Aihe

Treeniseuraa tai foorumia sellaisen löytämiseksi?

Training

Olen nuoruudessa monipuolisesti kilpaurheillut kaveri (mies) ja nyt, n. kymmenkunta vuotta kilpaurheilun loputtua olisi kiva taas alkaa treenaamaan vähän monipuolisemmin ja ehkä myös tavoitteellisemmin. Se olisi kuitenkin mukavampaa hyvässä ja samanhenkisessä seurassa. En nyt vain äkkiseltään löytänyt oikein mitään foorumia, josta voisin kysellä treenikaveria (esim. juoksu, hiihto, sali, palloilut, jne.) eri puolilta Suomea, Liikun nimittäin työkseni Suomessa ristiin rastiin, joten olisi toisaalta vain mukava, jos olisi useammallakin paikkakunnalla joku, jota voisi kysellä treenaamaan, kun paikkakunnalla on.

Osaako kukaan siis auttaa tällaisen foorumin löytämisessä? Tai jos tunnistit itsesi tästä, niin toki voit ilmoittaa myös itsesi. :) Laitan tähän sitä varten myös sähköpostin, niin viestiä voi laittaa myös suoraan, eli virtaa_ko@hotmail.com.

Kiitokset jo etukäteen vastanneille!:)

0

65

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

    https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
    Maailman menoa
    319
    3647
   2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

    Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
    Kotimaiset julkkisjuorut
    49
    2520