Lääkkeet matkalle

Matkailija11

Hei! En ole löytänyt mistään tietoa siihen, että saako lääkkeistä ottaa lennolle pelkkää yksittäistä levyä mukaan, esim. e-pillereistä vain se yksi käytössä oleva liuska. Matkustan vain käsimatkatavaroilla enkä haluaisi täyttää rajallista tilaa lääkepakkauksilla.
Onko kellään kokemusta tai tietoa?
Kiitos jo etukäteen

4

80

Vastaukset

  • Joskus olen ottanut pahvipakkauksetkin mukaan, mutta totta, nehän vievät julmetusti tilaa. Nyt viime reissulla otin vain liuskoja ja mukaan lääkkeistä pakkausselosteet, jotka pyöräytin kumelenkeillä aina lääkeliuskan ympärille. Myös reseptit tulostin mukaan.

    Esim. tullin sivuilla lukee, että oltava alkuperäispakkauksissa.. olettaisin sen tarkoittavan esim. liuskoja, etteivät irrallaan ole vaikka dosetissa.

  • En ole kuullut enkä nähnyt että koskaan olisi tavallisen matkustajan lääkkeistä otettu mitään kantaa. "Direktiivejä" on pilvin pimein. Usein ne on vain paperilla, kukaan ei niistä välitä eikä valvo. Minulla on lääkkeet aina dosetissa eikä kukaan ole koskaan kysynyt mitään, reseptejä ei ole koskaan ollut mukana.

  • Kyllähän matkustusohjeissa on kerrottu miten lääkkeet viedään. Dosetti huono sikäli,ettei näe edes lääkeliuskan takana olevia tietoja. Isoa "tilaa" ei vie omakannasta tulostettu lääkkeiden resepti - ei ainakaan tule sanomista. Voihan käydä niinkin,ettei kaikki mene suunnitelmien mukaan lomalla, saa hankittua paikanpäällä lisää lääkkeitä

  • Olen 25 vuotta matkustanut työkseni pitkin maailmaa ja matkalaukussa on aina lääkkeitä mukana kaiken varalta ja myös käsimatkatavaroissa tärkeämmät lääkkeet. Koskaan ei ole kysytty mitään reseptejä. Matkoja ja maita on takana kymmeniä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.