Iskuri sivustona

Olen hakenut itselleni salaseuraa Iskuri sivuston kautta. Tuntuu että, suurin osa on maksullisia ja loput feikkejä. Oisko jotain parempaa sivustoa? Millainen alaston suomi sivusto on noin seuranhaun kannalta?

22

1778

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ggggggggggggggggh

      Iskuri on oiva paikka salaseuranhakuun mutta jos naama on kuin perse ja muutenkin säälittävä pullamössöpoika niin ei sitä seuraa löydy.

      • ei_toimi

        Ei iskuri toimi. Olen monta vuotta kokeillut viestittelyä mutta feikkejä ja eioota sieltä löytyy.


    • Nähtyon

      Ei taida olla iskurissa kuin maksullisia ja maksullisille sivustoille houkuttelevia feikkejä.

      • No tähän tulokseen itsekkin päädyin. Maksullisia ja Äijiä muijaprofiileilla kärkkymäs kuvia. Tarkemmin kun katselee ni samoja ilmoituksia löytyy mut paikkakuntaa on esim. muutettu.


    • panomiesturku

      turunmies75 miksi et hae live-elämästä panoseuraa ? Oletko joku säälittävä peräkammarinpoika joka ei uskalla lähestyä naista muutakun netinvälityksellä ?

      Turku on täynnä panohaluisia naisia itseäni kun panettaa menen keskustaa ja ei siellä yleensä tarvitse kauaa olla kun joku nainen lähtee panemaan.

      Jotain vikaa sinussa on jos et naista saa ja tarvitsee jostain netistä koittaa säälittävää tuollainen

      • vainnetistäminäkin

        Anna toki vinkkejä, kuinka saada naista tosta vaan menemällä keskustaan.
        Aika harvalta se vaan onnistuu.


      • Kovat_on_jutut
        vainnetistäminäkin kirjoitti:

        Anna toki vinkkejä, kuinka saada naista tosta vaan menemällä keskustaan.
        Aika harvalta se vaan onnistuu.

        Turun panomies pani kolmea vosua saman yön aikana... ja sitten kompastui pottaansa ja heräsi mällit kalsareissaan.


    • sdfgfld

      Kyllä isolla kyrvänkuvalla saa naisia, varsinkin naimisissa olevia. Mieluummin ottaisin sinkkunaisen kyllä.

      • VonUuno

        Eli laitat netistä jonkun valtavan letkun kuvan,mutta mitäs sitten, kun/jos tapaat naisen,ja nainen näkee sen totuuden...


    • En ymmärrä , miksi pitää ylipäätään hakea salaseuraa. Onko se jotenkin kiihottavampaa kun tehdään asioita toisten selän takana? Mulla jos olisi mies joka käy vieraissa vaikka itse olen lähes kokoajan valmis seksiin ja tarpeessa, niin tuntisin itseni loukatuksi. Dildo ei korvaa miestä.
      Moni varmaan ei ymmärrä sitä, että kun sen oman naisen osaa pitää tyytyväisenä makuuhuoneessa, niin kaikki yhteinen sujuu mukavammin ja nainen jaksaa hoivata miestä ja hoitaa kotia sekä itseään.
      Eriasia on jos asiasta on sovittu niin ymmärrän tavallaan salaseuran, että naapurit ja tuttavat eivät rupea kyselemään ja juoruamaan , jos liikutaan julkisesti yhdessä vieraan naisen kanssa.

      • Ei kiinnosta pettäminen ja jos olis nainen niin pitäisin huolta siitä että seksi hyvää molemmilla eikä tarviis etsiä muualta. Ketä kiinnostaa maksullinen seksi koska tietää että nainen tekee kaikki rahan vuoksi eikä oikeasti nauti. Seksi ihanaa kun näkee että toinen nauttii ikans mutta viime aikoina se ollut haave vaan kun yksin


      • Terv.J

        Mirri,laitoin sulle postia,toiv. tuli sulle asti,kun tuntuu et nää suomi24t välillä tökkii...


    • Otanainenkunnonmies

      Kyllä naisia saa,jos viitsii maksaa.Heitä kyllä iskuris riittää.Mutt se on riskin paikka löytää Hiv.
      Tai muu ikävä tippuri.Eikö tosiaankaan aito sex naisia enään kiinnosta iskuris vain rahanperään nuolevat

    • slutwife

      niimpä,staravec.comissa ainakin pääsee keskustelemaan suoraan jäsenen kanssa yyveenä,joku uusi täysin suomalainen k18 media. tuli ihan facebook mieleen mutta k18 ::))
      www.staravec.com

      • TuomasTumppu

        Iskuri on ihan perceestä,mutta täällä aletaan mainosta jtn stara veccejäkin...😖 RAHAA!


    • rasputin_69

      Iskuri ei toimi. En ole minäkään löytänyt mitään paikkaa koko isosta ja ihmeellisestä internetistä josta oikeasti saisi seuraa...no sätit toimii jos
      etsit homoseuraa...vielä parikymmentä vuotta sitten niistä sai naisiakin
      mukaansa. Tinderit ja muut tullut kai tilalle?

    • Tulipahanvaanmieleeni

      Hmmm.... minä kyllä löysin miehen iskurista. No, en ole hänelle salainen seuralainen mutta olemmekin muutaman kerran ihmetelleet miten hyvä tuuri meillä kävi.

      Yksi iso ongelma on tietysti se että naisilla luonto on hoitanut homman niin että jos saa hyvää seksiä niin ihastuu. Tämän seurauksena on oikeastaan aika selvää että emme halua salasuhteisiin.

      Joku voi siihenkin sitten korvausta vastaan suostua. Minä en ole koskaan myynyt seksiä mutta olen joskus ihmetellyt kun miehet valittelevat seksistä maksamisesta. Jos haluaa palveluita, ne normaalisti maksavat; hieronta, kampaaja jne. Miksei siis salainen seksi? Palveluhan sekin on - katsokaahan, nainen harvemmin kiihottuu vieran ihmisen kanssa kunnolla - miehelle se on helpompaa, miksi siis vaivautua?

      • kaikkeasitäkuulee

        vuhuu. Sepäs olikin yllätys, että naiselle löytyi seuraa jostain vitun iskurista. Vähän eri juttu miehillä ja naisilla.


      • etovasivusto

        Siellähän ne kaikki vastenmieliset horot ja sonnit pyörii kukaan normaali iskurista seuraansa hae.


      • Suunnitteilla

        Koska sieltä miehen löysit? Itse katsellut miesten profiileita ja ei kyllä kiinnosta varatut miehet (no eihän sitä tiedä kuka on vapaa ja kuka varattu) eikä miehet joiden profiilissa nainen on kuvattuna. Itsellä tilanne, etten tähän elämään halua miestä muuta kuin seksiin. Olen siis vapaa, mutta parisuhde viritykset ei nyt oikein kiinnosta.


    • Löysin elämäni parhainta seksiseuraa iskurista, mutta ymmärrän oli tuuria.

    • neuvojakaikille

      Iskurista löytyy helmiä sonnan seasta, kun on kärsivällinen, näkee vaivaa ja työstää tarpeeksi paljon vastauksia tarkkaan valituille ilmoittajille.

      Jonkin ajan päästä oppii erottamaan feikit ja maiksulliset tai muut huijarit aidoista, joita myös on joukossa paljon. Tosin suurin osa aidoista on sitten epäkiinnostavia, eli vanhempia naisia, joita harvemmin tällaisten palstojen käyttäjämiehet etsivät. Ja kun vastaa kiinnostavammalle aidolle, niin voi olettaa, että hän saa satoja vastauksia muiltakin. Siksi ei ole ihme, että jää vastauksetta, vaikka kuinka hyvin tuntuisi matsaavan ja olisi nähnyt vaivaa omaan vastaukseensa.

      Miehenä ilmoittaminen naiselle vastauksen toivossa on tosi lottovoiton odottamista, sillä miesten ilmoituksia sataa sinne solkenaan. Olen kyllä kerran saanut vastauksen omaan ilmoitukseeni sitenkin, silloin se tuli viikkojen viiveellä. Vastaaja oli ilmeisesti etsinyt avainsanahaulla ja päätynyt minuun. Meillä oli kiihkeä ja antoisa nettisuhde, jonka aikana toimin Masterina ja sain todella tottelevaista kuvallista palautetta. Loppujen lopuksi jopa täydellistä alsituspornoa omalla kasvollaan. Ja kyse oli aidosta tapauksesta, ei mistään nettikuvien lataamisesta.

      Muutamia vastaavanlaisia suhteita on sitten ollut niin päin, että olen itse vastannut naisten ilmoituksiin ja kahdesti olen sellaisissa suhteissa myös tavannut kohteeni livesession pohjalta.

      Joten ei Iskuri aivan tuomittava ole, kyllä se toimii, mutta miehen vaikeus saada uutta naista on silti voimassa oleva asiaintila eikä mikään sivusto sitä faktaa mitenkään tule muuttamaan. Paitsi sitten ne suorastaan maksulliset, joita voi käyttää fyysiseen helpotukseen. Heidän joukostaan kannattaa valita GF-genreen taipuvaisia "kilttejä" tyttöjä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2563
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2368
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2061
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1460
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1413
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe