löytäneet apua ongelmaa? Apua t: AP

    • ulasli

      Käy ihmeessä gynellä tutkimuksissa, sillä olet aivan liian nuori tuonkaltaiseen oireiluun. Seksuaalinen halukkuus voi vaihdella menopaussin jälkeen, mutta aiemmalle tasolle se ei palaudu estrogeenikorvaushoidon avulla. Orgasmikyky säilyy jos on säilyäkseen.

      • apuuuvaaaa

        Niin ja älä mene ainakaan terveyskeskukseen asiasta puhumaan. Itse rohkaistuin, kun joka paikassa motivoidaan naisia "puhumaan rohkeasti haluttomuudesta lääkärissä". Ja "olla kärsimättä turhaan asiasta, kun apua on saatavilla". Naislääkäri terveyskeskuksessa tuntui ajattelevan, että minulla on päässä vikaa tai mahdollisia seksuaalisia traumoja. Tilanne oli nöyryyttävä ja tuntui todellakin suurelta virheeltä alkaa ylipäätään puhumaan koko asiasta.


      • Vaihdevuosikas

        Vähän myöhässä tulee tämä vastaus, mutta miten niin "aivan liian nuori". Kyllä 46-vuotiaalla voi olla vaihdevuodet ja niihin liittyviä vaivoja/ongelmia.


    • Tässäkötämäoli

      Olen 47, vaihdevuodet jo takana. Alkoi nivelkipuilla jotka ovat viemässä turmioon. Kaikki kokeet kunnossa, ei muuta fyysistä muutosta kuin että menkat loppuneet. Nivelkivut todella pahat ja vaikuttavat lisääntyneen, yleislääkärit eivät anna muuta apua kuin masennuslääkkeitä. Halut loppuneet vuosia sitten, ei todellakkaan kiinnosta. Ja syön naishormonia purkista sekä paikallisesti emättimeen. Ei auta, en halua.

    • Eiolehelppoanaisena

      Hei kohta 50 v täyttävä nainen.Menkat loppuivat jo 4 vuotta sitten mutta vasta tänä vuonna alkoi ns. verenvuoto seksin jälkeen johon sain estrogeeni pillereitä jotka vaan toivat menkat takas sen jälkeen kokeilin toisia lääkkeitä nekin anto menkat ja niitä sen halua takaisin .Lopuksi kokeilin emätin pillereitä mut en niitäkään tarvinnu alapää ei ole kuiva siitä vaan että halut ovat olleet hyvät ennen menopaussia ja ovat vieläkin.Toivottavasti sulla halut palaa!
      Muuten on kyllä pirullista tämä elämä aina väsyttää, aivot ei toimi unohtelen,raajoja särkee vietävästi varsinkin levossa ja ne kuumat aallot ja mielentila heittelyt ihan skeidaa mut pakko vaan eteenpäin mennä..Tsemppiä kaikille kanssa sisarille!

    • ihme_urputusta

      Olisit onnellinen.
      Turha vehtaaminen saa jäädä.

    • märkärätti

      Minulle tuli ero haluttomuuteni takia. Avomieheni oli minua 8 vuotta nuorempi ja seksi oli hänelle tietysti tärkeää. Pari vuotta sitten loppui minun haluamiseni. Ehkä kerran tai kaksi kertaa VUODESSA tunsin seksuaalista halua vaikka miehessäni ei sinänsä ollut mitään vikaa: nuori, virkeä ja hyvän näköinen. Hän ei voinut ymmärtää että ennen niin intohimoinen minä ei enää kiinnostunut seksistä, ei spontaanisti eikä pitkän kaavan kauttakaan. Annoin toki hänen käyttää ruumistani hänen halujensa tyydyttämiseen, mutta se ei hänelle enää riittänyt. Hän halusi intohimoisen naisen, sellaisen kuin minä ennen olin. Toivottavasti hän sellaisen vielä löytää. Itse olen valmistautunut viettämään loppuelämäni yksin, haluttomuuteni kanssa.

    • Puistattavan_tylsää

      En oikein ymmärrä miksi ihmeessä pitäisi haluta jos ei halua? Itse olin tympääntynyt koko seksiin enkä tuntenut siihen mitään mielenkiintoa mutta sitten toisen miehen kohdattuani halut yllättäen palasivat ja sain lapsenkin 48-vuotiaana. Joskus se haluttomuus voikin johtua suhteen väljähtymisestä ja rutinoitumisesta tai muista ongelmista ei niinkään alapäästä vaan enemmän ylä.

      • jaaaaahas

        Onnea sinulle- tai teille. Vaikka et haluttomuutta ymmärräkkään eikä sitä sinulla esiinny, niin kuin juuri kerroitkin. SInulla kaikki hyvin: halut, mies, perhe. Se ei poista sitä tosiasiaa että toisia haluttomuus riivaa. Se vaikuttaa koko elämään ja parisuhteeseen. Jopa ero voi tulla jolloin koko elämä menee mullinmallin. Eikä tässä kukaan ole väittänyt että haluttomuus johtuisi naisen sukupuolielimistä. Eiköhän me kaikki tiedetä että halua lähtee aivoista. Jos sinulla on kaikki nyt hyvin, niin miksi ihmeessä tulet tänne sitä toitottamaan. Niille, joilla todellisia ongelmia on. Nuti itsestäsi, miehestäsi ja elämästäsi, älä dissaa muita.


    • Kuuma

      Olen 53 ja nyt tais menkat loppua ja halut häipyä.
      Tilalla tukalat kuumat aallot ja hiusten lähtöä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe